Ухвала
від 05.08.2019 по справі 1.380.2019.003587
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа № 1.380.2019.003587

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

05 серпня 2019 року м. Львів

Львівський окружний адміністративний суд в складі:

головуючого - судді Мричко Н.І.,

за участю секретаря судового засідання Кулик С.В.,

представника позивача Пиць Н.В.,

провівши підготовку до судового розгляду адміністративної справи за позовом керівника Городоцької місцевої прокуратури Львівської області в інтересах держави до Відділу освіти Городоцької районної державної адміністрації Львівської області про визнання протиправною бездіяльність, зобов`язання вчинити дії, -

встановив:

керівник Городоцької місцевої прокуратури Львівської області в інтересах держави (надалі - позивач) звернувся до Львівського окружного адміністративного суду із позовом до Відділу освіти Городоцької районної державної адміністрації Львівської області (надалі - відповідач), в якому просить:

- визнати протиправною бездіяльність Відділу освіти Городоцької районної державної адміністрації Львівської області щодо невжиття заходів по оформленню правовстановлюючих документів на земельні ділянки, що перебувають у користуванні Повітненської ЗОШ І-ІІ ст., Долинянського НВК загальною площею 6,0 га;

- зобов`язати Відділ освіти Городоцької районної державної адміністрації Львівської області вчинити дії щодо оформлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки, що перебувають у користуванні Повітненської ЗОШ І-ІІ ст., Долинянського НВК загальною площею 6,0 га.

Ухвалою судді від 17.07.2019 відкрито провадження у справі та призначено справу до розгляду в порядку загального позовного провадження.

01.08.2019 на електронну адресу суду від відповідача надійшла заява про визнання позову (вх. № 2472ел), згідно з якою відповідач позовні вимоги визнає повністю і не заперечує проти ухвалення судом рішення про задоволення позову позивача. Одночасно просить суд підготовче засідання, призначене на 05.08.2019 проводити у відсутності відповідача.

Представник позивача у підготовчому засіданні позовні вимоги підтримала з підстав, наведених у позові. Щодо призначення справи до судового розгляду по суті не заперечила.

На стадії підготовчого провадження справи до розгляду по суті, сторони примирення не досягли.

Суд, провів підготовчі дії, які необхідні для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті, зокрема: остаточно визначив предмет спору та характер спірних правовідносин, позовних вимог та склад учасників судового процесу; з`ясував заперечення проти позовних вимог; визначив обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрав відповідні докази; вирішив відводи; визначив порядок розгляду справи.

Суд вважає, що всі підготовчі дії виконані в повному обсязі та є достатніми для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статями 173, 180, 183 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Підготовче провадження в адміністративній справі закрити.

2. Призначити справу до судового розгляду по суті.

3. Судовий розгляд по суті відбудеться 05 вересня 2019 року о 13:30 год., у приміщенні Львівського окружного адміністративного суду, за адресою: м. Львів, вул. Чоловського, 2 (1-й поверх, зал судових засідань № 9).

4. Роз`яснити, що докази, заяви з процесуальних питань подаються до суду відповідно до статей 79, 166-167 цього Кодексу.

5. Інформацію по справі можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: http://adm.lv.court.gov.ua.

Відповідно до частини другої статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення.

Суддя Мричко Н.І.

Дата ухвалення рішення05.08.2019
Оприлюднено07.08.2019
Номер документу83436424
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —1.380.2019.003587

Рішення від 05.09.2019

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

Ухвала від 05.08.2019

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

Ухвала від 17.07.2019

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні