Ухвала
від 08.04.2019 по справі 509/945/19
ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 509/945/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08 квітня 2019 року Овідіопольський районний суд Одеської області в складі:

головуючого судді Кочко В.К.,

за участю секретаря судового засідання Савченко М.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду смт. Овідіополь заяву представника позивача у рамках цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Міськрайонного управління в Овідіопольському районі та м.Чорноморську Головного управління держгеокадастру в Одеській області, ОСОБА_5, ОСОБА_3 , третя особа Відділ надання адміністративних послуг Овідіопольської районної державної адміністрації Одеської області про скасування державної реєстрації земельної ділянки, визнання недійсними державного акту на право власності на земельну ділянку, визнання недійсними договорів купівлі-продажу

ВСТАНОВИВ:

У провадженні суду знаходиться на розгляді вищевказана цивільна справа.

08.04.2019 року через канцелярію суду надійшла заява представника позивача - адвоката Голосова Ю.В. про забезпечення доказів, в якій просив суд витребувати докази, що мають, на думку заявника, істотне значення для вирішення справи.

Згідно ст. 84 ч.ч.1,3,5,6 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази. Суд може уповноважити на одержання таких доказів заінтересовану сторону. Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Ураховуючи вищенаведене, суд погоджується з позицією учасника справи, що заявлені письмові докази мають істотне значення для всебічного, повного та обєктивного встановлення всіх обставин справи, а також бере до уваги наявність перешкод у самостійному наданні відповідних письмових доказів заявником.

Таким чином, суд доходить висновку про доцільність задоволення даного клопотання та витребування відповідних письмових доказів.

Керуючись ст.ст. 84, 258, 259, 260 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Заяву задовольнити.

Витребувати від Концерну Камелот , код ЄДРПОУ 32572468, адреса: 67801, м. Овідіополь, вул. Одеська, 16, копію проекту землеустрою земельної ділянки площею 0,1117 га кадастровий номер НОМЕР_1 за адресою: АДРЕСА_1 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), який розроблено Концерном Камелот та зберігається у останнього відповідно до п. 2.1.3. Розділу ІІ Ліцензійних умов провадження господарської діяльності щодо проведення робіт із землеустрою, землеоціночних робіт , затверджених Наказом Державного комітету України із Земельних ресурсів 05.08.2009 N 423 (чинний на момент розроблення проекту землеустрою), пп. 1, 6, 8, 9 положення про Державний фонд документації із землеустрою, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 17 листопада 2004 р. № 1553.

Витребувати від Міськрайонного управління в Овідіопольському районі та м. Чорноморську Головного управління Держгеокадастру в Одеській області, адреса, м. Овідіополь, вул. Т. Шевченка, 214,копію другого примірника державного акту на право власності на земельну ділянку площею 0,1117 га, розташованої за адресою: АДРЕСА_1 , кадастровий номер НОМЕР_1 , який зберігається в Міськрайонному управлінні в Овідіопольському районі та м. Чорноморську Головного управління Держгеокадастру в Одеській області відповідно до п. 4.2. Інструкції про порядок складання, видачі, реєстрації і зберігання державних актів на право приватної власності на землю, право колективної власності на землю, право власності на землю і право постійного користування землею, договорів на право тимчасового користування землею(в тому числі на умовах оренди) та договорів оренди землі , затвердженого наказом Держаного комітету України про земельних ресурсах N 43 від 04.05.99 (чинної станом на момент видачі державного акту).

Витребувати від Міськрайонного управління в Овідіопольському районі та м. Чорноморську Головного управління Держгеокадастру в Одеській області, адреса, м. Овідіополь, вул. Т. Шевченка, 214, належним чином посвідчені копії документів, що стали підставою для формування та реєстрації земельної ділянки, площею 0,1117 га, розташованої за адресою: АДРЕСА_1 , кадастровий номер НОМЕР_1 , зокрема, але не виключно копію поземельної книги у паперовій формі, копію проекту землеустрою вказаної земельної ділянки, копію наказу про затвердження проекту землеустрою, копію довідки про присвоєння кадастрового номеру земельній ділянці, які зберігаються у Міськрайонному управлінні в Овідіопольському районі та м. Чорноморську Головного управління Держгеокадастру в Одеській області відповідно до п. 3 Порядку веденняПоземельної книги, затвердженогопостановоюКабінетуМіністрівУкраїнивід 9 вересня 2009 р. N 1021 (чинного на момент формування земельної ділянки), пп. 1, 6, 8, 9 положення про Державний фонд документації із землеустрою, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 17 листопада 2004 р. № 1553.

Витребувати від Відділу надання адміністративних послуг Овідіопольської районної державної адміністрації Одеської області, код ЄДРПОУ 04057209, адреса 67801, м. Овідіополь, вул. Т. Шевченка, 169, належним чином посвідчену копію реєстраційної справи у паперовій формі на земельну ділянку площею 0,1117 га кадастровий номер НОМЕР_1 за адресою: АДРЕСА_1 , яка зберігається у Відділу надання адміністративних послуг Овідіопольської районної державної адміністрації Одеської області відповідно до ст. 9 Закону України Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень та пп. 4 п. 21 Положення про відділ надання адміністративних послуг Овідіопольської районної державної адміністрації Одеської області, затвердженого розпорядженням виконуючого обов`язки голови Овідіопольської районної державної адміністрації 19.07.2018 № 403/А-2018.

Витребувати від Відділу надання адміністративних послуг Овідіопольської районної державної адміністрації Одеської області, код ЄДРПОУ 04057209, адреса 67801, м. Овідіополь, вул. Т. Шевченка, 169 роздруківку реєстраційної справи в електронній формі на земельну ділянку площею 0,1117 га кадастровий номер НОМЕР_1 за адресою: АДРЕСА_1 , яка включає виготовленні шляхом сканування електронні копії документів, що подавались державному реєстратору для проведення державної реєстрації прав, доступ до якої є у державних реєстраторів Відділу надання адміністративних послуг Овідіопольської районної державної адміністрації Одеської області відповідно до ст. 17 Закону України Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень , п. 25 Порядку № 1127, пп. 6, 20, 21 Положення про відділ надання адміністративних послуг Овідіопольської районної державної адміністрації Одеської області.

Роз"яснити, що особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобовязані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом пяти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обовязку подати витребувані судом докази.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Кочко В.К.

СудОвідіопольський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення08.04.2019
Оприлюднено10.04.2019
Номер документу81040023
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —509/945/19

Постанова від 09.11.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Драгомерецький М. М.

Ухвала від 05.10.2021

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Драгомерецький М. М.

Ухвала від 23.04.2020

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Ващенко Л. Г.

Ухвала від 18.03.2020

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Ващенко Л. Г.

Ухвала від 03.03.2020

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Ващенко Л. Г.

Рішення від 24.01.2020

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Кочко В. К.

Рішення від 24.01.2020

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Кочко В. К.

Ухвала від 29.07.2019

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Кочко В. К.

Ухвала від 29.07.2019

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Кочко В. К.

Ухвала від 08.04.2019

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Кочко В. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні