Ухвала
від 11.09.2019 по справі 540/669/19
МАШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 540/669/19

Провадження № 2/540/422/19

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

11.09.2019 суддя Машівського районного суду Полтавської області Косик С.М., розглянувши позовну заяву Управління соціального захисту населення Машівської районної державної адміністрації, місцезнаходження: вул. Незалежності, 112-б, смт Машівка Полтавської області, Центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат у Полтавській області, місцезнаходження: вул. Ціолковського, 47, м. Полтава Полтавської області, до ОСОБА_1 , відомості про зареєстроване місце проживання - відсутні, місце проживання, повідомлене позивачем - АДРЕСА_1 , про стягнення суми сплаченої щомісячної адресної допомоги, -

в с т а н о в и л а :

у червні 2019 року позивач звернувся до Машівського районного суду Полтавської області зі вказаною позовною заявою, у якій просить стягнути з відповідача на користь держави в особі Центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат у Полтавській області кошти в сумі 17 221,74 грн виплаченої щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, як наміру сплачені.

Позовну заяву подано з додержанням вимог статей 175, 177 ЦПК України, підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні. Позовна заява підсудна Машівському районному суду Полтавської області і по справі може бути відкрито провадження.

Відповідно до ч. 4, п. 1 ч. 6 ст. 19, п. 1 ч. 1 ст. 274, ч. 1 ст. 277 ЦПК України, з урахуванням ціни позову, справа може бути віднесена до малозначних та розглянута за правилами спрощеного позовного провадження.

Керуючись ст.ст. 13, 187, 274, 279 ЦПК України, -

у х в а л и л а :

відкрити провадження у справі за позовною заявою Управління соціального захисту населення Машівської районної державної адміністрації, місцезнаходження: вул. Незалежності, 112-б, смт Машівка Полтавської області, Центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат у Полтавській області, місцезнаходження: вул. Ціолковського, 47, м. Полтава Полтавської області, до ОСОБА_1 , відомості про зареєстроване місце проживання - відсутні, місце проживання, повідомлене позивачем - АДРЕСА_1 , про стягнення суми сплаченої щомісячної адресної допомоги.

Справа розглядатиметься за правилами спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

Відповідач має право у п`ятиденний строк з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі подати заяву із запереченнями проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження. У разі неподання у встановлений судом строк таких заперечень, він має право ініціювати перехід до розгляду справи за правилами загального позовного провадження лише у випадку, якщо доведе, що пропустив строк з поважних причин.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 10 год. 00 хв. 01 листопада 2019 року в приміщенні Машівського районного суду Полтавської області за адресою: смт Машівка, вул. Незалежності, 116.

Роз`яснити, що відповідач має право подати відзив на позов і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову протягом п`ятнадцяти днів із дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі, копія якого разом з доданими до нього документами повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відзиву у строк, встановлений судом, без поважних причин, суд вирішить справу за наявними матеріалами.

Позивачі мають право подати відповідь на відзив, відповідач - заперечення, протягом п`яти днів із дня отримання відзиву на позов та відповіді на відзив, відповідно, копія якої повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив чи заперечення. У разі не надання відповіді на відзив чи заперечення у строк, встановлений судом, без поважних причин, суд вирішить справу за наявними матеріалами.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається : http://court.gov.ua/fair/

Копії ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи.

Відповідачу одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Полтавського апеляційного суду лише щодо порушення правил підсудності, у 15-денний строк з дня її підписання, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя С. М. Косик

Дата ухвалення рішення11.09.2019
Оприлюднено12.09.2019
Номер документу84163500
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення суми сплаченої щомісячної адресної допомоги

Судовий реєстр по справі —540/669/19

Рішення від 25.11.2019

Цивільне

Машівський районний суд Полтавської області

Косик С. М.

Рішення від 25.11.2019

Цивільне

Машівський районний суд Полтавської області

Косик С. М.

Ухвала від 11.09.2019

Цивільне

Машівський районний суд Полтавської області

Косик С. М.

Ухвала від 30.07.2019

Цивільне

Машівський районний суд Полтавської області

Косик С. М.

Рішення від 02.05.2019

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Хом'якова В.В.

Ухвала від 03.04.2019

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Хом'якова В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні