Ухвала
від 18.06.2019 по справі 381/1945/18
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Головуючий у суді першої інстанції: Ковалевська Л.М.

У Х В А Л А

18 червня 2019 року місто Київ

справа № 381/1945/18

провадження№22-ц/824/8676/2019

Київський апеляційний суд у складі судді-доповідача Шкоріної О.І., перевіривши матеріали апеляційної скарги керівника Фастівської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Державного підприємства Фастівське лісове господарство , Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства на ухвалу Фастівського міськрайонного суду Київської області від 19 квітня 2019 року про залишення без розгляду позову виконуючого обов`язки керівника Фастівської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Державного підприємства Фастівське лісове господарство , Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства до Фастівської районної державної адміністрації, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 про визнання недійсними розпоряджень в частині та визнання недійсними державних актів на право власності на земельні ділянки,-

В С Т А Н О В И В:

16 травня 2019 року до Київського апеляційного суду надійшла апеляційна скарга керівника Фастівської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Державного підприємства Фастівське лісове господарство , Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства на ухвалу Фастівського міськрайонного суду Київської області від 19 квітня 2019 року про залишення без розгляду позову виконуючого обов`язки керівника Фастівської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Державного підприємства Фастівське лісове господарство , Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства до Фастівської районної державної адміністрації, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 про визнання недійсними розпоряджень в частині та визнання недійсними державних актів на право власності на земельні ділянки.

Відповідно до ст.355 ЦПК України визначено, що апеляційна скарга подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції.

Відповідно до даних Єдиного державного реєстру судових рішень 19 квітня 2019 року Фастівським міськрайонним судом Київської областіпостановлено ухвалу про залишення без розгляду позовувиконуючого обов`язки керівника Фастівської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Державного підприємства Фастівське лісове господарство , Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства до Фастівської районної державної адміністрації, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 про визнання недійсними розпоряджень в частині та визнання недійсними державних актів на право власності на земельні ділянки.

Не погоджуючись з такою ухвалою, керівник Фастівської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Державного підприємства Фастівське лісове господарство , Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства подав апеляційну скаргу.

Ухвалою Київського апеляційного суду від 20 травня 2019 року апеляційну скаргу позивача залишено без руху та надано строк для усунення недоліку - сплати судового збору.

12 червня 2019 року керівник Фастівської місцевої прокуратури подав заяву на виконання ухвали суду.

Подана апеляційна скарга відповідає вимогам ст.356 ЦПК України, перешкод для відкриття апеляційного провадження немає.

Відповідно до ч. 3 ст. 359 ЦПК України справа підлягає витребуванню.

Керуючись ст.ст. 354, 356, 359, 360, 361 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою керівника Фастівської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Державного підприємства Фастівське лісове господарство , Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства на ухвалу Фастівського міськрайонного суду Київської області від 19 квітня 2019 року про залишення без розгляду позову виконуючого обов`язки керівника Фастівської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Державного підприємства Фастівське лісове господарство , Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства до Фастівської районної державної адміністрації, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 про визнання недійсними розпоряджень в частині та визнання недійсними державних актів на право власності на земельні ділянки.

Витребувати з Фастівського міськрайонного суду Київської області матеріали цивільної справи справа № 381/1945/18 за позовом виконуючого обов`язки керівника Фастівської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Державного підприємства Фастівське лісове господарство , Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства до Фастівської районної державної адміністрації, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 про визнання недійсними розпоряджень в частині та визнання недійсними державних актів на право власності на земельні ділянки.

Копію ухвали про відкриття провадження разом з копією апеляційної скарги та доданими до неї матеріалами надіслати учасникам справи і встановити їм строк для подачі відзиву на апеляційну скаргу тривалістю десять днів з моменту отримання копії цієї ухвали.

Роз`яснити учасникам справи, що до відзиву додаються докази надсилання (надання) копій відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи (ч. 4 ст. 360 ЦПК України).

Відсутність відзиву на апеляційну скаргу не перешкоджає перегляду рішення суду першої інстанції.

Суддя: О.І. Шкоріна

СудКиївський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення18.06.2019
Оприлюднено23.06.2019
Номер документу82538730
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —381/1945/18

Ухвала від 01.10.2020

Цивільне

Фастівський міськрайонний суд Київської області

Ковалевська Л. М.

Рішення від 21.09.2020

Цивільне

Фастівський міськрайонний суд Київської області

Ковалевська Л. М.

Рішення від 21.09.2020

Цивільне

Фастівський міськрайонний суд Київської області

Ковалевська Л. М.

Ухвала від 09.01.2020

Цивільне

Фастівський міськрайонний суд Київської області

Ковалевська Л. М.

Ухвала від 03.12.2019

Цивільне

Фастівський міськрайонний суд Київської області

Ковалевська Л. М.

Ухвала від 26.09.2019

Цивільне

Фастівський міськрайонний суд Київської області

Ковалевська Л. М.

Постанова від 11.09.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Шкоріна Олена Іванівна

Ухвала від 04.07.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Шкоріна Олена Іванівна

Ухвала від 18.06.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Шкоріна Олена Іванівна

Ухвала від 27.05.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Шкоріна Олена Іванівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні