Ухвала
від 30.05.2019 по справі 757/27183/19-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/27183/19-к

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

30 травня 2019 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши в засіданні в приміщенні суду в м. Києві клопотання прокурора Київської місцевої прокуратури № 6 міста Києва ОСОБА_3 , про арешт майна,-

В С Т А Н О В И В :

Прокурор Київської місцевої прокуратури № 6 міста Києва ОСОБА_3 , звернувся до слідчого судді Печерського районного суду м. Києва із клопотанням про накладення арешту на майно.

Обґрунтовуючи внесене клопотання, сторона кримінального провадження, вказує, що Печерським управлінням поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві здійснюється досудове розслідування, а Київською місцевою прокуратурою № 6 процесуальне керівництво у кримінальному провадженні № 42018101060000202 зареєстрованого за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України.

В ході проведення досудового розслідування кримінального провадження встановлено, що невстановлені особи на початку 2018 року подали до Київської філії ДП «НАІС» (м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 4) та Міністерства юстиції України підроблені документи на ім`я ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрованої за адресою: АДРЕСА_1 , з метою отримання ключів та ідентифікаторів державного реєстратора на ім`я ОСОБА_4 .

В подальшому, реєстратора ОСОБА_4 було працевлаштовано до Київської філії Комунального підприємства «Реєстрація нерухомості та бізнесу» (далі КФ КП «РНБ»).

В ході опитування співробітника Київської філії КП «РНБ» державного реєстратора ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_2 , стало відомо, що ОСОБА_4 ніколи не була реєстратором КП «РНБ» та він вперше чує про вказаного реєстратора. Після опитування співробітника Київської філії КП «РНБ» вказане комунальне підприємство змінило своє місцезнаходження. Директор Київської філії КП «РНБ» ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , в ході допиту повідомив, що він не знає реєстратора ОСОБА_4 та не може пояснити чому при здійсненні витягів з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно зазначається, що ОСОБА_4 є реєстратором Київської філії КП «РНБ».

В ході допиту ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , стало відомо, що вона ніколи не була реєстратором КП «РНБ», не подавала жодних документів до Київської філії ДП «НАІС» (м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 4) та Міністерства юстиції України та немає жодного відношення до реєстрації/перереєстрації об`єктів нерухомого майна чи внесення інших записів до Державного реєструречових правна нерухомемайно,Реєстру прав власностіна нерухомемайно,Державного реєструІпотек таЄдиного реєструзаборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна.

Крім того, в ОСОБА_4 в грудні 2017 року викрадено паспорт громадянина України, про що є відповідний запис в оперативних обліках МВС.

Таким чином, невстановлені особи запровадили протиправний механізм, спрямований на вчинення реєстраційних дій з об`єктами нерухомого майна, використовуючи ключі реєстратора Київської філії Комунального підприємства «Реєстрація нерухомості та бізнесу» ОСОБА_4 .

На підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_7 від 11.03.2019 проведено тимчасовий доступ до речей та документів в Київській філії ДП «НАІС» (м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська та отримано відомості виконаних дій (з вказанням об`єктів, щодо яких здійснювались реєстраційні дії) в Державних реєстрах речових прав на нерухоме майно, вчинених державним реєстратором Київської філії Комунального підприємства «Реєстрація нерухомості та бізнесу» ОСОБА_4 за період з 01.01.2018 по 01.01.2019.

28 березня 2019 року прокурором Київської місцевоїпрокуратури №6 юристом 1 класу ОСОБА_3 вказані вище об`єкти нерухомого майна визнано речовими доказами в рамках кримінальногопровадження № 42018101060000202 від 11.10.2018.

Злочинні дії по кримінальному провадженню кваліфіковані за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від пяти до дванадцяти років з з конфіскацією майна.

Враховуючи,що об`єктинерухомого майнарозташовані завказаними адресами на праві власності належать новим власникам на підставі протиправних дій вчинених шахрайським шляхом, тобто набуті новими власниками в результаті вчинення кримінального правопорушення та іншим способом без застосування заходу забезпечення кримінального провадження отримати вказані об`єкти нерухомого майна, які можуть бути використані під час судового розгляду для встановлення обставин у кримінальному провадженні неможливо.

Належність вказанихоб`єктів новимвласникам підтверджується Інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна.

Прокурор вказує, що з метою забезпечення збереження майна та в подальшому можливої його конфіскації виникла необхідність у накладенні арешту на майно, прокурор просив клопотання задовольнити.

В засідання прокурор не з`явився звернувся до суду з заявою про розгляд клопотання за його відсутністю, на задоволенні клопотання наполягає.

Слідчий суддя, враховуючи вимоги ч. 2ст. 172 КПК України, з метою забезпечення арешту майна визнав можливим розгляд клопотання здійснювати без повідомлення власника майна.

Слідчий суддя, дослідивши матеріали провадження за клопотанням, приходить до наступного висновку.

Відповідно до ч. 1ст. 131 КПК Українизахід забезпечення кримінального провадження застосовується з метою досягнення дієвості цього провадження.

Одним із заходів забезпечення кримінального провадження є арешт майна (ч. 2ст. 131 КПК України).

Як визначено ч. 1ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

Арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

За вимогами п. 3 ч. 2 та ч. 5ст. 170 КПК Україниарешт майна допускається з метою забезпечення, в тому числі, конфіскації майна як виду покарання, який накладається на майно підозрюваного, за наявності достатніх підстав вважати, що суд у випадках, передбаченихКримінальним кодексом України, може призначити покарання у виді конфіскації майна.

У випадку, передбаченому п. 1 ч. 2ст. 170 КПК України, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98 КПК України.

Речовими доказами відповідно дост. 98 КПК Україниє матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Згідно ч. 10ст. 170 КПК Україниарешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Постановою прокурора - майно, на яке прокурор просить накласти арешт, визнані речовими доказами у кримінальному провадженні.

Прокурором доведено, що вказане майно могло бути набуто кримінально протиправним шляхом та отримано внаслідок вчинення кримінального правопорушення, тобто відповідає критеріям визначенимст. 98 КПК України, та у випадку не накладення арешту на вказане майно, це може призвести до подальшого відчуження або до інших наслідків, які можуть перешкоджати досудовому розслідуванню.

За викладених обставин, враховуючи правове обґрунтування клопотання, яке відповідає положенням ст.ст. 170-173 КПК України, приходжу до переконання, що клопотання слідчого про накладення арешту на майно підлягає задоволенню з метою збереження речових доказів, задля забезпечення дієвості та об`єктивності розслідування у вказаному кримінальному провадженні, оскільки незастосування арешту може призвести до відчуження майна.

Приходячи до такого висновку, слідчий суддя враховує й те, що в даному випадку обмеження права власності є розумним і співрозмірним завданням кримінального провадження та обставини кримінального провадження станом на час прийняття рішення вимагають вжиття такого методу державного регулювання як накладення арешту. При цьому, доказів негативних наслідків від застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження слідчим суддею не встановлено.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.98,131,132,170-173,175,309 КПК України, слідчий суддя, -

У Х В А Л И В :

Клопотання - задовольнити.

Накласти арешт на комплекс будівель і споруд виробничо-складської бази (зерносховище місткістю 30 тис.тонн) що знаходиться за адресою земельна ділянка розташована за адресою: Кіровоградська обл., Онуфріївський р., смт. Павлиш, вулиця 40 років Перемоги, будинок 68 кадастовий номер 3524655400:02:000:7535; матеріали стін: цегла, ШМБ, землі житлової та громадської забудови для обслуговування господарських будівель і споруд, площа: 2.09 га, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 132915235246, що належить за правом власності Публічне акціонерне товариство"Комерційний банк"Преміум", код ЄДРПОУ: 35264721, країна реєстрації: Україна

1)адмін. будівлю інв. № 81701 літ. А-4, будівля СТО інв. №81801 літ. Б, гараж інв. №81901 літ. В, склад інв. №81901 літ. Е, що знаходиться за адресою Запорізька обл., м. Запоріжжя, вулиця Південне шосе,будинок 8, загальною площею (кв.м): 3900.9, Опис: Адмін. будівля інв.№ 81701 літ. А-4, будівля СТО інв. №81801 літ. Б, гараж інв. №81901 літ. В, склад інв. №81901 літ. Е, загальною площею 3900,9 кв.м.. Ринкова вартість згідно зі звітом про оцінку 27 115 190 грн., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 136113723101, що належить за правом власності Товариство з обмеженою відповідальністю "Опус плюс", код ЄДРПОУ: 36698261, країна реєстрації: Україна

2)квартиру, що знаходиться за адресою АДРЕСА_3 , загальною площею (кв.м): 47.7, житлова площа (кв.м): 30.1, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1490491880000, що належить за правом власності ОСОБА_8 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_2 , виданий 03.07.2009, видавник: Новоазовським РВ ГУ МВС України в Донецькій області, країна громадянства: Україна

3)земельну ділянку, що знаходиться за адресою АДРЕСА_4 , кадастровий номер 8000000000:78:262:0076, Площею (га): 0.04, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1493885580000, що належить за правом власності ОСОБА_9 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_3 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_4 , виданий 09.04.1998, видавник: Дніпровське РУ ГУ МВС України в м. Києві, країна громадянства: Україна

4)квартиру, що знаходиться за адресою АДРЕСА_5 ; Загальною площею (кв.м): 69.1, житлова площа (кв.м): 36.7, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1501494980000, що належить за правом власності ОСОБА_10 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_5 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_6 , виданий 22.06.1996, видавник: Дарницьким РУ ГУ МВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

5)нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою АДРЕСА_6 ; Загальною площею (кв.м): 108.5, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1501500280000, що належить за правом власності ОСОБА_11 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_7 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_8 , виданий 16.09.1997, видавник: Ленінградським РУ ГУ МВС України в м. Києві, країна громадянства: Україна

6)квартиру, що знаходиться за адресою АДРЕСА_7 ; Загальною площею (кв.м): 34.4, житлова площа (кв.м): 16.7, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1501507680000, що належить за правом власності ОСОБА_12 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_9 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_10 , виданий 18.08.2001, видавник: Залізничним РУ ГУ МВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

7)квартиру, що знаходиться за адресою АДРЕСА_8 ; Загальною площею (кв.м): 113.1, житлова площа (кв.м): 83.6, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1505436180000, що належить на праві власності ОСОБА_13 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_11 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_12 , виданий 05.11.1996, видавник: Кремінським РВ УМВС України В Луганській Області, країна громадянства: Україна

8)квартиру, що знаходиться за адресою АДРЕСА_9 ; Загальною площею (кв.м): 105.8, житлова площа (кв.м): 88.7, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1505454980000, що належить за правом власності ОСОБА_13 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_11 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_12 , виданий 05.11.1996, видавник: Кремінським РВ УМВС України В Луганській Області, країна громадянства: Україна

9)квартиру, що знаходиться за адресою АДРЕСА_10 ; Загальною площею (кв.м): 110.6, житлова площа (кв.м): 87.1, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1505465180000, що належить за правом власності ОСОБА_13 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_11 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_12 , виданий 05.11.1996, видавник: Кремінським РВ УМВС України В Луганській Області, країна громадянства: Україна

10)квартиру, що знаходиться за адресою АДРЕСА_11 ; Загальною площею (кв.м): 110.7, житлова площа (кв.м): 89, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1505472680000, що належить за правом власності ОСОБА_13 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_11 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_12 , виданий 05.11.1996, видавник: Кремінським РВ УМВС України В Луганській Області, країна громадянства: Україна

11) АДРЕСА_12 ; загальною площею (кв.м): 194.1, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1505488680000, що належить за правом власності ОСОБА_13 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_11 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_12 , виданий 05.11.1996, видавник: Кремінським РВ УМВС України В Луганській Області, країна громадянства: Україна

12)НЕЖИЛЕ ПРИМІЩЕННЯ ПЕРШОГО ПОВЕРХУ (в. літ В), що знаходиться за адресою АДРЕСА_12 , загальною площею (кв.м): 54.3, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1505482080000, що належить за правом власності ОСОБА_14 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_11 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_12 , виданий 05.11.1996, видавник: КРЕМІНСЬКИМ РВ УМВС УКРАЇНИ В ЛУГАНСЬКІЙ ОБЛАСТІ, країна громадянства: Україна

13)квартиру, що знаходиться за адресою АДРЕСА_13 ; Загальною площею (кв.м): 206.5, житлова площа (кв.м): 101.8, Опис: кількість кімнат 5, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1551546580363, що належить за правом власності Товариству З Обмеженою Відповідальністю "Фінансова Компанія "Фінтайм Капітал", код ЄДРПОУ: 40424878

14)житловий будинок, що знаходиться за адресою АДРЕСА_14 ; загальною площею (кв.м): 1250.1, житлова площа (кв.м): 341.4, Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1513760380000, що належить на праві власності ОСОБА_15 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_13 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_14 , виданий 29.03.2001, видавник: Печерське РУ ГУ МВС України в місті Києві, країна громадянства: Україна

15)нежилі приміщення №1,2,3,4, група приміщень №10, в літ. Ж, що знаходиться за адресою АДРЕСА_15 ; загальною площею (кв.м): 46.2, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1525283380000, що належить на праві власності ОСОБА_16 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_15 , паспорт громадянина України, серія номер: НОМЕР_16 , виданий 20.05.1999, видавник: Ватутінське РУ ГУМВС України в м. Києві, країна громадянства: Україна

16)машиномісце в паркінгу № НОМЕР_17 , що знаходиться за адресою АДРЕСА_16 ; загальною площею (кв.м): 18.6, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1525331880000, що належить на праві власності ОСОБА_17 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_18 , паспорт громадянин України, серія та номер: НОМЕР_19 , виданий 22.01.2018, видавник: орган 8030, країна громадянства: Україна

17)машиномісце в паркінгу № НОМЕР_20 , що знаходиться за адресою АДРЕСА_17 ; загальною площею (кв.м): 22.4 реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1525359380000, що належить на праві власності ОСОБА_16 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_15 , паспорт громадянина України, серія номер: НОМЕР_16 , виданий 20.05.1999, видавник: Ватутінське РУ ГУМВС України в м. Києві, країна громадянства: Україна

18)житловий будинок, що знаходиться за адресою АДРЕСА_18 ; загальною площею (кв.м): 39, житлова площа (кв.м): 19, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1535176880000, що належить на праві власності ОСОБА_18 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_21 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_22 , виданий 27.06.1996, видавник: Ленінградське РУГУ МВС України в м. Києві, країна громадянства: Україна

19)житловий будинок, що знаходиться за адресою АДРЕСА_19 ; загальною площею (кв.м): 53.8, житлова площа (кв.м): 13.1, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1542662680000, що належить на праві власності ОСОБА_19 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_23 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_24 , виданий 11.12.2001, видавник: ОБОЛОНСЬКИМ РУ ГУ МВС України ОСОБА_20 , країна громадянства: Україна

20)квартиру, що знаходиться за адресою АДРЕСА_20 ; загальною площею (кв.м): 88.2, житлова площа (кв.м): 48.1, Опис: трикімнатна квартира, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1550001380000, що належить за правом власності ОСОБА_21 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_25 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_26 , виданий 31.10.2007, видавник: Деснянським РУ ГУ МВС України в м. Києві, країна громадянства: Україна

21)квартиру, що знаходиться за адресою АДРЕСА_21 ; Загальною площею (кв.м): 51, житлова площа (кв.м): 29, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1551076580000, що належить за правом власності ОСОБА_22 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_27 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_28 , виданий 15.11.2007, видавник: Дарницьким РУ ГУ МВС України в м. Києві, країна громадянства: Україна

22)Майновий комплекс загал.площею 28223.10 кв.м. що знаходиться за адресою АДРЕСА_22 , Загальною площею (кв.м.): 28223.1, Опис: майновий комплекс, загальною площею 28223,10 кв.м., до складу якого входять: адміністративно-побутовий корпус (літ.А) загальною площею 1643,7 кв.м., цех баштових кранів (літ.Б) загальною площею 3833,7 кв.м., механо-складальний цех, заготовчий цех, цех ремонту екскаваторів, аміністративно-господарські приміщення (літ.В) загальною площею 11361,00 кв.м., виробничий корпус (літ.Г) загальною площею 9805,8 кв.м., киснева станція, приміщення балонів кисневої рампи, навіс кисневої станції (літ.Д) загальною площею 81,4 кв.м., будинок РОУ (літ.Е) загальною площею 125,5 кв.м., очисні споруди, споруди для зливних і виробничих каналізацій (літ.З) загальною площею 26,7 кв.м., блок-пост заводської готовності (літ.И) загальною площею 3,10 кв.м., заготовче відділення, столярний цех, склад матеріалів (літ.К) загальною площею 1227,2 кв.м., склад шихти, блок кімната (літ.Л) загальною площею 115,00 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1552597580000, що належить за правом власності Товариству З Обмеженою Відповідальністю "Гансо Компані", код ЄДРПОУ: 42135362, країна реєстрації: Україна

23)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), , гараж НОМЕР_29 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, загальною площею (кв.м): 20.7, Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566321080000, що належить за правом власності ОСОБА_23 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_30 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_31 , виданий 05.10.1999, видавник: Ленінградським РУ ГУ МВС Украни В Місті Києві, країна громадянства: Україна

24)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), , гараж НОМЕР_32 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, загальною площею (кв.м): 20, Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566352380000, що належить за правом власності ОСОБА_24 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_33 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_34 , виданий 16.04.2013, видавник: Солом`янським РВ ГУДМС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

25)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), , гараж НОМЕР_35 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, загальною площею (кв.м): 20, Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566728280000, що належить за правом власності ОСОБА_25 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_36 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_37 , виданий 19.12.1995, видавник: Жовтневим РУ ГУ МВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

26)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), , гараж НОМЕР_38 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, загальною площею (кв.м): 23.1, Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566741980000, що належить за правом власності ОСОБА_26 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_39 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_40 , виданий 18.02.2000, видавник: Радомишльським РВУ МВС України в Житомирській області, країна громадянства: Україна, адреса: Україна, Житомирська обл., Радомишльський р., с. Борщів

27)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), , гараж НОМЕР_41 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, загальною площею (кв.м): 23.2, Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566764780000, що належить за правом власності ОСОБА_27 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_42 , країна громадянства: Україна

28)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), , гараж НОМЕР_43 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, загальною площею (кв.м): 22.5, Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566773480000, що належить за правом власності ОСОБА_28 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_44 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_45 , виданий 11.05.1999, видавник: Жовтневим РУ ГУ МВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

29)гаражний бокс, що знаходиться за адресою АДРЕСА_23 , адреса ГК: АДРЕСА_24 , загальною площею (кв.м): 93.4, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566787080000, що належить за правом власності ОСОБА_29 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_46 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_47 , виданий 26.04.1999, видавник: Московським РВ ХМУ УМВС України В Харківській Області, країна громадянства: Україна

30)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), , гараж НОМЕР_48 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, загальною площею (кв.м): 21.2, Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566803680000, що належить за правом власності ОСОБА_30 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_49 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_50 , виданий 04.12.2001, видавник: Святошинським РУ ГУ МВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

31)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н) , гараж НОМЕР_51 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, загальною площею (кв.м): 21.9, Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566809580000, що належить за правом власності ОСОБА_31 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_52 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_53 , виданий 06.10.1998, видавник: Харківським РУ ГУ МВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

32)гаражний бокс, що знаходиться за адресою АДРЕСА_25 , адреса ГК: АДРЕСА_24 , загальною площею (кв.м): 93.9, Опис: Обслуговуючий Кооператив " ІНФОРМАЦІЯ_4 " (Ідентифікаційний код юридичної особи 36214865, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566827280000, що належить за правом власності ОСОБА_32 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_54 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_55 , виданий 28.09.1999, видавник: Дніпровське РУ ГУ МВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

33)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), , гараж НОМЕР_56 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, загальною площею (кв.м): 22.9, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566843180000, що належить за правом власності ОСОБА_33 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_57 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_58 , виданий 18.05.1999, видавник: Жовтневим РУ ГУ МВС УКРАЇНИ В МІСТІ КИЄВІ, Країна громадянства: Україна

34)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), , гараж НОМЕР_59 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, загальною площею (кв.м): 20.8, Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566852880000, що належить за правом власності ОСОБА_34 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_60 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_61 , виданий 26.09.2002, видавник: ТУМ Солом`янського РУ ГУМВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

35)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), , гараж НОМЕР_62 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, загальною площею (кв.м): 21.2, Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566859480000, що належить за правом власності ОСОБА_35 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_63 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_64 , виданий 18.07.2000, видавник: Ленінградським РУ ГУ МВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

36)гаражний бокс, що знаходиться за адресою АДРЕСА_26 , загальною площею (кв.м): 94.1, Опис: Обслуговуючий Кооператив " ІНФОРМАЦІЯ_4 " (Ідентифікаційний код юридичної особи 36214865, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566862580000, що належить за правом власності ОСОБА_36 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_65 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_66 , виданий 09.06.1998, видавник: Харківське РУ ГУ МВС України в місті Києві, країна громадянства: Україна

37)гаражний бокс, що знаходиться за адресою АДРЕСА_27 ; адреса ГК: АДРЕСА_28 , загальною площею (кв.м): 20.6, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566866980000, що належить на праві власності ОСОБА_37 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_67 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_68 , виданий 26.01.2008

38)гаражний бокс, що знаходиться за адресою АДРЕСА_29 ; , адреса ГК: Кільцева дорога (Солом., Голос., Святош. р-ни) 12а загальною площею(кв.м): 24.8, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566869580000, що належить на праві власності ОСОБА_38 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_69 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_70 , виданий 14.10.2003, видавник: Солом`янським РУ ГУ МВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

39)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Пролісок" кооператив по будівництву та експлуатації індивідуальних гаражів (Святошинський р-н),будинок 221, адреса ГК: Кільцева дорога (Солом., Голос., Святош. р-ни) 12а; Загальною площею (кв.м): 25.8, Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566871680000, що належить за правом власності ОСОБА_39 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_71 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_72 , виданий 02.09.2014, видавник: Святошинським РВ ГУДМС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

40)гаражний бокс, що знаходиться за адресою АДРЕСА_30 , адреса ГК: АДРЕСА_31 ; загальною площею (кв.м): 43, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566876080000, що належить за правом власності ОСОБА_40 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_73 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_74 , виданий 22.12.2001, видавник: Печерським РУ ГУ МВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

41)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Славутич" ДТВГБ кооператив (Дарницький р-н),будинок 574, адреса ГК: вулиця Затишна 7б; Загальною площею (кв.м): 25, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566878280000, що належить за правом власності ОСОБА_41 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_75 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_76 , виданий 19.05.2001, видавник: Дарницьким Ру Гу Мвс України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

42)гаражний бокс, що знаходиться за адресою АДРЕСА_32 , загальною площею (кв.м): 99.9, Опис: Обслуговуючий Кооператив " ІНФОРМАЦІЯ_4 " (Ідентифікаційний код юридичної особи 36214865, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566880280000, що належить на праві власності ОСОБА_42 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_77 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_78 , виданий 06.07.1996, видавник: Соснівським РВ УМВС України В Черкаській Області, країна громадянства: Україна

43)гаражний бокс, що знаходиться за адресою АДРЕСА_33 , загальною площею (кв.м): 102.2, Опис: Обслуговуючий Кооператив " ІНФОРМАЦІЯ_4 " (Ідентифікаційний код юридичної особи 36214865, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566882280000, що належить за правом власності ОСОБА_43 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_79 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_80 , виданий 15.12.1999, видавник: Вишнівський МВМ ГУ МВС України в Київській області, країна громадянства: Україна

44)гаражний бокс, що знаходиться за адресою АДРЕСА_34 , загальною площею (кв.м): 100.2, Опис: Обслуговуючий Кооператив "Гаражний Кооператив "Північні Позняки" (Ідентифікаційний код юридичної особи 36214865, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566883880000, що належить за правом власності ОСОБА_44 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_81 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_82 , виданий 26.02.2008, видавник: Дарницьким РУ ГУ МВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

45)гаражний бокс, що знаходиться за адресою АДРЕСА_35 , загальною площею (кв.м): 95, Опис: Обслуговуючий Кооператив "Гаражний Кооператив "Північні Позняки" (Ідентифікаційний код юридичної особи 36214865, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566886080000, що належить за правом власності ОСОБА_45 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_83 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_84 , виданий 29.07.1997 видавник: Харківським РУ ГУ МВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

46)гаражний бокс, що знаходиться за адресою АДРЕСА_36 , загальною площею (кв.м): 91.5, Опис: Обслуговуючий Кооператив "Гаражний Кооператив "Північні Позняки" (Ідентифікаційний код юридичної особи 36214865, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1566887080000, що належить за правом власності ОСОБА_46 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_85 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_86 , виданий 16.03.2001, видавник: Харківським РУ ГУ МВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

47)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Арктика" кооператив по будівництву та експлуатації індивідуальних гаражів (Святошинський р-н),будинок 1, адреса ГК: АДРЕСА_37 , загальною площею (кв.м): 31.9, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1567010780000, що належить за правом власності ОСОБА_47 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_87 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_88 , виданий 16.03.1999, видавник: Ленінградським РУ ГУ МВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

48)гаражний бокс, м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), , гараж НОМЕР_89 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, загальною площею (кв.м): 24.7, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1567015480000, що належить за правом власності ОСОБА_48 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_90 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_91 , виданий 16.05.2002, видавник: Тум Солом`янського Ру Гумвс України В Місті Києві, країна громадянства: Україна, адреса: АДРЕСА_38

49)гаражний бокс, м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), , гараж НОМЕР_92 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, загальною площею (кв.м): 24.7, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1567025580000, що належить за правом власності ОСОБА_49 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_93 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_94 , виданий 16.07.1998, видавник: Макарівським Рв Гу Мвс України В Київській Області, країна громадянства: Україна

50)гаражний бокс, м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), , гараж НОМЕР_95 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, загальною площею (кв.м): 21. реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1567026880000, що належить за правом власності ОСОБА_50 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_96 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_97 , виданий 15.06.1999, видавник: Жовтневим РУ ГУ МВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

51)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), , гараж НОМЕР_98 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, загальною площею (кв.м): 21.4, Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1567028780000, що належить за правом власності ОСОБА_51 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_99 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_100 , виданий 10.08.2004 видавник: ТУМ СОЛОМ`ЯНСЬКОГО РУ ГУМВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

52)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), , гараж НОМЕР_101 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, загальною площею (кв.м): 22.5, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1567031180000, що належить за правом власності ОСОБА_52 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_102 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_103 , виданий 18.06.1996, видавник: Жовтневим РУ ГУ МВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

53)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), , гараж НОМЕР_104 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, загальною площею (кв.м): 21, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1567033980000, що належить за правом власності ОСОБА_53 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_105 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_106 , виданий 08.12.1998, видавник: Ленінградським РУ ГУ МВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

54)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), , гараж НОМЕР_107 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, Загальною площею (кв.м): 15.5, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1567034380000 що належить за правом власності ОСОБА_54 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_108 , паспортгромадянина України, серія та номер: НОМЕР_109 , виданий 23.10.1997, видавник: Ленінградським РУ ГУ МВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

55)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), , гараж НОМЕР_110 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, загальною площею (кв.м): 22.5, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1567035180000 що належить за правом власності ОСОБА_55 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_111 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_112 , виданий 12.09.1996 видавник: Ленінградським РУ ГУ МВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

56)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), , гараж НОМЕР_113 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, загальною площею (кв.м): 16.8, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1567036080000 що належить за правом власності ОСОБА_56 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_114 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_115 , виданий 01.07.1997, видавник: Жовтневим Ру Гу Мвс України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

57)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), гараж НОМЕР_116 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, загальною площею (кв.м): 22.4, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1567036680000 що належить за правом власності ОСОБА_57 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_117 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_118 , виданий 27.11.1998, видавник: Жовтневим РУ ГУ МВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

58)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), гараж НОМЕР_119 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, загальною площею (кв.м): 20.2, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1567037480000, що належить за правом власності ОСОБА_58 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_120 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_121 , виданий 28.07.1998, видавник: Жовтневим РУ ГУ МВС України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

59)гаражний бокс, що знаходиться за адресою АДРЕСА_39 , загальною площею (кв.м): 93.3, Опис: Обслуговуючий Кооператив "Гаражний Кооператив "Північні Позняки" (Ідентифікаційний код юридичної особи 36214865, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1567038180000, що належить за правом власності ОСОБА_59 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_122 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_123 , виданий 12.12.2009, видавник: Дарницьким Ру Гу Мвс України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

60)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "№1" гаражно-будівельний кооператив (Дніпровський р-н),будинок 143, адреса ГК: вулиця Хоткевича Гната 36, загальною площею (кв.м): 15.8, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1567038780000 що належить за правом власності ОСОБА_60 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_124 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_125 , виданий 10.03.2005, видавник: Деснянським Ру Гу Мвс України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

61)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), гараж НОМЕР_126 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18 , загальною площею (кв.м): 16.3, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1567039480000, що належить за правом власності ОСОБА_49 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_93 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_94 , виданий 16.07.1998, видавник: Макарівським Рв Гу Мвс України В Київській Області, країна громадянства: Україна

62)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Відрадний-2" обслуговуючий кооператив (Солом`янський р-н), гараж НОМЕР_127 , адреса ГК: вулиця Козелецька 18, загальною площею (кв.м): 22.4, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1568728080000 що належить за правом власності ОСОБА_61 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_128 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_129 , виданий 16.09.1997, видавник: Жовтневий РУГУ МВС України в місті Києві, країна громадянства: Україна

63)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Пролісок" кооператив по будівництву та експлуатації індивідуальних гаражів (Святошинський р-н),будинок 199, адреса ГК: Кільцева дорога (Солом., Голос., Святош. р-ни) 12а, загальною площею (кв.м): 23.1, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1568828780000 що належить за правом власності ОСОБА_62 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_130 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_131 , виданий 15.01.1998, видавник: Ленінградським Ру Гу Мвс України В М. Києві, країна громадянства: Україна

64)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Пролісок" кооператив по будівництву та експлуатації індивідуальних гаражів (Святошинський р-н),будинок 512, адреса ГК: Кільцева дорога (Солом., Голос., Святош. р-ни) 12а, загальною площею (кв.м): 19.8, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1569127580000 що належить за правом власності ОСОБА_63 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_132 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_133 , виданий 28.01.1997, видавник: Ленінградським Ру Гу Мвс України В М. Києві, країна громадянства: Україна

65)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Супутник-3" автогаражний кооператив (Деснянський р-н), будинок 427, адреса ГК: вулиця Крайня 13 Загальною площею (кв.м): 129.9 Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1569146680000 що належить за правом власності ОСОБА_64 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_134 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_135 , виданий 19.09.1995, видавник: Дніпровським Ру Гу Мвс України В М. Києві, країна громадянства: Україна

66)гаражний бокс, що знаходиться за адресою АДРЕСА_40 , гараж НОМЕР_136 , Загальна площа (кв.м): 99.7, Опис: Обслуговуючий Кооператив "Гаражний Кооператив "Північні Позняки" (Ідентифікаційний код юридичної особи 36214865) Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1569188180000 що належить за правом власності ОСОБА_65 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_137 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_138 , виданий 01.04.2014, видавник: Дарницьким Рв Гудмс України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

67)гаражний бокс, що знаходиться за адресою АДРЕСА_41 , Загальною площею (кв.м): 103.5, Опис: Обслуговуючий Кооператив "Гаражний Кооператив "Північні Позняки" (Ідентифікаційний код юридичної особи 36214865 Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1569195080000 що належить за правом власності ДЗЯДОВИЧ ІРИНІ МИКОЛАЇВНІ, Реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_139 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_140 , виданий 25.07.1996, видавник: Шевченківським Ру Гу Мвс України В М. Києві, країна громадянства: Україна

68)квартиру, що знаходиться за адресою АДРЕСА_42 , Загальною площею (кв.м): 49, житлова площа (кв.м): 29.6 Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1570736380000 що належить за правом власності ОСОБА_66 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_141 , країна громадянства: Україна

69)гаражний бокс, що знахлдиться за адресою м.Київ, "Славутич" ДТВГБ кооператив (Дарницький р-н),будинок 610, адреса ГК: вулиця Затишна 7б, загальна площа (кв.м): 39.9 Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1571154780000 що належить за правом власності ОСОБА_67 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_142 , посвідка на постійне проживання, серія та номер: НОМЕР_143 , виданий 15.12.2006, видавник: Угірфо Гу Мвс України В М.Києві, країна громадянства Російська Федерація

70)квартиру, що знаходиться за адресою АДРЕСА_43 , Загальною площею (кв.м): 33.8, житлова площа (кв.м): 16.1 Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1571423680000 що належить за правом власності ОСОБА_15 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_13 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_14 , виданий 29.03.2001, видавник: Печерське РУ ГУ МВС України в місті Києві, країна громадянства: Україна

71)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Совки-1" гаражно-будівельний кооператив (Солом`янський р-н),будинок 66, адреса ГК: вулиця Радченка Петра 21 Загальна площа (кв.м): 19.6, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1572432380000 що належить за правом власності ОСОБА_68 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_144 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_145 , виданий 27.11.1997, видавник: Залізничним Ру Гу Мвс України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

72)гаражний бокс, що знаходиться за адресою АДРЕСА_44 , загальною площею (кв.м): 20.5 Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1572451980000 що належить за правом власності ОСОБА_69 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_146 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_147 , виданий 20.11.1997, видавник: Залізничним Ру Гу Мвс України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

73)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Троянда" автогаражний кооператив по будівництву та експлуатації колективних гаражів та стоянок (Святошинський р-н),будинок 141 адреса ГК: вулиця Берковецька 6; Загальною площею (кв.м): 38.9 Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1572468580000 що належить за правом власності ОСОБА_70 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_148 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_149 , виданий 02.02.2001, видавник: Шевченківським Ру Гу Мвс України В М. Києві, країна громадянства: Україна

74)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Троянда" автогаражний кооператив по будівництву та експлуатації колективних гаражів та стоянок (Святошинський р-н),будинок 135А; загальною площею (кв.м): 95.1 реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1572546380000 що належить за правом за правом власності ОСОБА_71 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_150 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_151 , виданий 24.07.1999, видавник: Шосткинським Рв Умвс України В Сумській Області, країна громадянства: Україна

75)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Троянда" автогаражний кооператив по будівництву та експлуатації колективних гаражів та стоянок (Святошинський р-н), будинок 112, адреса ГК: вулиця Берковецька 6; Загальною площею (кв.м): 39.4 Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1572546480000 що належить за правом власності ОСОБА_72 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_152 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_153 , виданий 10.05.1995, видавник: Ленінградським Ру Гу Мвс України ОСОБА_20 , країна громадянства: Україна

76)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Троянда" автогаражний кооператив по будівництву та експлуатації колективних гаражів та стоянок (Святошинський р-н),будинок 166; Загальною площею (кв.м): 68.5 Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1572546780000 що належить за правом власності ОСОБА_73 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_154 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_155 , виданий 09.06.1999, видавник: Ірпінським Мв Гу Мвс України

77)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Троянда" автогаражний кооператив по будівництву та експлуатації колективних гаражів та стоянок (Святошинський р-н),будинок 167; Загальною площею(кв.м): 67.6 Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1572546880000 що належить за правом власності ОСОБА_74 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_156 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_157 , виданий 21.07.1999, видавник: Ірпінським Мв Гу Мвс України В Київській Області, країна громадянства: Україна

78)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Троянда" автогаражний кооператив по будівництву та експлуатації колективних гаражів та стоянок (Святошинський р-н),будинок 185А; Загальною площею (кв.м): 44.7 Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1572547180000 що належить за правом власності ОСОБА_75 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_158 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_159 , виданий 29.08.2002, видавник: Святошинським Ругу Мвс України В Мю Києві, країна громадянства: Україна

79)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Троянда" автогаражний кооператив по будівництву та експлуатації колективних гаражів та стоянок (Святошинський р-н),будинок 192; Загальною площею (кв.м): 54.1 Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1572547380000 що належить за правом власності ОСОБА_76 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_160 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_161 , виданий 27.11.1997, видавник: Ленінградським Ру Гу Мвс України В М. Києві, країна громадянства: Україна

80)гаражний бокс, що знаходиться за адресою АДРЕСА_45 ; Загальною площею (кв.м): 89.1, Опис: Ряд №1 Обслуговуючий Кооператив "Гаражний Кооператив "Північні Позняки" (Ідентифікаційний код юридичної особи 36214865) Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1572547480000 що належить за правом власності ОСОБА_77 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_162 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_163 , виданий 19.10.1998, видавник: Ровеньківський МВ УМВС України в Луганській області, країна громадянства: Україна

81)гаражний бокс, що знаходиться за АДРЕСА_46 ; Загальною площею (кв.м): 92.2, Опис: Ряд №1 Обслуговуючий Кооператив "Гаражний Кооператив "Північні Позняки" (Ідентифікаційний код юридичної особи 36214865) Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1572547580000 що належить за правом власності ОСОБА_77 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_162 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_163 , виданий 19.10.1998, видавник: Ровеньківський МВ УМВС України в Луганській області, країна громадянства: Україна

82)гаражний бокс, що знаходиться за адресою АДРЕСА_47 ; Загальною площею (кв.м): 21.5 Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1572547680000 що належить за правом власності ОСОБА_78 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_164 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_165 , виданий 20.10.2011, видавник: Голосіївським Ру Гумвс України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

83)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Троянда" автогаражний кооператив по будівництву та експлуатації колективних гаражів та стоянок (Святошинський р-н),будинок 168; Загальною площею (кв.м): 74.5 Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1572547780000 що належить за правом власності ОСОБА_79 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_166 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_167 , виданий 21.10.2004, видавник: Тячівським Рв Умвс України В Закарпатській Області, країна громадянства: Україна

84)гаражний бокс, що знаходиться за адресою м.Київ, "Троянда" автогаражний кооператив по будівництву та експлуатації колективних гаражів та стоянок (Святошинський р-н) будинок 138, адреса ГК: вулиця Берковецька 6, Загальною площею (кв.м): 37.7 Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1572547880000 та належить за правом власності ОСОБА_80 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_168 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_169 , виданий 01.11.1995 видавник: Малинським Рв Умвс України В Житомирській Області, країна громадянства: Україна

85)гаражу, що знаходиться за адресою АДРЕСА_48 ; загальною площею (кв.м): 23.1 Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1581596180000 що належить за равом власності ОСОБА_81 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_170 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_171 , виданий 18.11.2014, видавник Оболонським Рв Гудмс України В Місті Києві, країна громадянства: Україна

86)будівлю салону з продажу автомобілів та запчастин із виробничо-складськими приміщеннями літ.А-1, що знаходиться за адресою Донецька обл., м. Донецьк, вулиця Разенкова, будинок 23, загальною площею (кв.м): 567.2, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 29919114101що належить за правом власності ТОВариству З Обмеженою Відповідальністю "Аис Транс Авто", код ЄДРПОУ: 33057153, адреса: Україна, м.Київ, провулок Балтійський, будинок 20

87)гараж під літ. Г-ІІ /приміщення охорони з підвалом/ заг.площею -97,6 кв.м, та нежиле приміщення /допоміжний корпус з магазином/ під літ. Б-І загальною площею 812,5 кв.м., що знаходиться за адресою Сумська обл., м. Суми, вулиця Героїв Крут,будинок 19 Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 30248059101 що належить за правом власності Приватному Підприємству "Сервіс-Транс", код ЄДРПОУ: 33092601

88)земельну ділянку кадастровий номер 3223186801:01:020:0068 що знаходиться за адресою Київська обл., Обухівський р., с/рада. Підгірцівська площею (га): 2.0868, для ведення особистого селянського господарства, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 302608432231 що належить за правом власності Товариство З Обмеженою Відповідальністю "Сеторі Консалтінг Груп", код ЄДРПОУ: 34414474, країна реєстрації: Україна

89)будівлю, салону-магазину, що знаходиться за адресою Одеська обл., м. Одеса, вулиця Головатого отамана, будинок 113 загальною площею (кв.м): 4690.9, основна площа 2729,3 кв.м., складається із: салону магазину літ "А", огорожі №1,2 реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 348240351101, що належить за правом власності Приватному підприємству фірма "Сандра-Інтернешнел", код ЄДРПОУ: 20701621

90)квартиру, що знаходиться за адресою АДРЕСА_49 , загальна площею (кв.м): 60.8 реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 46299180000, що належить за правом власності Товариству З Обмеженою Відповідальністю "Фінансова Компанія "Альта Капітал", код ЄДРПОУ: 40270590, країна реєстрації: Україна

91)квартира АДРЕСА_50 , загальною площею (кв.м): 43, житлова площа (кв.м): 28.6, Опис: загальна площа 43,00 кв.м., житлова площа 28,60 кв.м., дві житлові кімнати Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 46921180000, що належить за правом власності ОСОБА_82 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_172 , паспорт громадянина

92)закритий склад з адміністративно-побутовими приміщеннями, що знаходиться за адресою АДРЕСА_51 , загальною площею (кв.м): 2822.7, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 57501353104, що належить на праві власності Товариству з обмеженою відповідальністю "Опус Плюс", код ЄДРПОУ: 36698261, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, м. Київ, Оболонський район, провулок Балтійський, будинок 20

93)земельну ділянку кадастровий номер 3221287001:01:038:0117 що знаходиться за адресою Київська обл., Броварський р., с. Рожівка, вулиця Сковороди Г., 15, Площа (га): 0.1, Дата державної реєстрації земельної ділянки: 21.01.2015, орган, що здійснив державну реєстрацію земельної ділянки: Управління Держземагентства у Броварському районі Київської області, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 578867232212, що належить на праві власності ОСОБА_83 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_173 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_174 , виданий 27.04.2010, видавник: Дніпровське РУ ГУ МВС України в місті Києві, країна громадянства: Україна

94)квартира АДРЕСА_52 , загальною площею (кв.м): 82.4, житлова площа (кв.м): 52.5 реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 713083280000, що належить на праві власності Товариству З Обмеженою Відповідальністю "Кей-Колект", код ЄДРПОУ: 37825968, країна реєстрації: Україна

95)групу нежитлових приміщень № 2 що знаходиться за адресою АДРЕСА_53 , загальною площею (кв.м): 476.8, Опис: нежитлові приміщення № 2 складаються з літери «А», реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 740985080000 що належить на праві власності ОСОБА_84 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_175 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_176 , виданий 18.08.2000, видавник: Стахановський МВУМВС України в Луганській обл., країна громадянства: Україна, адреса: АДРЕСА_54

96)нежилі приміщення (в літ. А) що знаходяться за адресою АДРЕСА_55 , загальною площею (кв.м): 1169.3, Опис: з № 1 по № 17 (групи приміщень № 1), з № 1 по № 24 (групи приміщень № 4), з № 1 по №14 (групи приміщень № 7), з № 1 по № 18 (групи приміщень № 10), з № 1 по № 18 (групи приміщень № 11), з № 1 по № 16 (групи приміщень № 13), № 1 (групи приміщень № 15), № 1 (групи приміщень № 16) ОФІС, що належать на праві власності Товариству З Обмеженою Відповідальністю "Вівен Груп", код ЄДРПОУ: 41510386, країна реєстрації: Україна

97)земельну ділянку кадастровий номер 8000000000:82:188:0007 що знаходиться за адресою м.Київ, вулиця Тимірязєвська,земельна ділянка 40, площею (га): 0.0761, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 832432680000, що належить на праві власності Товариству З Обмеженою Відповідальністю "Кнс-Девелопмент", код ЄДРПОУ: 41489150, країна реєстрації: Україна

98)квартиру, що знаходиться за адресою АДРЕСА_13 , загальною площею (кв.м): 206.5, житлова площа (кв.м): 101.8, Опис: кількість кімнат 5, Реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1551546580363 та належить на праві власності ТОВ "Фінансова Компанія "Фінтайм Капітал", код ЄДРПОУ: 40424878

99)квартиру, що знаходиться за адресою АДРЕСА_21 , загальною площею (кв.м): 51, житлова площа (кв.м): 29, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1551076580000, що належить на праві власності ОСОБА_22 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_27 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_28 , виданий 15.11.2007, видавник: Дарницьким РУ ГУ МВС України в м. Києві, країна громадянства: Україна

100)квартиру, що знаходиться за адресою АДРЕСА_56 , загальною площею (кв.м): 41.9, житлова площа (кв.м): 17.1, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1501496080000, що належить на праві власності ОСОБА_85 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_177 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_178 , виданий 07.06.2007, видавник: Дніпровським РУ ГУ МВС України в м. Києві, країна громадянства: Україна

101)нежитлова будівля торгівельно-побутового призначення, що знаходиться за адресою АДРЕСА_57 , загальною площею (кв.м): 2076, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 731196780000, що належить на праві власності ОСОБА_86 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_179 , паспорт громадянина України, серія та номер: НОМЕР_180 , виданий 16.06.2006, видавник: Дарницьким РУ ГУ МВС України в м. Києві, країна громадянства: Україна.

Підозрюваний, його захисник, інший власник або володілець майна, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Таке клопотання подається слідчому судді.

Ухвала підлягає негайному виконанню.

Ухвала про накладення арешту може бути оскаржена безпосередньо до Київського апеляційного суду протягом 5 днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудПечерський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення30.05.2019
Оприлюднено17.02.2023
Номер документу82089160
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —757/27183/19-к

Ухвала від 30.11.2021

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Юрдига Ольга Степанівна

Ухвала від 22.12.2021

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Юрдига Ольга Степанівна

Ухвала від 12.04.2021

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Фрич Тетяна Вікторівна

Ухвала від 14.09.2020

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Лашевич Валерій Миколайович

Ухвала від 30.05.2019

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Писанець В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні