Ухвала
від 04.07.2019 по справі 472/375/19
ВЕСЕЛИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 472/375/19

У Х В А Л А

про закриття підготовчого судового засідання

та призначення справи до судового розгляду по суті

04 липня 2019 року смт. Веселинове

Веселинівський районний суд Миколаївської області у складі:

головуючого судді - Кучерявенка С.С.

за участю секретаря

судового засідання - Чорної О.В.

представник позивача - ОСОБА_1

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду №1 смт. Веселинове цивільну справу за позовною заяву заступника керівника Миколаївської місцевої прокуратури №1 в інтересах держави до Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області, ОСОБА_2 про визнання незаконними та скасування наказів Головного управління Держгеокадастру в Миколаївській області, скасування запису в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, витребування земельної ділянки,

ВСТАНОВИВ:

Заступник керівника Миколаївської місцевої прокуратури в інтересах держави звернувся до суду з позовною заявою до Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області, ОСОБА_2 про визнання незаконними та скасування наказів Головного управління Держгеокадастру в Миколаївській області, скасування запису в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, витребування земельної ділянки,

Ухвалою суду від 22 квітня 2019 року було відкрито провадження по справі і призначено підготовче засідання.

В підготовчому засіданні представник позивача ОСОБА_1 підтримав позовні вимоги. Просив суд призначити справу до судового розгляду по суті.

В підготовче судове засідання відповідачі не з"явилися, заяв про відкладення та розгляду справи у їх відсутність не надходило.

Представник відповідача Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області надали до суду заяву про розгляд справи у їх відсутність.

У ході підготовки справи до судового розгляду проведені наступні дії:

1) остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу;

2) визначені обставини справи, які підлягають встановленню та зібрано відповідні докази.

У процесі підготовки справи до судового розгляду з`ясовані питання та здійсненні підготовчі дії, передбаченні ст. 197 ЦПК України.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч. 2 ст. 211 ЦПК України про місце, дату і час судового засідання суд повідомляє учасників справи.

За результатами підготовчого судового засідання, суд дійшов висновку про наявність достатніх підстав для закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 189-200 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі №472/375/19 за позовною заяву заступника керівника Миколаївської місцевої прокуратури №1 в інтересах держави до Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області, ОСОБА_2 про визнання незаконними та скасування наказів Головного управління Держгеокадастру в Миколаївській області, скасування запису в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, витребування земельної ділянки.

Призначити цивільну справу до судового розгляду по суті на липня 2019 року на год. у залі судового засідання № 1 у приміщенні Веселинівського районного суду Миколаївської області, що знаходиться за адресою: вул. Мозолевського, 36, смт. Веселинове Миколаївської області.

У судове засідання для розгляду справи по суті викликати учасників справи, попередити всіх учасників справи про наслідки неявки до суду, визначені ст. 223 ЦПК України.

Попередити учасників справи про недопустимість зловживання процесуальними правами та невиконання процесуальних обов`язків, внаслідок яких до учасника можуть бути застосовані заходи процесуального примусу, передбачені Главою 9 Розділу І Цивільного процесуального кодексу України (ст. ст. 143-148).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення.

Суддя Веселинівського районного суду С.С. Кучерявенко

СудВеселинівський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення04.07.2019
Оприлюднено26.09.2019
Номер документу84507040
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —472/375/19

Ухвала від 22.01.2020

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Кучерявенко С. С.

Рішення від 15.10.2019

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Кучерявенко С. С.

Рішення від 15.10.2019

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Кучерявенко С. С.

Ухвала від 04.07.2019

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Кучерявенко С. С.

Ухвала від 22.04.2019

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Кучерявенко С. С.

Ухвала від 06.03.2019

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Кучерявенко С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні