Ухвала
від 01.10.2019 по справі 320/2154/19
ШОСТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ШОСТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД Справа № 320/2154/19

УХВАЛА

01 жовтня 2019 року м. Київ

Шостий апеляційний адміністративний суд у складі колегії суддів: судді-доповідача: Земляної Г.В. суддів Лічевецького І.О., Ісаєнко Ю.А. розглянувши клопотання Головного управління Держаної фіскальної служби у Київській області про продовження строку усунення недоліків апеляційної скарги Головного управління Держаної фіскальної служби у Київській області на рішення Київського окружного адміністративного суду від 28 травня 2019 року у справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю АЛЬВАРА ФІШ до Головного управління Держаної фіскальної служби у Київській області, Держаної фіскальної служби України про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення, зобов`язання вчинити дії,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Шостого апеляційного адміністративного суду перебуває апеляційна скарга Головного управління Держаної фіскальної служби у Київській області на рішення Київського окружного адміністративного суду від 28 травня 2019 року у справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю АЛЬВАРА ФІШ до Головного управління Держаної фіскальної служби у Київській області, Держаної фіскальної служби України про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення, зобов`язання вчинити дії.

Рішенням Київського окружного адміністративного суду від 28 травня 2019 року адміністративний позов задоволено.

Не погодившись із зазначеним судовим рішенням, Головним управлінням Держаної фіскальної служби у Київській області було подано апеляційну скаргу, в якій просить скасувати рішення Київського окружного адміністративного суду від 28 травня 2019 року та прийняти нове, яким відмовити у задоволенні позовних вимог повністю.

Ухвалою Шостого апеляційного адміністративного суду від 10 вересня 2019 року апеляційну скаргу залишено без руху у зв`язку з відсутністю документа про сплату судового збору у розмірі 15 763,00 грн. Апелянту надано строк для усунення недоліків 7 днів з моменту отримання копії ухвали.

25 вересня 2019 року від відповідача до Шостого апеляційного адміністративного суду надійшло клопотання про продовження строку на усунення недоліків апеляційної скарги.

В своєму клопотанні, апелянт вказує, що ним вживаються всі можливі заходи для виконання вимог ухвали суду та сплати судового збору.

Частиною першою статті 121 Кодексу адміністративного судочинства України визначено, що встановлений судом процесуальний строк може бути продовжений судом за заявою учасника справи, поданою до закінчення цього строку, чи з ініціативи суду.

За таких обставин, колегія суддів вважає, що підстави для продовження процесуального строку є поважними, так як апелянтом зазначено про вчинення дії для забезпечення виконання вимог ухвали суду, однак, кошти для сплати судового збору до апелянта ще не надійшли.

Враховуючи обставини, які наведені у клопотанні, суд апеляційної інстанції вважає за необхідне задовольнити клопотання та продовжити процесуальний строк, встановлений в ухвалі Шостого апеляційного адміністративного суду для усунення недоліків апеляційної скарги.

У випадку, якщо недоліки апеляційної скарги не буде усунуто у встановлений судом строк, апеляційну скаргу буде повернуто скаржнику.

Керуючись статтями 34, 121, 248, 256 КАС,

УХВАЛИВ:

Клопотання Головного управління Держаної фіскальної служби у Київській області - задовольнити.

Продовжити Головному управлінню Держаної фіскальної служби у Київській області строк для усунення визначених в ухвалі Шостого апеляційного адміністративного суду від 10 вересня 2019 року недоліків на 3 дні з моменту отримання копії даної ухвали.

Повідомити апелянта, що у разі не усунення недоліків до строку встановленого судом, апеляційна скарга буде повернута апелянту.

Ухвала суду апеляційної інстанції набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя: Г.В. Земляна

Судді: І.О. Лічевецький

Ю.А. Ісаєнко

Дата ухвалення рішення01.10.2019
Оприлюднено02.10.2019
Номер документу84630724
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення, зобов`язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —320/2154/19

Ухвала від 26.06.2023

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Вівдиченко Тетяна Романівна

Ухвала від 18.11.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Ханова Р.Ф.

Ухвала від 06.11.2020

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Щавінський В.Р.

Ухвала від 06.10.2020

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Вівдиченко Тетяна Романівна

Ухвала від 02.03.2020

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Вівдиченко Тетяна Романівна

Ухвала від 25.10.2019

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Земляна Галина Володимирівна

Ухвала від 01.10.2019

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Земляна Галина Володимирівна

Ухвала від 10.09.2019

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Земляна Галина Володимирівна

Рішення від 28.05.2019

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Щавінський В.Р.

Рішення від 28.05.2019

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Щавінський В.Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні