Ухвала
від 13.09.2019 по справі 561/785/19
ЗАРІЧНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 561/785/19

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

13 вересня 2019 року смт Зарічне

Зарічненський районний суд Рівненської області в особі судді Дідика А. В., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Сенчицької сільської ради Зарічненського району Рівненської області про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини,-

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 11 вересня 2019 року звернувся до Зарічненського районного суду Рівненської області із позовною заявою про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

Позовна заява відповідає вимогам ст. 175 ЦПК України, підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження немає. Справа підсудна Зарічненському районному суду Рівненської області судовий збір сплачений у повному обсязі.

Зазначена справа згідно ч. 4 ст. 274 ЦПК України підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження.

На підставі наведеного, керуючись ст. ст. 175, 178, 187, 190 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Відкрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 (місце проживання АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ) до Сенчицької сільської ради Зарічненського району Рівненської області (с. Сенчиці Зарічненського району Рівненської області, ЄДРПОУ 04385764) про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

Справу призначити до розгляду у підготовчому судовому засіданні об 17 год. 00 хв. 16 жовтня 2019 року у приміщенні Зарічненського районного суду Рівненської області (вул. Грушевського, 10, смт. Зарічне, Рівненської області), з повідомленням учасників справи.

Встановити відповідачу строк для надання відзиву на позовну заяву упродовж 15-ти днів з дати отримання ухвали про відкриття провадження у справі з наданням доказів, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, а також документів, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Визначити позивачу 5-ти денний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, а відповідачу п`ятиденний строк з дня його отримання для подання заперечення, копія яких одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи. Інші учасники справи мають право надати свої письмові пояснення щодо відповіді на відзив та заперечення до закінчення підготовчого провадження, якщо судом не встановлено інший строк.

З метою підготовки справи до розгляду витребувати в Зарічненській державній нотаріальній конторі відомості у вигляді довідки про:

-Наявність зареєстрованого у спадковому реєстрі заповіту ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 ;

-Наявність заведеної після смерті ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 спадкової справи із зазначенням переліку спадкоємців, які звертались із заявами про прийняття спадщини або про відмову від спадщини;

-Те, чи видавалось свідоцтво про право на спадщину за законом чи заповітом після смерті ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 і на чиє ім`я.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Інформацію про стан розгляду справи учасники провадження можуть дізнатися у мережі інтернет на офіційному веб порталі «Судова влада України» у посиланні за адресою https://court.gov.ua/fair/sud1707.

Копію даної ухвали надіслати учасникам справи. Крім цього, відповідачу надіслати копію позовної заяви та доданих документів.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо порушення правил підсудності до Рівненського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги упродовж 15-ти днів з дати її складення через Зарічненський районний суд Рівненської області.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя А. В. Дідик

СудЗарічненський районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення13.09.2019
Оприлюднено17.09.2019
Номер документу84273561
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —561/785/19

Рішення від 25.10.2019

Цивільне

Зарічненський районний суд Рівненської області

Дідик А. В.

Ухвала від 16.10.2019

Цивільне

Зарічненський районний суд Рівненської області

Дідик А. В.

Ухвала від 13.09.2019

Цивільне

Зарічненський районний суд Рівненської області

Дідик А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні