Ухвала
від 13.09.2019 по справі 328/1574/19
ТОКМАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа№ 328/1574/19

13.09.2019

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

13 вересня 2019 року м. Токмак

Токмацький районний суд Запорізької області в складі:

головуючого судді: Гавілей М.М.

при секретарі судового засідання: Корольковій К.М

за участю прокурора: Нєдоводєй Л.А.

розглянувши у відкритому судовому засідання в м. Токмак цивільну справу в порядку спрощеного позовного провадження за позовом заступника керівника Токмацької місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Виноградненської сільської ради Токмацького району до ОСОБА_1 за участі третьої особи Державного підприємства Бердянське лісове господарство про відшкодування шкоди, заподіяної внаслідок незаконної порубки дерев лісосмуги ,

ВСТАНОВИВ:

До Токмацького районного суду Запорізької області надійшов позов заступника керівника Токмацької місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Виноградненської сільської ради Токмацького району до ОСОБА_1 за участі третьої особи Державного підприємства Бердянське лісове господарство про відшкодування шкоди, заподіяної внаслідок незаконної порубки дерев лісосмуги .

В судовому засіданні прокурор заявив клопотання про виклик в судове засідання свідків.

Представник позивача Виноградненської сільської ради Токмацького району в судове засідання не з`явився, надав заяву про розгляд справи без їх участі, позовні вимоги підтримують.

В судове засідання відповідач не з`явився, був належним чином повідомлений про час та місце розгляду справи, про причини неявки суд не повідомив, відзив на позов не надав.

Представник третьої особи в судове засідання не з`явився, був належним чином повідомлений про час та місце розгляду справи, про причини неявки суд не повідомив.

Відповідно до ст. 91 ЦПК України виклик свідка здійснюється за заявою учасника справи. У заяві про виклик свідка зазначаються його ім`я, місце проживання (перебування) або місце роботи, обставини, які він може підтвердити. Заява про виклик свідка має бути подана до або під час підготовчого судового засідання, а якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, - до початку першого судового засідання у справі. В ухвалі про відкриття провадження у справі або в іншій ухвалі, якою суд вирішує питання про виклик свідка, суд попереджає свідка про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду.

Враховуючи вищевикладене та з метою з`ясування фактичних обставин справи, а також той факт, що заява про виклик свідків подані з дотриманням норм ст. 91 ЦПК , суд вважає за необхідне клопотання позивача про виклик свідків задовольнити.

Керуючись ст.ст. 91, 223 ЦПК України , суд -

УХВАЛИВ:

Клопотання прокурора про виклик свідків задовольнити.

Відкласти розгляд справи на 14-00 годину 02.10.2019 року.

Викликати до суду та допитати в якості свідків: ОСОБА_2 , проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 , ОСОБА_3 проживаючого за адресою: АДРЕСА_2 , ОСОБА_4 проживаючого за адресою: АДРЕСА_3 .

Попередити ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду за ст.ст. 384 , 385 КК України .

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя

Дата ухвалення рішення13.09.2019
Оприлюднено15.09.2019
Номер документу84224414
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування шкоди, заподіяної внаслідок незаконної порубки дерев лісосмуги

Судовий реєстр по справі —328/1574/19

Рішення від 09.01.2020

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Гавілей М. М.

Рішення від 09.01.2020

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Гавілей М. М.

Ухвала від 13.09.2019

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Гавілей М. М.

Ухвала від 26.06.2019

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Гавілей М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні