Ухвала
від 05.06.2019 по справі 371/98/19
МИРОНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

05.06.2019 Єдиний унікальний № 371/98/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

05 червня 2019 року м. Миронівка

ЄУН 371/98/19

Провадження № 2/371/277/19

Миронівський районний суд Київської області в складі :

головуючого судді Капшук Л.О.,

за участі секретаря судових засідань Харченко І.С.,

позивача ОСОБА_1 ,

представника позивачів ОСОБА_2 ,

представника відповідача Федоренка А.М.,

розглянувши у підготовчому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_3 до Товариства з обмеженою відповідальністю Відродження-Агро про визнання недійсною додаткової угоди до договору оренди землі ,

У С Т А Н О В И В :

Зважаючи на складність у викладенні повного рішення суду, суд вважає за необхідне проголосити вступну та резолютивну частини рішення.

Керуючись ст. 259 ч. 6 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Клопотання представника відповідача про призначення судової почеркознавчої експертизи задовольнити частково.

Призначити у справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_3 до Товариства з обмеженою відповідальністю Відродження-Агро про визнання недійсною додаткової угоди до договору оренди земельної ділянки судову почеркознавчу експертизу.

На вирішення експертам поставити питання:

Чи виконано підпис померлою ОСОБА_4 чи іншою особою з наслідуванням почерку (підпису) ОСОБА_4 в додатковій угоді про внесення змін до договору оренди землі від 15 листопада 2014 року, укладеній ОСОБА_5 Феодосією Маркіянівною та Товариством з обмеженою відповідальністю Відродження-Агро ?

Проведення експертизи доручити експертам Українського центру судових експертиз (03150, м. Київ, вул. Предславинська, 37, офіс 426).

Попередити експертів про кримінальну відповідальність за завідомо неправдивий висновок або за відмову без поважних причин від виконання покладених на них обов`язків за ст.ст. 384, 385 КК України.

Оплату за проведення експертизи покласти на відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю Відродження-Агро .

Попередити сторін про наслідки ухилення від подання експертам необхідних матеріалів, або від іншої участі в експертизі.

Роз`яснити сторонам, що відповідно до положень статті 109 ЦПК України у разі ухилення учасника справи від подання експертам необхідних матеріалів, документів або від іншої участі в експертизі, якщо без цього провести експертизу неможливо, суд залежно від того, хто із цих осіб ухиляється, а також яке для них ця експертиза має значення, може визнати факт, для з`ясування якого експертиза була призначена, або відмовити у його визнанні.

З метою надання експертам для дослідження витребувати у Центрі поштового зв`язку № 6 письмові документи, що містять вільні зразки почерку та підпису ОСОБА_4 , у видівідомостей на виплату пенсій, соціальних допомог за період з січня 2013 року до дня смерті ІНФОРМАЦІЯ_1 форми В1-М.

Роз`яснити керівнику Центру поштового зв`язку, що особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені ЦПК України.

Надати для проведення експертизи документ, що підлягає дослідженню, документи, які містять підпис ОСОБА_4 , та матеріали цивільної справи ЄУН 371/98/19.

Провадження у справі на час проведення експертизи зупинити.

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня складення.

Апеляційна скарга подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції.

Відповідно до п.п. 15.5 п. 1 Розділу ХШ Перехідні положення ЦПК України в новій редакції до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Дата складання повного тексту судового рішення 07 червня 2019 року.

Суддя підпис Л.О. Капшук

Згідно з оригіналом.

Суддя Л.О. Капшук

СудМиронівський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення05.06.2019
Оприлюднено07.06.2019
Номер документу82229488
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —371/98/19

Ухвала від 01.06.2021

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

Рішення від 21.05.2021

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

Ухвала від 16.11.2020

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

Ухвала від 20.08.2020

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

Ухвала від 05.06.2019

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

Ухвала від 05.06.2019

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

Ухвала від 01.03.2019

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні