Ухвала
від 30.08.2019 по справі 578/1194/19
КРАСНОПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Ухвала

Іменем України

30 серпня 2019 року

смт Краснопілля

Справа № 578/1194/19

провадження № 2/578/290/19

Суддя Краснопільського районного суду Сумської області Басова В.І. розглянувши матеріали позовної заяви Краснопільської районної ради в особі КНП Краснопільська ЦРЛ до ОСОБА_1 про виселення з гуртожитку КНП Краснопільська ЦРЛ ,

в с т а н о в и в :

16 серпня 2019 року до Краснопільського районного суду Сумської області надійшла вищевказана позовна заява.

Статтею 175 Цивільного процесуального кодексу України визначені вимоги до змісту позовної заяви.

Згідно п.п. 2, 4 ч.3 ст.175 ЦПК позовна заява повинна містити повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України); зміст позовних вимог, а саме якщо позов подано до кількох відповідачів - зміст позовних вимог щодо кожного з них.

Краснопільська районна рада в особі КНП Краснопільська ЦРЛ в прохальній частині просить висилити з гуртожитка КНП Краснопільська ЦРЛ відповідача та всіх членів його сімЙ`ї, але як у вступній так і в резолютивній частині позову не зазначено жодної інформації про членів сім`ї відповідача, тобто вимоги п. 2 ч. 3 ст. 175 ЦПК щодо інших членів сім`ї ОСОБА_1 не виконано. Крім того позивачу слід вірно визначитись з колом відповідачів чи інших учасників у зазначеній цивільній справі, оскільки будуть вирішуватись питання про права та обов`язки не лише відповідача, а й членів його сім`ї.

У позовній заяві позивач згідно п. 10 ч.3 ст 175 ЦПК України не вказав підтвердження про те, що ним не подано іншого позову (позовів) до цього ж відповідача (відповідачів) з тим самим предметом та з тих самих підстав.

Згідно з частиною першою статті 185 ЦПК, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, або не сплачено судовий збір, постановляє ухвалу, в якій зазначаються підстави залишення заяви без руху, про що повідомляє позивача і надає йому строк для усунення недоліків, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ували про залишення позовної заяви без руху.

Отже позовну заяву Краснопільської районної ради в особі КНП Краснопільська ЦРЛ , необхідно залишити без руху з наданням їм можливості усунути вищевказані недоліки шляхом приведення позовної заяви у відповідність до вимог статті 175 ЦПК.

За правилами статті 353 ЦПК ухвала набирає законної сили з моменту її підписання і оскарженню окремо від рішення не підлягає.

Керуючись ст. 185 ЦПК України,

п о с т а н о в и в:

Позовну заяву Краснопільської районної ради в особі КНП Краснопільська ЦРЛ до ОСОБА_1 про виселення з гуртожитку КНП Краснопільська ЦРЛ - залишити без руху.

Надати позивачу строк для усунення недоліків протягом десяти днів з дня отримання цієї ухвали.

У разі невиконання у встановлений строк вимог цієї ухвали заява вважатиметься неподаною та буде повернута.

Інформацію стосовно справи, що розглядається, можна отримати за адресою: Сумська область, Краснопільський район, смт. Краснопілля, вул. Вокзальна АДРЕСА_1 , та на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою http://kp.su.court.gov.ua/sud1808/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В. І. Басова

Дата ухвалення рішення30.08.2019
Оприлюднено01.09.2019
Номер документу83945273
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —578/1194/19

Рішення від 03.06.2020

Цивільне

Краснопільський районний суд Сумської області

Басова В. І.

Рішення від 03.06.2020

Цивільне

Краснопільський районний суд Сумської області

Басова В. І.

Ухвала від 13.12.2019

Цивільне

Краснопільський районний суд Сумської області

Басова В. І.

Ухвала від 14.11.2019

Цивільне

Краснопільський районний суд Сумської області

Басова В. І.

Ухвала від 23.09.2019

Цивільне

Краснопільський районний суд Сумської області

Басова В. І.

Ухвала від 30.08.2019

Цивільне

Краснопільський районний суд Сумської області

Басова В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні