Ухвала
від 14.05.2019 по справі 914/917/19
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

14.05.2019 р.                                                                                         справа №914/917/19

Суддя Долінська О.З., розглянувши матеріали

позовної заяви: Управління комунальної власності департаменту економічного розвитку Львівської міської ради,  м. Львів

до відповідача: Приватного підприємства «Торгово-виробнича компанія «ДС», м. Львів

про: стягнення заборгованості в сумі 6   487, 80 грн

встановив:

13.05.2019 р. Управління комунальної власності департаменту економічного розвитку Львівської міської ради звернулося до Господарського суду Львівської області з позовом Приватного підприємства «Торгово-виробнича компанія «ДС» про стягнення заборгованості за договором від 04.07.2013 року № О-268-13 (П) в сумі 6   487, 80 грн.

Суд визнав подані матеріали достатніми для відкриття провадження у справі.

Приймаючи до уваги характер спірних правовідносин та предмет доказування, суд прийшов до висновку, що справа підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження.

Керуючись ст. ст. 176, 234 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

постановив:

1. Відкрити провадження у справі № 914/917/19 за правилами загального позовного провадження.

2. Підготовче судове засідання призначити на 06.06.19 р. о 10:00 год.

3. Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду (м. Львів, вул. Личаківська, 128).

4. Встановити  відповідачу строк у 15 календарних днів з дня отримання даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву.

5. Відзив на позовну заяву та докази направлення його  іншим учасникам  справи,  мають бути в зазначений термін надіслані на адресу суду або подані через канцелярію суду.

6. Встановити позивачу строк у 5 календарних днів з дня отримання відзиву на позовну заяву, для подання відповіді на відзив.

7. Зобов'язати позивача у випадку подання відповіді на відзив до суду, не пізніше наступного дня надіслати його з доданими документами відповідачу. Докази надіслання надати суду.

8. Встановити відповідачу строк у 5 календарних днів з дня отримання відповіді  на відзив, для подання заперечення.

9. Зобов'язати відповідача у випадку  подання до суду заперечення на відповідь позивача на відзив, не пізніше наступного дня надіслати його позивачу. Докази надіслання надати суду.

10.    Позивачу надати: оригінали додатків долучених до позовної заяви - для огляду; явку представника в судове засідання – визнати обов'язковою.

11. Відповідачу: явку представника в судове засідання – визнати обов'язковою.

12. Звернути увагу сторін на права та обов'язки, які передбачені ст. 46 ГПК України, зокрема щодо часових рамок їх здійснення.

13. Зобов'язати сторони письмово повідомити суд до початку підготовчого засідання про наявність обставин, зазначених у ч. 2 ст. 182 ГПК України.

14.      При      направленні у судове засідання уповноважених представників сторін, останнім мати при собі відповідно до    ст.60 ГПК України документи, що підтверджують повноваження представників.

15.      Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається - lv.arbitr.gov.ua/sud5015/.

16.      Роз'яснити відповідачу, що в разі ненадання у встановлений судом строк без поважних причин відзиву, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Відповідно до ч. 9 ст. 80 ГПК України, копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними.

Суд звертає увагу учасників справи, що відповідно до ч. 9 ст. 81 ГПК України, у разі неподання учасником справи витребуваних судом доказів без поважних причин або без повідомлення причин суд, залежно від того, яка особа ухиляється від їх подання та яке ці докази мають значення, може визнати обставину, для з'ясування якої витребовувався доказ, або відмовити у її визнанні, або розглянути справу за наявними в ній доказами, а у разі неподання таких доказів позивачем - також залишити позовну заяву без розгляду.

Суддя                                                                                                        Долінська О.З.

Дата ухвалення рішення14.05.2019
Оприлюднено16.05.2019
Номер документу81723006
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —914/917/19

Рішення від 10.09.2019

Господарське

Господарський суд Львівської області

Долінська О.З.

Ухвала від 12.08.2019

Господарське

Господарський суд Львівської області

Долінська О.З.

Ухвала від 23.07.2019

Господарське

Господарський суд Львівської області

Долінська О.З.

Ухвала від 09.07.2019

Господарське

Господарський суд Львівської області

Долінська О.З.

Ухвала від 06.06.2019

Господарське

Господарський суд Львівської області

Долінська О.З.

Ухвала від 14.05.2019

Господарське

Господарський суд Львівської області

Долінська О.З.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні