Ухвала
від 12.08.2019 по справі 712/9672/19
СОСНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

Справа № 712/9672/19

Провадження № 2/712/2185/19

У Х В А Л А

12 серпня 2019 року суддя Соснівського районного суду м.Черкаси Пересунько Я.В. , розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Управління з питань державної реєстрації Черкаської міської ради про зняття особи з реєстрації місця проживання,

в с т а н о в и в:

Позовна заява відповідає вимогам статей 175-177 ЦПК України . Підстави, визначені статтями 185-186 ЦПК України , для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі - відсутні, тому її необхідно прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Згідно із ч. 6 ст. 19 ЦПК України зазначений спір є малозначним, тому відповідно до вимог ст. 274 ЦПК України справа підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін.

Керуючись ст.ст. 19 , 175 , 177 , 187 , 274 , 277 ЦПК України , -

п о с т а н о в и в:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Управління з питань державної реєстрації Черкаської міської ради про зняття особи з реєстрації місця проживання.

Розгляд справи призначити на 15 год. 45 хв. 10 вересня 2019 року в приміщенні Соснівського районного суду м. Черкаси за адресою: м. Черкаси, вул. Гоголя, 316, каб. 219 та проводити в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Відповідач у строк до 9 вересня 2019 року має право надіслати (надати) суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати положенням ст. 178 ЦПК України .

Роз`яснити, що копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

У випадку ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити справу за наявними матеріалами справи.

Копію ухвали про відкриття спрощеного позовного провадження надіслати позивачу, відповідачу - копію ухвали та позовної заяви, з доданими до неї документами, третій особі - копію ухвали.

Позивач має право подати відповідь на відзив, а інші особи - свої письмові пояснення, які повинні бути надіслані (надані) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) їх до суду але не пізніше ніж за п`ять робочих днів до початку підготовчого судового засідання.

Роз`яснити, що копії доказів (крім речових доказів), які подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним.

Роз`яснити, що учасники справи мають право користуватися своїми правами та зобов`язані виконувати свої обов`язки добросовісно, з дотриманням ст. ст. 43 , 49 ЦПК України . У випадку не виконання встановлених судом правил або не добросовісного виконання учасниками своїх процесуальних обов`язків, судом може бути застосовано до такого учасника заходи процесуального примусу передбачених ст. ст. 143 - 148 ЦПК України та вчинені інші процесуальні дії, передбачені процесуальним кодексом.

Роз`яснити, що учасники процесу можуть скористатися правом відводу складу суду виключно у випадках та в порядку визначеному ст. ст. 36 - 40 ЦПК України . Зловживання правом відводу складу суду тягне за собою застосування до особи заходів процесуального примусу.

Роз`яснити, що представником у суді може бути адвокат або законний представник. Під час розгляду спорів, що виникають з трудових відносин, а також справ у малозначних спорах (малозначні справи) представником може бути особа, яка досягла вісімнадцяти років, має цивільну процесуальну дієздатність, за винятком осіб, визначених у статті 61 ЦПК України .

Апеляційну скаргу на ухвалу суду про відкриття провадження може бути подано виключно з підстав порушення правил підсудності до Черкаського апеляційного суду через Соснівський районний суд м. Черкас протягом п`ятнадцяти днів з дня її вручення.

В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо руху справи за веб-адресою: http://sn.ck.court.gov.ua/sud2316/ .

Суддя Я.В.Пересунько

СудСоснівський районний суд м.Черкас
Дата ухвалення рішення12.08.2019
Оприлюднено13.08.2019
Номер документу83586466
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —712/9672/19

Рішення від 10.09.2019

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Пересунько Я. В.

Рішення від 10.09.2019

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Пересунько Я. В.

Ухвала від 12.08.2019

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Пересунько Я. В.

Ухвала від 26.07.2019

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Пересунько Я. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні