Ухвала
від 03.06.2019 по справі 308/10744/18
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 308/10744/18

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

03 червня 2019 року м. Ужгород

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області в складі:

головуючої судді - Бенца К.К.

при секретарі - Струтинська Н.Ю.

за участі :

представника позивача - Продан О.С.

представника позивача Міністерства оборони України - Боберський І.М.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Ужгороді в режимі відеоклнференції клопотання представника позивача Міністерства оборони України - Боберський І.М. про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції на весь час її слухання у справі за позовом Заступника військового прокурора Ужгородського гарнізону в інтересах держави, в особі органів, уповноважених здійснювати функції у спірних відносинах: Міністерства оборони України, Квартирно-експлуатаційний відділ м. Мукачеве до Ужгородської міської ради, ОСОБА_1 про визнання недійсним рішення Ужгородської міської ради від 27.10.2010 року № 1638 та витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Ужгородського міськрайонного суду знаходиться цивільна справа за позовом Заступника військового прокурора Ужгородського гарнізону в інтересах держави, в особі органів, уповноважених здійснювати функції у спірних відносинах: Міністерства оборони України, Квартирно-експлуатаційний відділ м. Мукачеве до Ужгородської міської ради, ОСОБА_1 про визнання недійсним рішення Ужгородської міської ради від 27.10.2010 року № 1638 та витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння.

12.12.2018 року на адресу суду від представника позивача Міністерства оборони України надійшло клопотання про їх участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції на весь час її слухання з приміщення Львівського окружного адміністративного суду або Сихівського районного суду міста Львова.

В судовому засіданні представник позивача Міністерства оборони України просив забезпечити і в подальшому участь представника позивача Міністерства оборони України в судовому засіданні в режимі відеоконференції.

В судовому засіданні представник позивача - Продан О.С. підтримав клопотання про участь представника Міністерства оборони України у судовому засіданні у режимі відеоконференції .

Суд, дослідивши матеріали справи в межах заявленого клопотання про участь представника Міністерства оборони України у судовому засіданні у режимі відеоконференції, дійшов висновку, що клопотання про участь у судовому засіданні у режимі відео конференції, підлягає задоволенню, виходячи з наступного.

Відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК України суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Враховуючи викладене, з метою забезпечення своєчасного розгляду справи, вважаю за необхідне доручити Сихівському районному суду м. Львова (79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2) забезпечити проведення 21 серпня 2019 року о 09 год. 45 хв. судового засідання в режимі відеоконференції та на весь час її слухання , в якому буде приймати участь представник позивача Міністерства оборони України .

Керуючись ст. ст. 212, 258-261 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Забезпечити участь представника позивача Міністерства оборони України в судовому засіданні, яке відбудеться 21 серпня 2019 року о 09 год. 45 хв. та на весь час її слухання в Сихівському районному суді м. Львова (79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2) в режимі відеоконференції у справі за заявою Заступника військового прокурора Ужгородського гарнізону в інтересах держави, в особі органів, уповноважених здійснювати функції у спірних відносинах: Міністерства оборони України, Квартирно-експлуатаційний відділ м. Мукачеве до Ужгородської міської ради, ОСОБА_1 про визнання недійсним рішення Ужгородської міської ради від 27.10.2010 року № 1638 та витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння.

Доручити голові Сихівського районного суду м. Львова забезпечити проведення 21 серпня 2019 року о 09 год. 45 хв. та на весь час її слухання судового засідання у справі за заявою Заступника військового прокурора Ужгородського гарнізону в інтересах держави, в особі органів, уповноважених здійснювати функції у спірних відносинах: Міністерства оборони України, Квартирно-експлуатаційний відділ м. Мукачеве до Ужгородської міської ради, ОСОБА_1 про визнання недійсним рішення Ужгородської міської ради від 27.10.2010 року № 1638 та витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння.

Організацію проведення судового засідання у справі за заявою Заступника військового прокурора Ужгородського гарнізону в інтересах держави, в особі органів, уповноважених здійснювати функції у спірних відносинах: Міністерства оборони України, Квартирно-експлуатаційний відділ м. Мукачеве до Ужгородської міської ради, ОСОБА_1 про визнання недійсним рішення Ужгородської міської ради від 27.10.2010 року № 1638 та витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння, в режимі відео конференції доручити керівнику апарату Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області.

Копію ухвали направити до Сихівського районного суду м. Львова та керівнику апарату Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області для організації виконання.

Копію ухвали направити представнику Міністерства оборони України для відому.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ужгородського

міськрайонного суду К.К. Бенца

СудУжгородський міськрайонний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення03.06.2019
Оприлюднено04.06.2019
Номер документу82136999
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —308/10744/18

Рішення від 19.09.2023

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Бенца К. К.

Ухвала від 21.03.2023

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Бенца К. К.

Ухвала від 06.12.2022

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Бенца К. К.

Ухвала від 06.12.2022

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Бенца К. К.

Ухвала від 18.09.2022

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Бенца К. К.

Ухвала від 24.10.2019

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Бенца К. К.

Ухвала від 03.06.2019

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Бенца К. К.

Ухвала від 14.11.2018

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Бенца К. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні