Ухвала
від 17.07.2019 по справі 317/745/19
ЗАПОРІЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 317/745/19

Провадження № 2/317/593/2019

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17 липня 2019 року м. Запоріжжя

Запорізький районний суд Запорізької області у складі:

головуючого судді Мінгазова Р.В.,

за участю секретаря судового засідання Герман Н.П.,

представника позивача ОСОБА_1 .

представника третьої особи Бакум Д.О.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні у загальному позовному провадженні цивільну справу за позовом Приватного підприємства Світточ до ОСОБА_2 , фізичної особи підприємця ОСОБА_3 , третя особа - Запорізька державна адміністрація Запорізької області (сектор з питань державної реєстрації), Головне управління Держгеокадастру у Запорізькій області про визнання договору оренди землі недійсним,

ВСТАНОВИВ:

В провадження Запорізького районного суду Запорізької області надійшла цивільна справа за позовом Приватного підприємства Світточ до ОСОБА_2 , фізичної особи підприємця ОСОБА_3 , третя особа - Запорізька державна адміністрація Запорізької області (сектор з питань державної реєстрації), Головне управління Держгеокадастру у Запорізькій області про визнання договору оренди землі недійсним.

У підготовче засідання з`явився представник позивача Василега І.М. та представник Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області - Бакум Д.О. вважають можливим закрити підготовче засідання та призначити справу до розгляду по суті.

Відповідачі та представник Запорізької державної адміністрації Запорізької області до суду не з`явились, причини неявки суду не повідомили, жодних заяв не надали.

Бажання укласти мирову угоду, передати справу на розгляд третейського суду або звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді сторони не виявили.

При підготовці справи до судового розгляду були проведені підготовчі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України. Суд вважає їх достатніми для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 197-200 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом Приватного підприємства Світточ до ОСОБА_2 , фізичної особи підприємця ОСОБА_3 , третя особа - Запорізька державна адміністрація Запорізької області (сектор з питань державної реєстрації), Головне управління Держгеокадастру у Запорізькій області про визнання договору оренди землі недійсним до судового розгляду по суті на 07 серпня 2019 року о 11 год. 00 хв.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://zp.zp.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя Р.В. Мінгазов

Дата ухвалення рішення17.07.2019
Оприлюднено18.07.2019
Номер документу83065785
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання договору оренди землі недійсним

Судовий реєстр по справі —317/745/19

Рішення від 07.08.2019

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Мінгазов Р. В.

Ухвала від 17.07.2019

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Мінгазов Р. В.

Ухвала від 20.03.2019

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Мінгазов Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні