Ухвала
від 06.09.2019 по справі 751/5280/19
НОВОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІГОВА

Справа№751/5280/19

Провадження №1-кс/751/2686/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06 вересня 2019 року місто Чернігів

Слідчий суддяНовозаводського районногосуду м.Чернігова ОСОБА_1

з участю секретаря ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання старшого слідчого СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_3 , погоджене прокурором відділу прокуратури Чернігівської області ОСОБА_4 , про тимчасовий доступ до документів, що становлять банківську таємницю, та їх вилучення, -

ВСТАНОВИВ:

Старший слідчий СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_3 звернувся до суду з клопотанням про тимчасовий доступ до документів, що становлять банківську таємницю, та їх вилучення, яке обґрунтовує наступним.

У провадженні відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області перебувають матеріали кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12019270000000011 від 10 січня 2019 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

З метою повного, всебічного та неупередженого розслідування кримінального провадження та враховуючи необхідність підтвердження фактів проведення розрахунків, встановлення подальшого руху коштів, одержаних за результатами вчинення заволодіння бюджетними коштами, виникла необхідність у наданні для сторони кримінального провадження тимчасового доступу до документів, які знаходяться у володінні АТ " ІНФОРМАЦІЯ_1 " (код НОМЕР_1 , юридична адреса: АДРЕСА_1 ) і становлять банківську таємницю клієнта юридичної особи ДП " ІНФОРМАЦІЯ_2 " (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ).

Слідчий в судове засідання не з`явився, в тексті клопотання зазначив, що вказане клопотання про тимчасовий доступ до речей та документів прошу розглядати без його участі, клопотання підтримую в повному обсязі, додаткових пояснень, доповнень та доказів не має.

Представник особи, у володінні якої знаходяться документи, про день та час розгляду клопотання повідомлений належним чином, про що свідчить надане слідчим повідомлення.

Фіксування судового розгляду клопотання за допомогою технічних засобів, згідно ст. 107 КПК України, не здійснювалось.

Вивчивши матеріали справи, слідчий суддя вважає, що викладені в клопотанні доводи є обґрунтованими та підлягають задоволенню, оскільки є підстави вважати, що документи перебувають у володінні відповідної юридичної особи, в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення обставин у кримінальному провадженні, слідчий довів можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих документах та неможливість іншими способами довести обставинами, які передбачається довести за допомогою цих документів.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.159-164, 166, 309 КПК України,

УХВАЛИВ:

Клопотання задовольнити.

Надати начальнику відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_5 , заступнику начальника відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_6 , старшому слідчому в ОВС відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_3 , старшому слідчому відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_7 , старшому слідчому відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_8 , старшому слідчому в ОВС відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_9 , старшому слідчому відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_10 , старшому слідчому в ОВС відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_11 , слідчому відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_12 , слідчому відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_13 тимчасовий доступ до оригіналів документів АТ " ІНФОРМАЦІЯ_1 " (код НОМЕР_1 , юридична адреса: АДРЕСА_1 ), за місцем їх фактичного знаходження, які перебувають у володінні вказаного товариства, з можливістю вилучення їх копій, а саме: документів про рух грошових коштів по рахункам № НОМЕР_3 (за період з 01.01.2018 по теперішній час), № НОМЕР_4 (за період з 23.07.2018 по теперішній час), НОМЕР_5 (за період з 23.07.2018 по теперішній час), які були відкриті ДП " ІНФОРМАЦІЯ_2 " (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) у АТ " ІНФОРМАЦІЯ_1 ", із зазначенням дати, часу, кореспондентів, призначення платежів, а також дати, часу, номерів, адрес банкоматів та відділень банку, де відбувалось зняття грошових коштів із зазначених рахунків та матеріалів фото (відеофіксації) осіб, які знімали грошові кошти у банкоматах АТ " ІНФОРМАЦІЯ_1 ", чи касах відділень АТ " ІНФОРМАЦІЯ_1 " із зазначених рахунків.

За відсутності оригіналів необхідних документів, надати їх завірені копії та документи, що обґрунтовують відсутність оригіналів.

На вимогу володільця особою, яка пред`являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів, має бути залишено копію вилучених документів. Копії вилучених документів виготовляються з використанням копіювальної техніки, електронних засобів володільця (за його згодою) або копіювальної техніки, електронних засобів особи, яка пред`являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів.

Ухвала підлягає виконанню не пізніше одного місяця з дня постановлення ухвали.

Згідно вимог ч. 1 ст. 166 КПК України, у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала не оскаржується, заперечення можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий cуддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення06.09.2019
Оприлюднено21.02.2023

Судовий реєстр по справі —751/5280/19

Ухвала від 06.09.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Косач І. А.

Ухвала від 06.09.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Косач І. А.

Ухвала від 06.09.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Косач І. А.

Ухвала від 06.09.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Косач І. А.

Ухвала від 03.09.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Косач І. А.

Ухвала від 03.09.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Косач І. А.

Ухвала від 03.09.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Косач І. А.

Ухвала від 03.09.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Косач І. А.

Ухвала від 03.09.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Косач І. А.

Ухвала від 28.08.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Косач І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні