Ухвала
від 02.10.2019 по справі 500/4472/19
ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 500/4472/19

Провадження № 2/500/2533/19

У Х В А Л А

про витребування доказів

02 жовтня 2019 року Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області у складі:

головуючий - суддя Швець В.М.,

при секретарі - Коробко О.Д.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Ізмаїлі справу за позовом ОСОБА_1 до Кислицької сільської ради Ізмаїльського району Одеської області про визнання права власності на спадкове майно,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Ізмаїльського суду знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Кислицької сільської ради Ізмаїльського району Одеської області про визнання права власності на спадкове майно.

Представник позивача надала клопотання про витребування доказів, а саме: витребувати від Ізмаїльської державної нотаріальної контори Одеської області копію спадкової справи ОСОБА_2 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 (витяги із реєстру спадкових справ та заповітів) та копію спадкової справи ОСОБА_3 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_2 (витяги із реєстру спадкових справ та заповітів); витребувати з КП Ізмаїльське МБТІ інформацію про реєстрацію та власників житлового будинку із надвірними та господарчими спорудами по АДРЕСА_1 ; витребувати з відділу Держгеокадастру у місті Ізмаїл та Ізмаїльському районі Головного управління Держгеокадастру в Одеській області інформацію з Державного земельного кадастру про земельну ділянку площею 0,1212 га, яка розташована в АДРЕСА_1 , та про земельну ділянку площею З,52 га, яка розташована на території Кислицької сільської ради Ізмаїльського району Одеської області.

Відповідно до ст. 76 ЦПК України доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи. Ці дані встановлюються такими засобами: письмовими, речовими і електронними доказами;висновками експертів; показаннями свідків.

Відповідно до положень частини 1 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Відповідно до положень частини 3 ст. 84 ЦПК України у разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Керуючись ст. ст. 84, 260 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Клопотання представника позивача задовольнити.

Витребувати з Ізмаїльської державної нотаріальної контори Одеської області копію спадкової справи ОСОБА_2 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 (витяги із реєстру спадкових справ та заповітів) та копію спадкової справи ОСОБА_3 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_2 (витяги із реєстру спадкових справ та заповітів).

Витребувати з КП Ізмаїльське МБТІ інформацію про реєстрацію та власників житлового будинку із надвірними та господарчими спорудами по АДРЕСА_1 .

Витребувати з відділу Держгеокадастру у місті Ізмаїл та Ізмаїльському районі Головного управління Держгеокадастру в Одеській області інформацію з Державного земельного кадастру про земельну ділянку площею 0,1212 га, яка розташована в АДРЕСА_1 , передана для будівництва та обслуговування житлового будинку з надвірними спорудами (державний акт серії ЯИ № 157240, виданий відділом Держгеокадастр в Ізмаїльському районі Одеської області 01.02.2010 року ОСОБА_2 ); а також інформацію з Державного земельного кадастру про земельну ділянку площею 3,52 га, яка розташована на території Кислицької сільської ради Ізмаїльського району Одеської області, переданої для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, належного на праві власності на підставі свідоцтва про право на спадщину за заповітом від 04.07.2008 року.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя: В.М.Швець

СудІзмаїльський міськрайонний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення02.10.2019
Оприлюднено02.10.2019
Номер документу84665736
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —500/4472/19

Рішення від 04.12.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Швець В. М.

Ухвала від 02.10.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Швець В. М.

Ухвала від 25.06.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Швець В. М.

Ухвала від 20.06.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Швець В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні