Ухвала
від 10.05.2019 по справі 727/2342/19
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЧЕРНІВЦІВ

Справа № 727/2342/19

Провадження № 2/727/725/19

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

10 травня 2019 року Шевченківський районний суд м. Чернівці у складі:

Головуючого судді Слободян Г.М.

за участю секретаря судових засідань Ільчук М.В.

за участю: представника позивача, адвоката Дронь В.А.

представників відповідача Мізюка В.В., адвоката Кусмарцева М.О.

розглянувши у підготовчому засіданні в залі судових засідань приміщення Шевченківського районного суду м. Чернівці цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 (місце проживання АДРЕСА_1 ) до Державної Установи Чернівецький слідчий ізолятор (місце знаходження 58000 м. Чернівці площа Соборна, 6), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Державна установа Центр охорони здоров`я державної кримінально-виконавчої служби України (місце знаходження: 04050 м. Київ вул. Ю.Іллєнка, 81) про визнання незаконним наказу про звільнення з роботи, поновлення на роботі та виплату середнього заробітку за час вимушеного прогулу, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до відповідача Державної Установи Чернівецький слідчий ізолятор , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Державна установа Центр охорони здоров`я державної кримінально-виконавчої служби України про визнання незаконним наказу про звільнення з роботи, поновлення на роботі та виплату середнього заробітку за час вимушеного прогулу .

Представник відповідача, адвокат Кусмарцев М.О. звернувся до суду із заявою про залучення до участі в справі в якості третьої особи без самостійних вимог на стороні відповідача, Міністерство юстиції України, місце знаходження: 01001 м.Київ вул.Городецького, 13, Ідентифікаційний код в ЄДРПОУ 00015622, оскільки є ймовірність, що зазначене рішення може вплинути на їх права і обов`язки, в підготовчому засіданні підтримав заявлене клопотання та просив його задовольнити.

Представник позивача , адвокат Дронь В.А. в підготовчому засіданні не заперечував проти заявленого клопотання про залучення до участі в справі в якості третьої особи без самостійних вимог на стороні відповідача Міністерство юстиції України.

Відповідно до ст. 53 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Таким чином, клопотання представника відповідача, адвоката Кусмарцева М.О. про залучення до участі в справі в якості третьої особи без самостійних вимог на стороні відповідача, Міністерство юстиції України-підлягає задоволенню.

На підставі викладеного та керуючись ст. 53 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ :

Залучити по справі за позовом ОСОБА_1 до Державної Установи Чернівецький слідчий ізолятор , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Державна установа Центр охорони здоров`я державної кримінально-виконавчої служби України про визнання незаконним наказу про звільнення з роботи, поновлення на роботі та виплату середнього заробітку за час вимушеного прогулу, в якості третьої особи без самостійних вимог на стороні відповідача, Міністерство юстиції України місце знаходження: 01001 м.Київ вул.Городецького, 13, Ідентифікаційний код в ЄДРПОУ 00015622.

Розгляд підготовчого засідання відкласти на 16.00 год. 31 травня 2019 року.

Про день, час та місце судового розгляду повідомити сторони, третім особам направити копію ухвали та позовної заяви з додатками та судову повістку.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Учасник справи, якому повне рішення або ухвала суду не були вручені у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження.

Суддя Слободян Г.М.

СудШевченківський районний суд м. Чернівців
Дата ухвалення рішення10.05.2019
Оприлюднено28.05.2019
Номер документу81999710
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —727/2342/19

Постанова від 18.12.2019

Цивільне

Чернівецький апеляційний суд

Одинак О. О.

Постанова від 18.12.2019

Цивільне

Чернівецький апеляційний суд

Одинак О. О.

Ухвала від 27.11.2019

Цивільне

Чернівецький апеляційний суд

Одинак О. О.

Ухвала від 27.11.2019

Цивільне

Чернівецький апеляційний суд

Одинак О. О.

Ухвала від 18.11.2019

Цивільне

Чернівецький апеляційний суд

Одинак О. О.

Рішення від 02.10.2019

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Чернівців

Слободян Г. М.

Рішення від 02.10.2019

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Чернівців

Слободян Г. М.

Ухвала від 10.05.2019

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Чернівців

Слободян Г. М.

Ухвала від 26.04.2019

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Чернівців

Слободян Г. М.

Ухвала від 04.03.2019

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Чернівців

Слободян Г. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні