Ухвала
від 22.08.2019 по справі 452/3683/18
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 452/3683/18

УХВАЛА

про витребування доказів

22 серпня 2019 року м.Самбір

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

у складі судді Кравціва В.І.,

секретар судового засідання Макаревич Л.Р.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до релігійної громади Української Православної Церкви Київського Патріархату парафії Покрови Пресвятої Богородиці у с. Ралівка Самбірського району Львівської області, державного реєстратора Воютицької сільської ради Самбірського району Львівської області Шостака Дмитра Володимировича, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - релігійна громада Української Греко-католицької Церкви с. Ралівка Самбірського району Львівської області, про визнання протиправним та скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень,

за участю позивача ОСОБА_2 ,

його представника адвоката Галайського О.В.,

представника відповідача ОСОБА_3 ,

в с т а н о в и в:

У провадженні Самбірського міськрайонного суду Львівської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до релігійної громади Української Православної Церкви Київського Патріархату парафії Покрови Пресвятої Богородиці у с. Ралівка Самбірського району Львівської області та державного реєстратора Воютицької сільської ради Самбірського району Львівської області Шостака Д.В. позов про визнання протиправним та скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень від 30.05.2018 року № 4135093, вчинене державним реєстратором Воютицької сільської ради Самбірського району Львівської області Шостаком Д.В.

Під час підготовчого засідання представник позивача ОСОБА_2 адвокат Галайський О.В. подав клопотання про витребування доказів від державного реєстратора Воютицької сільської ради Самбірського району Львівської області Шостака Д.В. - реєстраційні справи щодо державної реєстрації прав та їх обтяжень на житловий будинок по АДРЕСА_1 , на підставі договору дарування серія та номер р-№ 1-202 від 26 січня 1990 року.

Згідно ч. 1 ст. 13 ЦПК України суд розглядає справи не інакше як за зверненням особи, поданим відповідно до цього Кодексу, в межах заявлених нею вимог і на підставі доказів, поданих учасниками справи або витребуваних судом у передбачених цим Кодексом випадках.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

За правилами п. 4) ч. 2 цієї ж статті у клопотанні повинно бути зазначено, зокрема, вжиті особою, яка подає клопотання, заходи для отримання цього доказу

самостійно, докази вжиття таких заходів та (або) причини неможливості самостійного отримання цього доказу.

Із відповіді державного реєстратора Воютицької сільської ради Самбірського району Львівської області від 29.11.2018 № 1378 вбачається, що адвокату Галайському О.В. відмовлено в отриманні вказаних документів.

Оскільки, позивач не може самостійно отримати зазначену інформацію, його клопотання слід задовольнити та витребувати вказані докази.

Відповідно до ч. 3 ст. 84 ЦПК України у разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Керуючись ст. ст. 84, 258- 261 ЦПК України, суд

постановив:

Витребувати від державного реєстратора Воютицької сільської ради Самбірського району Львівської області Шостака Д.В. реєстраційну справу щодо державної реєстрації прав та їх обтяжень на житловий будинок по АДРЕСА_1 , на підставі договору дарування серія та номер р-№ 1-202 від 26 січня 1990 року.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення і оскарженню в апеляційному порядку окремо від рішення суду не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення22.08.2019
Оприлюднено28.08.2019
Номер документу83863548
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію прав та їх обтяжень,

Судовий реєстр по справі —452/3683/18

Рішення від 03.01.2020

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кравців В. І.

Рішення від 03.01.2020

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кравців В. І.

Ухвала від 12.11.2019

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кравців В. І.

Ухвала від 22.08.2019

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кравців В. І.

Ухвала від 05.08.2019

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кравців В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні