Ухвала
від 01.10.2019 по справі 5/128
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 5/128

УХВАЛА

01.10.2019 м. Івано-Франківськ

Господарський суд Івано-Франківської області у складі: судді Фанди О.М., розглянувши заяву за вх. № 18743/19 від 30.09.2019 року Державного підприємства "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом", (вул. Назарівська, 3, м. Київ, 01032) про заміну сторони виконавчого провадження її правонаступником, видачу дубліката наказу та поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання по справі

за позовом: Закритого акціонерного товариства "Київ-Код", вул. Димитрова,5, м. Київ, 03150,

до відповідача: Відкритого акціонерного товариства "Оріана", вул. Євшана, 9, м. Калуш, Івано-Франківська область, 77300,

про звернення стягнення на майно ВАТ "Оріана"

ВСТАНОВИВ:

30.09.2019 року до Господарського суду Івано-Франківської області надійшла заява від Державного підприємства "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом" за вх. № 18743/19 про заміну сторони виконавчого провадження її правонаступником, видачу дубліката наказу та поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання у даній справі.

Згідно приписів ст. 334 Господарського процесуального кодексу України, у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження суд замінює таку сторону її правонаступником. Заяву про заміну сторони її правонаступником може подати сторона (заінтересована особа), державний або приватний виконавець. Суд розглядає заяву про заміну сторони її правонаступником у десятиденний строк з дня її надходження до суду у судовому засіданні з повідомленням учасників справи та заінтересованих осіб. Неявка учасників справи та інших осіб не є перешкодою для вирішення питання про заміну сторони виконавчого провадження. Ухвала про заміну сторони виконавчого провадження надсилається (надається) учасникам справи, а також державному виконавцю, приватному виконавцю в порядку, передбаченому статтею 242 цього Кодексу. Положення цієї статті застосовуються також у випадку необхідності заміни боржника або стягувача у виконавчому листі до відкриття виконавчого провадження.

В силу п. 19.4 розділу XI Перехідних положень Господарського процесуального кодексу України, у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець, приватний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред`явлення виконавчого документа до виконання. За видачу стягувачу дубліката виконавчого документа справляється судовий збір у розмірі 0,03 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Також відповідно до ч.3 ст. 119 Господарського процесуального кодексу України, якщо інше не встановлено законом, заява про поновлення процесуального строку, встановленого судом, розглядається судом, у якому належить вчинити процесуальну дію, стосовно якої пропущено строк.

За наведених обставин, заяву Державного підприємства "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом" про заміну сторони виконавчого провадження її правонаступником, видачу дубліката наказу та поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання слід призначити до розгляду в судовому засіданні.

Керуючись ч.3 ст. 119, ст. 234, ст. 334, п. 19.4 розділу XI Перехідних положень Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Прийняти заяву до розгляду.

Розгляд заяви призначити в судовому засіданні на 09.10.2019 о 10:00.

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Івано-Франківської області за адресою: вул. Шевченка, 16, м. Івано-Франківськ, 76018, зал судових засідань № 17.

Запропонувати учасникам справи надати пояснення по суті поданої заяви.

Копії ухвали надіслати учасникам справи та Державному підприємству "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом"(вул. Назарівська, 3, м. Київ, 01032).

Представникам сторін з`явитися в судове засідання. При направленні у судове засідання уповноважених представників сторін, останнім мати при собі відповідно до ст. 60 ГПК України документи, що підтверджують повноваження представників та документи, що посвідчують особу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Ухвалу підписано 01.10.2019 року.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі «Судова влада України» , за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі: http://court.gov.ua/fair/sud5010/

Веб-адреса Єдиного державного реєстру судових рішень: http://reyestr.court.gov.ua/

Веб-адреса Господарського суду Івано-Франківської області: http://if.arbitr.gov.ua/sud5010/

e-mail суду: inbox@if.arbitr.gov.ua . Інформація за тел.: (0342) 55-94-88

Звернути увагу, що учасники справи можуть отримувати процесуальні документи в електронному вигляді. Для цього необхідно зареєструватись в системі, розміщеній на офіційному веб-порталі "Судова влада України" (https://e-court.mail.gov.ua/?_task=login&_action=plugin.registration_rules) та подати до суду заявку для отримання процесуальних документів в електронному вигляді.

Суддя О.М. Фанда

Дата ухвалення рішення01.10.2019
Оприлюднено03.10.2019
Номер документу84664335
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5/128

Ухвала від 07.03.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Скапровська І. М.

Ухвала від 29.02.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Скапровська І. М.

Ухвала від 09.10.2019

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Фанда О. М.

Ухвала від 01.10.2019

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Фанда О. М.

Постанова від 30.07.2019

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Міщенко І.С.

Ухвала від 24.06.2019

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Міщенко І.С.

Постанова від 24.04.2019

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Плотніцький Борис Дмитрович

Ухвала від 27.03.2019

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Плотніцький Борис Дмитрович

Ухвала від 20.02.2019

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Скапровська І. М.

Ухвала від 22.01.2019

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Скапровська І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні