Ухвала
від 24.05.2019 по справі 140/1644/19
ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

24 травня 2019 року ЛуцькСправа № 140/1644/19

Суддя Волинського окружного адміністративного суду Сорока Ю.Ю., вивчивши позовну заяву Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області до Товариства з додатковою відповідальністю "ПАНДА-ИНВЕСТ" про стягнення податкового боргу,

ВСТАНОВИВ:

Головне управління Державної фіскальної служби у Волинській області звернулося з позовом до Товариства з додатковою відповідальністю "ПАНДА-ИНВЕСТ" про стягнення податкового боргу в сумі 174 936, 71 грн.

Позовна заява подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність.

Позовна заява відповідає вимогам, встановленим статтями 160, 161, 172 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України).

Дану позовну заяву належить розглядати за правилами адміністративного судочинства та її подано з дотриманням правил підсудності.

Позов подано у строк, встановлений статтею 122 КАС України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлені КАС України, відсутні.

Відповідно до приписів статей 12, 257, 262 КАС України та враховуючи характер спірних правовідносин, предмет доказування та склад учасників, а також інші обставини, які мають значення для вирішення даної справи, суд дійшов висновку про розгляд адміністративної справи в порядку спрощеного позовного провадження без проведення судового засідання та виклику сторін.

Керуючись статтями 12, 171, 248, 257, 262 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити спрощене позовне провадження в адміністративній справі за позовом Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області (43010, Волинська область, м. Луцьк, Київський майдан, 4) до Товариства з додатковою відповідальністю "ПАНДА-ИНВЕСТ" (43001, Волинська область, м. Луцьк, вул. Ковельська, 40) про стягнення податкового боргу.

Запропонувати відповідачу у п`ятнадцятиденний строк з дня отримання копії ухвали подати до суду відзив на позовну заяву та всі документи, що підтверджують заперечення проти позову з одночасним надсиланням учасникам справи копії відзиву та доданих до нього документів.

Позивач має право протягом трьох днів з дня отримання копії відзиву подати до суду відповідь на відзив з одночасним надсиланням учасникам справи копії відповіді на відзив та доданих до неї документів.

Відповідач протягом трьох днів з дня отримання копії відповіді на відзив має право подати до суду заперечення з одночасним надсиланням учасникам справи копії заперечення та доданих до нього документів.

Справа розглядатиметься і вирішуватиметься суддею одноособово без проведення судового засідання та виклику сторін, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі, разом із витягом про їхні процесуальні права та обов`язки.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі в мережі Інтернет на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою: https://court.gov.ua/sud0370/.

Ухвала про відкриття провадження у справі набирає законної сили з моменту її підписання суддею та може бути оскаржена в апеляційному порядку виключно у випадку відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Восьмого апеляційного адміністративного суду через Волинський окружний адміністративний суд протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

Суддя Ю.Ю. Сорока

Дата ухвалення рішення24.05.2019
Оприлюднено28.05.2019
Номер документу81973907
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення податкового боргу

Судовий реєстр по справі —140/1644/19

Ухвала від 16.10.2020

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Науменко С. М.

Ухвала від 02.06.2020

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Науменко С. М.

Ухвала від 06.12.2019

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Науменко С. М.

Ухвала від 02.12.2019

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Науменко С. М.

Рішення від 17.07.2019

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Сорока Юрій Юрійович

Ухвала від 09.07.2019

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

Ухвала від 25.06.2019

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

Ухвала від 20.06.2019

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Алєксєєнко В. М.

Ухвала від 24.05.2019

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Сорока Юрій Юрійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні