Ухвала
від 10.07.2019 по справі 274/4091/19
БЕРДИЧІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №274/4091/19

Провадження № 2-а/0274/99/19

У Х В А Л А

"10" липня 2019 р. м. Бердичів

Суддя Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області Хуторна І.Ю., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 , який зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 , проживає за адресою: АДРЕСА_2 , до Відділу контролю за використанням та охороною земель в Бердичівському районі Управління контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області, який знаходиться за адресою: Житомирська область, м. Бердичів, вул. Європейська, 54, про скасування постанови, про накладення адміністративного стягнення,-

в с т а н о в и в:

Позивач звернувся до суду з позовом до відповідача про скасування постанови про накладення адміністративного стягнення від 25.06.2019 № 273-ДК/0165По/08/01/-19 з тих підстав, що вказаною поставною на нього накладено стягнення як на директора ДП Бердичівське лісове господарство за скоєння правопорушення і заподіяння матеріальної шкоди внаслідок самовільного зайняття земельної ділянки та використання земельної ділянки не за цільовим призначенням, однак заволодіння земельними ділянками не мало місця, оскільки ДП Бердичівське лісове господарство виконувало програму уряду про заліснення земель.

Позов подано з дотриманням правил підсудності, в межах строків, встановлених законом.

Відповідно до ч.ч. 1, 2 ст. 12 КАС України , адміністративне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку позовного провадження (загального або спрощеного). Спрощене позовне провадження призначене для розгляду справ незначної складності та інших справ, для яких пріоритетним є швидке вирішення справи.

Виходячи з положень ст. ст. 171 , 257 КАС України , оскільки справа належить до справ незначної складності, позовну заяву належить розглядати за правилами спрощеного позовного провадження.

Керуючись приписами ст. ст. 12 , 171 , 257 - 263 Кодексу адміністративного судочинства України , суддя,

п о с т а н о в и в:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Відділу контролю за використанням та охороною земель в Бердичівському районі Управління контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області про скасування постанови про накладення адміністративного стягнення.

Розгляд справи проводити за правилами спрощеного позовного провадження в судовому засіданні з повідомленням (викликом) учасників справи.

Призначити судове засідання об 11-00 год 29 липня 2019 року у приміщенні Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області за адресою: Житомирська область, м. Бердичів, вул. Житомирська, 30-А.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Запропонувати відповідачеві у п`ятнадцятиденний строк з дня одержання копії ухвали про відкриття спрощеного провадження у справі подати до суду відзив на адміністративний позов разом з усіма доказами, що обґрунтовують доводи, які в ньому наведені або заяву про визнання позову, з одночасним направленням позивачеві - копії відзиву з доданими матеріалами.

У разі ненадання відзиву розгляд справи буде здійснено за наявними матеріалами.

Запропонувати позивачеві у п`ятиденний строк з дня одержання відзиву на позов, подати до суду відповіді на відзив, з одночасним направленням відповідачеві - копії відповіді на відзив.

Запропонувати відповідачеві у п`ятиденний строк з дня одержання відповіді на відзив, подати до суду заперечення на відповідь на відзив, з одночасним направленням позивачеві - копії такого заперечення.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://bd.zt.court.gov.ua/sud0603/.

Роз`яснити учасникам справи про наявність у них процесуальних прав і обов`язків, що передбачені ст. ст. 44 , 47 Кодексу адміністративного судочинства України .

Ухвала набирає чинності з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя І.Ю.Хуторна

СудБердичівський міськрайонний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення10.07.2019
Оприлюднено12.07.2019
Номер документу82952811
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —274/4091/19

Постанова від 13.01.2020

Адміністративне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Василенко Р. О.

Ухвала від 29.07.2019

Адміністративне

Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області

Хуторна І. Ю.

Ухвала від 10.07.2019

Адміністративне

Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області

Хуторна І. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні