Ухвала
від 12.09.2019 по справі 646/1703/18
ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД


Апеляційне провадження № 11сс/818/1583/19 Слідчий суддя: ОСОБА_1

Справа № 646/1703/19 Доповідач: ОСОБА_2

Категорія: ст.173 КПК України

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12 вересня 2019 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Харківського апеляційного суду у складі:

головуючого - ОСОБА_2 ,

суддів - ОСОБА_3 ОСОБА_4 ,

за участю секретаря - ОСОБА_5

прокурора - ОСОБА_6 ,

представника власника майна - ОСОБА_7 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Харкові матеріали за апеляційною скаргою представника приватного акціонерного товариства «Прометей» та ОСОБА_8 адвоката ОСОБА_7 на ухвалу слідчого судді Червонозаводського районного суду м. Харкова від 29 серпня 2019 року якою задоволено клопотання слідчого про арешт майна у кримінальному провадженні № 4201822000000000252 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364, ч.1, 2 ст. 364-1, ч. 1 ст. 366, ст. 366-1, ч. 1, 2 ст. 367 КК України,

В С Т А Н О В И Л А :

Цією ухвалоюслідчого суддібуло задоволено клопотання слідчого про арешт майна у кримінальному провадженні № 4201822000000000252 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364, ч.1, 2 ст. 364-1, ч. 1 ст. 366, ст. 366-1, ч. 1, 2 ст. 367 КК України, та накладено арешт на майно та грошові кошти, вказані у клопотанні, шляхом заборони володіти, користуватися, розпоряджатися ними. Слідчий суддя дійшов висновку, що в даному випадку наявні достатні підстави для накладення арешту на майно. Представник приватного акціонерного товариства «Прометей» та ОСОБА_8 адвокат ОСОБА_7 , не погоджуючись з таким рішенням слідчого судді, подав апеляційну скаргу, в якій просить його скасувати, повернути володільцю майна - Голові правління ПАТ «Прометей» та ОСОБА_8 майно, яке було вилучене під час обшуків. В доповненнях до апеляційної скарги її автор вказує, що слідчим незаконно було проведено обшук двох гаражів та погребу за адресою: АДРЕСА_1 , оскільки в ухвалі слідчого судді не було зазначено загальної площі та надвірних будівель, де може проводитися обшук. Слідчим не було складено опису вилучених речей. Висновок експертизи від 20.06.2016 року на 24 аркушах, акт державного технічного огляду від 05.02.2015 року на 1 аркуші не мають жодного відношення до кримінального провадження. Вказує, що вилучені грошові кошти є сімейними заощадженнями, які ОСОБА_8 та ОСОБА_9 збирали на навчання дітей. Частина коштів отримана з валютних депозитів на ім`я ОСОБА_8 та ОСОБА_10 , іншу частину за результатами здійснення підприємницької діяльності ОСОБА_9 та ОСОБА_8 . У клопотанні відсутні обгрунтування того, що кошти здобуті злочинним шляхом, серії та номеру купюр слідчим не вказано. Вилучений штамп «ДП Східний ЕТЦ Держпраці» був отриманий під розписку при виконанні робіт за договором з технічної експертизи. Вказує на порушення строків звернення із клопотанням, та зазначає, що в протоколі обшуку, проведеного в приміщеннях АТ «Прометей», не відображено інформацію щодо характеристик носіїв інформації, на яку фіксувалася слідча дія, було порушено вимоги ч. 3 ст. 66 КПК України. Під час обшуку були вилучені документи та речі, які не мають відношення до кримінального провадження., відсутня належна ідентифікація речей та предметів. Вилучений ноутбук є приватною власністю ОСОБА_8 , та не перебуває на балансі АТ «Прометей». В ухвалі слідчого судді про дозвіл на обшук не вказано можливості вилучення комп`ютерної техніки та печаток підприємства. Мета вилучення ноутбуку та чотирьох жорстких дисків у клопотанні взагалі не вказана. Документи не конкретизовані, індивідуальні ознаки вилучених папок не вказані. Повідомляє, що під час обшуку відеофіксація безпідставно переривалася, було проведено особистий обшук ОСОБА_11 .

Заслухавши суддю-доповідача, пояснення представника власників майна, який просив задовольнити апеляційну скаргу, думку прокурора, яка заперечувала проти її задоволення, дослідивши матеріали справи, колегія суддів встановила підстави для часткового задоволення апеляційних вимог виходячи з наступного: З клопотання слідчого вбачається, що в провадженні СВ СУ прокуратури Харківській області перебувають матеріали кримінального провадження № 4201822000000000252 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364, ч.1, 2 ст. 364-1, ч. 1 ст. 366, ст. 366-1, ч. 1, 2 ст. 367 КК України. Досудовим розслідуванням встановлено, що під час здійснення процедури державних закупівель ПАТ «Укргазвидобування» в особі філії «Шебелинкагазвидобування», у якій приймало участь та стало переможцем Державне підприємство «Східний ЕТЦ Держпраці», одним з конкурентів виступало ПрАТ «Прометей» (ЄДРПОУ 30560445). Згідно акту №04-24/15 від 10.09.2018 Північно-східного офісу Держаудитслужби ДП «Східний ЕТЦ Держпраці» до виконання робіт, які стали предметом вищевказаних державних закупівель, після перемоги у передбаченій Законом процедурі, ДП «Східний El Ц Держпраці» залучало ПpАT «Прометей» (ЄДРГІОУ 30560445), не зважаючи на участь вказаного суб`єкта у тендерних процедурах, у якості їх прямого конкурента, що може свідчити про порушення принципів здійснення публічних закупівель, передбачених ЗУ «Про публічні закупівлі» та вказує на недобросовісну конкуренцію серед учасників та не запобігання корупційним діям і зловживанням з боку сторін укладеного договору. В межах досудового розслідування здійснено системний аналіз проведених державних закупівель за участю ДП «Східний ЕТЦ Держпраці» та ПрАТ «Прометей», за результатами чого встановлено, що вказані юридичні особи спільно брали участь у 18 державних закупівлях різних державних підприємств та установ. Викладені у клопотанні факти свідчать про можливу змову посадових осіб ПрАТ «Прометей» та ДГІ «Східний ЕТЦ Держпраці» під час участі в державних закупівлях ПАТ «Укргазвидобування» в особі філії «Шебелинкагазвидобування» та зловживання владою або службовим становищем службовими особами ДП «Східний ЕТЦ Держпраці», тобто умисне, з метою одержання неправомірної вигоди для себе чи іншої юридичної особи використання вказаними службовими особами влади або службового становища всупереч інтересам служби, що завдало істотної шкоди інтересам держави та спричинило тяжкі наслідки.

У зв`язку із цим на підставі ухвали слідчого судді був проведений обшук в домоволодінні директора ПрАТ «Прометей» ОСОБА_8 та в приміщенні підприємства. За результатами обшуків виявлено та вилучено майно, перелік якого відображений у клопотанні. Постановою слідчого від 16.04.2019 року вказане майно визнане речовим доказом у кримінальному провадженні.

Частиною 1 ст. 173 КПК України визначено, що слідчий суддя, суд відмовляють у задоволенні клопотання про арешт майна, якщо особа, що його подала, не доведе необхідність такого арешту, а також наявність ризиків, передбачених абзацом другим частини першої статті 170 цього Кодексу. Відповідно до вимог ч. 2ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Згідно із приписами ч. 3ст. 170 КПК Україниу випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98 цього Кодексу.

З огляду на положення ч.ч. 2, 3ст. 170 КПК України, майно, яке має ознаки речового доказу повинно вилучатися та арештовуватися незалежно від того, хто являється його власником, у кого і де воно знаходиться, незалежно від того чи належить воно підозрюваному чи іншій зацікавленій особі, оскільки в протилежному випадку не будуть досягнуті цілі застосування цього заходу - запобігання можливості протиправного впливу (відчуження, знищення, приховання) на певне майно, що, як наслідок, перешкодить встановленню істини у кримінальному провадженні.

Встановлені органом досудового розслідування обставини, зміст клопотання слідчого свідчать про можливу причетність ПрАТ «Прометей» до розслідуваних кримінальних правопорушень. В даному випадку підстави вважати необгрунтованим накладення арешту на виявлене майно відсутні. При цьому апеляційні доводи не спростовують того, що виявлене та вилучене майно відповідає критеріям ст. 98 КПК України.

В апеляційній скарзі представник вказує, що слідчим було незаконно проведено обшук гаражів та погребу за місцем мешкання ОСОБА_8 , проте як вбачається з протоколу обшуку (а.с. 38) з цих приміщень нічого не вилучалося.

Посилання на порушення строків звернення із клопотанням є безпідставними, оскільки обшуки були проведені 15.04.2019 року до 19.00 години та до 15.40 години, а клопотання передане до поштового відділення 17.07.2019 року.

Ухвалою слідчого судді від 11.04.2019 року було надано дозвіл на проведення обшуку у домоволодінні ОСОБА_8 з метою відшукання та вилучення в тому числі коштів, здобутих злочинним шляхом. Враховуючи обставини кримінальних правопорушень, які викладені у клопотанні, існують достатні підстави вважати, що виявлені грошові кошти могли бути набуті злочинним шляхом. Крім того, виявлені кошти були опечатані в коробці та передані 15.04.2019 року на відповідальне зберігання ОСОБА_8 . Щодо посилання представника на те, що при обшуку не були ідентифіковані документи, індивідуальні ознаки вилучених папок не вказані, то у постанові про визнання речовими доказами вилучених документів від 16.04.2019 року зміст папок та ознаки документів, які в них знаходяться зазначені. Разом зцим,відповідно довимог п.1ч.5ст.173КПК Україниу разізадоволення клопотанняслідчий суддя,суд постановляєухвалу,в якійзазначає перелік майна, на яке накладено арешт. Однак, в даному випадку слідчим суддею не конкретизовано майно, на яке накладається арешт, у зв`язку із чим ухвала слідчого судді підлягає скасуванню.

Враховуючи, що слідчим та прокурором доведена необхідність у накладенні арешту на вилучене майно, його відповідність критеріям ст. 98 КПК України, колегія суддів вважає, що для забезпечення виконання завдань кримінального провадження клопотання підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст. 404, 405, 407, 418, 422 КПК України, колегія суддів, -

УХВАЛИЛА :

Апеляційну скаргу представника приватного акціонерного товариства «Прометей» та ОСОБА_8 адвоката ОСОБА_7 задовольнити частково.

Ухвалу слідчого судді Червонозаводського районного суду м. Харкова від 29 серпня 2019 року якою задоволено клопотання слідчого про арешт майна у кримінальному провадженні № 4201822000000000252 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364, ч.1, 2 ст. 364-1, ч. 1 ст. 366, ст. 366-1, ч. 1, 2 ст. 367 КК України, скасувати та постановити нову, якою клопотання слідчого задовольнити, накласти арешт на майно, яке було вилучене 15.04.2019 року у домоволодінні директора ПрАТ «Прометей» ОСОБА_8 за адресою: Харківська область, Балаклійський район, смт. Донець, вул. 7 вересня 11, а саме: штамп з надписом «ДП «Східний ЕТЦ Держпраці» експерт технічний», висновок експертизи ПрАТ «Прометей» №30560445-09-ЛТД-0103.16 від 20.06.2016 на 24 аркушах; акт державного технічного огляду від 05.02.2015 на 1 аркуші, на якому маються печаті та штампи ДП «Східний ЕТЦ експерт технічний Е.О. Борисенко, ФОП Г.І. Белозерцева, ДП «Східний експертно-технічний центр Держгірпромнагляду»; грошові кошти у сумі 21000 доларів США (двадцять одна тисяча доларів США), купюрами номіналом 100 доларів США - у кількості 210 одиниць;

-у приміщенні ПрАТ «Прометей», яке розташоване за адресою: Харківська область, Балаклійський район, смт. Донець, вул. Кулікова, буд. 10, а саме: ноутбук TM «HP» модель RTL8723BE, чорного кольору, без зарядного пристрою та миші комп`ютерної;

Блокнот чорного кольору, розміру А-6, з надписом «LINE» з чорновими записами;

Блокнот коричневого кольору, розміру А-5. з надписом «17» з чорновими записами;

Зошит у твердій обкладинці, синьо-зеленого кольору з надписом «NOTEBOOK.», в якому містяться записи щодо реєстрації договорів ПрАТ «Прометей» за період з 01.01.2013 по 17.01.2017;

Записна книга у твердій обкладинці з надписом «Словянская земля» із зображенням храмів, в якій зареєстровані договори ПрАТ «Прометей» з 03.01.2017 по 13.04.2019;

Жорсткий диск з надписом SEAGATE BARRACLIDA 1 ТВ серійний номер Z9A8DHX5;

Жорсткий диск серійний номер S16KJDQPA04908 model HD200HJ (200 gb\7200rpm\8m);

Жорсткий диск TOSHIBA JUL-2015 серійний номер 75HBM2KNS WK7;

Жорсткий диск з надписом SEAGATE PIPELINE HD ТM.2 320 gb серійний номер 6VV28ZRA;

Пластикова папка,зеленого кольору,з надписомна боковійчастині «ПРОМЕТЕЙДОГОВОРА 2півріччя 2018р.з №64»у якіймістяться наступнідокументи:договір №РС18-881від 18.12.2018з додатками,договір 99-10.18від 11.10.2018,договір №Д-7689-18гвід 03.12.2018,договір-рахунок№53-73-18від 06.12.2018,договір субпідряду№275/18від 20.12.2018з додатками,додаткова угода№7від 26.12.2018до договору№50-14від 01,03.2014,договір №279від 09.08.2018,договір №ПС-2635/018від 27.11.2018..договір №ENDV\PR|MT-12\2018\14від 11.12.2018договір №98-10.18від 11.10.2018з додатками,договір №07-12/18№236від 07.12.2018.з додатками,договір №31-07/18від 31.07.2018з додатками,договір №18-09/18від 18.09.2018з додатками,договір №С2312/018від 26.10.2018,договір №316від 02.11.2018,договір №02-11/18від 01.11.2018,договір №01-11/18від 01.11.2018 з додатками, договір №1811000470 від 20.1 1.2018 з додатками, угода №3587860V201810 від 14.11.2018, договір №739 від 08.10.2018, договір №31-10/18 від 31.10.2018 з додатками, договір №02/07-2018 від 02.07.2018 з додатками, договір №Д-7041-18Г від 06.11.2018, договір №30-10/18 від 30.10.2018, договір №2018/08/27-1 від 27.08.2018, договір №1811000159 від 07.11.2018 з додатками, договір №1810000469 від 18.10.2018 з додатками, договір №10-08/18 від 10.08.2018 з додатками, договір №08-08/18 від 08.08.2018 з додатками, договір №540 від 06.07.2018, договір №964/3,2 від 04.10.2018, поліс №АМ/7941843, договір №1810000048 від 02.10.2018 з додатками, договір №22/08-18 від 22.08.2018 з додатками, договір №40 від 05.01.2018 з додатками, договір №50/18 від 27.08.2018 з додатками, договір №1808000351 від 21.08.2018 з додатками, договір №1808000353 від 21.08.2018 з додатками, договір №1809000179 від 12.09.2018 з додатками, договір №660 від 04.09.2018 з додатками, договір №657 від 03.09.2018 з додатками, договір №634 від 15.08.2018 з додатками, договір №633 від 15.08.2018 з додатками, договір №627 від 14.08.2018 з додатками, договір №70 від 31.08.2018 з додатками, договір №63 від 05.06.2018 з додатками, договір №07/08-ПР від 07.08.2018 з додатками, договір №1-9.2018 від 01.09.2018 з додатками, договір №01 -08/2018-АО-14 від 01.08.2018 з додатками, договір №10- 08/2018 від 10.08.2018 з додатками, договір №1008000115 від 07.08.2018 з додатками, договір №30 від 01.08.2018, договір №16-07/2018 від 16.07.2018 з додатками, договір №587 від 30.07.2018 з додатками, договір №568 від 20.07.2018 з додатками, договір №569 від 20.07.2018 з додатками, договір №28-05/18 від 28.05.2018 з додатками, договір №7/3441-18 від 06.08.2018 з додатками, договір №09/08-ПР від 09.08.2018 з додатками, договір №1/20-2018 від 20.07.2018, договір №279 від 09.08.2018, договір №8823-18 від 31.07.2018;

-Пластикова папка, чорного кольору, з надписом на боковій частині «SIGMA ДОГОВОРА AT «ПРОМЕТЕЙ» 2018р.» у якій містяться наступні документи: договір про надання консультаційних послуг від 05.03.2018 та додатки, наказ №84, додаткова угода №21 від 11.09.2018 та додатки, договір №490 від 18.06.2018 та додатки, договір №489 від 18.06.2018 та додатки, договір №22-06/18 від 22.06.2018 договір №1806000452 від 27.06.2018 та додатки, договір №115/2018 від 03.05.2018 та додатки, договір №463 від 08.06.2018 та додатки, договір №399 від 23.05.2018 та додатки до нього, договір №424 від 29.05.2018 та додатки, договір №11-06/139 від 11.06.2018 та додатки, договір №1106180001 від 11.06.2018 та додатки, договір №417 від 14.05.2018 з додатками, договір №05/18 від 05.06.2018 з додатками, договір №02-04/18 від 02.04.2018 з додатками, договір №RPC004954 від 15.05.2018 з додатками, договір №463 від 08.06.2018 з додатками, договір №3 від 29.05.2018, договір №701/5 від 05.05.2018, договір №63 від 05.06.2018 з додатками до нього, договір №1805000686 від 30.05.2018 з додатками, договір №RPC004957 від 15.05.2018 з додатками, договір №RPC004956 від 15.05.2018 з додатками, договір №1805000648 від 25.05.2018 з додатками, угода №21 від 02.04.2018 з додатками до неї, договір №380 від 15.05.2018 з додатками, договір №379 від 15.05.2018 з додатками, договір №336 від 25.04.2018 з додатками, специфікація №2 від 13.03.2018. договір №114/18 від 02.01.2018, договір №1079 від 19.02.2018, договір №325 від 23.04.2018 з додатками, договір №326 від 23.04.2018 з додатками, договір №1804000208 від 12.04.2018 з додатками, договір №2/04 від 02.04.2018 з додатками, договір №28/03-ГІР від 28.03.2018 з додатками, договір №01 -04/18 від 02.04.2018 з додатками, договір №01/02-18 від 01.02.2018 з додатками, договір №07-03/18 від 07.03.2018 з додатками, договір №27-03/18-58 від 27.03.2018 з додатками, рахунок-договір №967390 від 06.03.2018, договір від 07.03.2018, поліс №АК/6615657, рахунок-договір №963460 від 20.02.2018, договір №05/03-2018 від 05.03.2018 з додатками, договір №05-02/18 від 05.02.2018 з додатками, договір №05-01/18 від 05.01.2018 з додатками, договір №3-2.2018 від 01.02.2018, договір №2-2.2018 від 01.02.2018, договір №1-2.2018 від 01.02.2018 з додатками, договір №1ТС від 10.01.2018 з додатками, договір ДПД №038588 від 10.01.2018 з додатками, договір № 1/АВТО від 01.01.2018 з додатками, договір №31-01/18 від 31.01.2018 з додатками, договір №7 від 23.01.2018, договір №03/0201 від 02.01.2018, договір №8/0431-2018 від 01.02.2018 з додатками, договір №2501-2018 від 25.01.2018 з додатками, договір-рахунок №04-2018 від 09.01.2019, договір-рахунок №6008-18 від 09.01.2018. договір №02/01-18 від 02.01.2018 з додатками, договір №38FКН443-18 від 10.01.2018 з додатками, угода №13 від 23.08.2018 з додатками, угода №12 від 04.06.2018 з додатками, угода №11 від 23.04.2018 з додатками, угода №1 від 10.01.2018, угода №1 від 10.01.2018. угода №22 від 17.10.2018 з додатками;

-Пластикова папка, синього кольору, з надписом на боковій частині «ДОГОВОРА «ПРОМЕТЕЙ» 2016р. з №83 по №» у якій містяться наступні документи: договір №1 від 12.12.2016 з додатками, договір №26/09-16 від 26.09.2016 з додатками, договір №ДП/9346 від 05.12.2016, договір №8179 від 31.03.2016 з додатками, договір №1553 від 02.11.2016 з додатками, договір №050/12-16 від 16.12.2016 з додатками, договір №02/12-16 від 02.12.2016 з додатками, договір №36 від 24.11.2016, договір №050/12-16 від 16.12.2016 з додатками, договір №274 від 01.12.2016 договір №7/9301 від 19.12.2016 з додатками, договір №71 від 15.11.2016, поліс №АК/0681154, договір №1612000155 від 07.12.2016 з додатками, договір №ПС3364/016 від 24.11.2016, договір №10/10-2016 від 10.10.2016 з додатками, договір №2135/16 від 29.11.2016 з додатками, договір №2134/16 від 29.11.2016 з додатками, договір №16034 від 07.11.2016, договір №265 від 20.10.2016 з додатками, договір №1-26/09 від 26.09.2016 з додатками, договір №1-29/08 від 29.08.2016 з додатками, договір №1/А-2016 від 01.12.2016 з додатками, договір №17-11.16 від 03.11.2016 з додатками, договір №119 від 20.10.2016, договір № 01/09-16 від 01.09.2016 з додатками, договір № 12/09.2016 від 12.09.2016 з додатками, договір № 1611000005 від 01.11.2016 з додатками, договірні величини електроспоживання на 2017 рік, договір № 147/2016 від 07.10.2016 з додатками, договір № 631/16 від 03.10.2016 з додатками, договір № 26/09-01 від 26.09.2016з додатками, договір № 027 від 20.09.2016, договір № 10-2016С від 02.11.2016 з додатками, договір № 09-2016С від 02.11.2016 з додатками, договір № 08-2016С від 02.11.2016 з додатками, договір № 1/ХІ-2016 від 01.11.2016 з додатками, договір № 26/09-01 від 26.09.2016, договір № С3081/061 від 20.10.2016. договір № 05/09-16 від 05.09.2016, договір № 1/10 від 05.10.2016 від 05.10.2016 з додатками, договір № 32 від 05.10.2016 з додатками, договір № 1458/16 від 08.08.2016 з додатками, договір № 19 від 20.09.2016. договір № 01/08 від 01.08.2016 з додатками, договір № 15/08 від 15.08.2016. договір № 4/07 від 04.07.2016. договір № 1609000398 від 23.09.2016. договір № 18 від 20.09.2016 з додатками, договір № 1609000157 від 08.09.2016 з додатками, договір № П-0004.16 від 19.08.2016 з додатками, договір № 89-07/16 від 22.07.2016 з додатком, договір № 0109-16 від 08.09.2016, договір № 1807 від 30.08.2016 з додатком, договір № 15072016 від 25.07.2016 з додатком, договір № 327 від 10.08.2016, договір № 29/06/201 о від 29.06.2016 з додатками, договір № 1607000638 від 20.07.2016 з додатками, договір № 1/18-2016 від 18.07.2016 з додатками, договір № Г-2016/2596 від 02.08.2016 з додатками, договір № 241 від 27.07.2016 з додатками, договір № 242 від 27.07.2016 з додатками, договір № 243 від 27.07.2016 з додатками, договір № 1354/16 від 27.07.2016 з додатками. договір^№ 1 від 22.07.2016 з додатками, договір № 15-07/16 від 15.07.2016 з додатками, договір № 1607000484 від 11.07.2016, договір № 1294/16 від 22.07.2016 з додатками, договір № 1295/16 від 22.07.201o з додатками, договір № 1296/16 від 22.07.2016 з додатками, договір № Г-2016/2287 від 20.07.2016 з додатками, договір № 1607000546 від 15.07.2016 з додатками, договір № 1607000547 від 15.07.2016 з додатками, договір № 1607000348 від 12.07.2016 з додатками;

-Пластикова папка, зеленого кольору, з надписом на боковій частині «ДОГОВОРА «ПРОМЕТЕЙ» 2017р. з №90» у якій містяться наступні документи: договір № 01/12-2017 від 04.12.2017, договір № 10/01-17 від 10.01.2017 з додатками, договір оренди № 21 від 01.12.2017, договір №04/12.2017 від 04.12.2017 з додатками, договір-рахунок №5512-17 від 06.12.2017, договір № 73 від 07.10.2017 з додатками, договір № АТ/26-12 від 26.12.2017, договір №03-04/17 від 03.04.2017, договір № 279 від 03.11.2017, договір № 26 від 27.03.2017 з додатками, договір № 001761 від 28.12.2017, договір № 1712000645 від 20.12.2017 з додатками, договір № 32 від 15.12.2017 з додатками, договір №20-11/17 від 20.11.2017 з додатками, договір № С\С27017 від 04.12.2017, договір № К2/216/17 від 11.12.2017 з додатками, договір № Д-6863-17Е від 16.11.2017, договір № Д-6154-17Е від 18.10.2017, договір № Д-5892-17Е від 06.10.2017 з додатком, угода № 159-17/БЦ2 від 16.11.2017, додаткова угода № 1 від 07.11.2017, додаткова угода № 1 від 07.11.2017 договір № 1/А-2017 від 01.12.2017 з додатком, договір № Г1С4284/017 від 23.11.2017, договір № 02-10/17 від 02.10.2017, договір № 283 від 16.11.2017 з додатками, договір № ЕЕ-1810/5 від 18.10.2017 з додатком, договір № МД-2108/7 від 03.08.2017 з додатком, договір № 09/17 від 07.11.2017 з додатком, договір № 1-17/10 від 17.10.2017 з додатками, договір № С4093/017 від 23.10.2017, договір № 02-10/17 від 02.10.2017. договір № 171/17 від 23.10.2017 з додатками, договір № 1-15/17 від І 5.05.2017 з додатком, договір № 04-08/17 від 04.08.2017, договір № 02-08-17 від 02.08.2017 з додатками, договір № 154/17 від 14.09.2017 з додатками, договір № 155/7 від 14.09.2017 з додатками, договір № 1710000164 від 04.10.2017 з додатками, договір № 310 від 18.08.2017. договір № 134667 від 06.07.2017, поліс № 1790013. договір № 01-09-2017 від 01.09.2017, договір № 01(01)09 від 01.09.2017 з додатком, договір № 31/07/1 ТБ від 31.07.2017 з додатком, договір №2017-09-08-2 від 08.09.2017, договір № 7/1494-17 від 12.09.2017 з додатком, договір № 76-05/17 від 12.05.2017 з додатком, сертифікат від 28.08.2017, договір № 1708000438 від 31.08.2017 з додатками, договір № 120417 від 12.04.2017 з додатками, договір № 21/08-2017 від 21.08.2017 з додатками, договір № 1707000387 від 28.07.2017 з додатками, договір № 18-07/17 від 21.07.2017 з додатком, договір № 0309/17-СА від 20.07.2017 з додатком, договір № 1023 від 14.02.2017, договір № 1707000376 від 26.07.2017 з додатками, поліс № АМ/0739217, договір № Д-3345-17Е від 11.07.2017. договір № Д-2567-17Г від 13.06.2017. договір № Д-3346-17Г від 11.07.2017, договір № 113/17 від 01.01.2017 договір № 0607/17 від 06.07.2017 з додатком, договір № 0277/17-СА від 12.07.2017 з додатком, договір № 03-04/17 від 03.04.2017, договір № 12-06 від 12.06.2017 договір № 0268/17-СА від 07.07.2017 з додатком, договір № 0264/17-СА від 06.07.2017 з додатком;

-Пластикова папка, червоного кольору, з надписом на боковій частині «ПРОМЕТЕЙ» ДОГОВОРА І півріччя 2017р. №1-120» у якій містяться наступні документи: договір №05/17ДП від 05.04.2017 з додатками, договір №07/17 від 30.06.2017 з додатками, договір №03-05/17 від 03.05.2017 з додатками, договір №68 від 19.06.2017, договір №12/06 від 12.06.2017, договір №05-06/17-165 від 05.06.2017 з додатками, договір № 0224/17-СА від 14.06.2017 з додатками, договір № Д-2289-17Г від 02.06.2017, договір №12-06/17 від 12.06.2017 з додатками, договір №196-05.17 від 24.05.2017 з додатками, договір №17/047 від 19.06.2017, договір №1706000054 від 06.06.2017 з додатками, договір №1705000201 від 17.05.2017 з додатками, договір №17/03-2017 від 17.03.2017 з додатками, додаткова угода №1 від 25.05.2017, договір-рахунок №6454-17 від 16.05.2017, договір №1123 від 22.05.2017 з додатками, договір №1/05 від 26.05.2017, договір №ІІРС003368 від 10.04.2017 з додатками, договір №05/17ДП від 05.04.2017 з додатками, договір №1/тс-2017 від 22.03.2017 з додатками, договір №95 від 04.05.2017 з додатками, договір №1/10-04.20117 від 10.04.2017, договір № 1704000251 від 18.04.2017 з додатками, договір № 40/04 від 24.04.2017, договір № 268 від 14 04.2017 з додатками, договір № 112-03.17 від 14.03.2017, договір №900404/17/004028 від 12.04.2017, договір №7/2017-МК-иАН від 29.03.2017 з додатками, поліс №АК/2964420. договір № 1704000242 від 14.04.2017 з додатками, договір № 1704000241 від 14.04.2017 з додатками, договір № 1704000240 від 18.04.2017 з додатками, договір № 1704000239 від 14.04.2017 з додатками, договір № 353 від 30.03.2017 з додатком, договір № 268 від 14.04.2017 з додатком, договір № 168 від 07.03.2017 з додатком, поліс № АК/2964406, договір № 06/03.2017 від 06.03.2017 з додатками, договір № 23-01/17 від 23.01.2017 з додатками, договір № 1704000025 від 04.04.2017, договір № 1704000024 від 04.04.2017. договір № 1704000023 від 04.04.2017. договір № 240317 від 24.03.2017 з додатками, договір № 352 від 30.03.2017 з додатком, договір № 354 від 30.03.2017 з додатком, договір № 17/002 від 21.03.2017, договір № 1703000621 від 27.03.2017 з додатками, договір № 1 -2017/1542 від 22.03.2017, договір № Г-2017/1541 від 22.03.2017, договір № 60 від 17.03.2017 з додатками, рахунки договора № 876126 від 06.03.2017 та № 872058 від 20.02.2017, договір № 17-02/17 від 17.02.2017, договір № 02-02/17 від 01.02.2017 з додатками, договір № Г-2017/1362 від 16.03.2017, договір № 01-02/17 від 01.02.2017 з додатками, договір № Г-2017/1538 від 16.03.2017 договір № Г-2017/1363 від 16.03.2017, договір № 141/22-17 від 02.03.2017 02 03.2017 з додатками, договір № 17/014 від 13.03.2017 з додатком, договір № Г-2017/0953 від 24.02.2017, договір № Г-2017/0954 від 24.02.2017, консорциальное соглашение № 586/17 від 14.02.2017. договір № 17041 від 22.02.2017 з додатком, договір № 1 від 30.01.2017, договір № 03/02-17 від 03.02.2017 з додатком, додаткова угода № 10 від 18.08.2017 з додатками, додаткова угодо № 19 від 07.09.2017 з додатками, договір № 01/2301 від 23.01.2017 договір № 8/0431-2017 від 01.02.2017, договір про надання правової допомоги від 03.01.2017. договір № 19 від 20.01.2017 з додатками, договір № 10/17-Л від 17.01.2017. договір № 03-01/17 від 13.01.2017, договір № 02-01/17 від 13.01.2017 з додатками, договір № 01-01/17 від 13.01.2017, договір серії ДПД № 037551 від 13.01.2017, договір № 1/03-17 від 03.01.2017 з додатком, договір № 1-2017 від 03.01.2017 з додатком, договір № 0101/17-АО-13 від 03.01.2017 з додатками; Висновок експертизи № 63.2.01.2 01-0807.17 від 29.05.2017; Візитка ЦОП НОВАТОР СЕРВІС ОСОБА_12 із зазначенням адреси підприємства та контактних телефонів; Візитка ЦОП НОВАТОР СЕРВІС із зазначенням адреси, контактних телефонів та переліком послуг, що надаються підприємством; Паперова папка білого кольору із зав`язками з написом «Договір № 11-ТД/22 від 15.08.16 експертне обстеження ПВТ, ВГІМ, тощо ДП «Східний ЕТЦ» ЕПУ «Шебелинкагазвидобування» в який знаходяться копії документів щодо виконання вказаного договору;

-Пластикова папка чорного кольору з написом PRO ZORRO 2016 у якій містяться документи щодо участі ПрАТ «Прометей» та ДП «Східний ЕТЦ Держпраці» у державних закупівлях протягом 2016-2018 років;

Довідка АТ «Укрсиббанк» від 19.02.2019;

Фінансовий звіт ПрАТ «Прометей» за 2017-2018 рік;

Проект посадової інструкції Голови правління ПрАТ «Прометей»;

Проект посадової інструкції Головного бухгалтера ПрАТ «Прометей»;

Проект посадової інструкції Головного інженера ПрАТ «Прометей».

Визначення місця зберігання майна доручити слідчому.

Ухвала апеляційного суду оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Головуючий

Судді

Дата ухвалення рішення12.09.2019
Оприлюднено21.02.2023
Номер документу84303794
СудочинствоКримінальне
КатегоріяІнші злочини

Судовий реєстр по справі —646/1703/18

Ухвала від 20.09.2019

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Гребенюк В. В.

Ухвала від 12.09.2019

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Цілюрик В. П.

Ухвала від 12.09.2019

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Цілюрик В. П.

Ухвала від 29.08.2019

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Сіренко Ю. Ю.

Ухвала від 29.08.2019

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Сіренко Ю. Ю.

Ухвала від 31.07.2019

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Гребенюк В. В.

Ухвала від 31.07.2019

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Гребенюк В. В.

Ухвала від 25.07.2019

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Цілюрик В. П.

Ухвала від 25.07.2019

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Цілюрик В. П.

Ухвала від 27.06.2019

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Єжов В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні