Ухвала
від 15.05.2019 по справі 398/1233/19
ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа F: 398/1233/19

провадження F: 2/398/1082/19

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

"15" травня 2019 р. суддя Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області Авраменко О.В. розглянувши матеріали позовної заяви

Олександрійської районної державної адміністрації як органу опіки та піклування, в інтересах неповнолітньої ОСОБА_1 (адреса місцезнаходження: Кіровоградська область, м. Олександрія, вул. Шевченка, буд. 132)

до ОСОБА_2 (адреса місця проживання, зареєстрована у встановленому порядку: Кіровоградська область, Олександрійський район, сел.. ОСОБА_3, вул. 1 Травня, буд. 49),

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Хмельницька санаторна школа із збереженням у складі закладу освіти інтернату з цілодобовим повним утриманням учнів (адреса місцезнаходження: Хмельницька область. м. Хмельницький, вул. В. Чорновола, буд. 180),

про стягнення аліментів

В С Т А Н О В И В:

Олександрійська районна державна адміністрація як орган опіки та піклування, в інтересах неповнолітньої ОСОБА_1, звернулася в суд з позовною заявою до ОСОБА_2, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Хмельницька санаторна школа із збереженням у складі закладу освіти інтернату з цілодобовим повним утриманням учнів, про стягнення аліментів на утримання ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1.

Позовна заява подана з додержанням вимог ЦПК України та відповідно до ст. 28 ЦПК України підсудна Олександрійському міськрайонному суду Кіровоградської області.

Відсутні підстави, визначені статтями 185 F 186 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі.

Згідно з ч. 6 ст. 19 ЦПК України зазначений спір є малозначним, а тому відповідно до вимог ст. 274 ЦПК України справа підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження.

Керуючись ст. ст. 19, 187, 274, 277 ЦПК України, суддя

П О С Т А Н О В И В:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом Олександрійської районної державної адміністрації як орган опіки та піклування, в інтересах неповнолітньої ОСОБА_1, до ОСОБА_2, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Хмельницька санаторна школа із збереженням у складі закладу освіти інтернату з цілодобовим повним утриманням учнів, про стягнення аліментів.

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження із викликом сторін.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті у відкритому судовому засіданні в приміщенні Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області (вул. Г. Сокальського, 76, м. Олександрія) на 13 червня 2019 року о 12 год. 00 хв., про що повідомити учасників справи.

Направити учасникам справи копію ухвали про відкриття провадження у справі, а відповідачу та третій особі також копію позовної заяви з додатками.

Встановити відповідачу пFятнадцятиденний строк із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі для подання відзиву на позов, який має відповідати вимогам ч. ч. 3 F 6 ст. 178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

РозFяснити відповідачу, що в разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Встановити третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, пFятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали, для подання пояснень на позовну заяву, які мають відповідати вимогам ч. ч. 3 F 5 ст. 178, ст. 181 ЦПК України, копія яких одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://court.gov.ua/sud1118/.

Ухвала може бути оскаржена з підстав порушення правил підсудності до Кропивницького апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги через Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області протягом пFятнадцяти днів з дня її складення.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя О.В. Авраменко

Дата ухвалення рішення15.05.2019
Оприлюднено16.05.2019
Номер документу81738984
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —398/1233/19

Ухвала від 13.06.2019

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Авраменко О. В.

Рішення від 13.06.2019

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Авраменко О. В.

Ухвала від 15.05.2019

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Авраменко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні