Ухвала
від 28.01.2019 по справі 752/20825/17
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 752/20825/17

Провадження по справі № 1-кс/752/462/19

У Х В А Л А

28.01.2019 рокуслідчий суддяГолосіївського районногосуду м.Києва ОСОБА_1 ,за участюсекретаря судовогозасідання ОСОБА_2 ,розглянувши клопотаннястаршого слідчогослідчого відділуГолосіївського УПГУ НПу м.Києві капітанаполіції ОСОБА_3 погоджене прокуроромКиївської місцевоїпрокуратури №1 ОСОБА_4 в межахкримінального провадження №12017100010007744,за ознакамикримінальних правопорушень,передбачених ч.2ст.15ч.5ст.191,ч.1ст.366та ч.4ст.358 КК України , про накладення арешту,

ВСТАНОВИВ:

до провадженняслідчого суддіГолосіївського районногосуду м.Києванадійшло клопотанняслідчого слідчоговідділу ГолосіївськогоУП ГУНП ум.Києві капітанполіції ОСОБА_3 погоджене прокуроромКиївської місцевоїпрокуратури №1 ОСОБА_4 в межахкримінального провадження №12017100010007744,за ознакамикримінальних правопорушень,передбачених ч.2ст.15ч.5ст.191,ч.1ст.366та ч.4ст.358 КК України про накладення арешту.

В обгрунтування заявлених вимог слідчий слідчого відділу Голосіївського УП ГУ НП у м. Києві капітан поліції ОСОБА_3 зазначив, що у провадженні слідчого відділу Голосіївського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві перебувають матеріали кримінального провадження внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за 22.08.2017року до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12017100010007744, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.15 ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 та ч.4 ст. 358 КК України, по факту замаху на привласнення, розтрати майна або заволодіння ним, шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому в особливо великих розмірах, внесенням службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей та використанням службовою особою завідомо неправдивих документів.

Просив накласти арешт на майно, яке було вилучено під час обшуку Голосіївської районної в місті Києві державна адміністрації за адресою: м. Київ, проспект Голосіївський, будинок №42,в приміщеннях КП «Голосіїво-Будінвест» та Управлінні будівництва та архітектури Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації

Власники майна на яке просить накласти арешт старший слідчий слідчого відділу Голосіївського УП ГУ НП у м. Києві капітан поліції ОСОБА_3 у судове засідання не з"явилися, про дату, час та місце розгляду клопотання повідомлялися належним чином, з будь-якими клопотаннями до суду не зверталися.

Старший слідчий слідчого відділу Голосіївського УП ГУ НП у м. Києві капітана поліції ОСОБА_3 подав до суду клопотання про розгляд заявлених у клопотанні вимог за його відсутності, з викладених у ньому підстав, просив задовольнити.

За правилами ст. 107 КПК України, під час розгляду клопотання про накладенн арешту, фіксування технічними засобами судового засідання не здійснювалось у зв`язку з відсутністю у судовому засіданні осіб, які беруть участь у судовому провадженні.

Дослідивши клопотання та додані до нього додатки, приходжу до висновку, що заявлені вимоги про накладення арешту підлягають задоволенню з наступних підстав.

За даними витягу з єдиного реєстру досудових розслідувань щодо кримінального провадження №12017100010007744 від 22.08.2017 року внесено повідомлення про те, що посадові особи Державної установи розробили злочинний противоправний механізм знаходячись в злочинній змові з різними суб`єктами господарювання, що призвело до розкрадання бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

Органом досудового розслідування встановлено, що посадовими особами Голосіївської районної в місті Києві державною адміністрації та підпорядкованими підприємствами (організації, установи) за попередньою змовою зі службовими особами юридичних осіб (підрядними організаціями), розробили протиправний злочинний механізм спрямований на заволодіння грошовими коштами державного бюджету в особливо великих розмірах, повторно, під час виконання будівельних (ремонтних робіт ) та інших робіт на соціального призначення на території Голосіївського району. Зокрема проведеним досудовим розслідуванням встановлено, що Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація вид діяльності якої є Державне управління загального характеру, якій підпорядковано ряд підприємств по органам управління та підпорядковані підприємства по розпорядникам Голосіївська РДА розташована за адресою: м. Київ, проспект Голосіївський, 42 в місті Києві. Одним із структурних підрозділів Голосіївської РДА та розпорядником бюджетних коштів є управління будівництва та архітектури, яке є утримувачем бюджетних грошових коштів, які виділяються для виконання будівельних робіт ( ремонтних робіт ) на території Голосіївського району. Крім того, в структуру адміністрації входить Комунальне підприємство капітального будівництва, реконструкції та інвестицій «Голосіїво-Будінвест», яке згідно рішення Київської міської ради від 31.03.2011 №102/5489 «Про деякі питання діяльності комунальних підприємств, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Києва та передаються до сфери управління Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації» передано до сфери управління Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальне підприємство «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Голосіївського району м. Києва», яке обслуговує об`єкти житлового фонду району та подає список об`єктів які підлягають ремонту.

Крім того, встановлено, що посадові особи Голосіївської районної в місті Києві державною адміністрації, спільно з посадовими особами управлінням будівництва та архітектури Голосіївського районної в місті Києві державної адміністрації, посадовими особами комунального підприємства капітального будівництва, реконструкції та інвестицій «Голосіїво-Будінвест» та комунальним підприємством «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Голосіївського району м. Києва» розробили протиправний злочинний механізм спрямований на розтрату бюджетних грошових коштів шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненого в особливо великих розмірах, з метою особистого збагачення. Предметом злочинного посягання посадові особи вищезазначених установ, визначили бюджетні кошти, які виділяються з місцевого бюджету міста Києва для реалізації програми соціального економічного розвитку міста Києва, бюджет якого затверджується на поточний рік та може змінюватися на підставі наданих документів голови районної адміністрації.

В подальшому з метою реалізації власного злочинного умислу оголошують державні закупівлі, які публікуються в системі «ProZorro» (система проведення відкритих та ефективних публічних закупівель прозоро, яка забезпечує створення, розміщення та публікацію тендерів онлайн, обмін між учасниками торгів інформацією та документами в електронному вигляді, доступність для аналізу та громадського контролю) де заздалегідь вносяться вимоги до учасників тендерних закупівель, за якими переможцем має бути виключно ті підприємства, які підконтрольні посадовим особам Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, управління будівництва та архітектури Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації та комунального підприємства капітального будівництва, реконструкції та інвестицій «Голосіїво-Будінвест», або ті підприємства з якими було заздалегідь налагоджені взаємовідносини по отриманню «відкатів» від суми бюджетних грошових коштів, які будуть перераховані на розрахункові рахунки підприємств після перемоги в процедурі тендерних закупівель. Крім того в систему «ProZorro» посадовими особами вищевказаних установ вноситься дефектні акти (встановлена законодавством форма документу в якому зазначається обсяг будівельних робіт, які необхідно виконати та умови їх виконання), з неправильним переліком робіт, які необхідно виконати (зазначаються той обсяг робіт, який вже виконаний попередньо був; значно більші об`єми робіт, які необхідно виконати), з метою чого є збільшення суми бюджетних грошових коштів, які можливо розтратити з метою особистого збагачення.

В подальшому з метою створення вигляду проведення законної процедури державних закупівель, які публікувалися в системі «ProZorro», посадовими особами підконтрольних підприємств подавалися завідомо підроблені документи, а саме довідки щодо наявності працівників відповідної категорії та їх належної кількості, а також наявності техніки та відповідних інструментів.

По результатам проведення державних закупівель з використанням системи «ProZorro», посадовими особами управління будівництва та архітектури Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації та комунального підприємства капітального будівництва, реконструкції та інвестицій «Голосіїво-Будінвест», які виступають замовниками виконання робіт, у випадку якщо переможцем може стати підприємство, яке не підконтрольне їх, по формальним причинам відміняють здійснення тендерних закупівель, та через деякий час оголошують повторно. По результатам проведення якого перемагає підконтрольне посадовим особам Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, управління будівництва та архітектури Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації та комунального підприємства капітального будівництва, реконструкції та інвестицій «Голосіїво-Будінвест», або ті підприємства з якими було заздалегідь налагоджені взаємовідносини по отриманню «відкатів» від суми бюджетних грошових коштів, які будуть перераховані на розрахункові рахунки підприємств після перемоги в процедурі тендерних закупівель.

Для реалізації свого противоправного злочинного умислу спрямованого на розтрату бюджетних грошових коштів шляхом зловживання своїм службовим становищем з метою особистого збагачення, посадові особи Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, управління будівництва та архітектури Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, за попередньою змовою з службовими особами КП «Голосіїво-Будінвест» (код ЄДРПОУ 32525198), переслідуючи спільну мету особисте збагачення за рахунок бюджетних грошових коштів вступили в попередню змову з службовими особи ряду суб`єктів господарювання, а саме: ПП «Проект-Актів» (код ЄДРПОУ 40186902), ТОВ «БК Богдан» (код ЄДРПОУ 37423240),?ТОВ «АВФ» (код ЄДРПОУ 38950562),?ТОВ «Авант ВК» (код ЄДРПОУ 33377589),?ТОВ «Бігма ЛТО» (код ЄДРПОУ 21451652)?ТОВ «Акорд» (код ЄДРПОУ 31256811),?ТОВ «Укржитлопроект» (код ЄДРПОУ 35572319),?ТОВ «Північні-Вікна» (код ЄДРПОУ 32490291);?ТОВ «МЕНАС» (код ЄДРПОУ 36588094),?ТОВ «Проектно монтажна компанія-17» (код ЄДРПОУ 39336553), ТОВ «Тех Проф Строй» ( код ЄДРПОУ 41674593), ТОВ «Дамрембуд» (код 41093380); ТОВ «Українська Інжинірингово-Інноваційна Компанія» ( код ЄДРПОУ 37933001), ФОП « ОСОБА_5 », ТОВ «С.В.С.» ( код ЄДРПОУ 37165039), ТОВ «Мега-Буд» ( код ЄДРПОУ 40709918); ТОВ «Кск-Блок» ( код ЄДРПОУ 31283761), ТОВ «Богдан Ліфт» ( код ЄДРПОУ 35282075), ТОВ «Монтажспецбуд» ( код ЄДРПОУ 25385127), ТОВ «Імперія Капітал Буд» (код ЄДРПОУ 42109793);?ТОВ «Бік Новобуд» (код ЄДРПОУ 37855348);?ТОВ «Елітводотепломонтаж» (код ЄДРПОУ 36692233),?ТОВ «Беатус» (код ЄДРПОУ 39591162),?ТОВ «Спецінжбуд» (код ЄДРПОУ 31108085), ТОВ «Беатус» (код ЄДРПОУ 39591162)?ТОВ «Будівельно-інноваційна компанія» (код ЄДРПОУ 40954367), ТОВ «Алекс ОСТ» (код ЄДРПОУ 20068483);?ПП «Сучастні будівельні технології-12» (код ЄДРПОУ 38889859);?ТОВ «БК Легенда» ?(код ЄДРПОУ 41097295);?ФОП « ОСОБА_6 » (код ЄДРПОУ 3087221874); ПП «Експлуатація» (код ЄДРПОУ 25635515),ТОВ «Будзв`язоксервіс» (код ЄДРПОУ 30212511),?ПП «Татоян Арташес Гарнікович» (код ЄДРПОУ 36432040), яким надається перевага перемоги під час проведення тендерних закупівель, що призвело до збитків державі в особливо великих розмірах.

Встановено, що злочинні дії службових осіб Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, управління будівництва та архітектури Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації спільно з службовими особами КП «Голосіїво-Будінвест» (код ЄДРПОУ 32525198) та КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Голосіївського району міста Києва» призводить до завдання збитків держаному бюджету в особливо великих розмірах.

Звертаючись до слідчого судді з клопотанням слідчий зазначає, що на підставі ухвали Голосіївського районного суду міста Києва від 21.12.2018 року було проведено обшук Голосіївської районної в місті Києві державна адміністрації за адресою: м. Київ, проспект Голосіївський, будинок №42,в приміщеннях КП «Голосіїво-Будінвест» та Управлінні будівництва та архітектури Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації під час якого було виявлено та вилучено документи, арешт на які просить накласти слідчий.

Постановою слідчого СВ Голосіївського УП ГУ НП у м. Києві ОСОБА_7 винесеною 22.12.2018 року речі та документи вилучені під час зазначеного вище обшуку визнано речовим доказом та передано на їх зберігання.

Як видно зі змісту клопотання та доданих до нього додатків, у органу досудового розслідування є підстави вважати, що нерухоме майно, на яке просить накласти арешт старшого слідчого слідчого відділу Голосіївського УП ГУ НП у м. Києві капітана поліції ОСОБА_3 , відповідно до ст.98 КПК України є об"єктами, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Відповідно до статті 170 КПК, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Крім того, відповідно до правил ст. 170 КПК України, а саме п. 1 ч. 2, арешт накладається на майно будь-якої фізичної особи або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 КПК України .

За змістом частини 1 статті 98 Кримінального процесуального кодексу, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддями вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості ,які були використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

За результатами розгляду клопотання старшого слідчого слідчого відділу Голосіївського УП ГУ НП у м. Києві капітана поліції ОСОБА_3 погодженого прокурором Київської місцевої прокуратури №1 ОСОБА_4 про арешт майна, перевірки та доданих до клопотання копій матеріалів кримінального провадження, вважаю за необхідне задовольнити заявлене клопотання про накладення арешту на вилучене майно під час обшуку, оскільки є достатні підстави вважати, що є речовими доказами у кримінальному провадженні №12017100010007744,за ознакамикримінальних правопорушень,передбачених ч.2ст.15ч.5ст.191,ч.1ст.366та ч.4ст.358 КК України.

На підставі викладеного, керуючись ст. 170-175 КПК України, слідчий суддя,-

УХВАЛИВ:

клопотання старшогослідчого слідчоговідділу ГолосіївськогоУП ГУНП ум.Києві капітанаполіції ОСОБА_3 погоджене прокуроромКиївської місцевоїпрокуратури №1 ОСОБА_4 в межахкримінального провадження №12017100010007744,за ознакамикримінальних правопорушень,передбачених ч.2ст.15ч.5ст.191,ч.1ст.366та ч.4ст.358 КК України,про накладенняарешту задовольнити.

Накласти арешт на нежитлове приміщення, а саме:

на майно, яке було вилучено в ході проведення обшуку 21.12.2018 року Голосіївської районної в місті Києві державна адміністрації за адресою: м. Київ, проспект Голосіївський, будинок №42,в приміщеннях КП «Голосіїво-Будінвест» та Управлінні будівництва та архітектури Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації під час якого було виявлено та вилучено документи, а саме:

1.Договір підряду № 119 від 12.07.2018 року;

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Календарний графік;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Пояснювальна записка

Об`єктний кошторис №2-1;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів

Розрахунок загальновиробничих витрат локального кошторису №2-1-1

Додаткова угода №3;

Додаткова угода №2;

Дефектний акт;

Договірна ціна

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів

Додаткова угода №1;

Договірна ціна;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів

Розрахунок загальновиробничих витрат локального кошторису №2-1-1

Пояснювальна записка;

Об`єктний кошторис №2-1;

Кошторисний розрахунок №П130

Кошторисний розрахунок №П147

Копія експертного звіту

2.Договір підряду № 166 від 11.10.2018 року

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Календарний графік

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Підсумкова відомість

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Розрахунок загальновиробничих витрат локального кошторису №2-1-1

Об`єктний кошторис №2-1;

Кошторисний розрахунок №П147

Пояснювальна записка

Кошторисний розрахунок №П130

Таблиця розрахункова вартість експлуатації 1 машино-години машин

Копія дозволу №1768.17.32

Копія ліцензії №291151

Звіт про результати проведення закупівлі

Додаткова угода №2;

Додаткова угода №3;

Додаткова угода №2;

Скоригований дефектний акт

Договірна ціна;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису №2-1-1

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Розрахунок загальновиробничих витрат локального кошторису №2-1-1

Додаткова угода №1;

Дефектний акт

Договірна ціна;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Пояснювальна записка

Кошторисний розрахунок №П147

Кошторисний розрахунок №П130

Об`єктний кошторис №2-1;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису №2-1-1

3.Договір підряду № 138 від 25.07.2018 року

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Календарний графік

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Пояснювальна записка

Об`єктний кошторис №2-1;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість

Кошторисний розрахунок №П130

Кошторисний розрахунок №П147

Копія експертного звіту

Додаткова угода №1;

4.Договір підряду № 125 від 13.07.2018 року

Календарний графік

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Пояснювальна записка

Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису №2-1-1

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Розрахунок загальновиробничих витрат локального кошторису №2-1-1

Об`єктний кошторис №2-1;

Пояснювальна записка

Кошторисний розрахунок №П147

Кошторисний розрахунок №П130

Додаткова угода №1;

Скоригований дефектний акт;

Договірна ціна;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів

Об`єктний кошторис №2-1;

Пояснювальна записка

Пояснювальна записка

Копія експертного звіту

Додаткова угода №2;

5.Договір підряду № 124 від 13.07.2018 року

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Календарний графік

Пояснювальна записка

Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису №2-1-1

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Розрахунок загальновиробничих витрат локального кошторису №2-1-1

Об`єктний кошторис №2-1;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Кошторисний розрахунок №П130

Кошторисний розрахунок №П147

Копія експертного звіту

Додаткова угода №4;

Скоригований дефектний акт

Пояснювальна записка

Договірна ціна;

Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису №2-1-1

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Розрахунок загальновиробничих витрат локального кошторису №2-1-1

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Об`єктний кошторис №2-1

Кошторисний розрахунок №П130

Кошторисний розрахунок №П147

Додаткова угода №3;

Календарний графік

Додаткова угода №2;

Календарний графік

Додаткова угода №1;

Скоригований дефектний акт

Договірна ціна;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису №2-1-1

Пояснювальна записка

Об`єктний кошторис №2-1

Пояснювальна записка

Копія експертного звіту

6.Договір підряду № 94 від 08.06.2018 року

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Об`єктний кошторис №2-1;

Підсумкова відомість ресурсів

Кошторисний розрахунок №П147

Розрахунок загальновиробничих витрат локального кошторису №2-1-1

Кошторисний розрахунок №П130

Додаткова угода №1;

Календарний графік виконання робіт

Додаткова угода №2;

Скоригований дефектний акт

Договірна ціна;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Об`єктний кошторис №2-1;

Підсумкова відомість ресурсів

7.Договір підряду № 39 від 17.04.2018 року

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Календарний графік виконання робіт

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів

Кошторисний розрахунок №П147

Кошторисний розрахунок №П130

Пояснювальна записка

Об`єктний кошторис №2-1;

Відомість трудомісткості і заробітної плати

Додаткова угода №1;

Скоригований дефектний акт

Договірна ціна;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів

Об`єктний кошторис №2-1;

Додаткова угода №2;

Календарний графік виконання робіт

8.Договір підряду № 93 від 08.06.2018 року

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Календарний графік виконання робіт

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Об`єктний кошторис №2-1;

Підсумкова відомість ресурсів

Кошторисний розрахунок №П147

Розрахунок загальновиробничих витрат локального кошторису №2-1-1

Кошторисний розрахунок №П130

Додаткова угода №1;

Календарний графік виконання робіт

9.Договір підряду № 95 від 08.06.2018 року

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Календарний графік виконання робіт

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Кошторисний розрахунок №П130

Розрахунок загальновиробничих витрат локального кошторису №2-1-1

Кошторисний розрахунок №П130

Підсумкова відомість ресурсів

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Об`єктний кошторис №2-1;

Додаткова угода №1;

Календарний графік виконання робіт

Додаткова угода №2;

Скоригований дефектний акт

Договірна ціна;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів

Об`єктний кошторис №2-1;

10.Договір підряду № 140 від 26.07.2018 року

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Календарний графік виконання робіт

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів

Об`єктний кошторис №2-1;

Кошторисний розрахунок №П130

Загальновиробничі витрати до обєкту 2-1

Кошторисний розрахунок №П147

Копія експертно звіту

Додаткова угода №3;

Скоригований дефектний акт

Договірна ціна;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів

Об`єктний кошторис №2-1;

Додаткова угода №2;

Календарний графік виконання робіт

Додаткова угода №1;

Договірна ціна;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів

11.Договір підряду № 177 від 19.11.2018 року

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Графік виконання робіт

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів

Об`єктний кошторис №2-1;

Відомість трудомісткості і заробітної плати

Додаткова угода №1;

Скоригований дефектний акт

Договірна ціна;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

12.Договір підряду № 128 від 13.07.2018 року

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Календарний графік виконання робіт

Кошторисний розрахунок №П147

Кошторисний розрахунок №П130

Підсумкова відомість ресурсів

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Загальновиробничі витрати на будову

Об`єктний кошторис №2-1;

Пояснювальна записка

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Додаткова угода №1;

Договірна ціна;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів

Об`єктний кошторис №2-1;

Загальновиробничі витрати на будову

Пояснювальна записка

Копія експертного звіту

Додаткова угода №2;

Дефектний акт

Договірна ціна;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів

Об`єктний кошторис №2-1;

Загальновиробничі витрати на будову

Додаткова угода №3;

13.Договір підряду № 108 від 18.06.2018 року

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Дефектний акт

Договірна ціна

Календарний план проведення робіт

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів до локальний кошторису

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку

Об`єктний кошторис №2-1;

Пояснювальна записка

Додаткова угода №1;

Календарний графік виконання робіт

Додаткова угода №2;

14.Договір підряду № 107 від 18.06.2018 року

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Календарний графік виконання робіт

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку

Підсумкова відомість ресурсів до локальний кошторис

Об`єктний кошторис №2-1;

Пояснювальна записка

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Додаткова угода №2;

Додаткова угода №1;

Календарний графік виконання робіт

15.Договір підряду № 109 від 21.06.2018 року

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Календарний графік виконання робіт

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів

Загальновиробничі витрати на будову

Об`єктний кошторис №2-1;

Скоригований дефектний акт;

Договірна ціна;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів

Пояснювальна записка

Додаткова угода №2;

Календарний графік

Додаткова угода №3;

Календарний графік

Додаткова угода №3;

16.Договір підряду № 116 від 21.06.2018 року

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Пояснювальна записка

Об`єктний кошторис №2-1;

Загальновиробничі витрати на будову

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису

Кошторисний розрахунок №П14

Кошторисний розрахунок №П130

Копія експертного звіту

Додаткова угода №1;

Календарний графік виконання робіт

Додаткова угода №2;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Договірна ціна;

Скоригований дефектний акт

Об`єктний кошторис №2-1;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису

Додаткова угода №3;

Скоригований дефектний акт

Договірна ціна;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Об`єктний кошторис №2-1;

Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису

Копія експертного звіту

Додаткова угода №4;

17.Договір № 41 на виконання проектно-кошторисних робіт підряду від 18.04.2018 року;

Завдання на проектування реконструкції будинку дошкільного навчального закладу № 658 за адресою : місто Київ, пр. 40-річчя Жовтня (Голосіївський), 94/96;

Протокол погодження договірної ціни на виконання робіт реконструкції будинку дошкільного навчального закладу № 658 за адресою : місто Київ, пр. 40-річчя Жовтня (Голосіївський), 94/96 до договору 41 від 18.04.2018;

Календарний план виконання робіт до договору 41 від 18.04.2018;

Зведений кошторис №1 на проектні і вишукувальні роботи реконструкції будинку дошкільного навчального закладу № 658 за адресою : місто Київ, пр. 40-річчя Жовтня (Голосіївський), 94/96;

кошторис №1 на проектні (вишукувальні) роботи реконструкції будинку дошкільного навчального закладу № 658 за адресою : місто Київ, пр. 40-річчя Жовтня (Голосіївський), 94/96;

Титул на виконання проектно-вишукувальних робіт для будівництва (додаток 2)

18.Додаткова угода № 2 до договору на виконання проектно-кошторисних робіт підряду від 18.04.2018 року № 41 від 23.11.2018 року

Договірна ціна «реконструкція будинку дошкільного навчального закладу № 658 за адресою : місто Київ, пр. 40-річчя Жовтня (Голосіївський), 94/96» додаток № 2 до договору 41 від 18.04.2018

Протокол погодження договірної ціни на виконання робіт «реконструкція будинку дошкільного навчального закладу № 658 за адресою : місто Київ, пр. 40-річчя Жовтня (Голосіївський), 94/96» додаток № 3 до договору 41 від 18.04.2018

Зведений кошторис № 1 на проектні і вишукувальні роботи «реконструкція будинку дошкільного навчального закладу № 658 за адресою : місто Київ, пр. 40-річчя Жовтня (Голосіївський), 94/96»

Кошторис № 1 на проектні (вишукувальні)роботи реконструкція будинку дошкільного навчального закладу № 658 за адресою : місто Київ, пр. 40-річчя Жовтня (Голосіївський), 94/96

Кошторис № 2 на виконання робіт ОВНС від 23.11.2018;

Кошторис № 3 на виконання робіт Енергоефективність від 23.11.2018;

Кошторис № 4 на виконання робіт Проект організації будівництва, проектні роботи від 23.11.2018;

Кошторис № 5 на виконання робіт Блискавкозахист, проектні роботи від 23.11.2018;

Кошторис № 6 на виконання робіт захист від шуму, проектні роботи від 23.11.2018;

Кошторис № 7 на виконання робіт безпека експлуатації, проектні роботи від 23.11.2018;

Додаткова угода № 1 до договору на виконання проектно-кошторисних робіт від 18.04.2018 року № 41 від 23.11.2018 року

Календарний план виконання робіт по об`єкту реконструкція будинку дошкільного навчального закладу № 658 за адресою : місто Київ, пр. 40-річчя Жовтня (Голосіївський), 94/96 реконструкція будинку дошкільного навчального закладу № 658 за адресою : місто Київ, пр. 40-річчя Жовтня (Голосіївський), 94/96

19.Додаткова угода № 2 до договору на виконання проектно-кошторисних робіт № 42 від 18.04.2018 по коригуванню існуючого проекту нових розділів проекту по об`єкту : «Будівництво другого пускового комплексу розширення школи № 151 на вулиці Лісничій, 3 у Голосіївському районі мста Києва» від 27.11.2018

Завдання на корегування існуючого проекту та до проектування нових розділів від 27.11.2018

Зведений кошторис № 1 на проектні і вишукувальні роботи від 27.11.2018

Кошторис № 1 на виконання робіт обстеження об`єкта з підготовкою технісиго висновку,проектні роботи від 27.11.2018

Кошторис № 2 на проектні (вишукувальні) роботи від 27.11.2018

Кошторис № 3 на проектні (вишукувальні) роботи від 27.11.2018

Кошторис № 4 на проектні (вишукувальні) роботи від 27.11.2018

Кошторис № 5 на проектні (вишукувальні) роботи від 27.11.2018

20.Додаткова угода № 1 до договору № 42 від 18.04.2018 на виконання проектно-кошторисних робіт від 22.10.2018

Календарний графік виконання робіт додаток № 5

Договір № 42 на виконання проектно-кошторисних робіт від 18.04.2018

Завдання на коригування існуючого проекту та до проектування нових розділів від 18.04.2018 року

Зведений кошторис № 1 до роботи по коригуванню існуючого проекту та допроектуванню нових розділів проекту від 18.04.2018

Кошторис № 2 на проектні роботи по коригуванню існуючого проекту та до проектування нових розділів

Протокол узгодження договірної ціни від 18.04.2018

Договірна ціна будівництво другого пускового комплексу розширення школи № 151 міста Києва

Кошторис № 1 на проектні (вишукувальні) роботи від 18.04.2018

21.Договір № 145 від 02.08.2018 року

Додаток № 1 до договору № 145 від 02.08.2018 року Кошторис

Договірна ціна на здійснення авторського нагляду від 02.08.2018

Протокол узгодження договірної ціни на здійснення авторського нагляду

22.Договір № 170 на виконання проектно-кошторисних робіт від 22.10.2018

Додаткова угода № 1 до договору № 170 від 2.10.2018 на виконання проектно-кошторисних робіт від 14.12.2018 року

Завдання на проектування капітальний ремонт підпірних стін житлового будинку по провулку Кераміний, 9/5 в Голосіївському районі міста Києва від 22.10.2018

Календарний графік виконання робіт від 22.10.2018

Протокол узгодження ціни від 22.10.2018

Зведений кошторис на проектні і вишукувальні роботи від 22.10.2018

Кошторис № 1 на вишукувальні роботи від 22.10.2018

Кошторис № 2 на проектні роботи від 22.10.2018

23.Додаткова угода № 2 до Договору підряду № 38 від 25.10.2018

Додаткова угода № 1 до Договору підряду № 38 від 27.08.2018

Календарний план проведення робіт з капітального ремонту приміщень школи № 122 міста Києва додаток № 3

Договір № 38 від 16.04.2018

Дефектний акт на капітальний ремонт приміщень школи № 122 міста Києва від 16.04.2018

Договірна ціна на будівництво капітальний ремонт приміщень школи № 122 міста Києва

Календарний план проведення робіт з капітального ремонту приміщень школи № 122 міста Києва додаток № 3 до договору № 38 від 16.04.2018

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва від 16.04.2018 року

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1

Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису № 2-1-1 загальнобудівельні роботи

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва

Пояснювальна записка капітального ремонту приміщень школи № 122 міста Києва

Відомість трудомісткості і заробітної плати до об`єктного кошторису № 2-1

Об`єктний кошторис № 2-1 на будівництво капітальний ремонт приміщень школи № 122 міста Києва

24.Додаткова угода № 3 до договору підряду № 105 від 19.06.2018 року від 29.11.2018

Додаткова угода № 2 до договору підряду № 105 від 19.06.2018 року від 09.11.2018

Графік виконання робіт додаток № 3 до договору № 105 від 19.06.2018

Додаткова угода № 1 до Договору підряду № 105 від 19.06.2018 від 10.10.2018

Скоригований дефектний акт від 10.10.2018

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва від 10.10.2018

Договірна ціна на будівництво капітальний ремонт підпірних стін житлового будинку, в тому числі проектні роботи по вул. Толстого Льва, 27 складена станом на 14.08.2018

Графік виконання робіт додаток № 3 до договору № 105 від 19.06.2018

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1 станом на 14.08.2018

Відомість ресурсів до локального кошторису № 2-1-1 станом на 14.08.2018

Об`єктний кошторис № 2-1 на будівництво влаштування підпірної стінки станом на 14.08.2018

Відомість трудомісткості і заробітної плати до об`єктного кошторису № 2-1

Договір підряду № 105 від 19.06.2018

Дефектний акт від 19.06.2018

Графік виконання робіт

Договірна ціна на будівництво капітальний ремонт підпірних стін житлового будинку, в тому числі проектні роботи по вул. Толстого Льва, 27 станом на 08.04.2018

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва від 19.06.2018

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1- станом на 08.04.2018

Об`єктний кошторис на будівництво влаштування підпірної стінки

Відомості трудомісткості і заробітної плати до об`єктного кошторису № 2-1

25.Додаткова угода № 4 до договору підряду № 51 від 14.05.2018 від 08.11.2018

Додаткова угода № 3 до договору підряду № 51 від 14.05.2018 від 10.10.2018

Скоригований дефектний акт від 10.10.2018

Договірна ціна станом на 27.08.2018

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва від 10.10.2018

Об`єктний кошторис № 2-1 станом на 27.08.2018

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1 станом на 27.08.2018

Додаткова угода № 2 до договору підряду № 51 від 14.05.2018 від 02.10.2018

Графік виконання робіт додаток № 3 до договору підряду № 51 від 14.05.2018

Додаткова угода № 1 до договору підряду № 51 від 14.05.2018 від 04.07.2018

Графік виконання робіт додаток № 3 до договору підряду № 51 від 14.05.2018 від 04.07.2018

Договір підряду № 51 від 14.05.2018

Дефектний акт від 14.05.2018

Договірна ціна станом на 01.02.2018

Графік виконання робіт на об`єкті Капітальний ремонт підпірної стінки по вулиці Антоновича, 10-А

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва від 14.05.2018

Об`єктний кошторис № 2-1 станом на 01.02.2018

Відомість трудомісткості і заробітної плати до об`єктного кошторису № 2-1

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1 станом на 01.02.2018

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва

Розрахунки № 1-4. Прямі витрати і загальновиробничі витрати: будівельні роботи/монтажні роботи, тис. грн

Попередній договір № 1/02 від 15.02.2018

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва

Графік виконання робіт на об`єкті Капітальний ремонт підпірної стінки по вул. Антоновича, 10-А

Договір підряду (б/н)

26.Додаткова угода № 3 до договору підряду № 127 від 13.07.2018 від 03.12.2018

Додаткова угода № 2 до договору підряду № 127 від 13.07.2018 від 27.09.2018

Календарний графік виконання будівельно-монтажних робіт

Додаткова угода № 1 до договору підряду № 127 від 13.07.2018 від 16.08.2018

Дефектний акт від 16.08.2018

Договірна ціна додаток № 2 до договору№ 127 від 16.08.2018

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва від 16.08.2018

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1 станом на 01.06.2018

Підсумкова відомість ресурсів

Об`єктний кошторис № 2-1 на будівництво житловий будинок станом на 01.06.2018

Загальновиробничі витрати на будову

Пояснювальна записка капітальний ремонт сходових клітин(заміна дверей) житлового будинку по АДРЕСА_1

Копія експертного звіту щодо розгляду кошторисної частини проектної документації від 18.07.2018

Договір підряду № 127 від 13.07.2018

Дефектний акт на капітальний ремонт сходових клітин(заміна дверей) житлового будинку по пр Ак. Глушкова 27

Договірна ціна станом на 01.06.2018

Календарний графік виконання будівельно-монтажних робіт

Підсумкова відомість ресурсів

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1 станом на 01.06.2018

Об`єктний кошторис № 2-1 на будівництво житловий будинок станом на 01.06.2018

Пояснювальна записка капітальний ремонт сходових клітин(заміна дверей) житлового будинку по пр Ак. Глушкова 27

Кошторисний розрахунок № П147

Кошторисний розрахунок № П310

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва від 13.07.2018

27.Договір підряду № 175 від 02.11.2018 року;

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Календарний графік;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Об`єктний кошторис;

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Додаткова угода №1;

Скоригований дефектний акт;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Об`єктний кошторис № 2-1;

Договірна ціна;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Відомість ресурсів до зведеного кошторису № 2-1-1;

28.Договір підряду № 92 від 06.06.2018 року

Дефектний акт;

Пояснювальна записка;

Договірна ціна;

Розрахунки №№ 1-4 , прямі витрати і загально виборчі витрати;

Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису № 2-1-1, ремонтно-будівельні роботи;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №2-1-1 на ремонтно-будівельні роботи;

Календарний графік;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Об`єктний кошторис;

Відомість трудомісткості і заробітної плати до об`єктного кошторису № 2-1;

Додаткова угода №2 до договору підряду № 92 від 06.06.2018 року;

Додаткова угода № 1 до Договору підряду № 92 від 06.06.2-18 року;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Договірна ціна;

Пояснювальна записка;

Розрахунки № 1-4.Прямі витрати і загальновиробничі витрати;

Об`єктний кошторис № 2-1;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису № 2-1-1;

Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №2-1-1 на ремонтно-будівельні роботи;

Об`єктний кошторис № 2-1.

29.Додаткова угода № 1 до Договору підряду № 81 від 06.06.2018 року

Договірна ціна;

Пояснювальна записка;

Розрахунки №№ 1-4.Прямі витрати і загальновиробничі витрати;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів локального кошторису № 2-1-1;

Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №2-1-1 на ремонтно-будівельні роботи;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва

Договір підряду № 81 від 06.06.2018 року;

Дефектний акт;

Пояснювальна записка;

Договірна ціна;

Розрахунки №№1-4. Прямі витрати і загальновиробничі витрати;

Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису № 2-1-1;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №2-1-1 на ремонтно-будівельні роботи;

Об`єктний кошторис № 2-1;

Відомість трудомісткості і заробітної плати до об`єктного кошторису № 2-1;

Календарний графік виконання робіт;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

30.Додаткова угода № 3 до Договору підряду № 6 від 12.03.2018 року від 08.10.2018 року

Додаткова угода № 2;

Скоригований дефектний акт;

Договірна ціна;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Об`єктний кошторис № 2-1;

Пояснювальна записка;

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Копія договору підряду № 6 від 12.03.2018 року;

Копія додаткової угоди №1 від 12.03.2018 року;

Копія календарного графіку;

Копія експертного звіту;

Додаткова угода № 1 до договору підряду № 6 від 12.03.2018 року від 03.07.2018 року;

Календарний графік;

Договір підряду № 6 від 12.03.2019 року;

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Календарний графік;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єктів будівництва;

Об`єктний кошторис № 2-1;

31.Додаткова угода № 4 від 29.11.2018 року;

Скоригований дефектний акт;

Договірна ціна;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Об`єктний кошторис № 2-1;

Відомість ресурсів зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єктів будівництва;

Додаткова угода № 3 від 13.11.2018 року;

Скоригований дефектний акт від 13.11.2018 року;

Договірна ціна;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єктів будівництва;

Об`єктний кошторис № 2-1;Додаткова угода № 2 до договору підряду № 49 від 26.04.2018 року від 25.09.2018 року;

Календарний графік;

Додаткова угода № 1 до Договору підряду № 49 від 26.04.2018 року від 12.07.2018 року;

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів;

Загальновиробничі витрати на будову;

Об`єктний кошторис № 2-1;

Пояснювальна записка;

32.Додаткова угода № 1 від 11.06.2018 року до Договору підряду № 5 від 12.03.2018 року;

Скоригований дефектний акт від 11.03.2018 року;

Договірна ціна;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису № 2-1-1;

Об`єктний кошторис № 2-1;

Експертний звіт;

Копія договору підряду № 5 від 12.03.2018 року;

Договір підряду № 5 від 12.03.2018 року;

Дефектний акт від 12.03.2018 року;

Договірна ціна;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Календарний графік;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Відомість ресурсів зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єктів будівництва;

Об`єктний кошторис № 2-1;

33.Додаткова угода № 2 від 07.12.2018 року;

Скоригований дефектний акт від 07.12.2018 року;

Договірна ціна;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Підсумкова відомість ресурсів;

Локальний кошторис на придбання устаткування, меблів та інвентарю № 2-1-2;

Об`єктний кошторис № 2-1;

Відомість трудомісткості і заробітної плати до об`єктного кошторису № 2-1;

Кошторисний розрахунок № П147. Кошти на покриття адміністративних витрат будівельно-монтажних організацій;

Підсумкові вартісні параметри;

Кошторисний розрахунок № П130. Кошторисний прибуток;

Пояснювальна записка;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

34.Додаткова угода № 1 від 04.12.2018 року;

Договірна ціна;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва від 04.12.2018 року;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів дот локального кошторису № 2-1-1 капітальний ремонт ліфтів;

Локальний кошторис устаткування, меблів та інвентарю № 2-1-2;

Об`єктний кошторис № 2-1;

Пояснювальна записка.

35.Договір підряду № 136 від 24.07.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва від 24.07.2018 року;

Договірна ціна;

Календарний план виконання робіт по об`єкту;

Дефектний акт;

Відомість ресурсів до локального кошторису № 2-1-1;

Об`єктний кошторис № 2-1;

Об`єктний кошторис № 2-1;

36. Додаткова угода № 2 від 28.09.2018 року до Договору підряду № 130 від 13.07.2018 року;

Додаткова угода № 1 від 16.08.2018 року до Договору підряду № 130 від 13.07.2018 року;

Дефектний акт від 16.08.2018 року;

Договірна ціна;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис устаткування, меблів та інвентарю № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів;

Об`єктний кошторис № 2-1;

Загальновиробничі витрати на будову;

Пояснювальна записка;

Копія експертного звіту;

Договір підряду № 130 від 13.07.2018 року;

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Календарний графік виконання будівельно-монтажний робіт;

Підсумкова відомість ресурсів;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Загальновиробничі витрати на будову;

Об`єктний кошторис № 2-1;

Пояснювальна записка;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Кошторисний розрахунок № П130;

Кошторисний розрахунок № П147;

37. Додаткова угода № 2 від 19.10.2018 року до Договору підряду № 133 від 19.07.2018 року;

Додаткова угода № 1 від 27.09.2018 року до Договору підряду № 133 від 19.07.2018 року;

Календарний графік виконання будівельно-монтажних робіт;

Договір підряду № 133 від 19.07.2018 року;

Дефектний акт від 19.07.2018 року;

Договірна ціна;

Календарний графік виконання будівельно-монтажних робіт;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів;

Кошторисний розрахунок № П130;

Кошторисний розрахунок № П147;

Відомість трудомісткості і заробітної плати до об`єктів кошторису № 2-1;

Об`єктний кошторис № 2-1;

Пояснювальна записка;

Загальновиробничі витрати на будову;

Експертний звіт.

38. Додаткова угода № 2 від 07.11.2018 року до Договору підряду № 134 від 23.07.2018 року;

Додаткова угода № 1 від 27.09.2018 року до Договору підряду № 134 від 23.07.2018 року;

Календарний графік виконання будівельно-монтажних робіт;

Договір підряду № 134 від 23.07.2018 року;

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Календарний графік виконання будівельно-монтажних робіт;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів;

Об`єктний кошторис № 2-1;

Загальновиробничі витрати на будову;

Пояснювальна записка;

Копія експертного звіту.

39. Додаткова угода № 2 від 23.10.2018 року до Договору підряду № 135 від 23.07.2018 року;

Додаткова угода № 1 від 27.09.2018 року до Договору підряду № 135 від 23.07.2018 року;

Календарний графік виконання будівельно-монтажних робіт;

Договір підряду № 135 від 23.07.2018 року;

Дефектний акт від 25.07.2018 року;

Договірна ціна;

Календарний графік виконання будівельно-монтажних робіт;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів;

Об`єктний кошторис № 2-1;

Загальновиробничі витрати на будову;

Пояснювальна записка;

Копія експертного звіту.

40. Додаткова угода № 2 від 29.11.2018 року до Договору підряду № 161 від 12.09.2018 року;

Додаткова угода № 1 від 12.09.2018 року до Договору підряду № 161 від 12.09.2018 року;

Договірна ціна;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів;

Пояснювальна записка;

Об`єктний кошторис № 2-1;

Загальновиробничі витрати на будову;

Кошторисний розрахунок № П130;

Кошторисний розрахунок № П147;

Копія експертного звіту;

Договір підряду № 161 від 12.09.2018 року

Календарний графік виконання будівельно-монтажних робіт;

Дефектний акт від 12.09.2018 року;

Договірна ціна;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів;

Пояснювальна записка;

Загальновиробничі витрати на будову;

Об`єктний кошторис № 2-1;

41. Додаткова угода № 4 від 20.12.2018 року до Договору підряду № 162 від 21.09.2018 року;

Додаткова угода № 2 від 10.12.2018 року до Договору підряду № 162 від 21.09.2018 року;

Скоригований дефектний акт від 10.12.2018 року;

Договірна ціна;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Пояснювальна записка;

Об`єктний кошторис № 2-1;

Загальновиробничі витрати на будову;

Протокол узгодження цін на матеріальні ресурси;

Копія експертного звіту;

Додаткова угода № 3 від 11.12.2018 року до Договору підряду № 162 від 21.09.2018 року;

Календарний графік виконання будівельно-монтажних робіт;

Додаткова угода № 1 від 21.09.2018 року до Договору № 162 від 21.09.2018 року;

Договірна ціна;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів;

Загальновиробничі витрати на будову;

Об`єктний кошторис № 2-1;

Пояснювальна записка;

Копія експертного звіту;

Договір підряду № 162 від 21.09.2018 року;

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Календарний графік виконання будівельно-монтажних робіт;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Підсумкова відомість ресурсів;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Загальновиробничі витрати на будову;

Об`єктний кошторис № 2-1;

Пояснювальна записка;

42. Довідка про вартість виконання будівельних робіт та витрати № 07/11 за листопад 2018 року до Договору № 161 від 12 вересня 2018 року;

Акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт за листопад 2018 року до Договору № 161 від 12 вересня 2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

Копія експертного звіту;

43. Довідка про вартість виконання будівельних робіт та витрати № 25/10 за жовтень 2018 року до Договору № 162 від 21 вересня 2018 року;

Акт № 2 приймання виконаних будівельних робіт 2018 року до Договору № 162 від 21 вересня 2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

Копія експертного звіту;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 04/10 за вересень 2018 року до Договору № 162 від 21 вересня 2018 року;

Акт № 2 приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2018 року до Договору № 162 від 21 вересня 2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

Копія експертного звіту;

44.Довідка про вартість виконання будівельних робіт та витрати № 28/09 за вересень 2018 року;

Акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

Копія експертного звіту;

Акт № 1 здачі-приймання виконаних проектних робіт від 11.07.2018;

Копія договору підряду № 108 від 18.06.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

45.Акт № 1 здачі-приймання виконаних робіт проектних робіт від 13.07.2018 року;

Копія договору підряду № 107 від 18.06.2018 року;

Копія зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва;

46.Довідка про вартість виконання будівельних робіт та витрати № 04/11 за листопад 2018 року до договору № 107 від 18.06.2018 року;

Акт № 2 приймання виконаних будівельних робіт за листопад 2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

Копія експертного звіту;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 02/11 за жовтень 2018 року до Договору № 107 від 18.06. 2018 року;

Акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт;

Підсумкова відомість ресурсів;

47. Довідка про вартість виконання будівельних робіт та витрати № 29/09 за вересень 2018 року до договору № 109 від 21.06.2018 року;

Акт № 2 приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

Копія експертного звіту;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 26/09 за вересень 2018 року до Договору № 138 від 25.07.2018 року;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 22/09 за вересень 2018 року до договору № 109 від 21.06.2018 року;

Акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

Акт № 1 здачі-приймання виконаних проектних робіт від 13.07.2018;

Копія договору підряду № 109 від 21.06.2018 року;

Копія зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва.

48. Акт № 2 здачі-приймання виконаних проектних робіт 23.10.2018 року;

49.Акт № 1 здачі-прийому виконаних проектних робіт від 20.07.2018 року;

Копія додаткової угоди № 1 до Договору підряду № 119 від 12.07.2018 року;

50.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 33/10 за жовтень 2018 року.

Акт № 2 приймання виконаних будівельних робіт за жовтень 2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

Копія експертного звіту;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 31/10 за жовтень 2018 року до договору № 116 від 10.07.2018 року;

Акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт за жовтень 2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

51. Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 15/09 за вересень 2018 року.

Акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

Копія експертного звіту;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 29/08 за серпень 2018 року до договору № 119 від 12.07.2018 року;

Акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт за серпень 2018 року;

Копія експертного звіту.

52. До договору №92 від 06.06.2018

Довідка форми КБ-3

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

53.До договору №81 від 06.06.2018

Довідка форми КБ-3

Акт №1 форми КБ-2в

Копія експертного звіту

54.До договору №6 від 12.03.2018

Довідка форми КБ-3 №30/07

Акт №1 форми КБ-2в

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №31/07

Акт №1 форми КБ-2в

Копія експертного звіту

55.До договору №49 від 26.04.2018

Довідка форми КБ-3 №06/11

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

Розрахунок-акт №223

56.До договору №74 від 04.06.2018

Довідка форми КБ-3 №14/11

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

57.До договору №05 від 12.03.2018

Довідка форми КБ-3 №04/06

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

58.До договору №38 від 16.04.2018

Довідка форми КБ-3 №27/09

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №10/04

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

59.До договору №38 від 16.04.2018

Довідка форми КБ-3 №23/07

Акт №1 форми КБ-2в

Копія експертного звіту

60.До договору №38 від 16.04.2018

Довідка форми КБ-3 №03/06

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

61.До договору №166 від 11.10.2018

Довідка форми КБ-3 №20/10

Акт №1 форми КБ-2в

Довідка форми КБ-3 №20/10

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

62.До договору №138 від 25.07.2018

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №47/08

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

63.До договору №125 від 13.07.2018

Довідка форми КБ-3 №35/10

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

64.До договору №94 від 08.06.2018

Довідка форми КБ-3 №35/10

Акт №3 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №19/09

Акт №2 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №14/08

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

65.До договору №39 від 17.04.2018

Довідка форми КБ-3 №17/09

Акт №3 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №11/04

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №25/07

Акт №2 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

66.До договору №95 від 08.06.2018

Довідка форми КБ-3 №09/10

Акт №3 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №12/08

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №14/09

Акт №3 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

67.До договору №93 від 08.06.2018

Довідка форми КБ-3 №11/08

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №11/10

Акт №2 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

68. До договору №140 від 26.07.2018

Довідка форми КБ-3 №13/08

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №08/10

Акт №2 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

69.До договору №105 від 19.06.2018

Довідка форми КБ-3 №26/10

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №09/11

Акт № форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №39/08

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

70.До договору №51 від 14.05.2018

Довідка форми КБ-3 №27/10

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №61/08

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №04/08

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №10/06

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

71.До договору №127 від 13.06.2018

Довідка форми КБ-3 №28/10

Акт №2 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №37/10

Акт №3 форми КБ-2в

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №21/10

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

72.До договору №128 від 13.06.2018

Довідка форми КБ-3 №03/09

Акт №2 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Довідка форми КБ-3 №31/08

Акт №1 форми КБ-2в

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №02/10

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

73.До договору №130 від 13.06.2018

Довідка форми КБ-3 №05/09

Акт №2 форми КБ-2в

Довідка форми КБ-3 №52/09

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

74.До договору №133 від 19.07.2018

Довідка форми КБ-3 №01/09

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №03/10

Акт №2 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

75. До договору №135 від 23.07.2018

Довідка форми КБ-3 №34/09

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №17/10

Акт №3 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №05/10

Акт №2 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

76.До договору №134 від 23.07.2018

Довідка форми КБ-3 №06/10

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

Довідка форми КБ-3 №18/10

Акт №2форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного звіту

77.До договору №136 від 24.07.2018

Довідка форми КБ-3 №03/12

Відомості витрачених ресурсів витрат підрядника

78.До договору №124 від 13.07.2018

Довідка форми КБ-3 №01/12

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

79.До договору №128 від 13.07.2018

Довідка форми КБ-3 №03/09- 2 шт.

Акт №2 форми КБ-2в 2 шт

Підсумкова відомість ресурсів- 2 шт

Довідка форми КБ-3 №31/08

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

80.До договору №127 від 13.07.2018

Довідка форми КБ-3 №28/10.

Акт №2 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Довідка форми КБ-3 №21/10

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Довідка форми КБ-3 №37/10

Акт №3 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

81.До договору №177 від 19.11.2018

Довідка форми КБ-3 №02/12

Акт № форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

82.До договору №136 від 24.07.2018

Довідка форми КБ-3 №06/12 з додатком

Акт №13 форми КБ-2в

Акт вартості устаткування, що придбається виконавцем робіт

Акт №12 форми КБ-2в

Акт вартості устаткування, що придбається виконавцем робіт

Акт №15 форми КБ-2в

Акт вартості устаткування, що придбається виконавцем робіт

Акт №16 форми КБ-2в

Акт вартості устаткування, що придбається виконавцем робіт

Акт №17 форми КБ-2в

Акт вартості устаткування, що придбається виконавцем робіт

Відомість витрачених ресурсів витрат підрядника (витрати по факту акт№13)

Відомість витрачених ресурсів витрат підрядника (витрати по факту акт№14)

Відомість витрачених ресурсів витрат підрядника (витрати по факту акт№15)

Відомість витрачених ресурсів витрат підрядника (витрати по факту акт№16)

Відомість витрачених ресурсів витрат підрядника (витрати по факту акт№17)

83.До договору №175 від 02.11.2018

Довідка форми КБ-3 №04/12

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

84.До договору №136 від 24.07.2018

Довідка форми КБ-3 №06/12 з додатком

Акт №13 форми КБ-2в

Акт вартості устаткування, що придбається виконавцем робіт

Акт №12 форми КБ-2в

Акт вартості устаткування, що придбається виконавцем робіт

Акт №15 форми КБ-2в

Акт вартості устаткування, що придбається виконавцем робіт

Акт №16 форми КБ-2в

Акт вартості устаткування, що придбається виконавцем робіт

Акт №17 форми КБ-2в

Акт вартості устаткування, що придбається виконавцем робіт

Відомість витрачених ресурсів витрат підрядника (витрати по факту акт№13)

Відомість витрачених ресурсів витрат підрядника (витрати по факту акт№14)

Відомість витрачених ресурсів витрат підрядника (витрати по факту акт№15)

Відомість витрачених ресурсів витрат підрядника (витрати по факту акт№16)

Відомість витрачених ресурсів витрат підрядника (витрати по факту акт№17)

85.Акт №16-Н здачі приймання робіт (надання послуг)

86.Акт №2 здачі-приймання науково-технічної продукції до договору №41 від 18.04.2018

87.Акт №12-Н здачі приймання робіт (надання послуг)

88.Акт №1 здачі-приймання науково-технічної продукції до договору №41 від 18.04.2018

89.Акт №21-Н здачі приймання робіт (надання послуг)

90.Акт №2 здачі-приймання виконаних проектних, вишукувальних та додаткових робіт за договором №42 від 18.04.2018

91.Акт №1 здачі-приймання виконаних проектних, вишукувальних та додаткових робіт за договором №42 від 18.04.2018

92.Акт приймання робіт

93.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № 3391/е/18-КД/П

94.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № 1651/е/18

95.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № 1650/е/18

96.Копія кваліфікаційного сертифікату №АР 000540

97. Експертний звіт щодо розгляду кошторисної частини проектної документації № ГЛ/322-2009-18/ЕП/КШ

98.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/166-0607-18/ЕП/КШ

99.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № 1652/е/18

100.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/196-1807-18/ЕП/КШ

101.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/229-2707-18/ЕП/КШ

102.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/382-1511-18/ЕП/КШ

103.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/228-2707-18/ЕП/КШ

104.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/150-2606-18/ЕП/КШ

105. Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/382-1511-18/ЕП/КШ

106. Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № 12310 від 20.03.2018

107.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/243-0308-18/ЕП/КШ

108.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/183-1307-18/ЕП/КШ (копія)

109.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/312-1009-18/ЕП/КШ

110.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № 0263-8Е від 04.05.20148

111.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/315-1209-18/ЕП/КШ

112.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/259-1008-18/ЕП/КШ

113.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № 130/е/18

114.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/261/16

115.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/361-2910-18/ЕП/КШ

116.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/365-0211-18/ЕП/КШ

117.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/185-1307-18/ЕП/КШ (копія)

118.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/364-0211-18/ЕП/КШ

119.Скоригований дефектний акт

120.Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва станом на 06.11.2018

121.Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1 станом на 06.11.2018

122.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/386-2011-18/ЕП/КШ

123.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/319-1709-18/ЕП/КШ (копія)

124.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/397-2911-18/ЕП/КШ (копія)

125.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/169-0607-18/ЕП/КШ

126.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/294-0309-18/ЕП/КШ

127.Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва

128.Скоригований дефектний акт

129.Об`єктний кошторис

130.Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва

131.Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1

132. Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/107-1106-18/ЕП/КШ

133.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/108-1106-18/ЕП/КШ

134.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/386-2011-18/ЕП/КШ

135.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № 59-1005-18/ЕП/КШ

136.Договірна ціна станом на 01.03.2018

137.Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва станом на 01.03.2018

138.Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1 на 01.03.2018

139.Підсумкова відомість ресурсів

140.Дефектний акт

141.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/106-1106-18/ЕП/КШ

142.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/79-3005-18/ЕП/КШ

143.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/124-2106-18/ЕП/КШ

144.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/176-1107-18/ЕП/КШ

145.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № 74-3005-18/ЕП/КШ

146.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/289-3108-18/ЕП/КШ

147.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/98-0806-18/ЕП/КШ

148.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/182-1307-18/ЕП/КШ(копія)

149.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/188-1307-18/ЕП/КШ (копія)

150.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/187-1307-18/ЕП/КШ (копія)

151.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № 80-2505-18/ЕП/КШ

152.Експертний звіт щодо розгляду кошторисної проектної документації № ГЛ/160-0407-18/ЕП/КШ

153.Робочий проект буріння водозабірної свердловини для водопостачання об`єкта «будівництво другого пускового комплексу розширення школи № 151 на вулиці Лісничій 3

154.Робочий проект капітальний ремонт асфальтового покриття прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів по пр. Лобановського , 196

155.Проект том 1 облаштування облаштування безбар`єрного середовища (пандусу для доступності маломобільних груп населення) в тому числі проектні роботи спеціалізованої школи з поглибленим вивченням іноземних мов № НОМЕР_1 по вул. Заболотного, 144

156.Проект том 1 облаштування безбар`єрного середовища (пандусу для доступності маломобільних груп населення) в тому числі проектні роботи спеціалізованої школи з поглибленим вивченням іноземних мов № НОМЕР_2 по

АДРЕСА_2 .Проект том 1 облаштування безбар`єрного середовища (пандусу для доступності маломобільних груп населення) в тому числі проектні роботи спеціалізованої школи з поглибленим вивченням іноземних мов № НОМЕР_1 по вул. Заболотного, 144

158.Проект том 1 облаштування безбар`єрного середовища (пандусу для доступності маломобільних груп населення) в тому числі проектні роботи спеціалізованої школи з поглибленим вивченням іноземних мов № НОМЕР_2 по вул. Якубовського, 7-Д

159.Проект том 1 облаштування безбар`єрного середовища (пандусу для доступності маломобільних груп населення) в тому числі проектні роботи спеціалізованої школи-інтернат № 9 по вул. Сеченова, 9

160.Робочий проект капітальний ремонт асфальтового покриття прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів по пр. Голосіївському, 86/1

161.Робочий проект капітальний ремонт асфальтового покриття прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів по вул. Стельмаха, 6, пров. Задорожний, 3, кор. 3

162.Робочий проект капітальний ремонт асфальтового покриття прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів по пр. Науки, 22

163.Робочий проект капітальний ремонт асфальтового покриття прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів по пр. Голосіївському, 91

164.Робочий проект капітальний ремонт асфальтового покриття прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів по вул. В.Васильківська, 132-В

165.Робочий проект капітальний ремонт асфальтового покриття прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів по вул. Антоновича, 41

166.Робочий проект капітальний ремонт асфальтового покриття прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів по вул. Антоновича, 7-Б

167.Робочий проект капітальний ремонт асфальтового покриття прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів по вул. Володимирська, 76

168.Робочий проект капітальний ремонт асфальтового покриття прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів по пр. Ак. Глушкова, 13,15,17

169.Робочий проект капітальний ремонт асфальтового покриття прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів по вул. Льва Толстого, 15-А

170. Робочий проект реконструкція загальноосвітнього навчального закладу № 241, за адресою: м. Київ, вул. Голосіївська, 12, том 2

171.Реконструкція загальноосвітнього навчального закладу № 241, за адресою: м. Київ, вул. Голосіївська, 12, том 4

172.Реконструкція загальноосвітнього навчального закладу № 241, за адресою: м. Київ, вул. Голосіївська, 12, том 1

173.Реконструкція загальноосвітнього навчального закладу № 241, за адресою: м. Київ, вул. Голосіївська, 12, том 5

174.Реконструкція загальноосвітнього навчального закладу № 241, за адресою: м. Київ, вул. Голосіївська, 12, том 3

175.Реконструкція загальноосвітнього навчального закладу № 241, за адресою: м. Київ, вул. Голосіївська, 12, том 3

176.Капітальний ремонт житлового будинку по вулиці Ген. Родимцева, 9, том 1.1

177.Капітальний ремонт житлового будинку по вулиці Ген. Родимцева, 9, том 1.1

178.Капітальний ремонт житлового будинку по вулиці Ген. Родимцева, 9, том 1.1 (із змінами)

179.Капітальний ремонт житлового будинку по вулиці Ген. Родимцева, 9, том 1.3

180.Капітальний ремонт житлового будинку по вулиці Ген. Родимцева, 9, том 2.1

181.Капітальний ремонт житлового будинку по вулиці Ген. Родимцева, 9, том 2.1

182.Капітальний ремонт житлового будинку по вулиці Ген. Родимцева, 9, том 2.1

183.Капітальний ремонт житлового будинку по вулиці Ген. Родимцева, 9, том 2.1

184.Капітальний ремонт житлового будинку по вулиці Ген. Родимцева, 9, том 1.2

185.Капітальний ремонт житлового будинку по вулиці Ген. Родимцева, 9, том 1А

186.Капітальний ремонт житлового будинку по вулиці Ген. Родимцева, 9, том 1.3

187.Капітальний ремонт житлового будинку по вулиці Ген. Родимцева, 9, том 1

188.Капітальний ремонт житлового будинку по вулиці Ген. Родимцева, 9, проект РП.003-2016-ПВ01

189.Капітальний ремонт житлового будинку по вулиці Ген. Родимцева, 9, проект РП.003-2016-ПВ01

190.Капітальний ремонт житлового будинку по вулиці Ген. Родимцева, 9, проект том 1

191.Капітальний ремонт житлового будинку по вулиці Ген. Родимцева, 9, том 1А

192.Будівельні конструкції 204-17-ПС-КБ

193.Будівельні конструкції 204-17-ПС-КБ

194.Розрахунок- акт № 295;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 27/12 за грудень 2018 року;

Акт №4 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року до Договору № 95 від 08.06.2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

195.Розрахунок- акт № 292;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 30/12 за грудень 2018 року;

Акт №3 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року до Договору № 40 від 17.04.2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

Підсумкова відомість ресурсів;

196.Розрахунок- акт № 294;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 28/12 за грудень 2018 року;

Акт №4 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року до Договору № 39 від 17.04.2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

Акт № 27-Н здачі-приймання робіт.

197.Розрахунок- акт № 293;

Акт №3 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року до Договору № 140 від 26.07.2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

Акт № 2 здачі-приймання виконаних проектних, вишукувальних та додаткових робіт за Договором № 170 від 22.10.2018 року;

Накладна № 2/12 від 19.12.2018 року;

Акт № 31-Н здачі-приймання робіт від 17.12.2018 року;

Акт № 29-Н здачі- приймання робіт від 17.12.2018 року;

Акт № 25-Н здачі-прийомання робіт від 18.12.2018 року;

198.Розрахунок- акт № 264;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 19/12 за грудень 2018 року до договору № 75 від 04.06.2018 року;

Акт №3 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року до Договору № 75 від 04.06.2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

199.Розрахунок- акт № 265;

Копія експертного звіту;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 20/02 за грудень 2018 року до договору №181 від 22.11.2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

200.Розрахунок- акт № 263;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 18/12 за грудень 2018 року до договору №76 від 04.06.2018 року;

Акт №1 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року до Договору № 76 від 04.06.2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

201.Розрахунок- акт № 262;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 17/12 за грудень 2018 року до договору №146 від 06.08.2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

Акт № 1здачі-приймання виконаних робіт авторського нагляду про об`єкт за Договором № 149 від 07.08.2018 року;

202.Розрахунок- акт № 256;

Копія експертного звіту;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 07/12 за грудень 2018 року до договору №121 від 12.07.2018 року;

Акт №1 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року до Договору № 121 від 12.06.2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

203.Розрахунок- акт № 251;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 10/12 за грудень 2018 року до договору №162 від 21.09.2018 року;

Акт №3 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року до Договору № 162 від 21.09.2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

Копія експертного звіту;

204.Розрахунок- акт № 255;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 09/12 за листопад 2018 року до договору №187 від 11.12.2018 року;

Акт № приймання виконаних будівельних робіт за листопад 2018 року до Договору № 187 від 11.12.2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

205.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 11/12 за грудень 2018 року до договору №98 від 12.06.2018 року;

Акт №4 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року до Договору № 98 від 12.06.2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

206.Розрахунок- акт № 246;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 1/12 за грудень 2018 року до договору №109 від 21.06.2018 року;

Акт №4 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року до Договору №109 від 21.06.2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

Копія експертного звіту;

207.Розрахунок- акт № 247;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 05/12 за грудень 2018 року до договору №150 від 07.07.2018 року;

Копія експертного звіту;

Акт № приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року до Договору № 150 від 07.08.2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

208.Розрахунок- акт № 250;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 12/12 за грудень 2018 року до договору №174 від 16.11.2018 року;

Акт № 15-12-18 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року до Договору № 174 від 16.11.2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

Копія експертного звіту;

209.Розрахунок- акт № 254;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 08/12 за грудень 2018 року до договору №10 від 07.03.2018 року;

Акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року до Договору № 10 від 07.03.2018 року;

Копія експертної оцінки;

Підсумкова відомість ресурсів;

210.Розрахунок- акт № 249;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 14/12 за грудень 2018 року до договору №169 від 19.10.2018 року;

Акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року до Договору № 169 від 19.10.2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

Копія експертної оцінки;

211.Розрахунок- акт № 253;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 16/12 за грудень 2018 року до договору №23 від 19.03.2018 року;

Копія експертного звіту;

Акт № 3 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року до Договору № 23 від 19.03.2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

212.Розрахунок- акт № 248;

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати № 15/12 за грудень 2018 року до договору №164 від 01.10.2018 року;

Акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року до Договору № 164 від 01.10.2018 року;

Підсумкова відомість ресурсів;

Копія експертного звіту;

213.Договір підряду № 208 від 13.10.2017 року;

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Календарний графік;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Об`єктний кошторис №2-1;

Додаткова угода №1;

Скоригований дефектний акт;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Договірна ціна;

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку

Об`єктний кошторис №2-1;

214.Договір підряду № 209 від 13.10.2017 року;

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Календарний графік

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Об`єктний кошторис №2-1;

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Об`єктний кошторис №2-1

Пояснювальна записка

215.Договір підряду № 199 від 29.09.2017 року;

Графік

Графік

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Договірна ціна;

Дефектний акт;

Дефектний акт;

Дефектний акт;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів

Підсумкова відомість ресурсів

Підсумкова відомість ресурсів

Підсумкова відомість ресурсів

Підсумкова відомість ресурсів

Об`єктний кошторис №2-1;

Пояснювальна записка

Додаткова угода №1

216.Договір підряду № 181 від 29.08.2017 року;

Дефектний акт;

Договірна ціна;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Об`єктний кошторис №2-1;

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Додаткова угода №1

217.Договір підряду № 286 від 12.12.2017 року;

Календарний графік

Договірна ціна;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку

Підсумкова відомість ресурсів

Пояснювальна записка

Протокол узгодження цін

Дефектний акт

Об`єктний кошторис №2-1;

Додаткова угода №1;

Договірна ціна;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку

Пояснювальна записка

Об`єктний кошторис №2-1;

Протоко узгодження цін

218.Договір підряду № 208 від 10.11.2017 року;

Протокол узгодження цін

Графік

Завдання проектування

Зведений кошторис №1

Зведений кошторис №1

Зведений кошторис №2

Зведений кошторис №3

Зведений кошторис №4

Зведений кошторис №5

Зведений кошторис №6

Титул

219.Договір підряду № 267 від 01.12.2017 року;

Дефектний акт

Договірна ціна;

Календарний план

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку

Об`єктний кошторис №2-1;

Пояснювальна записка

220.Договір підряду № 268 від 01.12.2017 року;

Дефектний акт

Договірна ціна;

Календарний план

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку

Об`єктний кошторис №2-1;

Пояснювальна записка

Об`єктний кошторис №2-1;

221.Договір підряду № 269 від 01.12.2017 року;

Дефектний акт

Договірна ціна;

Календарний план

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку

Об`єктний кошторис №2-1;

Пояснювальна записка

222.Договір підряду № 270 від 01.12.2017 року;

Дефектний акт

Договірна ціна;

Календарний план

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку

Об`єктний кошторис №2-1;

Пояснювальна записка

223.Договір підряду № 276 від 08.12.2017 року;

Дефектний акт

Договірна ціна;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку

Розрахунок вартості матеріальних ресурсів

Календарний план

Розрахунок вартості матеріальних ресурсів

Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису

Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису;

Пояснювальна записка

Кошторисний розрахунок №П147

Кошторисний розрахунок №П130

Об`єктний кошторис №2-1;

Відомість трудомісткості і заробітної плати

224.Договір підряду № 294 від 08.12.2017 року;

Календарний план

Дефектний акт

Договірна ціна;

Зведений кошторис розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Пояснювальна записка

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку

Об`єктний кошторис №2-1;

225.До договору №181 від 29.08.2017

Довідка форми КБ-3 №93/12

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Довідка форми КБ-3 №43/11

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

226.Довідка форми КБ-3 №49/12

Акт №3 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

227.До договору №199 від 29.09.2017

Довідка форми КБ-3 №150/2

Акт №2 форми КБ-2в

228.До договору №267 від 01.12.2017

Довідка форми КБ-3 №68/12

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

229.До договору №209 від 13.10.2017

Довідка форми КБ-3 №55/12

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного висновку

230.До договору №268 від 01.12.2017

Довідка форми КБ-3 №43/12

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного висновку

231.До договору №269 від 11.12.2017

Довідка форми КБ-3 №66/12

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

Копія експертного висновку

232.До договору №270 від 11.12.2017

Довідка форми КБ-3 №69/12

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

233.До договору №276 від 08.12.2017

Довідка форми КБ-3 №134/12

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

234.До договору №285 від 12.12.2017

Довідка форми КБ-3 №53/12

Акт № форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

235.До договору №285 від 12.12.2017

Довідка форми КБ-3 №110/12

Акт № форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

236.До договору №286 від 12.12.2017

Довідка форми КБ-3 №52/12

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

237.До договору №286 від 12.12.2017

Довідка форми КБ-3 №111/12

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

238.До договору №294 від 14.12.2017

Довідка форми КБ-3 №67/12

Акт №1 форми КБ-2в

Підсумкова відомість ресурсів

239.Експерний звіт №00-2576-17/КД

240.Експерний звіт №10946

241.Експерний звіт №00-2575-17/КД

242.Експерний звіт №00-2578-17/КД

243.Експерний звіт №00-2738-17/КД

244.Експерний звіт №10947

245.Експерний звіт №00-2576-17/КД

246.Експерний звіт №00-2577-17/КД

247.Експерний звіт №117646-ЗК

248.Експерний звіт №117544-ЗК

249.Робочий проект «Капітальний ремонт (заміна вікон) ЗНЗ №37 за адресою: вул. Антоновича, 130/17»

250.Робочий проект «Капітальний ремонт (заміна вікон) ЗНЗ №37 за адресою: вул. Антоновича, 130/17»

251.Робочий проект «Капітальний ремонт (заміна вікон) ЗНЗ №85 за адресою: просп. Голосіївський, 36»

252.Робочий проект «Капітальний ремонт (заміна вікон) ЗНЗ №85 за адресою: просп. Голосіївський, 36»

253.Робочий проект «Капітальний ремонт (заміна вікон) ЗНЗ №87 за адресою: вулиця Антоновича, 4/6»

254.Робочий проект «Капітальний ремонт (заміна вікон) ЗНЗ №87 за адресою: вулиця Антоновича, 4/6»

255.Робочий проект «Капітальний ремонт (заміна вікон) гімназії №179 за адресою: просп. Голосіївський, 120»

256.Робочий проект «Капітальний ремонт (заміна вікон) гімназії №179 за адресою: просп. Голосіївський, 120»

257.Робочий проект «Капітальний ремонт (заміна вікон) гімназії №33 за адресою: вул. Володимирська, 79Б»

258.Робочий проект «Капітальний ремонт (заміна вікон) гімназії №33 за адресою: вул. Володимирська, 79Б»

259.Чорна папка з надписом «Тех. завдання залиті » :

Технічне завдання від 14.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Відомість ресурсів дот зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єктів будівництва;

Технічне завдання;

Технічне завдання від 15.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 16.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 04.06.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 19.03.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 12.03.2018 року;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 3-1-1;

Технічне завдання від 15.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 15.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 19.03.2018 року;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 15.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 09.07.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 27.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 09.07.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 09.07.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 15.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 21.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Пояснювальна записка;

Договірна ціна

Розрахунки №№1-4

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1

Підсумкова відомість ресурсів

Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису № 2-1-1;

Технічне завдання від 27.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 27.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1

Технічне завдання

Технічне завдання від 06.03.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 06.03.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1

Технічне завдання

Технічне завдання від 14.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Завдання на проектування від 21.03.2018 року;

Зведений кошторис;

Кошторис на проектування;

Технічне завдання від 12.03.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 05.03.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 12.03.2018 року;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 26.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Пояснювальна записка;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису № 2-1-1 загально-будівельні роботи;

Технічне завдання від 15.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 26.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 14.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 14.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 14.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 14.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 26.03.2018 року;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 19.03.2018 року;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 03.03.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Пояснювальна записка;

Технічне завдання від 14.02.2018 року;

Технічне завдання

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 13.02.2018 року;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 21.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Договірна ціна

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів;

Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису № 2-1-1;

Завдання на коригування існуючого проекту та до проектування нових розділів;

Зведений кошторис №1;

Технічне завдання від 19.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 15.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Фотокопії ДНЗ № 118 ,по вул. Тарасівська, 6-А;

Технічне завдання від 15.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Фотокопії СШ № 92, по АДРЕСА_3 ;

Технічне завдання від 15.02.2018 року;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 21.02.2018 року;

Специфікація №1 віконних конструкцій, що підлягають заміні в житловому будинку;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 03.03.2018 року;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 03.03.2018 року;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 03.03.2018 року;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 03.03.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 03.03.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Пояснювальна записка;

Технічне завдання від 26.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 26.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 26.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 26.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 23.02.2018 року;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 19.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Відомості ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання;

Технічне завдання від 22.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Дефектний акт;

Пояснювальна записка;

Об`єктний кошторис № 2-1;

Відомості трудомісткості і заробітної плати до об`єктів кошторису № 2-1;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів;

260.Чорна папка з надписом «Тех. завдання залиті 3 » :

Технічне завдання від 11.12.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 03.12.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 03.12.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 03.12.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 03.12.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 03.12.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 03.12.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 30.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 30.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 30.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 30.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 30.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 30.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 29.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 29.11.2018 року;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 28.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 28.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 28.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 28.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 27.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 28.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 27.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 27.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 27.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 27.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 27.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 20.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 20.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 20.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 20.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 20.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 20.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 20.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 20.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 20.11.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 18.09.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 11.10.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 11.10.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 16.10.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 11.10.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 11.10.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 25.09.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 25.09.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 28.08.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Завдання на проектування об`єкту від 06.08.2018 року;

Зведений кошторис № 1 на проектні та вимішу вальні роботи;

Кошторис № 1 на проектні роботи;

Кошторис № 2 на виконання робіт;

Кошторис № 3 на виконання робіт;

Кошторис № 3 на виконання робіт;

Зведений кошторисна проектні та вишукувальні роботи;

Кошторис № 1;

Кошторис № 2;

Кошторис № 3;

Кошторис № 4;

Кошторис № 5;

Технічне завдання від 06.08.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 31.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Завдання на проектування від 07.09.2018 року;

Зведений кошторис на проектні і вишукувальні роботи;

Кошторис №1 на вишукувальні роботи;

Кошторис №2 на проектні роботи;

Зведений кошторис на проектні і вишукувальні роботи;

Кошторис №1 на вишукувальні роботи;

Кошторис №2 на проектні роботи;

Технічне завдання від 11.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 07.09.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 13.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 15.08.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 15.08.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 06.08.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 06.08.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 24.07.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1;

Технічне завдання від 24.08.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1;

Технічне завдання від 10.08.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Дефектний акт;

Відомість обсягів роботи;

Договірна ціна;

Пояснювальна записка;

Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1;

Підсумкова відомість ресурсів;

261.Чорна папказ надписом«Тех.завдання залиті2» :

Технічне завдання від 14.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 25.07.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Копія завдання на проектування від 13.04.2018 року;

Завдання на проектування від 13.04.2018 року;

Завдання на проектування;

Завдання на проектування;

Технічне завдання від 04.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 04.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 12.06.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 19.02.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 06.07.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 24.07.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 11.07.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 11.07.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 06.07.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 09.07.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 09.07.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 04.07.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 04.07.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 04.07.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 04.07.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 12.06.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 12.06.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 12.06.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва

Технічне завдання від 22.06.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 04.06.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 06.03.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання

Технічне завдання від 10.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Пояснювальна записка;

Технічне завдання;

Технічне завдання від 11.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 11.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 06.03.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 14.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 06.03.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 14.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 14.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 12.03.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 14.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 14.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 14.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 14.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 23.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 03.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 03.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 23.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 30.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 04.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 16.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 17.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 21.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 21.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 21.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 21.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 04.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 23.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 13.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 21.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 15.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 29.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 30.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 30.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 14.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 14.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 25.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 14.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 04.06.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 14.06.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 19.06.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 19.06.2018 року;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 19.06.2018 року;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 19.06.2018 року;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1

Технічне завдання від 19.06.2018 року;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 22.06.2018 року;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1;

Технічне завдання від 06.03.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 04.06.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 08.06.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 12.06.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 12.06.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 19.06.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання

Технічне завдання від 19.06.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 15.03.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання

Технічне завдання від 12.03.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 12.03.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

Технічне завдання від 07.05.2018 року;

Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва;

262.Протокол №17-30-11 засідання тендерного кабінету від 30.11.2018

263.Протокол №15-02-11 засідання тендерного кабінету від 02.11.2018

264.Протокол №12 від 01.11.2018

265.Форма пропозиції

266.Протокол №14-10-23 засідання тендерного кабінету від 23.10.2018

267.Лист за вих №89/1 від 12.07.2018

268.Протокол №13-10-23 засідання тендерного кабінету від 23.10.2018

269.Лист за вих №89/2 від 12.07.2018

270.Протокол №12-19-10 засідання тендерного кабінету від 19.10.2018

271.Протокол №11-18-10 засідання тендерного кабінету від 18.10.2018

272.Протокол №10-01-08 засідання тендерного кабінету від 01.07.2018

273.Протокол №9-20-07 засідання тендерного кабінету від 20.07.2018

274.Протокол №8-25-06 засідання тендерного кабінету від 25.06.2018

275.Протокол №7-25-06 засідання тендерного кабінету від 25.06.2018

276.Протокол №6-19-06 засідання тендерного кабінету від 19.06.2018

277.Протокол №5-12-06 засідання тендерного кабінету від 12.06.2018

278.Протокол №4-11-06 засідання тендерного кабінету від 11.06.2018

279.Протокол №3-10-05 засідання тендерного кабінету від 10.05.2018

280.Протокол №2-23-03 засідання тендерного кабінету від 23.03.2018

281.Протокол №1-13-02 засідання тендерного кабінету від 13.02.2018

282.Пропозиція ТОВ «КСК-БЛОК»

283.Довідка для оформлення участі в процедурі державних закупівель

284.Повна інформаційна довідка з Єдиного реєстру підприємства, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутсво ТОВ «КСК- Блок»

285.Підтвердження відповідності пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним вимогам вих 46, від 11.06.2018 року

286.Довідка вих.47, від 11.06.2018

287.Пропозиція вих. 44, від 11.06.2018

288.Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «КСК-Блок»

289.Повідомлення вих. 41 від 11.06.2018

290.Довідка щодо захисту довкілля вих 42 від 11.06.2018Довідка ТОВ «КСК Блок» вих. 43 від 11.06.2018

291.Інформація про відсутність підстав для відмови учаснику в участі у процедури закупівлі вих 45 від 11.06.2018

292.Договір підряду (б/н)

293.Дефектний акт (б/н)

294.Договірна ціна станом на 01.05.2018

295.Календарний графік виконання робіт

296.Кошторисний розрахунок № П130

297.Розрахунок загальновиробничних витрат до локального кошторису № 2-1-1 на ремонтно-будівельні роботи

298.Кошторисний розрахунок № П147

299.Підсумкова відомість ресурсів

300.Об`єктний кошторис № 2-1

301.Відомість трудомісткості і заробітної плати до об`єктного кошторису №2-1

302.Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1

303.Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва станом 01.05.2018

304.Довідка ТОВ « КСК-Блок» вих 48 від 11.06.2018

305.Пропозиція вих 32 від 29.05.2018

306.Довідка вих. 33 від 29.05.2018

307.Підтвердження відповідності пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним вимогам вих 34, від 29.05.2018 року

308.Договір підряду (б/н)

309.Дефектний акт (б/н)

310.Договірна ціна станом на 01.05.2018

311.Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва станом 01.05.2018

312.Об`єктний кошторис № 2-1

313.Підсумкова відомість ресурсів

314.Розрахунок загальновиробничних витрат до локального кошторису № 2-1-1 на ремонтно-будівельні роботи

315.Кошторисний розрахунок № П147

316.Кошторисний розрахунок № П130

317.Календарний графік виконання робіт

318.Довідка вих 109.302-86/87-6366 від 22.05.2018 (копія)

319.Довідка вих 109.302-86/87-6365 від 22.05.2018 (копія)

320.Довідка для оформлення участі в процедурі державних закупівель (копія)

321.Довідка про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що контролюються ТОВ «КСК-Блок» (Копія)

322.Інформаційна довідка з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення

323.Довідка для оформлення участі в процедурі державних закупівель

324.Повна інформаційна довідка з Єдиного реєстру підприємства, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутсво ТОВ «КСК- Блок»

325.Інформаційна довідка з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення

326.Довідка про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що контролюються ТОВ «КСК-Блок»

327.Довідка вих. 09.302-86/87-6366 від 22.05.2018

328.Довідка вих. 09.302-86/87-6365 від 22.05.2018

329.Фінансовий звіт суб`єкта малого підприємництва ТОВ «КСК-Блок»

330.Довідка вих. 23 від 29.05.2018

331.Довідка щодо захисту довкілля вих 24, від 29.05.2018

332.Довідка вих. 25 від 29.05.2018

333.Відомості про підприємство вих. 26 від 29.05.2018

334.Довідка про виконання договорів вих 27 від 29.05.2018

335.Інформація про відсутність підстав для відмови учаснику в участі у процедури закупівлі вих 29 від 29.05.2018

336.Довідка вих. 28 від 29.05.2018

337.Довідка ТОВ «КСК-Блок» вих. 30 від 29.05.2018

338.Перелік техніки та обладнання ТОВ «КСК-Блок» вих 31 від 29.05.2018

339.Пропозиція вих 35 від 29.05.2018

340.Підтвердження відповідності пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним вимогам вих 36, від 29.05.2018 року

341.Довідка вих. 37 від 29.05.2018

342.Договір підряду (б/н)

343.Дефектний акт (б/н)

344.Договірна ціна станом на 01.05.2018

345.Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва станом на 01.05.2018

346.Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1

347.Об`єктний кошторис № 2-1

348.Відомість трудомісткості і заробітної плати до об`єктного кошторису №2-1

349.Підсумкова відомість ресурсів

350.Кошторисний розрахунок № П147

351.Розрахунок загальновиробничних витрат до локального кошторису № 2-1-1 на ремонтно-будівельні роботи

352.Кошторисний розрахунок П 130

353.Календарний графік виконання робіт

354.Пропозиція вих 38 від 29.05.2018

355.Підтвердження відповідності пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним вимогам вих 39, від 29.05.2018 року

356.Довідка вих. 40 від 29.05.2018

357.Договір підряду (б/н)

358.Дефектний акт (б/н)

359.Договірна ціна станом на 01.05.2018

360.Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва станом на 01.05.2018

361.Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1

362.Об`єктний кошторис № 2-1

363.Відомість трудомісткості і заробітної плати до об`єктного кошторису №2-1

364.Підсумкова відомість ресурсів

365.Кошторисний розрахунок П 147

366.Розрахунок загальновиробничних витрат до локального кошторису № 2-1-1 на ремонтно-будівельні роботи

367.Кошти на оплату єдиного внеску, що нарахован на суму допомоги по тимчасовій непрацездатності

368.Кошторисний розрахунок П 130

369.Календарний графік виконання робіт

370.Довідка вих. 09.302-86/87-6366 від 22.05.2018 (копія)

371.Довідка вих. 09.302-86/87-6365 від 22.05.2018 (копія)

372.Довідка для оформлення участі в процедурі державних закупівель(копія)

373.Довідка про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що контролюються ТОВ «КСК-Блок» (Копія)

374.Інформаційна довідка з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення

375.Довідка для оформлення участі в процедурі державних закупівель

376.Інформаційна довідка з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення № 3297

377.Довідка вих. 09.302-86/87-4116 від 29.03.2018

378.Довідка вих. 09.302-86/87-4115 від 29.03.2018

379.Гарантійний лист ТОВ «КСК Блок»

380.Гарантійний лист ТОВ «КСК Блок»

381.Копія трудової книжки БТ-1№8037780

382.Копія трудової книжки Галешко

383.Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців ТОВ «КСК-Блок» (копія)

384.Довідка АБ № 807732 (копія)

385.Довідка про взяття на облік платника податків ТОВ «КСК-Блок» (копія)

386.Свідоцтво № НОМЕР_3 (копія)

387.Свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи ТОВ «КСК-Блок» (копія)

388.Ліцензія АЕ №273511 (копія)

389.Наказ №1 від 14.02.2001 (копія)

390.Протокол № 1 від 02.02.2001 (копія)

391.Статут ТОВ «КСК-Блок» (копія)

392.Копія документів ОСОБА_8 .

393.Повна інформаційна довідка з Єдиного реєстру підприємства, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутсво ТОВ «КСК- Блок»(копія)

394.Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «КСК-Блок» (копія)

395.Фінансовий звіт суб`єкта малого підприємництва (копія)

396.Довідка вих. 09.302-86/87-4115 від 29.03.2018

397.Довідка вих. 09.302-86/87-4116 від 29.03.2018

398.Кваліфікаційний сертифікат АР 013273 (копія)

399.Договір № 08-16 на виконання робіт на умовах ген підряду від 21.01.2016

400.Інформація про відсутність підстав для відмови учаснику в участі у процедурі закупівлі ТОВ «КСК-Блок»

401.Підтвердження відповідності пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним вимогам вих 20, від 30.03.2018 року

402.Пропозиція вих 19 від 30.03.2018

403.Довідка ТОВ «КСК-Блок» про кваліфікацію та досвід керівників та ІТП

404.Довідка ТОВ «КСК-Блок» про працівників робочих професій

405.Договір підряду (б/н) проект

406.Дефектний акт станом на 01.03.2018

407.Договірна ціна станом на 01.03.2018

408.Календарний графік виконання робіт

409.Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва станом 01.03.2018

410.Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1

411.Пояснювальна записка

412.Об`єктний кошторис № 2-1

413.Відомості трудомісткомсті і заробітної плати до об`єктного кошторису

414.Кошторисний розрахунок № П130

415.Пропозиція ТОВ «КСК-БЛОК» вих 4 від 28.03.2018

416.Підтвердження відповідності пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним вимогам вих 14, від 28.03.2018 року

417.Довідка щодо захисту довкілля вих 5 від 28.03.2018

418.Інформація про відсутність підстав для відмови учаснику в участі у процедури закупівлі вих 17 від 28.03.2018

419.Повідомлення від 28.03.2018 вих 8

420.Гарантійний лист вих 6 від 28.03.2018

421.Перелік техніки та обладнання ТОВ «КСК-Блок» вих 10 від 28.03.2018

422.Гарантійний лист вих 7 від 28.03.2018

423.Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «КСК-Блок»

424.Повна інформаційна довідка з Єдиного реєстру підприємства, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутсво ТОВ «КСК- Блок»

425.Довідка вих 18 від 30.03.2018

426.Відомості про підприємство вих 9 від 28.03.2018

427.Довідка вих 11 від 28.03.2018

428.Повідомлення вих 12 від 28.03.2018

429.Довідка про виконання договорів ТОВ «КСК-Блок»

430.Фінансовий звіт суб`єкта малого підприємства

431.Договір підряду (б/н) проект

432.Дефектний акт (б/н)

433.Договірна ціна станом на 01.03.2018

434.Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1

435.Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва станом 01.03.2018

436.Об`єктний кошторис № 2-1

437.Відомість трудомісткості і заробітної плани до обєктного кошторису № 2-1

438.Кошторисний розрахунок № П130

439.Пояснювальна записка

440.Кошторисний розрахунок № П147

441.Підсумкова відомість ресурсів

442.Календарний графік виконання робіт

443.Протокол № 357 засідання тендерного комітету від 18.12.2018

444.Протокол № 356 засідання тендерного комітету від 17.12.2018

445.Протокол № 355 засідання тендерного комітету від 17.12.2018

446.Протокол № 354 засідання тендерного комітету від 11.12.2018

447.Протокол № 353 засідання тендерного комітету від 11.12.2018

448.Протокол № 352 засідання тендерного комітету від 11.12.2018

449.Протокол № 351 засідання тендерного комітету від 11.12.2018

450.Протокол № 349 засідання тендерного комітету від 11.12.2018

451.Протокол № 348 засідання тендерного комітету від 11.12.2018

452.Протокол № 347 засідання тендерного комітету від 11.12.2018

453.Протокол № 346 засідання тендерного комітету від 10.12.2018

454.Протокол № 345 засідання тендерного комітету від 10.12.2018

455.Протокол № 344 засідання тендерного комітету від 10.12.2018

456.Протокол № 343 засідання тендерного комітету від 10.12.2018

457.Протокол № 342 засідання тендерного комітету від 10.12.2018

458.Протокол № 341 засідання тендерного комітету від 07.12.2018

459.Протокол № 340 засідання тендерного комітету від 07.12.2018

460.Протокол № 339 засідання тендерного комітету від 07.12.2018

461.Протокол № 338 засідання тендерного комітету від 07.12.2018

462.Протокол № 337 засідання тендерного комітету від 06.12.2018

463.Протокол № 336 засідання тендерного комітету від 06.12.2018

464.Протокол № 335 засідання тендерного комітету від 06.12.2018

465.Протокол № 334 засідання тендерного комітету від 06.12.2018

466.Протокол № 333 засідання тендерного комітету від 06.12.2018

467.Протокол № 332 засідання тендерного комітету від 06.12.2018

468.Протокол № 331 засідання тендерного комітету від 06.12.2018

469.Протокол № 330 засідання тендерного комітету від 06.12.2018

470.Протокол № 329 засідання тендерного комітету від 06.12.2018

471.Протокол № 328 засідання тендерного комітету від 06.12.2018

472.Протокол № 327 засідання тендерного комітету від 30.11.2018

473.Протокол № 326 засідання тендерного комітету від 30.11.2018

474.Протокол № 325 засідання тендерного комітету від 30.11.2018

475.Протокол № 324 засідання тендерного комітету від 30.11.2018

476.Протокол № 323засідання тендерного комітету від 30.11.2018

477.Протокол № 322 засідання тендерного комітету від 30.11.2018

478.Протокол № 321 засідання тендерного комітету від 30.11.2018

479.Протокол № 320 засідання тендерного комітету від 30.10.2018

480.Протокол № 319 засідання тендерного комітету від 29.10.2018

481.Протокол № 318 засідання тендерного комітету від 29.10.2018

482.Протокол № 317 засідання тендерного комітету від 29.10.2018

483.Протокол № 316 засідання тендерного комітету від 29.10.2018

484.Протокол № 315 засідання тендерного комітету від 29.10.2018

485.Протокол № 314 засідання тендерного комітету від 12.10.2018

486.Протокол № 313 засідання тендерного комітету від 12.10.2018

487.Протокол № 312 засідання тендерного комітету від 03.10.2018

488.Протокол № 311 засідання тендерного комітету від 02.10.2018

489.Протокол № 310 засідання тендерного комітету від 25.09.2018

490.Протокол № 309 засідання тендерного комітету від 21.09.2018

491.Протокол № 308 засідання тендерного комітету від 21.09.2018

492.Протокол № 307 засідання тендерного комітету від 17.09.2018

493.Протокол № 306 засідання тендерного комітету від 13.09.2018

494.Протокол № 305 засідання тендерного комітету від 12.09.2018

495.Протокол № 304 засідання тендерного комітету від 12.09.2018

496.Протокол № 303 засідання тендерного комітету від 10.09.2018

497.Протокол № 302 засідання тендерного комітету від 28.08.2018

498.Протокол № 301 засідання тендерного комітету від 28.08.2018

499.Протокол № 300 засідання тендерного комітету від 28.08.2018

500.Протокол № 299 засідання тендерного комітету від 16.08.2018

501.Протокол № 298 засідання тендерного комітету від 16.08.2018

502.Протокол № 297 засідання тендерного комітету від 15.08.2018

503.Протокол № 296 засідання тендерного комітету від 15.08.2018

504.Протокол № 295 засідання тендерного комітету від 13.08.2018

505.Протокол № 294 засідання тендерного комітету від 13.08.2018

506.Протокол № 293 засідання тендерного комітету від 09.07.2018

507.Протокол № 292 засідання тендерного комітету від 07.08.2018

508.Протокол № 291 засідання тендерного комітету від 01.08.2018

509.Протокол № 290 засідання тендерного комітету від 23.07.2018

510.Протокол № 289 засідання тендерного комітету від 20.07.2018

511.Протокол № 288 засідання тендерного комітету від 20.07.2018

512.Протокол № 287 засідання тендерного комітету від 20.07.2018

513.Протокол № 286 засідання тендерного комітету від 18.07.2018

514.Протокол № 285 засідання тендерного комітету від 20.07.2018

515.Протокол № 284 засідання тендерного комітету від 18.07.2018

516.Протокол № 283 засідання тендерного комітету від 18.07.2018

517.Протокол № 282 засідання тендерного комітету від 18.07.2018

518.Протокол № 281 засідання тендерного комітету від 18.07.2018

519.Протокол № 280 засідання тендерного комітету від 16.07.2018

520.Протокол № 279 засідання тендерного комітету від 16.07.2018

521.Протокол № 278 засідання тендерного комітету від 16.07.2018

522.Протокол № 277 засідання тендерного комітету від 16.07.2018

523.Протокол № 276 засідання тендерного комітету від 10.07.2018

524.Протокол № 275 засідання тендерного комітету від 09.07.2018

525.Протокол № 274 засідання тендерного комітету від 04.07.2018

526.Протокол № 273 засідання тендерного комітету від 04.07.2018

527.Протокол № 272 засідання тендерного комітету від 04.07.2018

528.Протокол № 271 засідання тендерного комітету від 04.07.2018

529.Протокол № 270 засідання тендерного комітету від 04.07.2018

530.Протокол № 269 засідання тендерного комітету від 04.07.2018

531.Протокол № 268 засідання тендерного комітету від 05.07.2018

532.Протокол № 267 засідання тендерного комітету від 04.07.2018

533.Протокол № 266 засідання тендерного комітету від 04.07.2018

534.Протокол № 265 засідання тендерного комітету від 04.07.2018

535.Протокол № 264 засідання тендерного комітету від 04.07.2018

536.Протокол № 263 засідання тендерного комітету від 03.07.2018

537.Протокол № 262 засідання тендерного комітету від 03.07.2018

538.Протокол № 261 засідання тендерного комітету від 27.06.2018

539.Протокол № 260 засідання тендерного комітету від 22.06.2018

540.Протокол № 259 засідання тендерного комітету від 22.06.2018

541.Протокол № 258 засідання тендерного комітету від 19.06.2018

542.Протокол № 257 засідання тендерного комітету від 19.06.2018

543.Протокол № 256 засідання тендерного комітету від 19.06.2018

544.Протокол № 255 засідання тендерного комітету від 19.06.2018

545.Протокол № 254 засідання тендерного комітету від 18.06.2018

546.Протокол № 253 засідання тендерного комітету від 14.06.2018

547.Протокол № 252 засідання тендерного комітету від 14.06.2018

548.Протокол № 251 засідання тендерного комітету від 13.06.2018

549.Протокол № 250 засідання тендерного комітету від 13.06.2018

550.Протокол № 249 засідання тендерного комітету від 13.06.2018

551.Протокол № 248 засідання тендерного комітету від 13.06.2018

552.Протокол № 247 засідання тендерного комітету від 13.06.2018

553.Протокол № 246 засідання тендерного комітету від 11.06.2018

554.Протокол № 245 засідання тендерного комітету від 11.06.2018

555.Протокол № 244 засідання тендерного комітету від 07.06.2018

556.Протокол № 243 засідання тендерного комітету від 07.06.2018

557.Протокол № 242 засідання тендерного комітету від 07.06.2018

558.Протокол № 241 засідання тендерного комітету від 06.06.2018

559.Протокол № 240 засідання тендерного комітету від 06.06.2018

560.Протокол № 239 засідання тендерного комітету від 04.06.2018

561.Протокол № 238 засідання тендерного комітету від 04.06.2018

562.Протокол № 237 засідання тендерного комітету від 04.06.2018

563.Протокол № 236 засідання тендерного комітету від 04.06.2018

564.Протокол № 235 засідання тендерного комітету від 04.06.2018

565.Протокол № 234 засідання тендерного комітету від 04.06.2018

566.Протокол № 233 засідання тендерного комітету від 04.06.2018

567.Протокол № 232 засідання тендерного комітету від 31.05.2018

568.Протокол № 231 засідання тендерного комітету від 31.05.2018

569.Протокол № 230 засідання тендерного комітету від 29.05.2018

570.Протокол № 229 засідання тендерного комітету від 29.05.2018

571.Протокол № 228 засідання тендерного комітету від 29.05.2018

572.Протокол № 227 засідання тендерного комітету від 29.05.2018

573.Протокол № 226 засідання тендерного комітету від 29.05.2018

574.Протокол № 225 засідання тендерного комітету від 29.05.2018

575.Протокол № 224 засідання тендерного комітету від 29.05.2018

576.Протокол № 223 засідання тендерного комітету від 25.05.2018

577.Протокол № 222 засідання тендерного комітету від 29.05.2018

578.Протокол № 221 засідання тендерного комітету від 23.05.2018

579.Протокол № 220 засідання тендерного комітету від 23.05.2018

580.Протокол № 219 засідання тендерного комітету від 23.05.2018

581.Протокол № 218 засідання тендерного комітету від 23.05.2018

582.Протокол № 217 засідання тендерного комітету від 23.05.2018

583.Протокол № 216 засідання тендерного комітету від 23.05.2018

584.Протокол № 215 засідання тендерного комітету від 23.05.2018

585.Протокол № 214 засідання тендерного комітету від 23.05.2018

586.Протокол № 213 засідання тендерного комітету від 23.05.2018

587.Протокол № 212 засідання тендерного комітету від 23.05.2018

588.Протокол № 211 засідання тендерного комітету від 23.05.2018

589.Протокол № 210 засідання тендерного комітету від 22.05.2018

590.Протокол № 209 засідання тендерного комітету від 22.05.2018

591.Протокол № 208 засідання тендерного комітету від 22.05.2018

592.Протокол № 205 засідання тендерного комітету від 22.05.2018

593.Протокол № 206 засідання тендерного комітету від 22.05.2018

594.Протокол № 205 засідання тендерного комітету від 22.05.2018

595.Протокол № 204 засідання тендерного комітету від 22.05.2018

596.Протокол № 207 засідання тендерного комітету від 22.05.2018

597.Протокол № 203 засідання тендерного комітету від 21.05.2018

598.Протокол № 202 засідання тендерного комітету від 21.05.2018

599.Протокол № 201засідання тендерного комітету від 16.05.2018

600.Папка чорного кольору з написом «Річний план закупівель 2018 », в якій знаходиться різноманітна документація (оригінали документів), а саме:

Річний план закупівель від 11.12.2018 на 2 арк.

Річний план закупівель від 28.11.2018 на 5 арк.

Річний план закупівель від 20.11.2018 на 2 арк

Річний план закупівель від 16.11.2018 на 3 арк

Річний план закупівель від 17.10.2018 на 4 арк

Річний план закупівель від 26.06.2018 на 5 арк

Річний план закупівель від 30.05.2018 на 9 арк

Річний план закупівель від 26.06.2018 на 5 арк

Річний план закупівель від 03.05.2018 на 20 арк

Річний план закупівель від 02.05.2018 на 2 арк

Річний план закупівель від 27.04.2018 на 2 арк

Річний план закупівель від 13.04.2018 на 2 арк

Річний план закупівель від 27.03.2018 на 4 арк

Річний план закупівель від 23.03.2018 на 2 арк

Річний план закупівель від 21.03.2018 на 2 арк

Річний план закупівель від 19.03.2018 на 2 арк

Річний план закупівель від 15.03.2018 на 3 арк

Річний план закупівель від 13.03.2018 на 3 арк

Річний план закупівель від 19.03.2018 на 2 арк

Річний план закупівель від 05.03.2018 на 5 арк

Річний план закупівель від 03.03.2018 на 2 арк

Річний план закупівель від 01.03.2018 на 2 арк

Річний план закупівель від 27.02.2018 на 2 арк

Річний план закупівель від 26.02.2018 на 3 арк

Річний план закупівель від 23.02.2018 на 2 арк

Річний план закупівель від 21.02.2018 на 3 арк

Річний план закупівель від 19.02.2018 на 2 арк

Річний план закупівель від 15.02.2018 на 4 арк

Річний план закупівель від 14.02.2018 на 3 арк

Річний план закупівель від 13.02.2018 на 2 арк

601.Папка чорного кольору з написом «Протоколи 2018 1-200», в якій знаходиться різноманітна документація (оригінали документів), а саме:

Протокол № 200-194 засідання тендерного комітету від 16 травня 2018 року

Протокол № 193-189 засідання тендерного комітету від 15 травня 2018 року

Протокол № 188 засідання тендерного комітету від 26 квітнь 2018 року

Протокол № 187 засідання тендерного комітету від 25 квітень 2018 року

Протокол № 186 засідання тендерного комітету від 23 квітня 2018 року

Протокол № 185-183 засідання тендерного комітету від 20 квітня 2018 року

Протокол № 182-178 засідання тендерного комітету від 19 квітня 2018 року

Протокол № 177-166 засідання тендерного комітету від 18 квітень 2018 року

Протокол № 165 засідання тендерного комітету від 17 квітень 2018 року

Протокол № 164-163 засідання тендерного комітету від 16 квітня 2018 року

Протокол № 162 засідання тендерного комітету від 13 квітень 2018 року

Протокол № 161-138 засідання тендерного комітету від 12 квітень 2018 року

Протокол № 137-135 засідання тендерного комітету від 11 квітня 2018 року

Протокол № 134-130 засідання тендерного комітету від 10 квітня 2018 року

Протокол № 129-128 засідання тендерного комітету від 6 квітня 2018 року

Протокол № 127-118 засідання тендерного комітету від 5 квітня 2018 року

Протокол № 117-106 засідання тендерного комітету від 3 квітня 2018 року

Протокол № 105 засідання тендерного комітету від 2 квітня 2018 року

Протокол № 104-90 засідання тендерного комітету від 30 березня 2018 року

Протокол № 89-82 засідання тендерного комітету від 28 березня 2018 року

Протокол № 81 засідання тендерного комітету від 22 березня 2018 року

Протокол № 80-77 засідання тендерного комітету від 21 березня 2018 року

Протокол № 76-72 засідання тендерного комітету від 20 березня 2018 року

Протокол № 71-62 засідання тендерного комітету від 19 березня 2018 року

Протокол № 61 засідання тендерного комітету від 17 березня 2018 року

Протокол № 60-55 засідання тендерного комітету від 16 березня 2018 року

Протокол № 54-49 засідання тендерного комітету від 15 березня 2018 року

Протокол № 48-46 засідання тендерного комітету від 14 березня 2018 року

Протокол № 45-40 засідання тендерного комітету від 13 березня 2018 року

Протокол № 39 засідання тендерного комітету від 12 березня 2018 року

Протокол № 38-34 засідання тендерного комітету від 7 березня 2018 року

Протокол № 33 засідання тендерного комітету від 6 березня 2018 року

Протокол № 32 засідання тендерного комітету від 5 березня 2018 року

Протокол № 31-29 засідання тендерного комітету від 6 березня 2018 року

Протокол № 28-23 засідання тендерного комітету від 5 березня 2018 року

Протокол № 22-20 засідання тендерного комітету від 3 березня 2018 року

Протокол № 19 засідання тендерного комітету від 02 березня 2018 року

Протокол № 18-17 засідання тендерного комітету від 1 березня 2018 року

Протокол № 16-13 засідання тендерного комітету від 28 лютого 2018 року

Протокол № 12-11 засідання тендерного комітету від 27 лютого 2018 року

Протокол № 10-6 засідання тендерного комітету від 26 лютого2018 року

Протокол № 5-3 засідання тендерного комітету від 23 лютого 2018 року

Протокол № 2-1 засідання тендерного комітету від 21 лютого 2018 року

602.Папка чорного кольору з написом «Аван ВК», в якій знаходиться різноманітна документація (оригінали документів), а саме:

Довідка, серія ААА № 0383899

Повідомлення про відмову в наданні інформаційної довідки з Єдиного реєстру осіб, які вчинили корупційні злочини, вих. 13643

Інформаційна довідка з Єдиного реєстру осіб, які вчинили корупційні злочини, вих. Від 27.12.2017 № 14551

Довідка від 13 грудня 2017 року № 7090/10/10-17

Довідка від 04 грудня 2017 року № 6980/10/10-17

Форма пропозиції, вих. №151, від 05.06.2018

Довідка серія ІАА № 0646092

Інформаційна довідка з Єдиного реєстру осіб, які вчинили корупційні злочини, вих. № 5659

Повідомлення про відмову в наданні інформаційної довідки з Єдиного реєстру осіб, які вчинили корупційні злочини, вих. 5658

«АВАН ВК» Товариство з обмеженою відповідальністю, вих. № 156, 05 червня 2018

«АВАН ВК» Товариство з обмеженою відповідальністю, вих. № 144, 05.06. 2018

«АВАН ВК» Товариство з обмеженою відповідальністю, вих. № 150, 05.06.2018

Довідка про наявність обладнання та матеріально-технічної бази. Вих. № 155, 05 червня 2018

Довідка про застосування заходів із захисту довкілля, вих. № 147, 05.06.2018

Довідка про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, вих. 161, 05 червня 2018

Довідка щодо дозволу з нагляду за охороною праці на початок робіт підвищеної безпеки, вих. № 143, 05.06.2018

«АВАН ВК» Товариство з обмеженою відповідальністю, вих. № 148, 05.06.2018

Лист-згода

Довідка від 04ю06ю2018

Довідка № 1939/10/10-17

Довідка про відсутність підстав для відмови Замовником Учаснику в участі у процедурі закупівлі, вих. 146, 05.06.2018

Повна інформаційна довідка з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство

Наказ №3-к від 5 травня 2016

Наказ №3-к від 03 березня 2017

Наказ №5-к від 10 травня 2016

Наказ №2-к від 01 лютого 2006

Наказ №12-к від 01 грудня 2014

Наказ №4-к від 5 травня 2016

Наказ №12-к від 5 серпня 2011

Наказ №8-к від 5 липня 2013

Наказ №2-к від 9 лютого 2015

Наказ №8-к від 01 липня 2011

Наказ №10-к від 18 серпня 2016

Наказ №10-к від 25 жовтня 2017

Наказ №1-к від 04 травня квітня 2016

Наказ №3-к від 5 травня 2016

Наказ №14-к від 29 грудня 2017

Наказ №9-к від 15 серпня 2016

Наказ №9-к від 25 жовтня 2017

Кваліфікаційний сертифікат серія АР № 007043

Ліцензія Державна архітектурно-будівельна інспекція України від 31 травня 2017 р. № 23-Л

Перелік видів робіт провадження господарської діяльності з будівництва об`єктів

Протокол № 2 загальних зборів учасників товариства з обмеженою відповідальністю «Аван ВК» від 8 грудня 2017 року

Наказ № 1-к від 03 січня 2018

Копія паспорту ОСОБА_9 .

Довідка про присвоєння ідентифікаційного номера

Копія статуту Товариства з обмеженою відповідальністю «Аван ВК»

Копія фінансового звіту суб`єкта малого підприємства

Копія квитанції № 2

Копія довідки АБ № 709364

Копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємства та громадських формувань

Копія довідки на взяття на облік платника податків

Таблиця 1-3 ТОВ «Аван ВК»

Копія договору № 7 оренди нежилового приміщення від 01 лютого 2018 року

Форма пропозиції, вих. № 152, 05 червня 2018

Довідка серія ІАА № 0646093

Повідомлення про відмову в наданні інформаційної довідки з Єдиного реєстру осіб, які вчинили корупційні злочини, вих. 5658

Інформаційна довідка з Єдиного реєстру осіб, які вчинили корупційні злочини, вих. № 5659

«АВАН ВК» Товариство з обмеженою відповідальністю, вих. № 158, 05 червня 2018

«АВАН ВК» Товариство з обмеженою відповідальністю, вих. № 145, 25.06.2018

«АВАН ВК» Товариство з обмеженою відповідальністю, вих. № 149, 05.06.2018

«АВАН ВК» Товариство з обмеженою відповідальністю, вих. № 153, 05 червня 2018

«АВАН ВК» Товариство з обмеженою відповідальністю, вих. № 160, 05 червня 2018

Довідка про застосування заходів із захисту довкілля, вих. № 159, 05 червня 2018

Довідка щодо дозволу з нагляду за охороною праці на початок робіт підвищеної небезпеки, вих. № 157, 05 червня 2018

Лист-згода

Довідка від 04.06.2018

Довідка від 05 червня 2018 року № 1940/10/10-17

Довідка про відсутність підстав для відмови Замовником Учаснику в участі у процедурі закупівлі, вих. №, 05 червня 2018

Повна інформаційна довідка з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство

Форма пропозиції вих. № 122 від 10 травня 2018 року

Довідка щодо дозволу з нагляду за охороною праці на початок робіт підвищеної небезпеки, вих. № 132, 10.05.2018

Довідка про застосування заходів із захисту довкілля, вих. № 133, 10.05.2018

Довідка вих.№134 від 10.05 2018

«АВАН ВК» Товариство з обмеженою відповідальністю, вих. № 135, 10.05.2018

«АВАН ВК» Товариство з обмеженою відповідальністю, вих. № 137, 10.05.2018

Довідка про досвід виконання аналогічних договорів

Лист-згода

Довідка від 08.05.2018

«АВАН ВК» Товариство з обмеженою відповідальністю

Повна інформаційна довідка з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство

«АВАН ВК» Товариство з обмеженою відповідальністю

Повна інформаційна довідка з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство

Довідка про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, вих. 131 від 10.05.2018

Наказ №10-к від 18 серпня 2016

Наказ №10-к від 25 жовтня 2017

Наказ №11-к від 3 листопада 2017

Наказ №1-к від 04 квітня 2016

Наказ №3-к від 5 травня 2011

Наказ №14-к від 29 грудня 2017

Наказ № 9-к від 25 жовтня 2017

Наказ № 9-к від 15 серпня 2016

Наказ №3-к від 5 травня 2016

Наказ №3-к від 03 березня 2017

Наказ №5-к від 10 травня 2016

Наказ № 2-к від 01 лютого 2006

Наказ №12-к від 01 грудня 2014

Наказ №4-к від 5 травня 2016

Наказ №12-к від 5 серпня 2011

Наказ №8-к від 01 липня 2011

Наказ №8-к від 5 липня 2013

Наказ №2-к від 9 лютого 2015

Довідка від 08.05.2018

«АВАН ВК» Товариство з обмеженою відповідальністю, вих. № 123, 10 травня 2018

«АВАН ВК» Товариство з обмеженою відповідальністю, вих. № 124, 10.05.2018

Лист-згода

Довідка про застосування заходів із захисту довкілля вих. 125, 10.05.2018

Довідка щодо дозволу з нагляду за охороною праці на початок робіт підвищеної небезпеки № 126 від 10.05.2018

Довідка про досвід виконання аналогічних договорів вих. 127 від 10.05.2018

Довідка про відсутність підстав для відмови Замовником Учаснику в участі у процедурі закупівлі, вих. 128, 10.05.2018

«АВАН ВК» Товариство з обмеженою відповідальністю, вих. № 129, 10.05.2018

Довідка про наявність обладнання та матеріально-технічної бази. Вих. № 130, 10.05.2018

Договір № 7 оренди нежитлового приміщення від 01 лютого 2018 року

Копія договору АБ № 709364

Копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань

Копія довідки про взяття на облік платника податків

Копія статуту Товариства з обмеженою відповідальністю «Аван ВК»

Копія фінансового звіту

Копія квитанції № 2

Копія кваліфікаційного сертифікату серія АР № 007043

Копія ліцензія державна архітектурно-будівельна інспекція України

Копія протоколу № 2 загальних зборів учасників товариства з обмеженою відповідальністю «Аван ВК» від 28 грудня 2017

Копія паспорту ОСОБА_9 .

Наказ № 1-к від 03 січня 2018

Технічне завдання

Довідка серія ІАА № 0615735

Довідка серія ІАА № 0613375

Довідка про відсутність заборгованості з податків і зборів від 16 квітня 2018 року № 1376/10/10-17

Довідка про відсутність заборгованості з податків і зборів від 17 травня 2018 року № 1722/10/10-17

Інформаційна довідка з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення від 14.05.2018 № 4435

Повідомлення про відмову в наданні інформаційної довідки з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення від 14.05.2018 № 4466

Інформаційна довідка з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення від 14.05.2018 № 4465

Повідомлення про не притягнення до відповідальності №42

Повідомлення про не притягнення до відповідальності №41

Повідомлення про не притягнення до відповідальності №43

Форма пропозиції від 05.03.2018 №32

Довідка від 05.03.2018 №18857

Відгук від 05.03.2018 №174

Інформаційний лист від 01.03.2018 №01-11/37

Копія сертифікату (реєстраційний №UA.08.002.353)

Копія додатку №1 до сертифікату (реєстраційний №UA.08.002.353)

Копія сертифікату відповідності

Довідка про наявність обладнання та матеріально-технічної бази від 05.03.2018 №34

Копія договору №7 оренди нежитлового приміщення від 01.02.2018

Копія витягу з Єдиного державного реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань

Довідка про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід від 05.03.2018 №26

Копія наказу №14-к від 29.12.2017

Копія наказу №3-к від 05.05.2011

Копія наказу №1-к від 04.04.2016

Копія наказу №2-к від 01.02.2016

Копія наказу №12-к від 01.12.2014

Копія наказу №9-к від 25.10.2017

Копія наказу №3-к від 05.05.2016

Копія наказу №1-к від 04.04.2016

Копія наказу №12-к від 05.08.2011

Копія наказу №8-к від 01.07.2011

Копія наказу №8-к від 05.07.2013

Копія наказу №3-к від 03.03.2017

Копія наказу №10-к від 18.08.2016

Копія наказу №10-к від 25.10.2017

Копія наказу №11-к від 03.11.2017

Копія наказу №4-к від 05.05.2016

Копія наказу №5-к від 10.05.2016

Копія наказу №2-к від 09.02.2015

Копія наказу №9-к від 15.08.2016

Довідка про відсутність підстав для відмови Замовником Учаснику в участі у процедурі закупівлі від 05.03.2018 №31

Довідка від 05.03.2018 №27

Довідка про досвід виконання аналогічних процедур від 05.03.2018 №28

Копія квитанції №2

Копія фінансового звіту суб`єкта малого підприємництва

Протокол №2 загальних зборів учасників ТОВ «Аван ВК» від 28.12.2017

Копія наказ №1-к від 03.02.2018

Копія паспорту ОСОБА_9 .

Довідка від 05.03.2018 №29

Копія статуту ТОВ «Аван ВК»

Копія довідки АБ №709364

Копія свідоцтва про державну реєстрацію ТОВ «Аван ВК»

Копія свідоцтва № НОМЕР_4 про реєстрацію платника податку на додану вартість

Копія довідку про взяття на облік платника податків ТОВ «Аван ВК»

Копія ліцензії від 31.05.2017 №23-Л ТОВ «Аван ВК» з додатком

Довідка щодо дозволу з нагляду за охороною праці на початок робіт підвищеної небезпеки

Копія кваліфікаційного сертифікату №007043

Копія проекту договору підряду від 05.03.2018

Копія договірної ціни на будівництво Капітальний ремонт приміщень школи І-ІІІ ступенів №122

Зведений кошторисний розрахунок вартості будівництва (Форма 5)

Дефектний акт (Форма 8)

Пояснювальна записка на капітальний ремонт приміщень школи І-ІІІ ступенів №122 м. Києва по вул. Китаївська,22

Об`єктний кошторис №2-1 (Форма №4)

Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1 (Форма №1)

Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва (Форма №5а)

Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису №2-1-1 загальнобудівельні роботи

Договір № 14 на створення (передачу) науково-технічної продукції від 12.07.2016 з додатками

Ухвала Дарницького р-го суду від 14.09.2016

Заява про витребування доказів

Позовна заява про розірвання шлюбу та поділ майна подружжя

Заява про забезпечення позову

Заява про витребування доказів

Заява про повернення позовної заяви від 11.08.2016

Заява про витребування доказів від 19.08.2016

Позовна заява про розірвання шлюбу та поділ майна подружжя від 19.07.2016

Судова повістка від 11.09.2017

Судова повістка від 14.09.2016

Ухвала Дарницького р-го суду м. Києва від 14.09.2016

Судова повістка від 25.10.2016

Супровідний лист та копія ухвали Дарницького р-го суду м. Києва від 12.08.2016

Позовна заява про розірвання шлюбу та поділ майна подружжя від 02.08.2016

Позовна заява про розірвання шлюбу та поділ майна подружжя від 19.08.2016

Копія листа від 23.08.2016

Позовна заява про розірвання шлюбу від 08.07.2016

Копія ухвали Апеляційного суду м. Києва від 25.07.2017

Копія свідоцтва про народження ОСОБА_10 .

Копія Витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження

Копія свідоцтва про шлюб

Копія довідки (Форма №3)

Копія документів ОСОБА_11 .

Копія документів ОСОБА_12 .

Папка зеленого кольору з надписом « ОСОБА_13 (Днепр) с. Кулікова Світлана Василівна ОСОБА_14 », з наступними документами:

Звіт про оцінку майна за адресою: АДРЕСА_4 , в 2-х екземплярах

Звіт про оцінку майна за адресою: АДРЕСА_5 , в 2-х екземплярах

Висновок про вартість майна з адресою: Київська обл., м. Буча, віл. Заводська, 1-3

Висновок про вартість КТЗ

Висновок про вартість квартири за адресою:

АДРЕСА_6 .Копія інформаційного листа №050/16-8114 від 28.11.2018

604.Блокнот вишневого кольору з чорновими записами

605.Копія договору №111 від 21.06.2018

606.Копія блокноту синього кольору з чорновими записами

607.Акт обстеження від 02.10.2018

608.Акт від 05.11.2018

609.Копія експертного звіту №0644-18Е від 15.08.2018

610.Рахунок на оплату №5425-ВО від 09.11.2018 з додатками

611.Службова записка, з долученим актом візуального обстеження житлового будинку за адресою: м. Київ, вул. Жилянська, 30-32

612.Завдання на корегування існуючого проекту та до проектування нових розділів

613.Зведений кошторис (Форма №1-П)

614.Кошторис №1 на виконання робіт (Форма 3-П)

615.Кошторис №2 (Форма №2-П)

616.Кошторис №3 на виконання робіт (Форма №3-П)

617.Кошторис №4 на виконання робіт (Форма №3-П)

618.Кошторис №5 на виконання робіт (Форма №3-П)

619.Зведений кошторис (Форма №1-П) за адресою: м. Київ, вул. Ліснича, 3

620.Кошторис №5 на виконання робіт (Форма №3-П)

621.Кошторис №4 на виконання робіт (Форма №3-П)

622.Кошторис №3 на виконання робіт (Форма №3-П)

623.Кошторис №2 на проектні роботи (Форма №2-П)

624.Кошторис №1 на виконання робіт (Форма 3-П)

625.Позовна заява про протиправну бездіяльність державного виконавця

626.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт №6 за листопад 2018 р.

627.Акт приймання виконаних будівельних робіт за листопад 2018 р.

628.Підсумкова відомість ресурсів

629.Договір №115 на виконання проектно-кошторисних робіт від 03.07.2018 з додатками

630.Відомість ресурсів до локального кошторису №2-1-1 по просп. Глушкова,55-а (Ф. №1а), в 2-х екземплярах

631.Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1 по просп. Глушкова,55-а (Ф. №1), в 2-х екземплярах

632.Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва (Ф. №5), в 2-х екземплярах

633.Дефектний акт, по просп. Глушкова,55-а (Ф. №8), в 2-х екземплярах

634.Накладна №1 приймання-передачі проектної документації на 5-ти арк.

635.Лист від 25.09.2018 №100-14387 про використання матеріалів мрамору та граніту на об`єкті за адресою: м. Київ, вул. Ліснича,3

636.Експертна оцінка щодо розгляду кошторисної частини проектної документації за робочим проектом за адресою: м. Київ, вул. Ліснича,3

637.Акт №1 здачі-приймання виконаних проектних, вишукувальних та додаткових робіт

638.Трудова книжка ОСОБА_15

639.Папка скоросшиватель помаранчевого кольору ПП «Татоян» з файлами в яких знаходяться документи :

Довідка № 0623439 на 1-му арк.

Інформаційна довідка № 4995 на 1-му арк.

Довідка вих № 4 від 19.05.2018 року на 1-му арк.

Рішення № 1

Наказ № 1

Довідка вих № 4 від 19.05.2018р

копія Статут ПП «Татоян Арташес Гарнікович» на 9 арк.

копія Витяг з ЄДР ЮО ФОП та ГФ на 5 арк

копії паспорта

копія витяг з реєстру

копія ліцензія № 8-Л

лист роз`яснення №7

довідка № 5

перелік видів робіт

копія лист № 21

Довідка вих № 1 від 27.03.2018р

Копія договору оренди нерухомого майна

Копія акту від 21.02.2018 р.

Довідка вих № 2 від 19.05.2018р

Копії трудових книжок на 35 арк

Накази про прийняття на роботу на 14 арк

Копії лист № 02-38621

Копії лист № 02-38620

Копії лист № 323

Копія договору № 322 на 2 арк.

Копія договору № 325 на 2 арк.

Копія акт № 1 за грудень 2016 р на 23 арк

Копія договору № 46/1 на 7 арк.

Копія договору від 21.02.2018 р на 3 арк.

Копія акт № 1за вересень 2017 на 4 арк.

Копія фінансового звіту на 2 арк

Копія кваліфікаційний сертифікат на 2 арк

Довідка № 6

Договірна ціна

Зведений кошторисний розрахунок

Об`єктний кошторис № 2-1

Відомість трудомісткості

Локальний кошторис № 2-1-1

Підсумкова відомість локального кошторису № 2-1-1

Розрахунок до локального кошторису № 2-1-1

Розрахунки № 1-4

Технічне завдання 14.05.18

Договірна ціна 2018р

Зведений кошторисний розрахунок 2018р

Пояснювальна записка

Об`єктний кошторис № 2-1

Відомість трудомісткості № 2-1

Локальний кошторис № 2-1-1

Підсумкова відомість локального кошторису № 2-1-1по пр-т Голосіївському 86/1

Розрахунок до локального кошторису № 2-1-1по пр-т Голосіївському 86/1

Розрахунки № 1-4 по пр-т Голосіївському 86

Технічне завдання 14.05.18

Договірна ціна 2018р по вул. Володимирська, 76

Зведений кошторисний розрахунок 2018р по вул. Володимирська, 76

Пояснювальна записка по вул. Володимирська, 76

Об`єктний кошторис № 2-1 по вул. Володимирська, 76

Відомість трудомісткості № 2-1 по вул. Володимирська, 76

Локальний кошторис № 2-1-1 по вул. Володимирська, 76

Підсумкова відомість локального кошторису № 2-1-1 по вул. Володимирська, 76

Розрахунки № 1-2-1

Розрахунки № 1-4

Технічне завдання 14.05.18 по вул. Володимирська, 76

Технічне завдання 14.05.18 по пр-т. Голосіївському, 91

Довідка № 6

Технічне завдання 14.05.18 по пр-т. Голосіївському, 86/1

Довідка № 6

Технічне завдання 14.05.18 по пр-т. Лобановського В., 196

Довідка № 6

Технічне завдання 14.05.18 по пр-т. А. Глушкова, 13,15,17

Довідка № 6

Технічне завдання 14.05.18 по пр-т. Науки, 22

Довідка № 6

Технічне завдання 14.05.18 по вул. Володимирській, 76

Довідка № 6

Технічне завдання 14.05.18 по вул. Стельмаха М., 6

Довідка № 6

Договірна ціна 2018р по пр-т. Голосіївському, 91

Зведений кошторисний розрахунок 2018р по пр-т. Голосіївському, 91

Пояснювальна записка по пр-т. Голосіївському, 91

Об`єктний кошторис № 2-1 по пр-т. Голосіївському, 91

Відомість трудомісткості № 2-1 пр-т. Голосіївському, 91

Локальний кошторис № 2-1-1пр-т. Голосіївському, 91

Підсумкова відомість локального кошторису № 2-1-1пр-т. Голосіївському, 91

Розрахунки № 1-2-1 пр-т. Голосіївському, 91

Розрахунки № 1-4 пр-т. Голосіївському, 91

Технічне завдання 14.05.18

Договірна ціна 2018р по пр-т. А. Глушкова, 13, 15, 17

Зведений кошторисний розрахунок 2018р

Пояснювальна записка

Об`єктний кошторис № 2-1

Підсумкова відомість локального кошторису № 2-1-1

Розрахунки № 2-1-1

Розрахунки № 1-4

Відомість трудомісткості № 2-1

Локальний кошторис № 2-1-1

Технічне завдання 14.05.18

Договірна ціна 2018р по пр-т. Науки, 22

Зведений кошторисний розрахунок 2018р

Пояснювальна записка

Об`єктний кошторис № 2-1

Підсумкова відомість локального кошторису № 2-1-1

Розрахунки № 2-1-1

Розрахунки № 1-4

Відомість трудомісткості № 2-1

Локальний кошторис № 2-1-1

Технічне завдання 14.05.18

Договірна ціна 2018р по вул. Стельмаха М., 6, пров. Задорожний, 3, корп. 3

Зведений кошторисний розрахунок 2018р

Пояснювальна записка

Об`єктний кошторис № 2-1

Підсумкова відомість локального кошторису № 2-1-1

Розрахунки № 2-1-1

Розрахунки № 1-4

Відомість трудомісткості № 2-1

Локальний кошторис № 2-1-1

Технічне завдання 14.05.18

Довідка № 3300

Довідка № 0301548

Інформаційна Довідка № 2754

Лист вих № 1 від 04.04.2018 р

Дефектний акт по вул. Льва Толстого, 15-А

Локальний кошторис № 2-1-1

Зведений кошторисний розрахунок 2018р

Підсумкова відомість локального кошторису № 2-1-1

Договір підряду б/н

Дефектний акт

Зведений кошторисний розрахунок 2018р

Пояснювальна записка

Об`єктний кошторис № 2-1

Підсумкова відомість локального кошторису № 2-1-1

Розрахунки № 2-1-1

Розрахунки № 1-4

Відомість трудомісткості № 2-1

Договірна ціна 2018р по вул. Льва Толстого, 15-А

Календарний графік виконання робіт

Капітальний ремонт асфальтового покриття том 1 по вул. Льва Толстого, 15-А на 10 арк.

Договір підряду б/н

Дефектний акт по вул. Велика Васильківська, 132

Договірна ціна по вул. Велика Васильківська, 132

Підсумкова відомість локального кошторису № 2-1-1

Розрахунки № 2-1-1

Календарний графік виконання робіт

Капітальний ремонт асфальтового покриття том 1 по вул. Велика Васильківська, 132

Договір підряду б/н

Дефектний акт по вул. Антоновича, 7-Б

Договірна ціна

Локальний кошторис № 2-1-1

Підсумкова відомість локального кошторису № 2-1-1

Розрахунок № 2-1-1

Календарний графік виконання робіт

Капітальний ремонт асфальтового покриття , том 1

Довідка № 1

Копія договору оренди нерухомого майна

Копія акту

Довідка № 2

Фотокопії трудових книжок на 35 арк

Копії наказів на 7 арк

Копії договору з додатками на 15 арк

Копія акт № 1 за грудень 2016р на 42 арк

Довідка Приват Банк

Цінова пропозиція за результатами Аукціону № 1

Копія Дефектний акт по вул. Велика Васильківська, 132

Договірна ціна по вул. Велика Васильківська, 132

Підсумкова відомість локального кошторису № 2-1-1

Розрахунки № 2-1-1

Копія Локальний кошторис № 2-1-1

Цінова пропозиція за результатами Аукціону № 2

Копія Зведений кошторисний розрахунок 2018р

Копія Дефектний акт по вул. Антоновича, 7Б

Договірна ціна по вул. Велика Васильківська, 132

Копія Підсумкова відомість локального кошторису № 2-1-1

Розрахунки № 2-1-1

Копія Локальний кошторис № 2-1-1

Копія Підсумкова відомість локального кошторису № 2-1-1

Копія Локальний кошторис № 2-1-1

Копія Підсумкова відомість локального кошторису № 2-1-1

Копія Зведений кошторисний розрахунок 2018р

Договірна ціна

Довідка № 4

Копія наказу № 1

Копія рішення № 1

Довідка № 4 яка містить відомості про підприємство

Копія статуту ПП «Троян А Г» на 9 арк

Копія витяг ЄДР на 5 арк

Лист № 21

Копія витяг РПП на ДВ

Копія відомості з ЄДР

Фотокопії паспортів

Копія ліцензія № 260898

Копія перелік робіт

Копія лист № 6

Копія лист № 7

Копія довідка № 5

Цінова пропозиція за результатами Аукціону № 1

Копія Дефектний акт по вул. Антоновича, 41

Копія Локальний кошторис № 2-1-1

Копія Підсумкова відомість локального кошторису № 2-1-1

Копія Локальний кошторис № 2-1-1

Копія Підсумкова відомість локального кошторису № 2-1-1

Копія Зведений кошторисний розрахунок 2018р

Довідка № 6 від 27.03.2018

Договірна ціна по вул. Антоновича, 41

Дефектний акт по вул. Велика Васильківська, 132

Договірна ціна по вул. Велика Васильківська, 132

Об`єктний кошторис № 2-1

Локальний кошторис № 2-1-1

Підсумкова відомість локального кошторису № 2-1-1

Розрахунок до локального кошторису № 2-1-1

Календарний графік виконання робіт

Зведений кошторисний розрахунок 24.04.2018р

Дефектний акт на капітальний ремонт асфальтного покриття прибуд. тер. по вул. Льва Толстого, 15-А

Договірна ціна по вул. Льва Толстого, 15-А

Об`єктний кошторис № 2-1

Локальний кошторис № 2-1-1

Підсумкова відомість локального кошторису № 2-1-1

Розрахунок до локального кошторису № 2-1-1

Календарний графік виконання робіт

Зведений кошторисний розрахунок 24.04.2018р (у сумі 59,846 тис. грн.)

Дефектний акт на капітальний ремонт асфальтного покриття прибуд. тер. по вул. Антоновича, 41

Договірна ціна

Об`єктний кошторис № 2-1

Локальний кошторис № 2-1-1

Підсумкова відомість локального кошторису № 2-1-1

Розрахунок до локального кошторису № 2-1-1

Календарний графік виконання робіт

Зведений кошторисний розрахунок 24.04.2018р

Дефектний акт на капітальний ремонт асфальтного покриття прибуд. тер. по вул. Антоновича, 7-Б

Договірна ціна

Об`єктний кошторис № 2-1

Локальний кошторис № 2-1-1

Підсумкова відомість локального кошторису № 2-1-1

Розрахунок до локального кошторису № 2-1-1

Календарний графік виконання робіт

Зведений кошторисний розрахунок 24.04.2018р

Прозоро-голуба папка скорошиватель

Довідка № 3320

Довідка № 0535944

Фотокопія кваліфікаційний сертифікат № 012021

Інформаційна довідка з ЄДР

Договір бн

Копія завдання на проектування нз № 658

Копія виписки ЄДР

Копія статуту ТОВ «Проектно-монтажна компанія-17 на 17 арк

Копії паспорта на 3 арк

Копія наказу № 3-к

Копія витяг з РПЄП

Фотокопія Довідка про відкриття рахунку

Фотокопія Довідка про стан заборгованості

Довідка № 18-03-11

Довідка № 18-03-10

Довідка № 18-03-9

Довідка № 18-03-12

Довідка № 18-03-8

Довідка № 18-03-7

Довідка № 18-03-6

Довідка № 18-03-13

Лист-згода № 18-03-14

Цінова пропозиція № 18-03-19

Кошторис № 1

Звіт за 2017р

Баланс на 31.12.2017р

Довідка № 18-03-4

Довідка № 18-03-5

Довідка № 18-03-1

Довідка № 18-03-2

Довідка № 18-03-3

Фотокопія кваліфікаційний сертифікат № 001791

Фотокопія кваліфікаційний сертифікат № 001408

копія кваліфікаційний сертифікат № 000654

копія свідоцтва № 00219

копія кваліфікаційний сертифікат № 000167

копія договорів 12 арк

копії листів на 4 арк

копія кваліфікаційний сертифікат

Копії наказів на 5 арк

Копія ліцензії

Фасад кольоровий на 12 арк

Перспективне зображення на 4 арк

Папка для паперів «Капітальний ремонт інженерних мереж житлового будинку по вул. Велика Китаївська, 61-А

Цінова пропозиція № 201/61-А

Реєстр документів Будівельна Інвестиційна Компанія «Новобуд» з матеріалами на 57 арк.

Адресний перелік об`єктів для виконання робіт з капітального ремонту в межах затверджених бюджетних призначень на 2018 рік на 19 арк.

Положення № 887 на 5 арк

Чорнові записи на 60 арк

Копія розпорядження № 535 від 16.11.2018 на 8 арк.

Копія розпорядження № 554 від 23.11.2018 на 9 арк.

Копія положення № 37 на 9 арк

Роздруківка розпорядження на 7 арк

Листи з чернетками на 7 арк

Пояснення до адресного переліку об`єктів для виконання робіт з капітального ремонту в межах затверджених бюджетних призначень на 2018 рік на 10 арк.

Чернетка Пояснення до адресного переліку об`єктів для виконання робіт з капітального ремонту в межах затверджених бюджетних призначень на 2018 рік на 15 арк.

Чорнові записи на 85 арк

КМР витяг з протоколу № 35/144

Пояснення до адресного переліку об`єктів для виконання робіт з капітального ремонту в межах затверджених бюджетних призначень на 2018 рік на 10 арк.

Про включення об`єктів до ПСЕР на 3 арк

Протокол від 05.04.2018р на 3 арк

Факсограма

640.Блокнот червоного кольору з написом «2017» з чорновими записами;

641.Реконструкція розподільчого електротехнічного обладнання житлового будинку в м. Києві по вул. Маршала Якубовського,7.

642.Реконструкція розподільчого електротехнічного обладнання житлового будинку в м. Києві по вул. Лятошинського, 4А

643.Робочий проект ТОМ 1 пояснювальна записка. Відомості. Креслення. Кошторисна документація. (Капітальний ремонт внутрішньоквартальних, міжбудинкових проїздів та тротуарів по вул. Стратегічне шосе, 11 в м. Києві)

644.Робочий проект ТОМ 1 пояснювальна записка. Відомості. Креслення. Кошторисна документація. (Капітальний ремонт внутрішньоквартальних, міжбудинкових проїздів та тротуарів по пров. Керамічний, 9/5 в м. Києві)

645.Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва (вул. Антоновича, 10А (Форма №5)

646.Капітальний ремонт електричних мереж по пр. Науки, 25, РОБОЧИЙ ПРОЕКТ ГІ-204/10-17-ЕО

647.Облаштування безбарєрного середовища по вул.Якубовського Маршала, 7-Г. Проект, том 1, 013-2018-АР

648.Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва (вул. Антоновича, 10А (Форма №5)

649.Підпірна стінка по вул. Антоновича, 10Б, стадія «РП» 204-17-ПС-КБ

650.Підпірна стінка по вул. Антоновича, 10А, стадія «РП» 204-17-ПС-КБ

651.Капітальний ремонт міжквартального проїзду по вул. Стратегічне шосе, 11. Робочий проект ГІ-204/2-17-МП, 4-екземпляри

652.Капітальний ремонт (улаштування) підпірних стін по вул. Антоновича,14. Робочий проект 204-17-ПС-КБ, 2-екземпляри

653.Капітальний ремонт електричних мереж по вул. Якубовського, 8. Робочий проект ГІ-204/8-17-ЕО, 4-екземпляри

654.Капітальний ремонт електричних мереж по просп. Науки, 25. Робочий проект ГІ-204/8-17-ЕО, 2-екземпляри

655.Капітальний ремонт електричних мереж по ву. Лятошинського, 4-А. Робочий проект ГІ-204/8-17-ЕО, 4-екземпляри

656.Капітальний ремонт, підсилення фундаменту будівлі по просп. Науки,15. Робочий проект ГІ-204/8-17-КЖ.

657.Капітальний ремонт ГВП і ХВП по просп. Науки, 39. Робочий проект ГІ-204/23-17-ГВП-ХВП, 4-екземпляри

658.Капітальний ремонт ГВП і ХВП по вул. Якубовського, 3. Робочий проект ГІ-204/20-17-ГВП-ХВ, 4-екземпляри

659.Капітальний ремонт міжквартального проїзду по вул. Голосіївська, 3, пров. Керамічний 9/5. Робочий проект ГІ-204/1-17-МП, 4-екземпляри

660.Капітальний ремонт, підсилення фундаменту будівлі по просп. Науки,15. Робочий проект ГІ-204/27-17-КЖ.

661.Капітальний ремонт, підсилення фундаменту будівлі по вул. Саксаганського, 25А. Робочий проект ГІ-204/25-17-КЖ, 2 екземпляри.

Додаток до протоколу № 13

662.Папка швидкозшивач синього кольору із написом «Глобалренбуд», із наступними документами:

Довідка ІАА 0680804 на 1 арк.;

Довідка про відсутність заборгованості з податків ТОВ «Глобалрембуд» від 26 липня 2018 року, на 1 арк;

Інформаційна довідка з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення № 1767703, на 1 арк.;

Довідка про відсутність заборгованості з податків ТОВ «Глобалрембуд» від 26 липня 2018 року, на 1 арк;

Копія довідки ІАА 0680804 на 1 арк.;

Копія інформаційної довідки з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення № 1767703, на 1 арк.;

Копія довідки Приватбанку про стан позичкової заборгованості від 31.07.2018 на 1 арк.;

Копія довідки Приватбанку про відкриття рахунку від 30.07.2018 на 1 арк.;

Довідка про не притягнення до відповідальності за вчинення анти конкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів № 52 від 23 липня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка про наявність інформації в Єдиному державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні або пов`язані з корупцією правопорушення № 50 від 23 липня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка щодо винагороди № 51 від 23 липня 2018 року, на 1 арк;

Копія довідки Приватбанку про відкриття рахунку від 30.07.2018, на 1 арк.;

Копія довідки Приватбанку про стан позичкової заборгованості від 31.07.2018 на 1 арк.;

Довідка про не притягнення до відповідальності за вчинення анти конкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів № 49/1 від 20 липня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка щодо винагороди № 49 від 20 липня 2018 року, на 1 арк;

Довідка про наявність інформації в Єдиному державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні або пов`язані з корупцією правопорушення № 48 від 20 липня 2018 року, на 1 арк.;

Цінова пропозиція ТОВ «Глобалрембуд» на виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві від 23 липня 2018 року, на 1 арк.;

Договір підряду без номеру та без дати укладений між КП «Голосієво-будінвест» та ТОВ «Глобалрембуд», на 10 арк.;

Календарний графік виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві, на 1 арк.;

Дефектний акт Форми № 8 на виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві, на 1 арк.;

Договірна ціна на виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві, на 1 арк.;

Зведений кошторисний розрахунок Форма № 5 на виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві, на 2 арк.;

Розрахунки №№ 1-4, 9, 10 на виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві, на 2 арк.;

Пояснювальна записка на виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві, на 2 арк.;

Об`єктний кошторис № 2-1 на виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві, на 1 арк.;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1 Форма № 1 на виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві, на 5 арк.;

Підсумкова відомість ресурсів на будівельні роботи № 2-1-1 Форма № 1 на виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві, на 6 арк.;

Загальновиробничі витрати на будівельні роботи № 2-1-1 Форма № 1 на виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві, на 1 арк.;

Цінова пропозиція ТОВ «Глобалрембуд» від 20 липня 2018 року на ремонт покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 1 арк.;

Договір підряду без номеру та без дати укладений між КП «Голосієво-будінвест» та ТОВ «Глобалрембуд» на ремонт покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 10 арк.;

Календарний графік виконання ремонту покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 1 арк.;

Дефектний акт Форми № 8 на виконання ремонту покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 1 арк.;

Договірна ціна на виконання ремонту покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 2 арк.;

Зведений кошторисний розрахунок Форма № 5 на виконання ремонту покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 2 арк.;

Розрахунки №№ 1-4, 9, 10 на виконання ремонту покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 2 арк.;

Пояснювальна записка на виконання ремонту покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 2 арк.;

Об`єктний кошторис № 2-1 на виконання ремонту покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 1 арк.;

Локальний кошторис на виконання ремонту покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 5 арк.;

Підсумкова відомість ресурсів на будівельні роботи № 2-1-1 Форма № 1 на виконання ремонту покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 6 арк.;

Загальновиробничі витрати на будівельні роботи № 2-1-1 Форма № 1 на виконання ремонту покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 1 арк.;

Цінова пропозиція ТОВ «Глобалрембуд» на виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві від 13 липня 2018 року, на 1 арк.;

Договір підряду без номеру та без дати укладений між КП «Голосієво-будінвест» та ТОВ «Глобалрембуд» на виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві, на 10 арк.;

Календарний графік виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві, на 1 арк.;

Довідка щодо підтвердження відповідності пропозиції торгів учасник від 13 липня 2018 року, на 1 арк.;

Дефектний акт Форми № 8 на виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві, на 1 арк.;

Договірна ціна на виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві, на 2 арк.;

Зведений кошторисний розрахунок Форма № 5 на виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві, на 2 арк.;

Розрахунки №№ 1-4, 9, 10 на виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві, на 2 арк.;

Пояснювальна записка на виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві, на 2 арк.;

Об`єктний кошторис № 2-1 на виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві, на 1 арк.;

Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1 Форма № 1 на виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві, на 5 арк.;

Підсумкова відомість ресурсів на будівельні роботи № 2-1-1 Форма № 1 на виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві, на 6 арк.;

Загальновиробничі витрати на будівельні роботи № 2-1-1 Форма № 1 на виконання ремонтних робіт будинку № 119 по вул. К.Малевича в м. Києві, на 1 арк.;

Цінова пропозиція ТОВ «Глобалрембуд» від 13 липня 2018 року на ремонт покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 1 арк.;

Договір підряду без номеру та без дати укладений між КП «Голосієво-будінвест» та ТОВ «Глобалрембуд» на ремонт покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 10 арк.;

Календарний графік виконання ремонту покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 1 арк.;

Довідка щодо підтвердження відповідності пропозиції торгів учасник, на 1 арк.;

Дефектний акт Форми № 8 на виконання ремонту покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 1 арк.;

Договірна ціна на виконання ремонту покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 2 арк.;

Зведений кошторисний розрахунок Форма № 5 на виконання ремонту покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 2 арк.;

Розрахунки №№ 1-4, 9, 10 на виконання ремонту покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 2 арк.;

Пояснювальна записка на виконання ремонту покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 2 арк.;

Об`єктний кошторис № 2-1 на виконання ремонту покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 1 арк.;

Локальний кошторис на виконання ремонту покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 5 арк.;

Підсумкова відомість ресурсів на будівельні роботи № 2-1-1 Форма № 1 на виконання ремонту покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 6 арк.;

Загальновиробничі витрати на будівельні роботи № 2-1-1 Форма № 1 на виконання ремонту покрівлі школи № 236 по вул. Заболотного, 144 в м. Києві, на 1 арк.;

Цінова пропозиція ТОВ «Глобалрембуд» на виконання ремонтних робіт електрощитових будинку № 35 по пр. Науки в м. Києві від 18 червня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка щодо підтвердження відповідності пропозиції торгів учасник. на виконання ремонтних робіт електрощитових будинку № 35 по пр. Науки в м. Києві від 18 червня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка про відсутність підстав для відмови в участі у процедурі закупівлі від 18 червня 2018 року, на 2 арк.;

Довідка про кожного суб`єкта господарювання, якого учасник планує залучати до виконання робіт, як субпідрядника, від 18 червня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка про відсутність підстав для відмови Замовником Учаснику в участі у процедурі закупівлі відповідно до статті 17 ЗУ «Про здійснення державних закупівель», на 1 арк.;

Повна інформаційна довідка з Єдиного реєстру підприємств № 309971, на 1 арк.;

Інформаційна довідка з Єдиного державного ре6єстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення № 1724767, на 1 арк.;

Копія довідки ІАА №0638720 на 1 арк.;

Копія листа Укрсоцбанку № 07-02/67-6997 від 08.06.2018 на 1 арк.;

Копія листа Укрсоцбанку № 07-02/67-6998 від 08.06.2018 на 1 арк.;

Довідка про наявність інформації в Єдиному державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні або пов`язані з корупцією правопорушення від 19 червня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка щодо винагороди від 19 червня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка про не притягнення до відповідальності за вчинення анти конкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів від 19 червня 2018 року, на 1 арк.;

Цінова пропозиція ТОВ «Глобалрембуд» на виконання ремонтних робіт електрощитових будинку № 33 по пр. Науки в м. Києві від 18 червня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка щодо підтвердження відповідності пропозиції торгів учасник. на виконання ремонтних робіт електрощитових будинку № 33 по пр. Науки в м. Києві від 18 червня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка про відсутність підстав для відмови в участі у процедурі закупівлі від 18 червня 2018 року, на 2 арк.;

Довідка про кожного суб`єкта господарювання, якого учасник планує залучати до виконання робіт, як субпідрядника, від 18 червня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка про відсутність підстав для відмови Замовником Учаснику в участі у процедурі закупівлі відповідно до статті 17 ЗУ «Про здійснення державних закупівель», на 1 арк.;

Повна інформаційна довідка з Єдиного реєстру підприємств № 309971, на 1 арк.;

Інформаційна довідка з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення № 1724767, на 1 арк.;

Копія довідки ІАА №0638720 на 1 арк.;

Копія листа Укрсоцбанку № 07-02/67-6997 від 08.06.2018 на 1 арк.;

Копія листа Укрсоцбанку № 07-02/67-6998 від 08.06.2018 на 1 арк.;

Довідка про наявність інформації в Єдиному державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні або пов`язані з корупцією правопорушення від 19 червня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка щодо винагороди від 19 червня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка про не притягнення до відповідальності за вчинення анти конкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів від 19 червня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка ТОВ «Глобалрембуд» про наявність обладнання та матеріально-технічної бази від 13 липня 2018 року, на 2 арк.;

Довідка ТОВ «Глобалрембуд» про працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід від 13 липня 2018 року, на 2 арк.;

Довідка про кожного суб`єкта господарювання, якого учасник планує залучати до виконання робіт, як субпідрядника, від 13 липня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка про відсутність підстав для відмови Замовником Учаснику в участі у процедурі закупівлі відповідно до статті 17 ЗУ «Про здійснення державних закупівель» від 13 липня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка про відсутність підстав для відмови в участі у процедурі закупівлі від 13 липня 2018 року, на 2 арк.;

Довідка щодо заходів із захисту довкілля від 13 липня 2018 року, на 1 арк;

Лист щодо зміни реквізитів від 13 липня 2018 року на 1 арк.;

Трудова угода № 51 від 02.07.2018 року, на 2 арк.;

Копія договору підряду № 243/2017 від 17.10.2017 з додатками;

Копія договору № 299-СЗ-16 з додатками;

Копія договору підряду № 244/2017 з додатками;

Копія договору підряду № 103/2017 з додатками;

Цінова пропозиція від 11 червня 2018 року;

Довідка щодо підтвердження відповідності пропозиції торгів учасник. на виконання ремонтних робіт облаштування безбар`єрного середовища, в тому числі проектні роботи школи 1-3 ступенів № 236 в м. Києві від 11 червня 2018 року, на 1 арк.;

Повна інформаційна довідка з Єдиного реєстру підприємств № 309971, на 1 арк.;

Інформаційна довідка з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення № 1724767, на 1 арк.;

Копія довідки ІАА №0638720 на 1 арк.;

Копія листа Укрсоцбанку № 07-02/67-6997 від 08.06.2018 на 1 арк.;

Копія листа Укрсоцбанку № 07-02/67-6998 від 08.06.2018 на 1 арк.;

Довідка про наявність інформації в Єдиному державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні або пов`язані з корупцією правопорушення від 19 червня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка щодо винагороди від 19 червня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка про не притягнення до відповідальності за вчинення анти конкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів від 19 червня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка щодо заходів із захисту довкілля від 11 червня 2018 року, на 1 арк;

Копія кваліфікаційного сертифікату АР № 011823 на 1 арк;

Відомості про учасника процедури закупівлі від 11 червня 2018 року;

Довідка про кожного суб`єкта господарювання, якого учасник планує залучати до виконання робіт, як субпідрядника, від 11 червня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка про відсутність підстав для відмови Замовником Учаснику в участі у процедурі закупівлі відповідно до статті 17 ЗУ «Про здійснення державних закупівель» від 11 червня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка про відсутність підстав для відмови в участі у процедурі закупівлі від 11 червня 2018 року, на 2 арк.;

Довідка ТОВ «Глобалрембуд» про наявність обладнання та матеріально-технічної бази від 11 червня 2018 року, на 2 арк.;

Довідка ТОВ «Глобалрембуд» про працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід від 11 червня 2018 року, на 4 арк.;

Цінова пропозиція від 11 червня 2018 року;

Довідка щодо підтвердження відповідності пропозиції торгів учасник. на виконання ремонтних робіт облаштування безбар`єрного середовища, в тому числі проектні роботи ліцею № 227 в м. Києві від 11 червня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка про наявність інформації в Єдиному державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні або пов`язані з корупцією правопорушення від 19 червня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка щодо винагороди від 19 червня 2018 року, на 1 арк.;

Довідка про не притягнення до відповідальності за вчинення анти конкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів від 19 червня 2018 року, на 1 арк.;

Повна інформаційна довідка з Єдиного реєстру підприємств № 309971, на 1 арк.;

Інформаційна довідка з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення № 1724767, на 1 арк.;

Лист Укрсоцбанку № 07-02/67-6997 від 08.06.2018 на 1 арк.;

Лист листа Укрсоцбанку № 07-02/67-6998 від 08.06.2018 на 1 арк.;

Довідка ІАА №0638720 на 1 арк.;

Копія договору підряду № 50-нд від 28.07.2016 року з додатками;

Копія договору підряду № 51-нд від 28.07.2016 року з додатками;

Копія договору підряду № 52-нд від 28.07.2016 року з додатками.

663.Робочий проект (РП) ГІ-204/34-17-ЗП, капітальний ремонт покрівлі у Голосіївському районі міста Києва по Просп. Науки,33;

664.Робочий проект (РП) ГІ-204/34-17-ЗП, капітальний ремонт покрівлі у Голосіївському районі міста Києва по Просп. Науки,33;

665.Робочий проект (РП) ГІ-204/34-17-ЗП, капітальний ремонт покрівлі у Голосіївському районі міста Києва по Просп. Науки,33;

666.Робочий проект (РП) ГІ-204/34-17-ЗП, капітальний ремонт покрівлі у Голосіївському районі міста Києва по Просп. Науки,33;

667.Робочий проект (РП) ГІ-204/32-17-ЗП, капітальний ремонт покрівлі у Голосіївському районі міста Києва по вул. Родимцева,9.

668.Робочий проект (РП) ГІ-204/32-17-ЗП, капітальний ремонт покрівлі у Голосіївському районі міста Києва по вул. Родимцева,9.

669.Робочий проект (РП) ГІ-204/32-17-ЗП, капітальний ремонт покрівлі у Голосіївському районі міста Києва по вул. Родимцева,9.

670.Робочий проект (РП) ГІ-204/30-17-ЗП, капітальний ремонт покрівлі у Голосіївському районі міста Києва по вул. Велика Китаївська, 61-А

671.Робочий проект (РП) ГІ-204/30-17-ЗП, капітальний ремонт покрівлі у Голосіївському районі міста Києва по вул. Велика Китаївська, 61-А

672.Робочий проект (РП) ГІ-204/30-17-ЗП, капітальний ремонт покрівлі у Голосіївському районі міста Києва по вул. Велика Китаївська, 61-А

673.Книга обліку руху трудових книжок і вкладишів до них

674.Робочий проект ГІ-204/4-17-ПС, капітальний ремонт підпірних стін у Голосіївському районі міста Києва по вул.. Антоновича,10

675. Робочий проект ,капітальний ремонт фундаменту житлового будинку попроси. Голосіївський,46/1 в Голосіївському районі м. Києва, ТОМ 4

676.Робочий проект «Реконструкція теплопункту комунального некомерційного підприємства «Консультативно-діагностичний центр» за адресою просп.. Голосіївський,59-А Голосіївського району м. Києва».

677.Робочий проект «Реконструкція теплопункту комунального некомерційного підприємства «Консультативно-діагностичний центр» за адресою просп.. Голосіївський,59-А Голосіївського району м. Києва».

678.Робочий проект «Реконструкція теплопункту комунального некомерційного підприємства «Консультативно-діагностичний центр» за адресою просп.. Голосіївський,59-А Голосіївського району м. Києва».

679.Робочий проект, капітальний ремонт фундаменту житлового будинку по просп.. Голосіївський ,46/1 в Голосіївському районі м. Києва.

680.Робочий проект, капітальний ремонт фундаменту житлового будинку по просп.. Голосіївський ,46/1 в Голосіївському районі м. Києва.

681.Робочий проект, капітальний ремонт асфальтного покриття прибудинкових територій та внутрішньо квартальних проїздів по просп.. Голосіївському, 86/1 у Голосіївському районі міста Києва.

682.Робочий проект, капітальний ремонт асфальтного покриття прибудинкових територій та внутрішньо квартальних проїздів по просп.. Голосіївському, 86/1 у Голосіївському районі міста Києва.

683.Робочий проект, капітальний ремонт асфальтного покриття прибудинкових територій та внутрішньо квартальних проїздів по просп.. Голосіївському, 86/1 у Голосіївському районі міста Києва.

684.Робочий проект капітальний ремонт асфальтового покриття прибудинкових території та внутрішньо квартальних проїздів по вул.. Стельмаха,6, пров. Задорожний,3 корп.3 у Голосіївському районі м. Києва.

685.Робочий проект капітальний ремонт асфальтового покриття прибудинкових території та внутрішньо квартальних проїздів по вул.. Стельмаха,6, пров. Задорожний,3 корп.3 у Голосіївському районі м. Києва.

686.Проект облаштування безбар`єрного середовища в тому числі проектні роботи спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов № 220 по вул.. Якубовського Маршала,7-Г в Голосіївському районі міста Києва.

687.Робочий проект, капітальний ремонт фундаменту житлового будинку по просп.. Голосіївський ,46/1 в Голосіївському районі м. Києва.

688.Робочий проект, капітальний ремонт фундаменту житлового будинку по просп.. Голосіївський ,46/1 в Голосіївському районі м. Києва.

689.Робочий проект, капітальний ремонт фундаменту житлового будинку по просп.. Голосіївський ,46/1 в Голосіївському районі м. Києва.

690.Робочий проект, капітальний ремонт фундаменту житлового будинку по просп.. Голосіївський ,46/1 в Голосіївському районі м. Києва.

691.Робочий проект капітальний ремонт асфальтового покриття прибудинкових території та внутрішньо квартальних проїздів по вул.. Стельмаха,6, пров. Задорожний,3 корп.3 у Голосіївському районі м. Києва.

692.Договір підряду № 97 від 12.06.2018 року

693.Додаток № 1 до Договір підряду № 97 від 12.06.2018 року. Дефектний акт на капітальний ремонт фасаду

694.Додаток № 2 до Договір підряду № 97 від 12.06.2018 року. Договірна ціна.

695.Додаток № 3 до Договір підряду № 97 від 12.06.2018 року. Календарний графік виконання.

696. Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1 (Ф№ 1)

697.Обєктний кошторис №2-1 (Ф-4)

698.Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва (Ф №-5)

699.Додаткова угода №2 до Договір підряду № 97 від 12.06.2018 року на капітальний ремонт фасаду від 14.11.2018 року

700.Додаткова угода № 3 до Договір підряду № 97 від 12.06.2018 року на капітальний ремонт фасаду від 06.12.2018 року

701.Скоригований дефектний акт від 06.12.2018 року (Ф8)

702.Договірна ціна

703.Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва (Ф №-5) від 06.12.2018

704.Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1 (Ф№ 1) 10.05.2018 року

705.Відомість ресурсів (Ф-5А)

706.Пояснювальна записка

707.Об`єктний кошторис №2-1 (Ф-4)

708.Акт обстеження від 02.10.2018 року

709.Копія експертного звіту № 1893-18Е від 05.11.2018 року

710.Додаткова угода № 1 до Договір підряду № 97 від 12.06.2018 року. Дефектний акт на капітальний ремонт фасаду від 06.08.2018 року з додатками

711.Додаткова угода № 3 до Договір підряду № 97 від 12.06.2018 року. Дефектний акт на капітальний ремонт фасаду від 06.12.2018 року

712.Скоригований дефектний акт (Ф8)

713.Договірна ціна

714.Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва (Ф №-5)

715.Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1 (Ф№ 1)

716.Відомість ресурсів (Ф-5А)

717.Пояснювальна записка

718.Об`єктний кошторис №2-1 (Ф-4)

719.Додаткова угода №2 до Договір підряду № 97 від 12.06.2018 року на капітальний ремонт фасаду від 14.11.2018 року

720.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт на витрати за листопад 2018 рік з додатками

721.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт на витрати за серпень 2018 рік з додатками

722.Папка жовтого кольору з додатками до договору №136 від 24.07.2018 року.

723.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт підсилення фундаменту будівлі у Голосіївському районі міста Київ по пр. Науки, 13, Робочий Проект (РП) ГІ-204/26-17-КЖ

724.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт електричних мереж у Голосіївському районі міста Київ по вул. Феодосійській, 48/52, Робочий Проект (РП) ГІ-204/7-17-ЕО

725.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт електричних мереж у Голосіївському районі міста Київ по вул. Феодосійській, 48/52, Робочий Проект (РП) ГІ-204/7-17-ЕО

726.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт електричних мереж у Голосіївському районі міста Київ по пр. Науки, 17/15, Робочий Проект (РП) ГІ-204/9-17-ЕО

727.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт електричних мереж у Голосіївському районі міста Київ по пр. Науки, 17/15, Робочий Проект (РП) ГІ-204/9-17-ЕО

728.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт електричних мереж у Голосіївському районі міста Київ по пр. Науки, 39, Робочий Проект (РП) ГІ-204/11-17-ЕО

729.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт електричних мереж у Голосіївському районі міста Київ по пр. Науки, 39, Робочий Проект (РП) ГІ-204/11-17-ЕО

730.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт міжквартального проїзду у Голосіївському районі міста Київ по пр. Науки, 22, Робочий Проект (РП) ГІ-204/3-17-МП

731.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт міжквартального проїзду у Голосіївському районі міста Київ по пр. Науки, 22, Робочий Проект (РП) ГІ-204/3-17-МП

732.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт покрівлі у Голосіївському районі міста Київ по вул. Велика Китаївська, 55-А, Робочий Проект (РП) ГІ-204/29-17-ЗП

733.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт покрівлі у Голосіївському районі міста Київ по вул. Велика Китаївська, 55-А, Робочий Проект (РП) ГІ-204/29-17-ЗП

734.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт покрівлі у Голосіївському районі міста Київ по вул. Малевіча, 119, Робочий Проект (РП) ГІ-204/31-17-ЗП

735.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт покрівлі у Голосіївському районі міста Київ по вул. Малевіча, 119, Робочий Проект (РП) ГІ-204/31-17-ЗП

736.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт покрівлі у Голосіївському районі міста Київ по пр-т. Науки, 9, Робочий Проект (РП) ГІ-204/35-17-ЗП

737.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт покрівлі у Голосіївському районі міста Київ по пр-т. Науки, 9, Робочий Проект (РП) ГІ-204/35-17-ЗП

738.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт покрівлі у Голосіївському районі міста Київ по вул. Бубнова, 8, Робочий Проект (РП) ГІ-204/28-17-ЗП

739.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт покрівлі у Голосіївському районі міста Київ по вул. Бубнова, 8, Робочий Проект (РП) ГІ-204/28-17-ЗП

740.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт покрівлі у Голосіївському районі міста Київ по пр-т. Науки, 20, Робочий Проект (РП) ГІ-204/33-17-ЗП

741.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт покрівлі у Голосіївському районі міста Київ по пр-т. Науки, 20, Робочий Проект (РП) ГІ-204/33-17-ЗП

742.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт ГВП і ХВП у Голосіївському районі міста Київ по вул. Голосіївська, 3, Робочий Проект (РП) ГІ-204/19-17- ГВП - ХВ

743.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт ГВП і ХВП у Голосіївському районі міста Київ по вул. Голосіївська, 3, Робочий Проект (РП) ГІ-204/19-17- ГВП - ХВП

744.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт ГВП і ХВП у Голосіївському районі міста Київ по вул. Стратегічне шосе, 17, Робочий Проект (РП) ГІ-204/12-17- ГВП - ХВ

745.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт ГВП і ХВП у Голосіївському районі міста Київ по вул. Стратегічне шосе, 17, Робочий Проект (РП) ГІ-204/12-17- ГВП - ХВП

746.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт ГВП і ХВП у Голосіївському районі міста Київ по вул. Феодосійська, 8, Робочий Проект (РП) ГІ-204/16-17- ГВП - ХВ

747.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт ГВП і ХВП у Голосіївському районі міста Київ по вул. Феодосійська, 8, Робочий Проект (РП) ГІ-204/16-17- ГВП ХВП

748.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт ГВП і ХВП у Голосіївському районі міста Київ по пр-т. Науки, 35 К.3, Робочий Проект (РП) ГІ-204/22-17- ГВП - ХВП

749.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт ГВП і ХВП у Голосіївському районі міста Київ по пр-т. Науки, 35 К.3, Робочий Проект (РП) ГІ-204/22-17- ГВП - ХВП

750.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт ГВП і ХВП у Голосіївському районі міста Київ по пр-т. Науки, 16, Робочий Проект (РП) ГІ-204/21-17- ГВП - ХВ

751.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт ГВП і ХВП у Голосіївському районі міста Київ по пр-т. Науки, 16, Робочий Проект (РП) ГІ-204/21-17- ГВП - ХВП

752.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт міжквартального проїзду у Голосіївському районі міста Київ по пр-т. Науки, 22, Робочий Проект (РП) ГІ-204/3-17- МП

753.Чорнові записи на 4 арк

754.ТОВ «Будівельно-Інноваційна компанія» Робочий Проект Реконструкція фасаду житлового будинку за адресою пр.Голосіївський, 19 у Голосіївському районі міста Києва, Том 1.2,. Паспорт опорядження фасадів 28-04/17 ПОФ

755.ТОВ «Будівельно-Інноваційна компанія» Робочий Проект Реконструкція фасаду житлового будинку за адресою пр.Голосіївський, 19 у Голосіївському районі міста Києва, Том 1.2,. Паспорт опорядження фасадів 28-04/17 ПОФ

756.ТОВ «Будівельно-Інноваційна компанія» Робочий Проект Реконструкція фасаду житлового будинку за адресою пр.Голосіївський, 19 у Голосіївському районі міста Києва, Том 1.1. АБР 28-04/17 АБ

757.ТОВ «Будівельно-Інноваційна компанія» Робочий Проект Реконструкція фасаду житлового будинку за адресою пр.Голосіївський, 19, у Голосіївському районі міста Києва, Том 1.1. АБР 28-04/17 АБ

758.ТОВ «Будівельно-Інноваційна компанія» Робочий Проект Реконструкція фасаду житлового будинку за адресою пр.Голосіївський, 19 у Голосіївському районі міста Києва, Том 1.2. АБР 28-04/17 ПОФ

759.ТОВ «Будівельно-Інноваційна компанія» Робочий Проект Реконструкція фасаду житлового будинку за адресою пр.Голосіївський, 19, у Голосіївському районі міста Києва, Том 1.1. АБР 28-04/17 АБ

760.ТОВ «Будівельно-Інноваційна компанія» Робочий Проект Реконструкція фасаду житлового будинку за адресою пр.Голосіївський, 19, у Голосіївському районі міста Києва, Том 1.1. АБР 28-04/17 АБ

761.ТОВ «Будівельно-Інноваційна компанія» Робочий Проект Реконструкція фасаду житлового будинку за адресою пр.Голосіївський, 19, у Голосіївському районі міста Києва, Том 1.3. Кошторисна документація 28-04/17 КД

762.ТОВ «Будівельно-Інноваційна компанія» Робочий Проект Реконструкція фасаду житлового будинку за адресою пр.Голосіївський, 19, у Голосіївському районі міста Києва, Том 1.3. Кошторисна документація 28-04/17 КД

763.ТОВ «Будівельно-Інноваційна компанія» Робочий Проект Реконструкція фасаду житлового будинку за адресою пр.Голосіївський, 19, у Голосіївському районі міста Києва, Том 1.3. Кошторисна документація 28-04/17 КД

764.ТОВ «Будівельно-Інноваційна компанія» Робочий Проект Реконструкція фасаду житлового будинку за адресою пр.Голосіївський, 19, у Голосіївському районі міста Києва, Том 1.3. Кошторисна документація 28-04/17 КД

765.ТОВ «Будівельно-Інноваційна компанія» Робочий Проект Реконструкція фасаду житлового будинку за адресою пр.Голосіївський, 19, у Голосіївському районі міста Києва, Том 1.2. Паспорт опорядження фасадів 28-04/17 ПОФ

766.ТОВ «Артбудпроект Інвест» Робочий Проект. Капітальний ремонт асфальтового покриття за по пр. Голосіївському, 86/1, у Голосіївському районі міста Києва, Коригування, Том 1. Кошторисна документація 01-18-013- К

767.ТОВ «Артбудпроект Інвест» Робочий Проект. Капітальний ремонт асфальтового покриття за по вул. Антоновича, 41, у Голосіївському районі міста Києва, Том 1. Кошторисна документація 01-18-033- К

768.ТОВ «Артбудпроект Інвест» Робочий Проект. Капітальний ремонт асфальтового покриття за по вул. Антоновича, 7-Б, у Голосіївському районі міста Києва, Том 1. Кошторисна документація 01-18-031- К

769.ТОВ «Артбудпроект Інвест» Робочий Проект. Капітальний ремонт асфальтового покриття за по вул. Льва Толстого, 15-А, у Голосіївському районі міста Києва, Том 1. Кошторисна документація 01-18-034- К

770.ТОВ «Артбудпроект Інвест» Робочий Проект. Капітальний ремонт асфальтового покриття за по пр. Голосіївському, 86/1, у Голосіївському районі міста Києва, Коригування, Том 1. Кошторисна документація 01-18-013- К

771.ТОВ «Артбудпроект Інвест» Робочий Проект. Капітальний ремонт асфальтового покриття за по вул. Велика Васильківська, 132, у Голосіївському районі міста Києва, Том 1. Кошторисна документація 01-18-028- К

772.ТОВ «Артбудпроект Інвест» Робочий Проект. Капітальний ремонт асфальтового покриття за по вул. Стельмаха Михайла, 6, у Голосіївському районі міста Києва, Коригування, Том 1. Кошторисна документація 01-18-014- К

773.ТОВ «Артбудпроект Інвест» Робочий Проект. Капітальний ремонт асфальтового покриття за по вул. Стельмаха Михайла, 6, у Голосіївському районі міста Києва, Коригування, Том 1. Кошторисна документація 01-18-014- К

774.Журнал авторского надзора за строительством

775.Журнал авторского надзора за строительством

776.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт ГВП і ХВП у Голосіївському районі міста Київ по вул. Феодосійська, 48/52, Робочий Проект (РП) ГІ-204/14-17- ГВП - ХВП

777.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт ГВП і ХВП у Голосіївському районі міста Київ по вул. Феодосійська, 48/52, Робочий Проект (РП) ГІ-204/14-17- ГВП - ХВП

778.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт ГВП і ХВП у Голосіївському районі міста Київ по вул. Велика Китаївська, 55-А, Робочий Проект (РП) ГІ-204/17-17- ГВП - ХВ

779.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт ГВП і ХВП у Голосіївському районі міста Київ по вул. Велика Китаївська, 55-А, Робочий Проект (РП) ГІ-204/17-17- ГВП - ХВП

780.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт ГВП і ХВП у Голосіївському районі міста Київ по вул. Велика Китаївська, 61-А, Робочий Проект (РП) ГІ-204/18-17- ГВП - ХВП

781.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт ГВП і ХВП у Голосіївському районі міста Київ по вул. Велика Китаївська, 61-А, Робочий Проект (РП) ГІ-204/18-17- ГВП - ХВП

782.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт ГВП і ХВП у Голосіївському районі міста Київ по вул. Стратегічне шосе, 2-А, Робочий Проект (РП) ГІ-204/13-17- ГВП - ХВП

783.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт ГВП і ХВП у Голосіївському районі міста Київ по вул. Стратегічне шосе, 2-А, Робочий Проект (РП) ГІ-204/13-17- ГВП - ХВП

784.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт ГВП і ХВП у Голосіївському районі міста Київ по пр-т. Науки, 4, Робочий Проект (РП) ГІ-204/24-17- ГВП ХВ

785.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт ГВП і ХВП у Голосіївському районі міста Київ по пр-т. Науки, 4, Робочий Проект (РП) ГІ-204/24-17- ГВП ХВП

786.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт ГВП і ХВП у Голосіївському районі міста Київ по вул. Феодосійська, 6, Робочий Проект (РП) ГІ-204/15-17- ГВП - ХВП

787.Виробниче підприємство Спецінжбуд» Капітальний ремонт ГВП і ХВП у Голосіївському районі міста Київ по вул. Феодосійська, 6, Робочий Проект (РП) ГІ-204/15-17- ГВП - ХВП

788.Примірна тендерна документація «Реконструкція будинку дошкільного навчального закладу № 658» пр-т 40-річчя жовтня , 94/96 на 71арк.

789.Фіолетова папка з написом 2018 з документами-чорнетками.

790.Ноутбук марки DELL, DPN: К3Y7M A00 JSD2 з зарядним пристроєм.

791.Ноутбук марки «Dell» чорного кольору з сірими вставками service tag (s/n) J9M0YY1 express, service code 41940056809 та зарядний пристрій до нього.

Ухвала підлягає негайному виконанню.

Уповноваженому прокурору Київської місцевої пркоуратури №1 у кримінальному провадженні № 12017100010007744 від 22.08.2017 року забезпечити збереження майна, на яке накладено арешт.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Київського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її проголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення28.01.2019
Оприлюднено17.02.2023

Судовий реєстр по справі —752/20825/17

Ухвала від 02.09.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 02.09.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 03.09.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 03.09.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 28.10.2021

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Слободянюк А. В.

Ухвала від 28.10.2021

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Слободянюк А. В.

Ухвала від 16.03.2020

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 16.03.2020

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 05.09.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 05.09.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні