Ухвала
від 17.07.2019 по справі 748/1190/19
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження №2/748/531/19

Єдиний унікальний № 748/1190/19

У Х В А Л А

17 липня 2019 рокум. Чернігів

Чернігівський районний суд Чернігівської області

в складі: головуючого - судді Меженнікової С.П.

при секретарі Красній О.А.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні позовну заяву ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до територіальної громади с. Піски Чернігівського району Чернігівської області в особі Пісківської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області про визнання права власності на житловий будинок із господарськими будівлями та спорудами в порядку спадкування, третя особа, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Чернігівська районна державна нотаріальна контора, -

ВСТАНОВИВ:

Учасники справи в підготовче засідання не з`явилися, про день та час розгляду справи повідомлені належним чином. Представником позивачів - адвокатом Кравченко В.В. та відповідачем надані клопотання про розгляд справи у їх відсутності, в яких також зазначили: представник позивача - про підтримання позову, відповідач - про визнання позову. Третя особа: Чернігівська районна державна нотаріальна контора явку свого представника в судове засідання не забезпечила, про причину неявки не повідомила, свою позицію щодо позову не висловила.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового засідання технічними засобами не здійснювалося, в зв`язку з неявкою всіх учасників справи.

Відповідно до вимог п.3 ч. 2 ст. 198 ЦПК України суд відкладає підготовче судове засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадку коли питання, визначенні ч.2 ст.197 цього Кодексу, не можуть бути розглянуті у даному підготовчому засіданні.

При відкритті провадження по даній справі, судом було задоволено клопотання представника позивача про витребування у нотаріуса інформації щодо заведення спадкової справи до майна ОСОБА_4 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 . Проте, дану інформацію на час проведення підготовчого засідання судом не отримано. Листом Чернігівської районної державної нотаріальної контори було повідомлено, що спадкова справа № 200/2002, яка заведена до майна ОСОБА_4 , знаходиться на зберіганні в Державному нотаріальному архіві Чернігівської області. За таких обставин, суд вважає за необхідне витребувати із Державного нотаріального архіву Чернігівської області копію спадкової справи, заведеної до майна ОСОБА_4 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 .

За таких обставин, підготовче засідання, відповідно до ч.2 ст.198 ЦПК України, підлягає відкладенню.

На підставі наведеного та керуючись ст. 198, 260 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Підготовче засідання відкласти, призначивши наступне засідання на 09 серпня 2019 року на 08:30 годину в приміщенні Чернігівського районного суду Чернігівської області.

До розгляду справи по суті здійснити наступні процесуальні дії :

Витребувати із Державного нотаріального архіву Чернігівської області копію спадкової справи, заведеної до майна ОСОБА_4 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя С. П. Меженнікова

Дата ухвалення рішення17.07.2019
Оприлюднено18.07.2019
Номер документу83084489
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —748/1190/19

Рішення від 19.08.2019

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Меженнікова С. П.

Ухвала від 17.07.2019

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Меженнікова С. П.

Ухвала від 16.05.2019

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Меженнікова С. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні