Рішення
від 20.06.2019 по справі 635/1556/19
ХАРКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 635/1556/19

Провадження № 2/635/1707/2019

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

20 червня 2019 року смт Покотилівка

Харківський районний суд Харківської області у складі:

головуючого судді - Савченка Д.М.,

секретар судового засідання - Письменна В.М.,

позивач - ОСОБА_1 ,

представник позивача - ОСОБА_2 ,

відповідач - Садівниче товариство Детектор робітників та службовців НВО Монокристалреактив в особі голови правління Яковлєва Валерія Юрійовича ,

представник відповідача - Сало Володимир Миколайович,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в смт Покотилівка Харківського району Харківської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Садівничого товариства Детектор робітників та службовців НВО Монокристалреактив в особі голови правління Яковлєва Валерія Юрійовича про скасування рішення правління, -

В И Р І Ш И В :

Позов ОСОБА_1 до Садівничого товариства Детектор робітників та службовців НВО Монокристалреактив в особі голови правління Яковлєва Валерія Юрійовича про скасування рішення правління - задовольнити.

Визнати рішення правління Садівничого товариства Детектор робітників та службовців НВО МОНОКРИСТАЛРЕАКТИВ від 27.05.2017 року про відключення ділянки НОМЕР_2 , яка належить ОСОБА_1 , від електроенергії та водопостачання - незаконним.

Зобов`язати правління Садівничого товариство Детектор робітників та службовців НВО МОНОКРИСТАЛРЕАКТИВ підключити ділянку НОМЕР_2 до електроенергії та водопостачання.

Стягнути з Садівничого товариство Детектор робітників та службовців НВО МОНОКРИСТАЛРЕАКТИВ на користь ОСОБА_1 судові витрати зі сплати судового збору в сумі 1536,80 грн. (одна тисяча п`ятсот тридцять шість грн. 80 коп.)

Рішення може бути оскаржене протягом тридцяти днів з дня проголошення рішення або з дня складення повного судового рішення у разі оголошення вступної та резолютивної частини рішення або розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи до або через Харківський районний суд Харківської області.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Позивач: ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_2 , РНОКПП НОМЕР_1 .

Відповідач: Садівниче товариство Детектор робітників та службовців НВО МОНОКРИСТАЛРЕАКТИВ в особі голови правління Яковлєва Валерія Юрійовича, юридична адреса: 62441, Харківська область, Харківський район, с. Циркуни, код ЄДРПОУ 23321155.

Повне рішення буде складено у строк не більше як десять днів з дня закінчення розгляду справи.

Суддя Д.М. Савченко

Дата ухвалення рішення20.06.2019
Оприлюднено21.06.2019
Номер документу82510232
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —635/1556/19

Рішення від 20.06.2019

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Савченко Д. М.

Рішення від 20.06.2019

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Савченко Д. М.

Ухвала від 20.03.2019

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Савченко Д. М.

Ухвала від 26.02.2019

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Савченко Д. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні