Ухвала
від 12.04.2019 по справі 382/471/19
ЯГОТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 382/471/19

Провадження 2/382/449/19

Ухвала

"12" квітня 2019 р. Яготинський районний суд Київської області у складі:

головуючого судді Литвин Л. І.

при секретарі Чемерис С. О.,

за участю адвоката ОСОБА_1

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в м. Яготин справу за позовом ОСОБА_2 до Яготинської міської ради Київської області про визнання права власності на спадкове майно,

Встановив:

В провадженні Яготинського районного суду Київської області знаходиться справа за позовом ОСОБА_2 до Яготинської міської ради Київської області про визнання права власності на спадкове майно.

В підготовче засідання сторони не з"явилися, про день та час розгляду справи повідомлені належним чином. Представник позивача звернувся до суду з письмовим клопотанням, в котрому просив залучити до участі в справі в якості співвідповідача Вигнанську сільську раду Любарського району Житомирської області, мотивуючи це тим, що до складу спадкового майна померлого ОСОБА_3 входить також земельна ділянка площею 2, 9745 га, яка призначена для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та розташована на території Вигнанської сільської ради Любарського району Житомирської області, а також просив провести підготовче засідання у їх відсутності.

Враховуючи, що рішення по справі може вплинути на права та інтереси Вигнанської сільської ради, з метою всебічного та об"єктивного з"ясування всіх обставин справи, суд вважає, що є всі підстави для задоволення клопотання.

Керуючись ст. 51 ЦПК України, суд

Ухвалив:

Залучити до участі в справі в якості співвідповідача Вигнанську сільську раду Любарського району Житомирської області, (с. Вигнанка Любарського району Житомирської області, пров. Медичний, буд. 1, ідентифікаційний номер юридичної особи: 04345724), направивши їм копію позовної заяви.

Справа призначена до розгляду на 10 годин 15 хвилин 25 квітня 2019 року.

Роз'яснити співвідповідачу, що останній має право не пізніше п'ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали, надіслати відзив, який має відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову до суду з підтвердженням направлення позивачу, іншому відповідачу у справі копії відзиву та доданих до нього документів.

А також, не пізніше п'яти днів з дня отримання відповіді на відзив позивача, співвідповідач має право підготувати заперечення, як має відповідати ст.ст.178,180 ЦПК України, виклавши письмово свої міркування, аргументи та надати відповідні докази, та направити позивачу у справі та суду з підтвердженням такого направлення учасникам справи.

Суддя Л.І. Литвин

СудЯготинський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення12.04.2019
Оприлюднено15.04.2019
Номер документу81122821
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —382/471/19

Рішення від 25.04.2019

Цивільне

Яготинський районний суд Київської області

Литвин Л. І.

Ухвала від 12.04.2019

Цивільне

Яготинський районний суд Київської області

Литвин Л. І.

Ухвала від 19.03.2019

Цивільне

Яготинський районний суд Київської області

Литвин Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні