Ухвала
від 23.07.2019 по справі 533/1349/18
КРЮКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРЕМЕНЧУКА

Провадження № 2/537/366/2019

Справа № 533/1349/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23.07.2019 Крюківський районний суд м. Кременчука Полтавської області у складі головуючого судді Фадєєвої С.О., за участі секретаря Герасименко Л.М., розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду м. Кременчука цивільну справу за позовною заявою товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Добробут до ОСОБА_1 , товариства з обмеженою відповідальністю Партнер Агро Груп , державного реєстратора Полтавської філії комунального підприємства Реєстрація бізнесу Коровинської сільської ради Недригайлівського району Сумської області Онищенка Руслана Миколайовича, комунального підприємства Реєстрація бізнесу Коровинської сільської ради Недригайлівського району Сумської області про визнання недійсною угоди про дострокове розірвання договору оренди та визнання недійсним договору оренди землі,

встановив:

Позивач ТОВ Агрофірма Добробут звернувся до Козельщинського районного суду Полтавської області з позовом до ОСОБА_1 , товариства з обмеженою відповідальністю Партнер Агро Груп , державного реєстратора Полтавської філії комунального підприємства Реєстрація бізнесу Коровинської сільської ради Недригайлівського району Сумської області Онищенка Р.М. про визнання недійсною угоди про дострокове розірвання договору оренди та визнання недійсним договору оренди землі.

Ухвалою Крюківського районного суду м. Кременчука Полтавської області від 19.02.2019 в справі призначено підготовче судове засідання.

19.03.2019 підготовче судове засідання було відкладено у зв`язку з неявкою відповідачів ОСОБА_1 , державного реєстратора Полтавської філії комунального підприємства Реєстрація бізнесу Коровинської сільської ради Недригайлівського району Сумської області Онищенка Р.М. та відсутністю відомостей про його належне повідомлення про час та місце підготовчого судового засідання.

17.04.2019 підготовче судове засідання було відкладено у зв`язку з неявкою відповідачів ОСОБА_1 та державного реєстратора Полтавської філії комунального підприємства Реєстрація бізнесу Коровинської сільської ради Недригайлівського району Сумської області Онищенка Р.М. та відсутністю відомостей про його належне повідомлення про час та місце підготовчого судового засідання.

23.05.2019 підготовче судове засідання відкладено у зв`язку з залученням співвідповідача в справі - комунального підприємства Реєстрація бізнесу Коровинської сільської ради Недригайлівського району Сумської області.

В підготовче судове засідання 18.06.2019 представник позивача та представник відповідача ТОВ Партнер Агро Груп не з`явилися, надали суду заяви, відповідно до яких просили підготовче судове засідання, призначене на 18.06.2019 провести у їх відсутності.

В підготовче судове засідання 23.07.2019 представник позивача, представник відповідача ТОВ Партнер Агро Груп та представник відповідача Назаренко С.Р. не з`явилися, надали суду заяви, відповідно до яких просили підготовче судове засідання, призначене на 23.07.2019, відкласти.

Відповідач державний реєстратор Полтавської філії комунального підприємства Реєстрація бізнесу Коровинської сільської ради Недригайлівського району Сумської області Онищенко Р.М. та представник відповідача комунального підприємства Реєстрація бізнесу Коровинської сільської ради Недригайлівського району Сумської області у підготовче судове засідання не з`явилися, у суду відсутні відомості щодо вручення останнім судових повісток.

Суд зазначає, що принцип змагальності є одним із основних принципів цивільного судочинства. Кожна сторона провадження має бути поінформована про подання та аргументи іншої сторони та має отримувати нагоду коментувати чи спростовувати їх.

Частиною 3 ст.189 ЦПК України визначено, що підготовче провадження має бути проведене протягом шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі. У виняткових випадках, для належної підготовки справи для розгляду по суті цей строк може бути продовжений не більше ніж на тридцять днів за клопотанням однієї із сторін або з ініціативи суду.

Враховуючи неможливість проведення підготовчого судового засідання у встановлений законом строк, суд вважає за необхідне продовжити строк підготовчого судового засідання та відкласти підготовче судове засідання для належного повідомлення відповідачів про час та місце судового засідання.

Керуючись ст.178,179, 180, 189, 197, 198, Цивільного процесуального кодексу України, суддя,

УХВАЛИВ:

Продовжити по цивільній справі за позовною заявою товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Добробут до ОСОБА_1 , товариства з обмеженою відповідальністю Партнер Агро Груп , державного реєстратора Полтавської філії комунального підприємства Реєстрація бізнесу Коровинської сільської ради Недригайлівського району Сумської області Онищенка Руслана Миколайовича, комунального підприємства Реєстрація бізнесу Коровинської сільської ради Недригайлівського району Сумської області про визнання недійсною угоди про дострокове розірвання договору оренди та визнання недійсним договору оренди землі строк підготовчого судового провадження .

Відкласти підготовче судове засідання на 07 серпня 2019 року о 15 год.00 хв. .

Ухвала не може бути оскаржена окремо від рішення суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, яка розглядається на сторінці офіційного вебпорталу судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою kr.pl.court.gov.ua/sud1615/.

Суддя: С.О.Фадєєва

Повний текст ухвали виготовлений та проголошений 26 липня 2019 року о 15 год. 00 хв.

СудКрюківський районний суд м.Кременчука
Дата ухвалення рішення23.07.2019
Оприлюднено30.07.2019
Номер документу83298022
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —533/1349/18

Ухвала від 14.05.2020

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

Фадєєва С. О.

Ухвала від 14.05.2020

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

Фадєєва С. О.

Ухвала від 13.02.2020

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

Фадєєва С. О.

Ухвала від 13.02.2020

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

Фадєєва С. О.

Ухвала від 07.08.2019

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

Фадєєва С. О.

Ухвала від 07.08.2019

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

Фадєєва С. О.

Ухвала від 23.07.2019

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

Фадєєва С. О.

Ухвала від 23.07.2019

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

Фадєєва С. О.

Ухвала від 18.06.2019

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

Фадєєва С. О.

Ухвала від 23.05.2019

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

Фадєєва С. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні