Ухвала
від 13.05.2019 по справі 664/1093/19
ЦЮРУПИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

13.05.19

Справа № 664/1093/19

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

13 травня 2019 року м. Олешки

Суддя Цюрупинського районного суду Херсонської області Сіденко С. І., вивчивши матеріали позовної заяви

ОСОБА_1 , яка проживає в АДРЕСА_1 до Виноградівської сільської ради Олешківського району Херсонської області, яка знаходиться в с. Виноградове Олешківського району Херсонської області, вул. Ларіонова, 7 про визнання права власності на земельну ділянку,

В С Т А Н О В И В :

ОСОБА_1 звернулася до суду з вказаним позовом в якому просить суд визнати за нею право власності на земельну ділянку розміром 5,81 га із земель КСП Таврійськи .

Справа підсудна Цюрупинському районному суду Херсонської області.

Позовна заява по формі і змісту відповідає вимогам статті 175 ЦПК України, до заяви додано належну кількість копій позовної заяви та документів, як того вимагає стаття 177 ЦПК України.

Дані про обставини, які перешкоджають відкриттю провадження у справі станом на даний час відсутні.

Відповідно до вимог ст. 19 ЦПК України справа буде розглядатися за правилами загального позовного провадження.

Вищевказане є достатнім для призначення справи до розгляду в підготовчому судовому засіданні.

Враховуючи наведене та керуючись ст.ст. 128, 175, 177, 187 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Відкрити загальне позовне провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , яка проживає в АДРЕСА_1 до Виноградівської сільської ради Олешківського району Херсонської області, яка знаходиться в с. Виноградове Олешківського району Херсонської області, вул. Ларіонова, 7 про визнання права власності на земельну ділянку.

Призначити справу до розгляду в підготовчому засіданні, яке відбудеться 02 липня 2019 року о 10-00 год. в приміщенні Цюрупинського районного суду Херсонської області (Херсонська область, м. Олешки, вул. Поштова, 48, каб. 103).

Відповідач протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення копії цієї ухвали має право подати відзив на позовну заяву (заперечення проти позову) відповідно до ст. 178 ЦПК України. Роз`яснити відповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання відзиву) іншим учасникам.

Позивач протягом п`яти днів з дня отримання відзиву має право подати відповідь на відзив відповідно до ст. 179 ЦПК України. Роз`яснити позивачу, що копія відповіді на відзив та доданих до неї документів іншим учасникам повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання відзиву) іншим учасникам.

Відповідач протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив має право подати заперечення відповідно до ст. 180 ЦПК України. Роз`яснити відповідачу, що копія заперечення та доданих до неї документів іншим учасникам повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) заперечення до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання відзиву) іншим учасникам.

Роз`яснити, що у випадку ненадання відзиву, відповіді на відзив, заперечень та доказів на підтвердження обставин на які в них здійснюється посилання справа може бути розглянута за наявними в ній матеріалами.

Копію зазначеної ухвали направити позивачу.

Копію зазначеної ухвали, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документами направити відповідачу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи за веб-адресою Цюрупинського районного суду Херсонської області: http://cr.ks.court.gov.ua.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Апеляційного суду Херсонської області протягом 15 (п`ятнадцяти) днів з дня її складення з приводу відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності.

Суддя Сіденко С. І.

СудЦюрупинський районний суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення13.05.2019
Оприлюднено15.05.2019
Номер документу81677431
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —664/1093/19

Рішення від 25.07.2019

Цивільне

Цюрупинський районний суд Херсонської області

Сіденко С. І.

Ухвала від 02.07.2019

Цивільне

Цюрупинський районний суд Херсонської області

Сіденко С. І.

Ухвала від 13.05.2019

Цивільне

Цюрупинський районний суд Херсонської області

Сіденко С. І.

Ухвала від 06.05.2019

Цивільне

Цюрупинський районний суд Херсонської області

Сіденко С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні