Ухвала
від 17.04.2019 по справі 2-а/1970/366/11
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

Справа № 2-а/1970/366/11

17 квітня 2019 рокум.Тернопіль

Тернопільський окружний адміністративний суд, у складі головуючої судді Дерех Н.В., розглянувши в порядку письмового провадження заяву Тернопільського обласного центру зайнятості про заміну сторони виконавчого провадження у справі за позовом Фонду загальнообо"язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття в особі Шумського районного центру зайнятості до Товариства з обмеженою відповідальністю "Малахіт Буд Вектор" про стягнення заборгованості,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Тернопільського окружного адміністративного суду перебувала справа за позовом за позовом Фонду загальнообо"язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття в особі Шумського районного центру зайнятості до Товариства з обмеженою відповідальністю "Малахіт Буд Вектор" про стягнення заборгованості.

Представник Тернопільського обласного центру зайнятості подав до суду заяву про заміну сторони виконавчого провадження.

Відповідно до ч.2 ст. 379 КАС України, суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, які звернулися з поданням (заявою), та учасників справи.

За таких встановлених обставин, суд вважає за необхідне призначити судове засідання з розгляду заяви про заміну сторони виконавчого провадження.

Керуючись статтями 241, 243, 248, 379 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Призначити судове засідання з розгляду заяви про заміну сторони виконавчого провадження на 25 квітня 2019 року о 10:00 год. в приміщені Тернопільського окружного адміністративного суду за адресою м.Тернопіль, вул.Кн.Острозького, 20.

Копію ухвали направити Тернопільського обласного центру зайнятості, Товариству з обмеженою відповідальністю "Малахіт Буд Вектор" , Шумському районному відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області.

Викликати сторони для участі в судовому засіданні з доказами на підтвердження особи (представників - належним чином оформленою довіреністю).

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Головуюча суддя Дерех Н.В.

Копія вірна

Суддя Дерех Н.В.

СудТернопільський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення17.04.2019
Оприлюднено18.04.2019
Номер документу81212480
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а/1970/366/11

Ухвала від 25.04.2019

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Дерех Надія Володимирівна

Ухвала від 17.04.2019

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Дерех Надія Володимирівна

Постанова від 21.02.2011

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Дерех Н.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні