Ухвала
від 10.07.2019 по справі 647/562/19
БЕРИСЛАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 647/562/19

№ провадження 2/647/272/2019

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10.07.2019 року Бериславський районний суд Херсонської області у складі:

головуючого - судді: Миргород В.С.

при секретарі: Полозок Т.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Бериславі Херсонської області цивільну справу №647/562/19 за позовною заявою ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє ОСОБА_2 , до Львівської сільської ради, про визнання права власності на земельну ділянку (пай) в порядку спадкування та про встановлення родинних відносин, суд

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Бериславського районного суду Херсонської області перебуває зазначена цивільна справа.

Ухвалою суду від 11.03.2019 року провадження у справі було призначено за правилами загального провадження та призначено підготовче судове засідання.

Ухвалою суду від 23.04.2019 року провадження у справі було призначено до судового розгляду.

Представник позивача-адвокат Мальцева Т.В. в судове засідання не з`явилася, подала до суду заяву про залишення позовної заяви в частині визнання права на земельну частку (пай) в порядку спадкування без розгляду.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Суд вирішив за можливе, розглянути справу без участі учасників процесу.

Відповідно до вимог п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення її без розгляду, а тому заява представника позивача-адвоката Мальцевої Т.В. в частині визнання права на земельну частку (пай) в порядку спадкування підлягає задоволенню.

Керуючись п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє ОСОБА_2 , до Львівської сільської ради, про визнання права на земельну частку (пай) в порядку спадкування - залишити без розгляду.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку безпосередньо до Херсонського апеляційного суду, шляхом подачі апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення, однак з врахуванням п. 15.5 розділу ХII "Перехідні положення" ЦПК України, тобто до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи до Херсонського апеляційного суду через Бериславський районний суд Херсонської області.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення суду або у разі розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного рішення суду.

З текстом ухвали можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://reyestr.court.gov.ua

Суддя В. С. Миргород

СудБериславський районний суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення10.07.2019
Оприлюднено12.07.2019
Номер документу82950373
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —647/562/19

Рішення від 10.07.2019

Цивільне

Бериславський районний суд Херсонської області

Миргород В. С.

Ухвала від 10.07.2019

Цивільне

Бериславський районний суд Херсонської області

Миргород В. С.

Ухвала від 23.04.2019

Цивільне

Бериславський районний суд Херсонської області

Миргород В. С.

Ухвала від 11.03.2019

Цивільне

Бериславський районний суд Херсонської області

Миргород В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні