Ухвала
від 20.06.2019 по справі 748/1298/19
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження №2/748/564/19

Єдиний унікальний № 748/1298/19

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті

20 червня 2019 рокум. Чернігів

Чернігівський районний суд Чернігівської області у складі:

головуючого судді Олещенко В.І.,

при секретарі Авраменко Ю.М.,

провівши підготовче засідання в залі суду в м. Чернігові по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до територіальної громади в особі Пісківської сільської ради Чернігівського району та області, треті особи: Чернігівська районна державна адміністрація Чернігівської області, Головне управління Держгеокадастру у Чернігівській області, приватний нотаріус Чернігівського районного нотаріального округу Чернігівської області Петрушина Людмила Михайлівна, про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування за законом,

В С Т А Н О В И В :

23 травня 2019 року ОСОБА_1 звернулась до суду з позовом, в якому просить визнати за нею, як за спадкоємцем першої черги за законом, після померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 чоловіка ОСОБА_2 , право власності на земельну ділянку площею 1,2357 га, яка розташована на території Пісківської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка належала ОСОБА_2 на праві приватної власності, згідно державного акту на право приватної власності на землю серії НОМЕР_1 , виданого 22 січня 2001 року № 31а і зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право приватної власності на землю за №10654, за виключенням ділянки землі водного фонду площею 0,2443 га з загальної площі 1,4800 га.

Ухвалою судді від 23 травня 2019 року прийнято позовну заяву до розгляду, відкрито загальне позовне провадження та призначено підготовче засідання.

До підготовчого засідання відзив на позов не надходив.

Позивач та її представник в підготовче засідання не з`явилися, надавши заяву про розгляд справи у їх відсутності.

Відповідач - Пісківська сільська рада Чернігівського району та області явку представника не забезпечила, про день та час підготовчого засідання повідомлялась належним чином.

Третя особа приватний нотаріус Чернігівського районного нотаріального округу Кириченко Тетяна Володимирівна в підготовче засідання не з`явилась, надала заяву про розгляд справи у її вісутності.

Треті особи Чернігівська районна державна адміністрація Чернігівської області, Головне управління Держгеокадастру у Чернігівській області, в підготовче засідання явку своїх представників не забезпечили, надавши заяви про розгляд справи у відсутності їх представників.

До судового розгляду спір між сторонами не врегульований.

У ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній справі проведено підготовчі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України. При цьому, підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому засіданні не встановлено.

Визнавши підготовчі дії по справі закінченими та керуючись ст.200 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до територіальної громади в особі Пісківської сільської ради Чернігівського району та області, треті особи: Чернігівська районна державна адміністрація Чернігівської області, Головне управління Держгеокадастру у Чернігівській області, приватний нотаріус Чернігівського районного нотаріального округу Чернігівської області Петрушина Людмила Михайлівна, про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування за законом та призначити справу до судового розгляду по суті в приміщенні Чернігівського районного суду Чернігівської області на 08 липня 2019 року на 08:00 годину.

У судове засідання викликати сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.І. Олещенко

Дата ухвалення рішення20.06.2019
Оприлюднено21.06.2019
Номер документу82522750
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —748/1298/19

Рішення від 08.07.2019

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Олещенко В. І.

Ухвала від 20.06.2019

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Олещенко В. І.

Ухвала від 23.05.2019

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Олещенко В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні