Ухвала
від 01.07.2019 по справі 491/461/19
АНАНЬЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 491/461/19

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

01 липня 2019 року Ананьївський районний суд Одеської області в складі: головуючого судді - Желяскова О. О.,

за участю секретаря - Гула О.Р.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Ананьїв в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Ананьївського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ст.-гімназія-ДНЗ" про захист честі, гідності та ділової репутації, про відшкодування моральної шкоди, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_2 ,

ВСТАНОВИВ:

14 травня 2019 року ОСОБА_1 звернулася до суду з позовною заявою до Ананьївського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ст.-гімназія-ДНЗ" про захист честі, гідності та ділової репутації, про відшкодування моральної шкоди, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_2 .

В підготовче судове засідання, призначене на 01 липня 2019 року, позивач не з`явилась, однак надала письмову заяву, в якій просить справу підготовче зачфдання по справі провести у її відсутність

Відповідач в судове засідання не з`явився, про дату, час і місце судового засідання повідомлені належним чином, причини неявки суду не повідомив. Відповідачем надано відзив на позовну заяву та додані до нього документи.

Третя особа в судове засідання на розгляд справи не з`явилась, про дату, час та місце розгляду справи повідомлена належним чином, однак надала письмову заяву, в якій просить підготовче засідання по справі провести у її відсутність. Позовні вимоги не визнає.

Суд не вбачає підстав для відкладення або оголошення перерви у підготовчому судовому засіданні, передбачених ст.ст.198 ЦПК України.

Приписами ст.189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ст.200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

За результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду; закриття провадження у справі; закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В ході підготовчого судового засідання визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги. Вирішено питання про склад осіб, які братимуть участь у справі. Підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі не встановлено. В наданий судом строк сторони не надали суду заяв, клопотань, змін, доповнень чи заперечень до заяви, що дає суду можливість розглянути справу в судовому засіданні за наявними доказами, закінчивши підготовку справи до судового розгляду.

Таким чином проведено всі підготовчі дії, які необхідні для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті та які є достатніми для закриття підготовчого провадження і призначення судового засідання для розгляду справи.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст.ст.189, 200, 259, 260, 261 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Ананьївського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ст.-гімназія-ДНЗ" про захист честі, гідності та ділової репутації, про відшкодування моральної шкоди, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_2 - закрити.

Призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Ананьївського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ст.-гімназія-ДНЗ" про захист честі, гідності та ділової репутації, про відшкодування моральної шкоди, третя особа, яка не заявляє смостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_2 до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 13 серпня 2019 року на 09 годину 00 хвилин в залі судових засідань Ананьївського районного суду Одеської області, про що повідомити учасників справи.

Копію ухвали надіслати учасникам справи, відповідача попередити про наслідки повторної неявки в судове засідання (це може бути підставою для заочного розгляду справи).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: Желясков О.О.

Дата ухвалення рішення01.07.2019
Оприлюднено03.07.2019
Номер документу82741978
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —491/461/19

Рішення від 15.12.2020

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Желясков О. О.

Рішення від 15.12.2020

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Желясков О. О.

Ухвала від 01.07.2019

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Желясков О. О.

Ухвала від 21.05.2019

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Желясков О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні