Ухвала
від 14.05.2019 по справі 140/1085/19
НЕМИРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Немирівський районний суд Вінницької області

Справа № 140/1085/19

1-кс/140/563/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"14" травня 2019 р. м. Немирів

Слідчий суддя Немирівського районного суду Вінницької області ОСОБА_1

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Немирові клопотання слідчого СВ Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області старшого лейтенанта поліції ОСОБА_2 , погоджене з прокурором Немирівської місцевої прокуратури ОСОБА_3 на підставі матеріалів досудового розслідування за № 12019020240000229 внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань 20 квітня 2019 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 КК України ,-

ВСТАНОВИВ:

До Немирівського районного суду звернувся з клопотанням слідчий СВ Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області старший лейтенант поліції ОСОБА_2 , погоджене з прокурором Немирівської місцевої прокуратури ОСОБА_3 , на підставі матеріалів досудового розслідування за № 12019020240000229 внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань 20 квітня 2019 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 КК України, мотивуючи його тим, що невстановлена досудовим розслідуванням особа, перебуваючи 19 квітня 2019 року близько 14:30 год. у чоловічій роздягальні Вінницької філії ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », адреса якої: АДРЕСА_1 , на одній із речових шафок виявила належний ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , жителю АДРЕСА_2 , мобільний телефон торгової фірми «XIAOМІ MI A 2 Lite» (ІМЕІ НОМЕР_1 ; ІМЕІ НОМЕР_2 ), який умисно, таємно з корисливих спонукань викрала та розпорядилась ним на власний розсуд, чим завдала ОСОБА_4 майнової шкоди.

Відомості про вказане кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12019020240000229 від 20.04.2019 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України.

Проведеними слідчими (розшуковими) діями установлено, що після виходу ОСОБА_4 із роздягальні Вінницької філії ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », до даного приміщення заходила значна кількість людей, серед яких був раніше судимий за вчинення корисливих злочинів ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , який також працює на даному заводі в одну зміну з ОСОБА_4 .

Окрім цього також установлено те, що після викрадення належного ОСОБА_4 мобільного телефону «XIAOМІ MI A 2 Lite» до нього підходив ОСОБА_5 , який почав розпитувати чи не знайшов він свій мобільний телефону, а після повідомив йому про те, що у нього є знайомі, які допоможуть розшукати його мобільний телефон за певну грошову винагороду, хоча потерпілий ОСОБА_4 нікому із працівників заводу Вінницької філії ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » не розповідав.

З метою встановлення місцезнаходження належного ОСОБА_4 мобільного телефону «XIAOМІ MI A 2 Lite» (ІМЕІ НОМЕР_1 ; ІМЕІ НОМЕР_2 ), є необхідність у здійсненні тимчасового доступу та вилученні отримання інформації, що знаходиться у операторів телекомунікаційних послуг: ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_4 », поштова адреса якого: АДРЕСА_3 (фактична адреса: АДРЕСА_4 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », що розташоване за адресою: АДРЕСА_5 та ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_6 », розташованого за адресою: АДРЕСА_6 .

Інформація, яка знаходиться у операторів телекомунікаційних послуг ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_4 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » та ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_6 », про зв`язок, надані телекомунікаційні послуги, у тому числі отримані послуги, їх тривалості, змісту, маршрутів передавання тощо, сама по собі, або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, зокрема встановлення місцезнаходження викраденого мобільного телефону.

Слідчий Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області ОСОБА_2 , у судове засідання не з`явився, надав суду заяву в якій просить клопотання розглянути без його участі, клопотання підтримує у повному обсязі, просить його задовольнити.

Відповідно до ст. 107 ч.4 КПК України у разі неприбуття в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у судовому провадженні, чи в разі, якщо відповідно до положень цього Кодексу судове провадження здійснюється судом за відсутності осіб, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснюється.

Відповідно до ч. 2 ст. 163 КПК України сторона кримінального провадження, яка звернулась з клопотанням, довела наявність достатніх підстав вважати, що існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, тому клопотання слідчим суддею було розглянуто без виклику особи у володінні якої знаходиться інформація.

Слідчий суддя перевіривши надані матеріали клопотання та дослідивши докази по даних матеріалах, заслухавши думку учасників даного кримінального провадження дійшов до висновку, що клопотання підлягає задоволенню, оскільки у матеріалах кримінального провадження вбачається наявність достатніх підстав вважати, що вказана інформація має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, тому необхідно надати дозвіл на тимчасовий доступ до інформації ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_4 », поштова адреса якого: АДРЕСА_3 (фактична адреса: АДРЕСА_4 ).

Керуючись ст.ст.40,131,132,159-164 КПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання слідчого СВ Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області старшого лейтенанта поліції ОСОБА_2 про тимчасовий доступ до інформації, яка містить охоронювану законом таємницю задовольнити.

Зобов`язати ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_4 », поштова адреса якого: АДРЕСА_3 (фактична адреса: АДРЕСА_4 ), виготовити на паперовому та електронному носії документ з відомостями про телефонні дзвінки з мобільного терміналу «XIAOМІ MI A 2 Lite» (ІМЕІ НОМЕР_1 ; ІМЕІ НОМЕР_2 ) та забезпечити тимчасовий доступ й можливість вилучення слідчим СВ Немирівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області старшим лейтенантом поліції ОСОБА_2 або заступником начальника СКП Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області капітаном поліції ОСОБА_6 , або старшим оперуповноваженим СКП Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області майором поліції ОСОБА_7 , або старшим оперуповноваженим СКП Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області капітаном поліції ОСОБА_8 , або старшим оперуповноваженим СКП Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області капітаном поліції ОСОБА_9 , або оперуповноваженим СКП Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області майором поліції ОСОБА_10 , або оперуповноваженим СКП Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області капітаном поліції ОСОБА_11 , або оперуповноваженим СКП Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області старшим лейтенантом поліції ОСОБА_12 або оперуповноваженим СКП Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області старшим лейтенантом поліції ОСОБА_13 або оперуповноваженим СКП Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області лейтенантом поліції ОСОБА_14 інформації заперіод часу з 00:00 год. 19.04.2019 по теперішній час (дата проведення виїмки) про:

1.1. Адреси розташування та номери базових станцій;

1.2. Типи з`єднань (вхідні, вихідні дзвінки, SMS, MMS, GPRS, переадресація);

1.3Дата, час та тривалість з`єднання;

1.4.Ідентифікаційні ознаки кінцевого обладнання (абонентаА) (абонентський, серійний, ІМSI номери сім-картки, ІМЕІ);

1.5Ідентифікаційні ознаки терміналу, з яким відбувався сеанс зв`язку (абонентБ), з`єднання нульової тривалості;

1.6 За наявності контрактної угоди або відповідної реєстрації надати відомості про абонента.

Строк дії ухвали один місяць, тобто до 14 червня 2019 року.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: (підпис)

З оригіналом вірно:

Слідчий суддя : ОСОБА_1

СудНемирівський районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення14.05.2019
Оприлюднено16.02.2023
Номер документу81818603
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —140/1085/19

Ухвала від 12.03.2020

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Валюх Віктор Миколайович

Ухвала від 03.03.2020

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Валюх Віктор Миколайович

Ухвала від 16.07.2019

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Хобор Романа Богданівна

Ухвала від 13.06.2019

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Хобор Романа Богданівна

Ухвала від 22.05.2019

Кримінальне

Немирівський районний суд Вінницької області

Науменко С. М.

Ухвала від 14.05.2019

Кримінальне

Немирівський районний суд Вінницької області

Науменко С. М.

Ухвала від 13.05.2019

Кримінальне

Немирівський районний суд Вінницької області

Науменко С. М.

Рішення від 07.05.2019

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Валюх Віктор Миколайович

Ухвала від 24.04.2019

Кримінальне

Немирівський районний суд Вінницької області

Науменко С. М.

Ухвала від 08.04.2019

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Валюх Віктор Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні