Ухвала
від 02.10.2019 по справі 755/7834/18
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 755/7834/18

1-в/755/655/19

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

"02" жовтня 2019 р. Дніпровський районний суд м. Києва у складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

при секретарі ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Києві клопотання Дніпровського районного відділу з питань пробації філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області про звільнення від призначеного покарання з випробуванням після закінчення іспитового строку ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Кадіївка, Луганської області, українця, громадянина України, не працюючої, із середньо-спеціальною освітою, не одруженого, зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 та проживаючого за адресою: АДРЕСА_2 . Засуджений 23 липня 2018 року вироком Дніпровським районного суду м. Києва за ч. ч. 1, 2 ст. 205-1, ст. 70 КК України до 3 (трьох) років обмеження волі та на підставі ст. 75 КК України звільнений від відбування покарання з випробуванням строком на 1 (один) рік,

за участю учасників судового провадження:

прокурора ОСОБА_4 ,

засудженого ОСОБА_3 ,

в с т а н о в и в:

Вироком Дніпровським районного суду м. Києва від 23 липня 2018 року ОСОБА_3 засуджено за ч. ч. 1, 2 ст. 205-1, ст. 70 КК України до 3 (трьох) років обмеження волі та на підставі ст. 75 КК України його звільнено від відбування покарання з іспитовим строком на 1 (один) рік.

Дніпровський районний відділ з питань пробації філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області направив клопотання про звільнення ОСОБА_3 від призначеного покарання з випробуванням після закінчення іспитового строку.

Представник Дніпровського районного відділу з питань пробації філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області у судове засідання не з`явився, про причини неявки суд не повідомив, про розгляд клопотання повідомлявся належним чином.

Відповідно до ч. 5 ст. 539 КПК України, неприбуття у судове засідання, осіб, які були належним чином повідомлені про місце та час розгляду клопотання (подання), не перешкоджає проведенню судового розгляду, крім випадків, коли їх участь визнана судом обов`язковою або особа повідомила про поважні причини неприбуття.

Засуджений ОСОБА_3 у судове засідання з`явився та просив звільнити його від призначеного вироком Дніпровського районного суду м. Києва від 23 липня 2018 року покарання з випробуванням після закінчення іспитового строку.

Прокурор вважає, що засуджений ОСОБА_3 підлягає звільненню від призначеного покарання з випробуванням за вироком Дніпровського районного суду м. Києва від 23 липня 2018 року після закінчення іспитового строку.

Вислухавши учасників процесу, вивчивши матеріали особової справи, суд вважає, що клопотання Дніпровського районного відділу з питань пробації філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області підлягає задоволенню, засудженого ОСОБА_3 необхідно звільнити від призначеного покарання з випробуванням після закінчення іспитового строку за вироком Дніпровського районного суду м. Києва від 23 липня 2018 року виходячи з наступного.

Відповідно до ст. 78 КК України, після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов`язки та не вчинив нового злочину, звільняється судом від призначеного йому покарання.

З матеріалів справи вбачається, що під час перебування на обліку в Дніпровському районному відділі з питань пробації філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області ОСОБА_3 зарекомендував себе з позитивної сторони, до адміністративної відповідальності не притягувався, нових злочинів не вчиняв, за місцем проживання характеризується позитивно, заяв та скарг на його поведінку не надходило, обов`язки суду виконував добросовісно. Іспитовий строк закінчився 23.07.2019 року.

Враховуючи викладене та керуючись ст. ст. 537, 539 КПК України, ст. 78 КК України, суд -

п о с т а н о в и в:

Клопотання Дніпровського районного відділу з питань пробації філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області про звільнення від призначеного покарання з випробуванням після закінчення іспитового строку ОСОБА_3 вироком Дніпровського районного суду м. Києва від 23 липня 2018 року, після закінчення іспитового строку - задовольнити.

ОСОБА_3 від призначеного покарання з випробуванням після закінчення іспитового строку за вироком Дніпровського районного суду м. Києва від 23 липня 2018 року звільнити.

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного суду.

Суддя

Дата ухвалення рішення02.10.2019
Оприлюднено21.02.2023
Номер документу84681753
СудочинствоКримінальне
Сутьзвільнення від призначеного покарання з випробуванням після закінчення іспитового строку ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Кадіївка, Луганської області, українця, громадянина України, не працюючої, із середньо-спеціальною освітою, не одруженого, зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 та проживаючого за адресою: АДРЕСА_2 . Засуджений 23 липня 2018 року вироком Дніпровським районного суду м. Києва за ч. ч. 1, 2 ст. 205-1, ст. 70 КК України до 3 (трьох) років обмеження волі та на підставі ст. 75 КК України звільнений від відбування покарання з випробуванням строком на 1 (один) рік,

Судовий реєстр по справі —755/7834/18

Ухвала від 02.10.2019

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Метелешко О. В.

Ухвала від 12.08.2019

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Галига І. О.

Вирок від 23.07.2018

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Метелешко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні