Ухвала
від 16.09.2019 по справі 191/3105/18
СИНЕЛЬНИКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 191/3105/18

Провадження № 2/191/916/18

У Х В А Л А

іменем України

16 вересня 2019 року м. Синельникове

Суддя Синельниківського міськрайонного суду Дніпропетровської області Гречко Ю.В., розглянувши позовну цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 , Безштанько ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Горизонт , третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю Агро-Олімп про визнання договорів такими, що припинили свою дію,-

В С Т А Н О В И В:

04 вересня 2019 року у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 , Безштанько ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Горизонт , третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю Агро-Олімп про визнання договорів такими, що припинили свою дію було ухвалено рішення.

У резолютивній частині вступної і резолютивної частини рішення порядок, строк його оскарження і порядок набрання ним законної сили зазначені вірно.

Однак у повному рішенні, складеного протягом десятиденного строку, судом помилково зазначено такий порядок оскарження і набрання рішенням законної сили, який передбачений для заочного рішення, тоді як вказане рішення не є заочним, справа розглядалася з урахуванням позовних вимог позивача і відзиву відповідача на позовні вимоги.

Відповідно до ч.1 ст.269 ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки.

Таким чином, суд вважає, що описку, допущену у резолютивній частині рішення, необхідно виправити.

На підставі викладеного, керуючись ст.269 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Виправити описку у резолютивній частині рішення Синельниківського міськрайонного суду Дніпропетровської області від 04 вересня 2019 року у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 , Безштанько ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Горизонт , третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю Агро-Олімп про визнання договорів такими, що припинили свою дію.

Резолютивну частину рішення щодо порядку, строку його оскарження, а також набрання ним законної сили викласти в наступній редакції:

На рішення протягом 30 (тридцяти) днів з дня його проголошення може бути подано апеляційну скаргу до Дніпровського апеляційного суду через Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області.

Рішення набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не буде подано, а у разі її подання - після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

На ухвалу протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Дніпровського апеляційного суду через Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області може бути подано апеляційну скаргу. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається до Дніпровського апеляційного суду через Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку на подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не буде скасовано, набирає законної сили після закінчення розгляду справи апеляційним судом.

Головуючий суддя: Ю. В. Гречко

СудСинельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення16.09.2019
Оприлюднено27.09.2019
Номер документу84521556
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —191/3105/18

Постанова від 22.06.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Свистунова О. В.

Ухвала від 16.12.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Свистунова О. В.

Постанова від 17.11.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Олійник Алла Сергіївна

Ухвала від 08.05.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Олійник Алла Сергіївна

Ухвала від 14.02.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Олійник Алла Сергіївна

Постанова від 18.12.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Пищида М. М.

Ухвала від 20.11.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Пищида М. М.

Ухвала від 11.11.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Пищида М. М.

Рішення від 04.09.2019

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Гречко Ю. В.

Ухвала від 16.09.2019

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Гречко Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні