Ухвала
від 20.08.2019 по справі 908/1890/19
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

номер провадження справи 35/47/19

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

20.08.2019 Справа № 908/1890/19

м.Запоріжжя

Господарський суд Запорізької області у складі судді Топчій О.А.,

за участю секретаря судового засідання Авраменко К.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні господарську справу

за позовом Виконавчого комітету Запорізької міської ради (69105, м. Запоріжжя, пр. Соборний, буд. 206)

до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Ферро-Люкс, ЛТД» (69008, м.Запоріжжя, вул. Каліброва, буд. 1)

про визнання укладеним договору та стягнення коштів

за участю представників сторін:

від позивача : Михайлівський А.С., посвідчення № 970 від 24.05.2016;

від відповідача : не з`явився;

ВСТАНОВИВ:

До Господарського суду Запорізької області 29.07.2019 надійшла позовна заява Виконавчого комітету Запорізької міської ради до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Ферро-Люкс, ЛТД» , в якій просить визнати укладеним договір про пайову участь замовника у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Запоріжжя між виконавчим комітетом Запорізької міської ради та ТОВ «Ферро-Люкс, ЛТД» в редакції, що викладена у прохальній частині позову, а також стягнути з відповідача на користь позивача кошти пайової участі у розмірі 7804,20 грн.

Згідно з Витягом з протоколу автоматизованого розподілу від 29.07.2019 здійснено автоматичний розподіл судової справи між суддями, присвоєно єдиний унікальний номер судової справи 908/1890/19 та визначено до розгляду судді Топчій О.А.

Ухвалою суду від 31.07.2019 позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі № 908/1890/19, присвоєно справі номер провадження №35/47/19. Розгляд справи призначено за правилами загального позовного провадження в судовому засіданні 20.08.2019.

13.08.2019 від відповідача на адресу суду надійшла заява, відповідно до якої останній просить суд відкласти підготовче засідання, надавши відповідачу строк для підготовки відзиву.

20.08.2019 судом проведено підготовче засідання.

Відповідно до ч. 1 ст. 222 Господарського процесуального кодексу України під час судового розгляду справи здійснюється повне фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу в порядку, передбаченому Положенням про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Запис розгляду судової справи здійснювався за допомогою технічних засобів, а саме: програмно-апаратного комплексу «Оберіг» .

Представник позивача у судовому засіданні повідомив суд, що заяви та/або клопотання відсутні.

Представник відповідача у судове засідання не з`явився.

Судом в судовому засіданні оголошено заяву відповідача про відкладення підготовчого засідання.

Представник позивача не заперечив проти задоволення клопотання відповідача та відкладення підготовчого засідання.

Відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 183 ГПК України суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим кодексом строку підготовчого провадження у випадках визначених частиною другою статті 202 цього кодексу.

Враховуючи клопотання відповідача, у зв`язку з неявкою в судове засідання відповідача та не надання відзиву на позовну заяву, з метою надання можливості сторонам подати суду докази на підтвердження своїх вимог і заперечень, заявити відповідні заяви та клопотання, з метою всебічного, повного та об`єктивного встановлення всіх обставин справи в їх сукупності, суд вважає за доцільне підготовче засідання відкласти.

Керуючись ст.ст. 42, 120, 182 183, 202, 234 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю «Ферро-Люкс, ЛТД» про відкладення підготовчого засідання для надання відповідачу строку для підготовки відзиву по справі задовольнити.

2. Відкласти підготовче засідання на 11.09.2019 о 11 год. 45 хв.

Судове засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: м. Запоріжжя, вул. Гетьманська, 4, корпус 1, кабінет № 307.

3. Викликати у підготовче засідання представників сторін. Явку в підготовче засідання представників сторін визнати обов`язковою.

При направленні в підготовче засідання уповноважених представників сторін, останнім мати при собі відповідно до ст. 60 ГПК України документи, що підтверджують повноваження представників.

3. Запропонувати надати:

Позивачу - у випадку отримання від відповідачів відзиву, за необхідності - надати відповідь на відзив, одночасно його копію направити іншим учасникам справи, докази направлення або вручення надати суду.

Відповідачу - відповідно до ст. 165 ГПК України надати відзив із доказами, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача (якщо такі докази не надані позивачем) та документами, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи, докази направлення або вручення надати суду; у випадку отримання відповіді позивача на відзив - за необхідності, надати заперечення на відповідь на відзив, одночасно його копію направити усім учасникам справи (докази направлення або вручення надати суду).

Суд наголошує, що копії заяв по суті справи та заяв з процесуальних питань, що подаються до суду, - одночасно надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи (докази направлення/вручення надаються суду).

Подання доказів у справі здійснюється учасниками справи на стадії підготовчого провадження в порядку, встановленому ст. 80 ГПК України. Копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи.

4. Повідомити учасників справи про можливість одержання інформації по справі зі сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою http://court.gov.ua/sud5009/

5. Копію даної ухвали направити сторонам у справі .

Відповідно до ст. 135 Господарського процесуального кодексу України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, зокрема, за ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Суддя О.А.Топчій

СудГосподарський суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення20.08.2019
Оприлюднено23.08.2019
Номер документу83789730
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —908/1890/19

Судовий наказ від 16.10.2019

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Топчій О.А.

Судовий наказ від 16.10.2019

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Топчій О.А.

Рішення від 11.09.2019

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Топчій О.А.

Ухвала від 20.08.2019

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Топчій О.А.

Ухвала від 31.07.2019

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Топчій О.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні