Ухвала
від 05.08.2019 по справі 628/2353/19
КУП'ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"05" серпня 2019 р.

Справа №628/2353/19 Провадження № 2-о/628/189/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

05 серпня 2019 року Суддя Куп`янського міськрайонного суду Харківської області Волчек О.О., розглянувши заяву ОСОБА_1 , яка мешкає за адресою: АДРЕСА_1 , заінтересована особа: Територіальна громада в особі Піщанської сільської ради Куп`янського району Харківської області, що розташоване за адресою: Харківська область, Куп`янський район, адреса: Харківська область, Куп`янський район, с. Піщане, вул. Молодіжна, про встановлення факту належності правовстановлюючого документу,

В С Т А Н О В И В :

Заявниця звернулась до Куп`янського міськрайонного суду Харківської області з заявою про встановлення факту належності їй Державного акту на право власності на земельну ділянку серії НОМЕР_1 від 22.09.2004 року, оскільки у цьому документі відомості про неї зазначені невірно, у зв`язку з чим вона не має можливості належним чином реалізувати свої права як власника земельної ділянки.

Підстави для повернення заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Відповідно до п.3 ч.2, ч.7 ст. 19, ст. 293 ЦПК України справа підлягає розгляду в порядку окремого провадження.

Відповідно до ч.3 ст. 294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 4, ч.5 ст. 128, ст.187, 293, 294 ЦПК України, суддя,

П О С Т А Н О В И В:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Територіальна громада в особі Піщанської сільської ради Куп`янського району Харківської області про встановлення факту належності правовстановлюючого документу.

Розгляд справи здійснювати за правилами окремого провадження.

Призначити для розгляду справи по суті судове засідання на 27.08.2019 року о 09.30 год. у приміщенні № 1 Куп`янського міськрайонного суду Харківської області, розташованому за адресою: Харківська область, місто Куп`янськ, вул. 1-го Травня, 27-А, про яке повідомити учасників справи.

Заінтересована особа має право надіслатисуду - відзив на заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти заяви.

Відповідно до вимог ст. 182 ЦПК України при розгляді справи судом учасники справи викладають свої вимоги, заперечення, аргументи, пояснення, міркування щодо процесуальних питань у заявах та клопотаннях, а також запереченнях проти заяв і клопотань. Заяви, клопотання і заперечення подаються в письмовій або усній формі. У випадках, визначених цим Кодексом, заяви і клопотання подаються тільки в письмовій формі. Форма і зміст письмової заяви, клопотання, заперечення має відповідати вимогам ст. 183 ЦПК України.

Роз`яснити учасникам справи право на підставі ч. 7 ст. 7 ЦПК України, звернутись до суду з клопотанням про проведення розгляду справи у закритому судовому засіданні з метою запобігання розголошенню відомостей про особисті сторони життя учасників справи.

Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі учасникам справи надіслати копію заяви з копіями доданих до неї документів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки:

http://kpm.hr.court.gov.ua/sud2023/gromadyanam/csz/. Веб-адреса цього судового рішення у Єдиному державному реєстрі судових рішень http://reyestr.court.gov.ua/ з посиланням на № справи.

Ухвала щодо відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності може бути оскаржена в апеляційному порядку.

Суддя Куп`янського міськрайонного суду

Харківської області О.О.Волчек

Дата ухвалення рішення05.08.2019
Оприлюднено06.08.2019
Номер документу83449531
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту належності правовстановлюючого документу

Судовий реєстр по справі —628/2353/19

Рішення від 27.08.2019

Цивільне

Куп'янський міськрайонний суд Харківської області

Волчек О. О.

Рішення від 27.08.2019

Цивільне

Куп'янський міськрайонний суд Харківської області

Волчек О. О.

Ухвала від 05.08.2019

Цивільне

Куп'янський міськрайонний суд Харківської області

Волчек О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні