Ухвала
від 08.04.2019 по справі 487/1567/19
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Справа № 487/1567/19

Провадження № 2/487/1278/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження та призначення

справи до судового розгляду по суті

08.04.2019 року Заводський районний суд м. Миколаєва в складі головуючого судді Гаврасієнко В.О., за участю секретаря судового засідання Гречаної А.Д., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні у залі суду м. Миколаєва цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до комунального закладу Миколаївський центр соціально-психологічної реабілітації дітей Миколаївської обласної ради, який діє в інтересах малолітніх ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , третя особа служба у справах дітей Адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради, про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням,

В С Т А Н О В И В:

27.02.2019 року представник позивача ОСОБА_1 ОСОБА_6 звернулася до суду із позовною заявою до комунального закладу Миколаївський центр соціально-психологічної реабілітації дітей Миколаївської обласної ради, який діє в інтересах малолітніх ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , третя особа служба у справах дітей Адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради про визнання ОСОБА_2 та ОСОБА_3 такими, що втратили право користування житловим приміщенням - квартирою АДРЕСА_1 , посилаючись на те, що у зазначеній квартирі відповідачі ніколи не проживали та на теперішній час не проживають.

Ухвалою суду від 04.03.2019 року за вказаним позовом відкрито провадження та призначено підготовче засідання.

ОСОБА_6 , яка діє в інтересах позивача ОСОБА_1 до підготовчого судового засідання не з`явилася, надала до суду заяву, в якій просила провести підготовче засідання без її участі та участі позивача.

Представник відповідача та представник третьої особи до підготовчого судового засідання не з`явилися, про час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином, причину неявки суду не повідомили.

Положеннями ст. 189 ЦПК України визначено, що підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

Згідно з п.3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

У підготовчому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстави для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі відсутні, судом вирішено клопотання сторін. Підстави для відкладення підготовчого засідання або оголошення перерви у відповідності до вимог ст.199 ЦПК України судом не встановлено.

Приймаючи до уваги, що судом виконано дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України, визначено процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, суд вважає за необхідне призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 197, 200, 260 ЦПК України суд,-

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до комунального закладу Миколаївський центр соціально-психологічної реабілітації дітей Миколаївської обласної ради, який діє в інтересах малолітніх ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , третя особа служба у справах дітей Адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради, про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням та призначити її до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 28.05.2019 року о 09.00 год. в приміщенні Заводського районного суду міста Миколаєва, за адресою: вул. Радісна,3, каб. №22.

Про час та місце розгляду справи повідомити учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://zv.mk.court.gov.ua/sud1412/

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Суддя В.О. Гаврасієнко

Дата ухвалення рішення08.04.2019
Оприлюднено15.04.2019
Номер документу81118466
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням

Судовий реєстр по справі —487/1567/19

Рішення від 28.05.2019

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Гаврасієнко В. О.

Ухвала від 08.04.2019

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Гаврасієнко В. О.

Ухвала від 04.03.2019

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Гаврасієнко В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні