Ухвала
від 29.05.2019 по справі 260/474/19
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкладення розгляду справи

29 травня 2019 рокум. Ужгород№ 260/474/19

Суддя Закарпатського окружного адміністративного суду Луцович М.М. розглянувши в порядку письмового провадження адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю " Енергозбереження Закарпаття" до Ужгородської міської ради про визнання протиправним та скасування розпорядження.

В С Т А Н О В И В:

Товариство з обмеженою відповідальністю " Енергозбереження Закарпаття" звернулася до Закарпатського окружного адміністративного суду із позовною заявою до Ужгородської міської ради про визнання протиправним та скасування розпорядження.

Сторони у судове засідання, призначене на 29.05.2019 року о 09:00 год., не з"явилися.

Відповідно до ч. 4 ст. 229 Кодексу адміністративного судочинства України у разі неявки у судове засідання всіх учасників справи або якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється за відсутності учасників справи (у тому числі при розгляді справи в порядку письмового провадження), фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

28.05.2019 року на адресу суду надійшли клопотання від представника позивача та представника відповідача про відкладення розгляду справи на інший термін у зв"язку з перебуванням представника позивача на лікарняному, а також перебуванням уповноваженого представника відповідача на засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради.

Відповідно до п. 2 ч. 2 ст. 205 Кодексу адміністративного судочинства України суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку, зокрема, у зв`язку з першою неявкою в судове засідання учасників справи, яких повідомлено про дату, час і місце судового засідання, якщо вони повідомили про причини неявки, які судом визнано поважними.

Зважаючи на подані клопотання учасниками справи , суд вважає за можливе відкласти розгляд справи.

Відповідно до ч. 3 ст. 223 Кодексу адміністративного судочинства України про відкладення розгляду справи або перерву в судовому засіданні, місце, дату і час нового судового засідання або продовження судового засідання суд повідомляє під розписку учасників справи, свідків, експертів, спеціалістів, перекладачів, які були присутніми в судовому засіданні. Учасники справи, свідки, експерти, спеціалісти, перекладачі, які не прибули або яких суд вперше залучає до участі в судовому процесі, повідомляються про судове засідання ухвалами.

Відповідно до ч. 8 ст. 205 Кодексу адміністративного судочинства України про відкладення розгляду справи постановляється ухвала.

Керуючись ст.ст. 205, 223, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Розгляд справи за позовною заявою Товариства з обмеженою відповідальністю " Енергозбереження Закарпаття" до Ужгородської міської ради про визнання протиправним та скасування розпорядження - відкласти на 10.07.2019 року о 10:00 год за київським часом.

Засідання відбудеться за адресою: м. Ужгород, вул. Б. Хмельницького, 21.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Відповідно до положень статті 256 КАС України, ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

Суддя М.М. Луцович

СудЗакарпатський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення29.05.2019
Оприлюднено05.06.2019
Номер документу82136159
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —260/474/19

Рішення від 10.07.2019

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Луцович М.М.

Ухвала від 10.07.2019

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Луцович М.М.

Ухвала від 29.05.2019

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Луцович М.М.

Ухвала від 06.05.2019

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Луцович М.М.

Ухвала від 09.04.2019

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Луцович М.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні