Ухвала
від 19.06.2019 по справі 664/1321/19
ЦЮРУПИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

19.06.19

Справа № 664/1321/19

УХВАЛА

19 червня 2019 року Цюрупинський районний суд

Херсонської області

в складі: судді Яценка О.М.,

за участю: секретаря судових засідань Брустман О.М.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Олешки в порядку загального позовного провадження позовну заяву ОСОБА_1 до Брилівської селищної ради Олешківського району, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, Олешківський районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Херсонській області, про скасування арешту на ј частину нерухомого майна та визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Цюрупинського районного суду Херсонської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Брилівської селищної ради Олешківського району, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, Олешківський районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Херсонській області, про скасування арешту на ј частину нерухомого майна та визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування.

Представником позивачем ОСОБА_2 до суду подано клопотання про заміну первісного відповідача Брилівської селищної ради Олешківського району на належного відповідача - Виноградівську сільську раду Олешківського району, підготовче судове засідання 19.06.2019 року просила провести за її відсутності та відсутності позивача.

Інші учасники справи у підготовче судове засідання не з`явилися.

Перевіривши матеріали цивільної справи, суд приходить наступного висновку.

Відповідно до ч. 2 ст. 51 ЦПК України, якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання за клопотанням позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі.

За таких обставин, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання представника позивача та замінити неналежного відповідача належним відповідачем Виноградівською сільською радою Олешківського району .

На підставі викладеного, керуючись ст. 51 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника позивача - задовольнити.

Замінити первісного відповідача Брилівську селищну раду Олешківського району на належного відповідача - Виноградівську сільську раду Олешківського району .

Копію ухвали разом з копією позовної заяви та доданими документами направити Виноградівській сільській раді Олешківського району.

Наступне підготовче судове засідання призначити на 21.06.2019 року на 10:00 год..

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя підпис О.М. Яценко

Згідно з оригіналом.

Суддя Яценко О.М.

Дата ухвалення рішення19.06.2019
Оприлюднено20.06.2019
Номер документу82470170
СудочинствоЦивільне
Сутьскасування арешту на ј частину нерухомого майна та визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування

Судовий реєстр по справі —664/1321/19

Рішення від 25.06.2019

Цивільне

Цюрупинський районний суд Херсонської області

Яценко О. М.

Ухвала від 19.06.2019

Цивільне

Цюрупинський районний суд Херсонської області

Яценко О. М.

Ухвала від 23.05.2019

Цивільне

Цюрупинський районний суд Херсонської області

Яценко О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні