Ухвала
від 31.05.2019 по справі 525/753/19
ВЕЛИКОБАГАЧАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 525/753/19

Провадження № 1-кс/525/273/2019

У Х В А Л А

31.05.2019 року сел. Велика Багачка

Слідчий суддя Великобагачанського районного суду Полтавської області ОСОБА_1 , розглянувши скаргу ОСОБА_2 на бездіяльність посадової особи органу досудового розслідування-начальника СВ Великобагачанського ВП Миргородського ВП ГУНП в Полтавській області, пов`язану з невнесенням відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення кримінального правопорушення, -

в с т а н о в и в:

29.05.2019 року у провадження слідчого судді Великобагачанського районного суду Полтавської області ОСОБА_1 передано скаргу ОСОБА_2 на бездіяльність посадової особи органу досудового розслідування-начальника СВ Великобагачанського ВП Миргородського ВП ГУНП в Полтавській області, пов`язану з невнесенням відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення кримінального правопорушення.

З обгрунтування скарги ОСОБА_2 та фотокопій доданих документів вбачається, що лист начальника СВ Великобагачанського ВП Миргородського ВП ГУНП в Полтавській області про невнесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення кримінального правопорушення вона отримала засобами поштового зв`язку 18.05.2019 року, відповідно, вбачаються підстави для поновлення заявнику строку для звернення до суду з відповідною скаргою.

Підстав для повернення скарги та відмови у відкритті провадження не вбачається, скарга відповідає положенням ст.303 КПК України.

Згідно ст.306 КПК України необхідно призначити справу до розгляду в судовому засіданні з участю особи, яка подала скаргу.

Також належить повідомити про день і час розгляду скарги заявника ОСОБА_2 , начальника Великобагачанського відділу Миргородської місцевої прокуратури Полтавської області ОСОБА_3 та начальника СВ Великобагачанського ВП ГУНП в Полтавській області ОСОБА_4 , зазначивши, що неявка прокурора та начальника СВ не перешкоджає розгляду вказаної скарги.

Також, з метою підготовки до судового розгляду скарги, необхідно витребувати в строк до12години 04червня 2019року з Великобагачанського відділення поліції ГУПН в Полтавській області всі матеріали перевірки за заявою громадянки ОСОБА_2 з приводу виявлення факту самовільного зайняття земельної ділянки, тобто вчинення відносно неї кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.197-1 КК України, яке нею було виявлене 24.04.2019 року.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст.ст.303,306 КПК України, слідчий суддя, -

у х в а л и в :

Поновити заявнику ОСОБА_2 процесуальний строк для звернення зі скаргою на бездіяльність посадової особи органу досудового розслідування-начальника СВ Великобагачанського ВП Миргородського ВП ГУНП в Полтавській області, пов`язану з невнесенням відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення кримінального правопорушення.

Відкрити провадження за скаргою ОСОБА_2 на бездіяльність посадової особи органу досудового розслідування-начальника СВ Великобагачанського ВП Миргородського ВП ГУНП в Полтавській області, пов`язану з невнесенням відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення кримінального правопорушення.

Судовий розгляд скарги призначити на 16 год. 05 червня 2019 року.

Про день і час розгляду скарги повідомити заявника ОСОБА_2 , начальника Великобагачанського відділу Миргородської місцевої прокуратури Полтавської області ОСОБА_3 та начальника СВ Великобагачанського ВП ГУНП в Полтавській області ОСОБА_4 , зазначивши, що неявка прокурора та начальника СВ не перешкоджає розгляду вказаної скарги.

В строк до 12години 04червня 2019року з Великобагачанського відділення поліції ГУПН в Полтавській області всі матеріали перевірки за заявою громадянки ОСОБА_2 з приводу виявлення факту самовільного зайняття земельної ділянки, тобто вчинення відносно неї кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.197-1 КК України, яке нею було виявлене 24.04.2019 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

СудВеликобагачанський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення31.05.2019
Оприлюднено16.02.2023
Номер документу82115994
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за скаргами на дії та рішення правоохоронних органів, на дії чи бездіяльність слідчого, прокурора та інших осіб під час досудового розслідування бездіяльність слідчого, прокурора стосовно невнесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань

Судовий реєстр по справі —525/753/19

Ухвала від 14.06.2019

Кримінальне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Хоролець В. В.

Ухвала від 10.06.2019

Кримінальне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Хоролець В. В.

Ухвала від 31.05.2019

Кримінальне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Хоролець В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні