Ухвала
від 21.08.2019 по справі 461/6253/19
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №461/6253/19

Провадження № 2/461/1378/19

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

21 серпня 2019 року суддя Галицького районного суду м.Львова Волоско І.Р. дослідивши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Львівської міської ради про відшкодування матеріальної та моральної шкоди,

в с т а н о в и в :

19 серпня 2019 року ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) звернувся в суд з позовом до Львівської міської ради (адреса місцезнаходження: м.Львів, пл.Ринок,1) про відшкодування матеріальної та моральної шкоди.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст.175-177 ЦПК України, віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції суду.

Підстави для залишення по зовної заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні.

Відповідно до ч. 6 ст. 19 ЦПК України, малозначними справами є: 1) справи, у яких ціна позову не перевищує ста розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб;2) справи незначної складності, визнані судом малозначними, крім справ, які підлягають розгляду лише за правилами загального позовного провадження, та справ, ціна позову в яких перевищує п`ятсот розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Суддя, враховуючи вимоги ст.ст.19,274 ЦПК України, беручі до уваги малозначність справи з ціною позову, що не перевищує ста розмірів прожиткового мінімуму, вважає, що справа підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження.

Керуючись ст. ст.187, 274 ЦПК України, суддя

у х в а л и в :

Відкрити провадження у цивільній справі за позовомОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) до Львівської міської ради (адреса місцезнаходження: м.Львів, пл.Ринок,1) про відшкодування матеріальної та моральної шкоди.

Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

Визначити відповідачу строк для подання заяви із запереченням проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження, - п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали.

Призначити судове засідання у справі на 10.00 год. 21 жовтня 2019 року , яке проводити у приміщенні Галицького районного суду м.Львова (м.Львів, вул.Чоловського,2), 10 кабінет.

Установити відповідачеві строк для подання відзиву на позовну заяву п`ятнадцять днів з дня вручення цієї ухвали. Відзив повинен відповідати вимогам, встановленим ст. 178 Цивільного процесуального кодексу України; до відзиву додаються: докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Установити позивачеві строк для подання відповіді на відзив, відповідачеві заперечень не пізніше 14 жовтня 2019 року. Відповідь на відзив та заперечення повинні відповідати вимогам, встановленим ст.ст. 178, 179, 180 Цивільного процесуального кодексу України; до них додаються: докази, що підтверджують викладені в них обставини, якщо такі докази не надані раніше; документи, що підтверджують надіслання (надання) цих документів і доданих до них доказів іншим учасникам справи.

Роз`яснити відповідачеві, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Копію ухвали надіслати учасникам процесу, копію позовної заяви та доданих документів відповідачеві.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://gl.lv.court.gov.ua/sud1304/.

Ухвала може бути оскаржена у зв`язку з порушенням правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення шляхом подання апеляційної скарги до Львівського апеляційного суду через Галицький районний суд м.Львова.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя І.Р. Волоско

СудГалицький районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення21.08.2019
Оприлюднено27.08.2019
Номер документу83833079
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —461/6253/19

Рішення від 05.06.2020

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Рішення від 05.06.2020

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 07.02.2020

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 21.08.2019

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні