Ухвала
від 28.05.2019 по справі 448/461/19
МОСТИСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер: 448/461/19

Провадження № 2/448/414/19

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

28.05.2019 року Мостиський районний суд Львівської області в складі:

головуючого судді Кічака Ю.В.,

при секретарі судового засідання Тхір О.Т.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду м.Мостиська цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Мостиської міської ради Львівської області, треті особи - відділ Держгеокадастру у Мостиському районі Львівської області, Приватний нотаріус Мостиського районного нотаріального округу Львівської області Яксманицький Роман Степанович, Мостиська державна нотаріальна контора Львівської області, про встановлення факту постійного проживання із спадкодавцем на час відкриття спадщини та визнання права власності на земельні ділянки в порядку спадкування за заповітом ,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні суду перебуває зазначена цивільна справа.

В підготовче судове засідання учасники справи не з`явилися.

В матеріалах справи наявне письмове клопотання позивача ОСОБА_1 про розгляд зазначеної цивільної справи у її відсутності.

Представник відповідача - Мостиської міської ради Львівської області скерував на адресу суду письмове клопотання про розгляд зазначеної цивільної справи у їх відсутності.

Представник третьої особи - Відділу Держгеокадастру у Мостиськомурайоні був повідомлений належним чином, у судове засідання не з`явився, клопотань про відкладення або про розгляд справи за його відсутності до суду не надходило.

Третя особа - Приватний нотаріус Мостиського районного нотаріального округу Львівської області Яксманицький Р.С. в у судове засідання не з`явився, а скерував на адресу Інформаційні довідки зі Спадкового реєстру (спадкові справи та видані на їх підставі свідоцтва про право на спадщину), (заповіти/спадкові договори), а також клопотання про розгляд справи за його відсутності.

Представник третьої особи - Мостиської державної нотаріальної контори Львівської області в підготовче судове засідання не з`явився, направив на адресу Інформаційні довідки зі Спадкового реєстру (спадкові справи та видані на їх підставі свідоцтва про право на спадщину), (заповіти/спадкові договори).

Частиною 2 ст.247 ЦПК України передбачено, що у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою технічного засобу не здійснюється.

Підстави для відкладення підготовчого судового засідання або оголошення перерви - відсутні.

При підготовці справи до судового розгляду по суті були проведені підготовчі дії, передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України.

Встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає.

Будь-яких інших клопотань до суду не надійшло.

Відповідно до п.15 ч.2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, суд вважає їх достатніми, тому підготовче провадження підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні у порядку загального позовного провадження, встановивши загальний порядок дослідження доказів.

Керуючись ст.ст. 197-198, 200, 260 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Мостиської міської ради Львівської області, треті особи - відділ Держгеокадастру у Мостиському районі Львівської області, Приватний нотаріус Мостиського районного нотаріального округу Львівської області Яксманицький Роман Степанович, Мостиська державна нотаріальна контора Львівської області, про встановлення факту постійного проживання із спадкодавцем на час відкриття спадщини та визнання права власності на земельні ділянки в порядку спадкування за заповітом .

Призначити справу до судового розгляду по суті в порядку загального позовного провадження у відкритому судовому засіданні на 27 червня 2019р. на 12.00 год. , встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Про дату, час і місце проведення судового засідання у справі повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя Ю.В.Кічак

Дата ухвалення рішення28.05.2019
Оприлюднено28.06.2019
Номер документу82690189
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —448/461/19

Рішення від 20.09.2019

Цивільне

Мостиський районний суд Львівської області

Кічак Ю. В.

Рішення від 20.09.2019

Цивільне

Мостиський районний суд Львівської області

Кічак Ю. В.

Ухвала від 28.05.2019

Цивільне

Мостиський районний суд Львівської області

Кічак Ю. В.

Ухвала від 25.04.2019

Цивільне

Мостиський районний суд Львівської області

Кічак Ю. В.

Ухвала від 15.04.2019

Цивільне

Мостиський районний суд Львівської області

Кічак Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні