Ухвала
від 14.08.2019 по справі 640/8107/19
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1

УХВАЛА

про залишення позову без розгляду

14 серпня 2019 рокум. Київ№ 640/8107/19

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі судді Шрамко Ю.Т., розглянувши в порядку спрощеного позовного провадження заяву представника позивача про залишення без розгляду адміністративної справи за позовом Приватного підприємства "Сталкер" до Управління інфраструктури Київської обласної державної адміністрації, треті особи - Київська обласна державна адміністрація та Приватне підприємство інвалідів "Надія-2000", про визнання протиправною бездіяльності, зобов`язання вчинити певні дії,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Окружного адміністративного суду міста Києва, (далі - суд) , знаходиться справа №640/8107/19, (далі - справа) , за позовом Приватного підприємства "Сталкер", (далі - позивач) , до Управління інфраструктури Київської обласної державної адміністрації, (далі - відповідач) , третя особа - Київська обласна державна адміністрація (далі- третя особа-1) , Приватне підприємство інвалідів "Надія-2000", (далі - третя особа-2) , в якій позивач просить суд:

- визнати протиправною бездіяльність відповідача щодо не проведення конкурсу на автобусних маршрутах загального користування №369 "Забір`я - Київ АС "Дачна"; №805 "Вишневе (зал. ст. "Жуляни") - Київ АС "Київ"; №368 "Боярка - Київ АС "Поділ"; №820 "Вишневе - Київ АС "Поділ".

- зобов`язати відповідача провести конкурс з визначення переможця на автобусних маршрутах загального користування №369 "Забір`я - Київ АС "Дачна"; №805 "Вишневе (зал. ст. "Жуляни") - Київ АС "Київ"; №368 "Боярка - Київ АС "Поділ"; №820 "Вишневе - Київ АС "Поділ".

Разом з тим, 09 серпня 2019 року до суду через канцелярію від представника позивача надійшла письмова заява про залишення позовної заяви без розгляду, (далі - подана заява) .

Так, згідно з п. 3 ч. 3 ст. 44, п. 5 ч. 1 ст. 240 Кодексу адміністративного судочинства України, (далі - КАС України) , учасники справи мають право, зокрема, подавати заяви та клопотання, надавати пояснення суду, наводити свої доводи, міркування щодо питань, які виникають під час судового розгляду, і заперечення проти заяв, клопотань, доводів і міркувань інших осіб.

Суд своєю ухвалою залишає позов без розгляду, якщо надійшла заява позивача про залишення позову без розгляду.

Таким чином, проаналізувавши подану заяву на предмет її відповідності викладеним у даному судовому рішенні нормам та з`ясованим судом обставинам, а також оцінивши докази, які уже містяться у матеріалах справи, суд прийшов до висновку про наявність правових підстав і необхідність залишення позовної заяви без розгляду.

На підставі вище викладеного, керуючись ст.ст. 240-243, 248, 256 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

1. Задовольнити заяву представника позивача про залишення позовної заяви без розгляду.

2. Залишити без розгляду позов Приватного підприємства "Сталкер" до Управління інфраструктури Київської обласної державної адміністрації, треті особи - Київська обласна державна адміністрація та Приватне підприємство інвалідів "Надія-2000", про визнання протиправною бездіяльності, зобов`язання вчинити певні дії.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено цим Кодексом.

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

Ухвала суду про залишення позову без розгляду може бути оскаржена.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів, а на ухвалу суду протягом п`ятнадцяти днів з дня його (її) проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення (ухвали) суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Суддя Ю.Т. Шрамко

Дата ухвалення рішення14.08.2019
Оприлюднено19.08.2019
Номер документу83681327
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправною бездіяльності, зобов`язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —640/8107/19

Рішення від 02.10.2019

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Ніколаєнко І. В.

Ухвала від 05.09.2019

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Ніколаєнко І. В.

Ухвала від 14.08.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шрамко Ю.Т.

Ухвала від 18.06.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шрамко Ю.Т.

Ухвала від 03.06.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шрамко Ю.Т.

Ухвала від 16.05.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шрамко Ю.Т.

Ухвала від 25.04.2019

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Ніколаєнко І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні