Ухвала
від 20.06.2019 по справі 349/849/19
РОГАТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 349/849/19

Провадження № 2/349/318/19

У Х В А Л А

20 червня 2019 року м. Рогатин

Рогатинський районний суд Івано-Франківської області

у складі головуючого - судді Лошак О.О.

з участю секретаря судового засідання Сірко І.В.

розглядаючи у підготовчому засіданні в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Юнашківської сільської ради Рогатинського району Івано-Франківської області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про визнання права власності на 3/5 частки домоволодіння,

встановив:

ОСОБА_1 інтереси якої представляє адвокат Шидзінський І.В. звернулася в суд із позовом до Юнашківської сільської ради Рогатинського району Івано-Франківської області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про визнання права власності на 3/5 частки домоволодіння, яке розташоване в АДРЕСА_1 , в порядку спадкування за законом та за заповітом після смерті її батька ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 та матері ОСОБА_5 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Ухвалою суду від 11 травня 2019 року відкрито провадження у справі, призначено підготовче засідання на 20 червня 2019 року.

30 травня 2019 року на адресу суду надійшла заява представника позивача - адвоката Шидзінського І.В. про заміну первісного відповідача - Юнашківську сільську раду на Жовчівську сільську раду Рогатинського району Івано-Франківської області.

У підготовче засідання позивач, представник позивача не з`явилися, представник позивача направив на адресу суду заяву про проведення підготовчого засідання у їх відсутності, підтримав клопотання про заміну первісного відповідача належним відповідачем.

Представник первісного відповідача - Юнашківської сільської ради Рогатинського району Івано-Франківської області в підготовче засідання не з`явився.

Вивчивши клопотання представника позивача, дослідивши та перевіривши усі докази в їх сукупності, суд приходить до висновку, що клопотання підлягає до задоволення.

Відповідно до ч.2 ст.51 ЦПК України, якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до закінчення підготовчого провадження за клопотанням позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі.

У відповідності з вимогами ч. 2 ст. 198 ЦПК України, суд відкладає підготовче засідання у випадку заміни неналежного відповідача.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст. 51 ч.2, 198 ч.2, 260-261 ЦПК України, суд,-

ухвалив:

Клопотання представника позивача про заміну неналежного відповідача задовольнити.

Замінити у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Юнашківської сільської ради Рогатинського району Івано-Франківської області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про визнання права власності на 3/5 частки домоволодіння первісного відповідача - Юнашківську сільську раду належним відповідачем - Жовчівську сільську раду Рогатинського району Івано-Франківської області, що розташована за адресою с. Жовчів, вул. І. Кліща, буд. № 25, Рогатинського району Івано-Франківської області.

Направити на адресу Жовчівської сільської ради Рогатинського району Івано-Франківської області копію даної ухвали та копію позовної заяви з доданими до неї матеріалами.

Відкласти підготовче засідання по справі на 09 липня 2019 року о 08 год. 30 хв.

Відповідач вправі подати протягом строку, який не може бути меншим п`ятнадцяти днів з дня вручення даної ухвали, письмовий відзив з викладом заперечення проти позову, який має відповідати вимогам, встановленим ч.3 ст.178 ЦПК України. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, та документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.О. Лошак

СудРогатинський районний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення20.06.2019
Оприлюднено21.06.2019
Номер документу82504186
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —349/849/19

Рішення від 30.07.2019

Цивільне

Рогатинський районний суд Івано-Франківської області

Лошак О. О.

Ухвала від 20.06.2019

Цивільне

Рогатинський районний суд Івано-Франківської області

Лошак О. О.

Ухвала від 22.05.2019

Цивільне

Рогатинський районний суд Івано-Франківської області

Лошак О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні