Ухвала
від 08.04.2019 по справі 616/142/19
ВЕЛИКОБУРЛУЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер № 616/142/19

Провадження № 2/616/98/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08 квітня 2019 року Великобурлуцький районний суд

Харківської області

в складі головуючого - судді РИКОВА М.І.

за участю секретаря

судового засідання ОСОБА_1

представника позивача ОСОБА_2,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в режимі відеоконференції в залі суду смт. Великий Бурлук цивільну справу за позовом товариства з обмеженою відповідальністю ОСОБА_3 ПОЛТАВА до ОСОБА_4 про стягнення заборгованості за договором суборенди,-

В С Т А Н О В И В:

Товариство з обмеженою відповідальністю ОСОБА_3 ПОЛТАВА звернулось до суду з позовною заявою до ОСОБА_4 з вимогою про стягнення заборгованості за договором суборенди № 107 від 23.08.2016 року у розмірі 11 369 грн 22 к. та штрафних санкцій у розмірі 13 830 грн 36 к.

Ухвалою Великобурлуцького районного суду Харківської області від 15 березня 2019 року по справі було відкрито провадження в порядку спрощеного провадження та призначено розгляд справи у відкритому судовому засіданні з повідомлення (викликом) сторін на 16 год. 00 хв. 08 квітня 2019 року.

Відповідач ОСОБА_4 в судове засідання не з'явився.

Представник позивача ОСОБА_2 в судовому засіданні просив проводити наступне судове засідання в режимі відеоконференції через значну віддаленість його місця перебування від Великобурлуцького районного суду Харківської області.

Суд, вислухавши представника позивача, дослідивши матеріали справи, дійшов до висновку про задоволення клопотання про розгляд справи у режимі відеоконференції.

Відповідно до ч.5 ст.212 ЦПК України суд за клопотанням сторони чи іншого учасника цивільного процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Зважаючи на те, що учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності в суді відповідної технічної можливості (ч.1 ст.212 ЦПК України), враховуючи віддаленість місцезнаходження представника позивача та неможливість прибути до Великобурлуцького районного суду Харківської області в судове засідання на призначений час, маючи наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, суд вважає за можливе відкласти розгляд справи та провести наступне судове засідання у режимі відеоконференції із Кіровським районним судом м. Дніпропетровська.

Розгляд справи відкласти для повторного виклику відповідача.

Згідно ч.9 ст.223 ЦПК України, про відкладення розгляду справи постановляється ухвала.

Вказану ухвалу надіслати до Кіровського районного суду м. Дніпропетровська та особам, які будуть брати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції, для організації її виконання.

Керуючись ст.212 ЦПК України , суд,-

У Х В А Л И В:

Відкласти розгляд справи за позовом товариства з обмеженою відповідальністю ОСОБА_3 ПОЛТАВА до ОСОБА_4 про стягнення заборгованості за договором суборенди, на 02 травня 2019 року о 15 год. 00 хв. та провести його в режимі відеоконференції.

Доручити Кіровському районному суду м. Дніпропетровська, який розташований за адресою: 49101, м. Дніпро, проспект Пушкіна, буд.29 забезпечити проведення відеоконференції за участю представника товариства з обмеженою відповідальністю ОСОБА_3 ПОЛТАВА з Великобурлуцьким районним судом Харківської області о 15 год. 00 хв. 02 травня 2019 року.

Представнику товариства з обмеженою відповідальністю ОСОБА_3 ПОЛТАВА з'явитись до Кіровського районного суду м. Дніпропетровська, який розташований за адресою: 49101, м. Дніпро, проспект Пушкіна, буд.29, із документами, що підтверджують особу представника позивача та з довіреністю оформленою належним чином - для проведення судового засідання в режимі відеоконференції о 15 год. 00 хв. 02 травня 2019 року.

Доручити відповідній службовій особі Кіровського районного суду м. Дніпропетровська перевірити документи, що посвідчують особу представника позивача та перебувати поряд з ним до закінчення судового засідання.

Використовувані судом і учасниками судового процесу технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення та звуку, а також інформаційну безпеку.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відео- та звукозапису.

Учасникам судового процесу має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, здійснювати інші процесуальні права та обов'язки, передбачені Цивільно-процесуальним Кодексом України.

Копію ухвали, відповідно до вимог ч.8 ст.212 ЦПК України , про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції направити негайно до Кіровського районного суду м. Дніпропетровська та позивачу - товариству з обмеженою відповідальністю ОСОБА_3 ПОЛТАВА .

У відповідність до ст.353 ЦПК України , ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Головуючий - Суддя Великобурлуцького районного суду

Харківської області ОСОБА_5

СудВеликобурлуцький районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення08.04.2019
Оприлюднено11.04.2019
Номер документу81077578
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —616/142/19

Рішення від 02.05.2019

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Риков М. І.

Рішення від 02.05.2019

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Риков М. І.

Ухвала від 02.05.2019

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Риков М. І.

Ухвала від 08.04.2019

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Риков М. І.

Ухвала від 26.03.2019

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Риков М. І.

Ухвала від 15.03.2019

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Риков М. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні