Ухвала
від 10.04.2019 по справі 446/235/19
КАМ'ЯНКА-БУЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 446/235/19

УХВАЛА

ПІДГОТОВЧОГО ЗАСІДАННЯ

10.04.2019 м.Кам'янка-Бузька

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

у складі: головуючого судді Костюк У. І.

за участі секретаря судового засідання Коваль В.А.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Кам'янка-Бузька цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача, фермерське господарство "Лебідь" про визнання права користування земельною ділянкою в порядку спадкування та за зустрічним позовом фермерського господарства Лебідь до ОСОБА_1, Кам'янка-Бузької міської ради Львівської області про визнання права постійного користування земельною ділянкою,

встановив:

позивач звернулася до суду з позовом до ОСОБА_2, третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача фермерське господарство "Лебідь"про визнання права користування земельною ділянкою в порядку спадкування.

Ухвалою судді від 28.02.2019 провадження у зазначеній справі відкрито.

20.03.2019 ФГ Лебідь подало зустрічний позов до ОСОБА_1, Кам'янка-Бузької міської ради Львівської області про визнання права постійного користування земельною ділянкою. В підготовче судове засідання позивач за первісним позовом та відповідач за зустрічним ОСОБА_1 подала заяву про розгляд справи без її участі.

В підготовче судове засідання відповідач за первісним позовом ОСОБА_2 подав заяву про розгляд справи без її участі.

Представник третьої особи за первісним позовом та позивач за зустрічним позовом ФГ Лебіль в підготовче судове засідання подав заяву про розгляд справи без його участі.

Представник відповідача за зустрічним позовом Кам янка-Бузької міської ради в підготовче судове засідання подав заяву про розгляд справи без участі його представника.

Клопотань про вирішення питань, пов'язаних з розглядом справи не надходило.

Відповідно до ч.3 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає.

Згідно з п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 197, 200,223, 258, 260, 261 ЦПК України, суд

постановив:

закрити підготовче провадження у справі за позовною ОСОБА_1 до ОСОБА_2, третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача, фермерське господарство "Лебідь" про визнання права користування земельною ділянкою в порядку спадкування та за зустрічним позовом фермерського господарства Лебідь до ОСОБА_1, Кам'янка-Бузької міської ради Львівської області про визнання права постійного користування земельною ділянкою,

Призначити справу до судового розгляду по суті на 14 травня 2019 року о 14.00 год. у приміщенні Кам'янка-Бузького районного суду Львівської області (вул. Незалежності,29 м. Кам'янка-Бузька Львівської області)

Про дату, час та місце проведення судового засідання у справі повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудКам'янка-Бузький районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення10.04.2019
Оприлюднено15.04.2019
Номер документу81140556
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —446/235/19

Рішення від 10.06.2019

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Костюк У. І.

Рішення від 10.06.2019

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Костюк У. І.

Ухвала від 10.04.2019

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Костюк У. І.

Ухвала від 28.02.2019

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Костюк У. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні