Ухвала
від 01.10.2019 по справі 308/3861/19
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 308/3861/19

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

01 жовтня 2019 року м. Ужгород

Слідчий суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області ОСОБА_1 , за участі секретаря ОСОБА_2 , розглянувши клопотання слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Закарпатській області ОСОБА_3 , погодженого прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Закарпатської області ОСОБА_4 , у рамках кримінального провадження №32019070000000018 від 28.03.2019 року, -

ВСТАНОВИВ:

28.03.2019 до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості, що можуть свідчити про умисне ухилення від сплати податків, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів у значних розмірах. За даним фактом розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні №32019070000000018 з попередньою правовою кваліфікацією вказаного кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 212 КК України.

Із внесеного клопотання слідує, що в ході проведення досудового розслідування встановлено схему умисного ухилення від сплати митних платежів, при ввезенні на митну територію України та під час розмитнення високоліквідних товарів народного споживання за заниженою митною вартість, із використанням підконтрольних суб`єктів господарювання та офшорних компаній, а також в подальшому їх реалізація на території України за готівкові кошти по ринковим цінам, з відображенням в податковій та бухгалтерській звітності реалізацію за фактурною вартістю, в адресу суб`єктів господарювання з ознаками фіктивності, що ймовірно входять до складу транзитно-конвертаційних груп.

Одним з учасників зазначеної злочинної схеми виступає суб`єкт зовнішньоекономічної діяльності - ТОВ «РЕГРАМ», код ЄДРПОУ 41959958 (юридична адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Дністровська, 26, попередня юридична адреса: м. Дніпро, вул. Берегова, 210/308), яким в період з 03.06.2018 по 23.01.2019, у зоні діяльності Закарпатської митниці ДФС, а саме на МП «Ужгород-центральний», здійснено 15 операцій з імпорту на митну територію України посуду, кухонних виробів, столових наборів, ручних побутових інструментів, тощо, загальною фактурною вартістю 11731,6 тис. грн.

Згідно товаросупровідних документів, що подавались до митного оформлення, продавцем товару виступає компанія AKAMAR GROUP LP (Edinburgh, United Kingdom) в особі директора Denis Luther Antoine Yahnick, а згідно офіційного реєстру компаній Великобританії, її засновником є громадянин України ОСОБА_5 , 1966 р.н.

Безпосереднє постачання товару здійснювалось від угорської компанії TM-TM Kft. (Zahony 4625, Kulterulet 041/7), власником якої є громадянин Угорщини ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який за наявною інформацією є фактичним власником імпортованого товару та одним із організаторів вищевказаної схеми мінімізації митних платежів та ухилення від сплати податків при ввезенні ТМЦ та їх подальшої реалізації на території України.

З січня 2019 року по теперішній час, ввезення на митну територію України аналогічного посуду, кухонних виробів, столових наборів, ручних побутових інструментів, тощо здійснюється через ТОВ «АМАЛІЯ ТРЕЙД», код ЄДРПОУ 42386536 (юридична адреса: м. Дніпро, пр-т. Слобожанський, 40), яким, у зоні діяльності Закарпатської митниці ДФС, а саме на МП «Ужгород-центральний», здійснено 14 операцій загальною фактурною вартістю 9029,9 тис. грн.

Згідно товаросупровідних документів, що подавались до митного оформлення, продавцем товару виступає компанія LATTERBERG LP (Edinburgh, Scotland) в особі директора Rimvydas Giedra, а згідно офіційного реєстру компаній Великобританії, її засновником є громадянин України ОСОБА_7 , 1982 р.н. Безпосереднє постачання товару також здійснювалось від угорської компанії TM-TM Kft.

У всіх випадках декларування товарів, які імпортувались через ТОВ «РЕГРАМ» та ТОВ «АМАЛІЯ ТРЕЙД» здійснював ФОП ОСОБА_8 , рнокпп НОМЕР_1 ( АДРЕСА_1 ).

Проведеним аналізом наявних баз даних встановлено, що ТОВ «РЕГРАМ» та ТОВ «АМАЛІЯ ТРЕЙД» відображають реалізацію імпортованих ТМЦ на наступні суб`єкти господарювання з ознаками фіктивності: ТОВ «АРХІЛАЯ», код ЄДРПОУ 42379377, ТОВ «ФІРМА «РІНО ГРУП», код ЄДРПОУ 42276112, ТОВ «АРАВАНА ТРЕЙД», код ЄДРПОУ 42276039, ТОВ «РАЯНДА», код ЄДРПОУ 42163630, ТОВ «ФІРМА «КАРТАЛ», код ЄДРПОУ 42079958, ТОВ «АДАЙКОМ», код ЄДРПОУ 42071325, ТОВ «ЕЛСОН ТРЕЙД», код ЄДРПОУ 42055324, ТОВ «БЮРОКРАТ ФОРС», код ЄДРПОУ 39091488, ПП «ІМПУЛЬС», код ЄДРПОУ 31858123 та ТОВ «ІНТЕРСЕРВІС», код ЄДРПОУ 31076368. Окрім того, по ланцюгу постачання не прослідковується реалізація імпортованих ТМЦ до кінцевого споживача (обрив ланцюгу постачання на другому СГД).

Поряд з цим, проведеними заходами встановлено, що всі ТМЦ імпортовані через ТОВ «РЕГРАМ» та ТОВ «АМАЛІЯ ТРЕЙД», одразу після митного оформлення на МП «Ужгород-центральний» Закарпатської митниці ДФС були транспортовані та розвантажені на складські приміщення за адресою: м. Ужгород, вул. Гагаріна, 30 (територія ТДВ «Ужгородський Механічний Завод»). Майже у всіх випадках процес розвантаження посуду контролює громадянин Угорщини ОСОБА_6 (має в користуванні автомобіль марки BMW 420 номерний знак НОМЕР_2 ), який в грудні 2018 року зареєструвався фізичною особою-підприємцем та перебуває на обліку в ГУ ДФС у Закарпатській області (м. Ужгород), основний вид діяльності оптова торгівля фарфором, скляним посудом і засобами для чищення, однак на даний час ним не декларується проведення будь-якої підприємницької діяльності (подає нульові звіти).

За наявною інформацією, з даного складського приміщення імпортований посуд реалізовується покупцям по всій території України за готівкові кошти та по ринковим цінам, які вдвічі вищі ніж відображено в бухгалтерському та податковому обліках ТОВ «РЕГРАМ» та ТОВ «АМАЛІЯ ТРЕЙД». При цьому фактично проведені операції щодо реалізації посуду не відображаються обліку жодного суб`єкта господарювання.

23.08.2019 в рамках операцій «Бастіон», «Рубіж» на підставі ухвали Ужгородського міськрайонного районного суду Закарпатської області від 14.08.2019 проведено обшук домоволодіння та території, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_2 . Під час обшуку виявлено та вилучено транспортний засіб марки «VOLVO» з д.н.з. НОМЕР_3 , напівпричіп марки «Kogel» з д.н.з. НОМЕР_4 та ключі до нього, чорнові записи,відео реєстратор марки «@Jhua» DHI-HCVR5104C-S2 (s/n1jo408apaer57h5), сплітер модель «Step4Net», роутер марки «WF2419E» (с/н1000158892900106), а також посуд, кухонні набори, кухонні вироби, столові набори в асортименті в кількості 13772 наборів та одиниць найменувань.

Клопотання слідчого мотивоване тим, що матеріали кримінального провадження містять інформацію про заниження митної вартості при ввезені вищевказаних ТМЦ на територію України, а тому під час досудового розслідування, з метою повного, всебічного та неупередженого розслідування кримінального провадження та прийняття кінцевого рішення, виникла необхідність у проведенні судовотоварознавчої експертизи.

У судове засідання слідчий не з`явився, подав до суду письмову заяву, у якій просить клопотання задовольнити та розглянути за його відсутності.

Відповідно до ч.3ст.244 КПК Українинеприбуття вказаних осіб у судове засідання не перешкоджає розгляду клопотання.

Дослідивши матеріали клопотання з додатками, слідчий суддя приходить до наступного висновку.

Як вбачається з клопотання та доданих до нього матеріалів, СУ ФРГУ ДФСу Закарпатськійобласті проводиться досудове розслідування кримінального провадження, відомості про яке 28.03.2019 рокувнесені до ЄРДР за №32019070000000018, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.212 КК України.

Відповідно до ч.1 та ч.2ст. 244 КПК Україниу разі якщо для з`ясування обставин, що мають значення для кримінального провадження, необхідні спеціальні знання, сторони кримінального провадження мають право звернутися з клопотанням про проведення експертизи до слідчого судді. У клопотанні зазначається: короткий виклад обставин кримінального правопорушення, у зв`язку з яким подається клопотання; правова кваліфікація кримінального правопорушення із зазначенням статті (частини статті) закону України про кримінальну відповідальність; виклад обставин, якими обґрунтовуються доводи клопотання; вид експертного дослідження, що необхідно провести, та перелік запитань, які необхідно поставити перед експертом. До клопотання також додаються копії матеріалів, якими обґрунтовуються доводи клопотання.

Згідно з вимогами ч.1 та ч.2ст.242 КПК Україниекспертиза проводиться експертною установою, експертом або експертами, за дорученням слідчого судді чи суду, наданим за клопотанням сторони кримінального провадження або, якщо для з`ясування обставин, що мають значення для кримінального провадження, необхідні спеціальні знання. Не допускається проведення експертизи для з`ясування питань права. Слідчий або прокурор зобов`язані звернутися з клопотанням до слідчого судді для проведення експертизи щодо встановлення причин смерті.

Частиною 6статті 244 КПК Українивизначено, що слідчий суддя задовольняє клопотання, якщо особа, яка звернулася з відповідним клопотанням, доведе, що для вирішення питань, що мають істотне значення для кримінального провадження, необхідне залучення експерта. Слідчий суддя самостійно визначає експерта, якого необхідно залучити, або експертну установу, якій необхідно доручити проведення експертизи.

З огляду на викладене, слідчий суддя приходить до висновку, що на виконання вимог ч.6ст.244 КПК Українислідчим доведено необхідність проведення в рамках кримінального провадження №32019070000000018 судово-товарознавчу експертизу, з метою отримання доказів вчинення кримінального правопорушення, а тому клопотання підлягає до задоволення.

Керуючись ст.ст.242,-244,309 КПК України,слідчий суддя,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання - задовольнити.

Доручити проведення судово-товарознавчої експертизи, експертам Закарпатського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, в рамках кримінального провадження №32019070000000018.

На вирішення експерту поставити наступне питання:

Яка вартість об`єктів дослідження як на території України, так і за її межами, на день виявлення та вилучені 23.08.2019 за адресою: м. Ужгород вул. Гагаріна, 30 ?

згідно наступного переліку:

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 0128 -42

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 0128 -30

Подрібнювач горіхів BOHMANN BH 02-533 -72

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 0320 -20

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 0320 -36

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 0321 -12

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 0321 -40

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 0516 -60

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 0516 -28

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 0518 -24

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 0518 -20

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 0526 -8

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 06-175 -40

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 0620 -36

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 0621 -20

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 06-275 -4

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 06-375 -56

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 0716 -58

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 0716 -22

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 0717 -46

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 0717 -48

Каструля BOHMANN BH 0805-18 -24

Каструля BOHMANN BH 0805-18 -24

Каструля BOHMANN BH 0805-20 -24

Каструля BOHMANN BH 0805-20 -18

Каструля BOHMANN BH 0805-22 -12

Каструля BOHMANN BH 0805-22 -24

Каструля BOHMANN BH 0805-24 -18

Каструля BOHMANN BH 0805-24 -18

Каструля BOHMANN BH 0805-26 -18

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 0812 S -16

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 0812 S -10

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 0926 -8

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 0926 -36

Сковорода BOHMANN BH 1000-22 -20

Сковорода BOHMANN BH 1000-22 -20

Сковорода BOHMANN BH 1000-24 -48

Сковорода BOHMANN BH 1000-28 -84

Сковорода BOHMANN BH 1000-28 MRB -32

Сковорода BOHMANN BH 1002-24 MRB -50

Сковорода BOHMANN BH 1002-24 MRB -20

Сковорода BOHMANN BH 1006-20 MRB -40

Сковорода BOHMANN BH 1006-22 MRB -24

Сковорода BOHMANN BH 1006-24 MRB -24

Сковорода BOHMANN BH 1006-26 MRB -42

Сковорода BOHMANN BH 1006-28 MRB -6

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 1231 MRB -334

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 1275-10 MRB -2

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 1275-10 MRB -16

Каструля BOHMANN BH 1416 -12

Каструля BOHMANN BH 1424 -6

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 1461-06 -32

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 1461-08 -34

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 1461-08 -2

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 1906 -72

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 1906 -36

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 1908 N -48

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 1908 N -30

Набір кухонного посуду BOHMANN BH 1912-10 MRB -10

Посуд столовий BOHMANN BH 2001 -12

Посуд столовий BOHMANN BH 2001 -68

Посуд столовий BOHMANN BH 2003 -12

Посуд столовий BOHMANN BH 2003 -54

Посуд столовий BOHMANN BH 2007 -12

Посуд столовий BOHMANN BH 2007 -32

Посуд столовий BOHMANN BH 2008 -12

Посуд столовий BOHMANN BH 2008 -32

Ємність для зберігання масла BOHMANN BH 2011 -24

Каструля BOHMANN BH 2427 MRB -18

Каструля BOHMANN BH 2427 MRB -36

Каструля BOHMANN BH 2428 MRB -12

Каструля BOHMANN BH 2428 MRB -54

Каструля BOHMANN BH 2620 NS -6

Каструля BOHMANN BH 2624 NS -6

Термос BOHMANN BH 4100 -24

Термос BOHMANN BH 4120 -12

Термос BOHMANN BH 4175 -24

Термос BOHMANN BH 4456 -240

Термокружка BOHMANN BH 4457 -336

Термокружка BOHMANN BH 4457 -408

Термос BOHMANN BH 4491 -72

Термос BOHMANN BH 4492 -48

Набори ножів BOHMANN BH 5041 -18

Набори ножів BOHMANN BH 5041 -54

Набори ножів BOHMANN BH 5044 -12

Набори ножів BOHMANN BH 5044 -60

Набори ножів BOHMANN BH 5066 -30

Набори ножів BOHMANN BH 5067 -24

Набори ножів BOHMANN BH 5067 -102

Набори ножів BOHMANN BH 5068 -90

Набори ножів BOHMANN BH 5102 AS -12

Набори ножів BOHMANN BH 5102 MR -72

Набори ножів BOHMANN BH 5103 MR -24

Сотейник BOHMANN BH 5114-16 -12

Сотейник BOHMANN BH 5114-16 -36

Каструля BOHMANN BH 5114-18 -18

Каструля BOHMANN BH 5114-18 -42

Каструля BOHMANN BH 5114-20 -18

Каструля BOHMANN BH 5114-20 -18

Каструля BOHMANN BH 5114-22 -12

Каструля BOHMANN BH 5114-22 -18

Каструля BOHMANN BH 5114-24 -6

Каструля BOHMANN BH 5114-26 -6

Набори ножів BOHMANN BH 5130 -216

Набори ножів BOHMANN BH 5150 -36

Набори ножів BOHMANN BH 5150 -3

Набори ножів BOHMANN BH 5150 -156

Набори ножів BOHMANN BH 5273 -66

Набори ножів BOHMANN BH 5273 -84

Набори ножів BOHMANN BH 5274 -30

Набори ножів BOHMANN BH 5274 -84

Набори ножів BOHMANN BH 5275 -6

Набори ножів BOHMANN BH 5275 -96

Набір кухонних приборів BOHMANN BH 5946 MRA -4

Набір кухонних приборів BOHMANN BH 5946 MRA -4

Набір кухонних приборів BOHMANN BH 5946 MRA -8

Набір кухонних приборів BOHMANN BH 5946 MRA -12

Набір кухонних приборів BOHMANN BH 5946 MRA -12

Набір кухонних приборів BOHMANN BH 5946 MRA -8

Набір кухонних приборів BOHMANN BH 5946 MRA -72

Сотейник BOHMANN BH 6114-19 -6

Набір таць BOHMANN BH 6933 20

Ємність для зберігання хліба BOHMANN BH 7230 20

Ємність для зберігання хліба BOHMANN BH 7230 40

Набір ємностей BOHMANN BH 7231 -12

Набір ємностей BOHMANN BH 7231 -40

Ємність для зберігання хліба BOHMANN BH 7250 -24

Ємність для зберігання хліба BOHMANN BH 7254 -4

Ємність для зберігання хліба BOHMANN BH 7256 -8

Ємність для зберігання хліба BOHMANN BH 7257 -8

Сушарка для посуду BOHMANN BH 7316 -36

Сушарка для посуду BOHMANN BH 7326 -36

Сушарка для посуду BOHMANN BH 7335-38 -6

Сушарка для посуду BOHMANN BH 7335-40 -6

Сушарка для посуду BOHMANN BH 7335-43 -6

Каструля BOHMANN BH 7350-20 MRB -72

Каструля BOHMANN BH 7350-24 MRB -66

Каструля BOHMANN BH 7350-24 MRB -12

Каструля BOHMANN BH 7350-24 MRB -150

Каструля BOHMANN BH 7350-26 MRB -42

Каструля BOHMANN BH 7350-26 MRB -108

Каструля BOHMANN BH 7350-28 MRB -18

Каструля BOHMANN BH 7350-28 MRB -78

Каструля BOHMANN BH 7350-30 MRB -18

Каструля BOHMANN BH 7350-32 MRB -8

Каструля BOHMANN BH 7350-32 MRB -12

Каструля BOHMANN BH 7350-36 MRB -4

Каструля BOHMANN BH 7350-36 MRB -8

Каструля BOHMANN BH 7351-24 MRB -8

Каструля BOHMANN BH 7351-28 MRB -8

Каструля BOHMANN BH 7351-28 MRB -20

Набір кухонних приборів BOHMANN BH 7758 -24

Машини кухонні механічні BOHMANN BH 7777 -12

Машини кухонні механічні BOHMANN BH 7777 -42

Набір кухонних приборів BOHMANN BH 7786 -24

Набір кухонних приборів BOHMANN BH 7803 -192

Набір кухонних приборів BOHMANN BH 7804 -240

Набір кухонних приборів BOHMANN BH 7805 -72

Молоковарка BOHMANN BH 8720 -12

Кавоварка BOHMANN BH 9504 -24

Кавоварка BOHMANN BH 9504 -84

Кавоварка BOHMANN BH 9506 -36

Кавоварка BOHMANN BH 9506 -84

Чайник BOHMANN BH 9901 -24

Чайник BOHMANN BH 9903 -12

Чайник BOHMANN BH 9904 -12

Чайник BOHMANN BH 9906 -12

Чайник BOHMANN BH 9915 -24

Чайник BOHMANN BH 9916 -12

Чайник BOHMANN BH 9917 -12

Чайник BOHMANN BH 9918 -24

Чайник BOHMANN BH 9918 -48

Чайник BOHMANN BH 9956 -36

Термос BOHMANN BH4206 -24

Термос BOHMANN BH4215 -36

Фен для волосся DE CASSA DK 1702 -210

Набір столового посуду DOLCE VITA DV 57000 -5

Машини кухонні механічні GREEN POINT GP 380 -6

Машини кухонні механічні REEN POINT GP 380 -18

Набори столових приборів HOFFBURG HB 24000 G -10

Набори столових приборів HOFFBURG HB 24000 G -50

Набори столових приборів HOFFBURG HB 24000 GS -60

Набори столових приборів HOFFBURG HB 24003 G -10

Набори столових приборів HOFFBURG HB 24003 GS -70

Набори столових приборів HOFFBURG HB 24006 GS -10

Набори столових приборів HOFFBURG HB 24010 GS -10

Набори столових приборів HOFFBURG HB 2501 G -30

Набори столових приборів HOFFBURG HB 2521 G -40

Набори столових приборів HOFFBURG HB 2522 G -10

Набори столових приборів HOFFBURG HB 2522 G -30

Набори столових приборів HOFFBURG HB 2600 S -10

Набори столових приборів HOFFBURG HB 2600 S -90

Набори столових приборів HOFFBURG HB 2601 S -10

Набори столових приборів HOFFBURG HB 2601 S -30

Набори столових приборів HOFFBURG HB 2602 S -10

Набори столових приборів HOFFBURG HB 2602 S -40

Набори столових приборів HOFFBURG HB 72803 GS -2

Набори столових приборів HOFFBURG HB 72821 GS -2

Набори столових приборів HOFFBURG HB 72860 G -22

Набори столових приборів HOFFBURG HB 72860 GS -20

Набори столових приборів HOFFBURG HB 72863 G -22

Набори столових приборів HOFFBURG HB 72870 GS -8

Набори столових приборів HOFFBURG HB 7755 G -80

Набори столових приборів HOFFBURG HB 77570 GS -4

Набори столових приборів HOFFBURG HB 77570 GS -40

Посуд столовий MADONNA MA 1135 -20

Посуд столовий MADONNA MA 1136 -18

Посуд столовий MADONNA MA 1136 -30

Посуд столовий MADONNA MA 1137 -52

Посуд столовий MADONNA MA 1140 -72

Посуд столовий MADONNA MA 1141 -8

Посуд столовий MADONNA MA 1141 -20

Посуд столовий MADONNA MA 1957 -14

Посуд столовий MADONNA MA 2757 -14

Форми для випічки MEIBACH MB 2125 -72

Набір кухонних приборів PETERHOF PH12147 -24

Набір кухонних приборів PETERHOF PH12148 -12

Набір кухонного приладдя PETERHOF PH12149 -8

Термокружка PETERHOF PH12410 -96

Термокружка PETERHOF PH12413 -48

Термокружка PETERHOF PH12413 -264

Термокружка PETERHOF PH12414 -24

Термокружка PETERHOF PH12418 -48

Термокружка PETERHOF PH12428 -48

Термос PETERHOF PH12433-12 -36

Термокружка PETERHOF PH12435 -24

Термокружка PETERHOF PH12435 -96

Турка PETERHOF PH12526 S-9 -96

Кавоварка PETERHOF PH12527-9 -24

Кавоварка PETERHOF PH12530-3 S -36

Кавоварка PETERHOF PH12530-6 S -36

Кавоварка PETERHOF PH12530-9 S -24

Френч-прес PETERHOF PH12532-10 -24

Френч-прес PETERHOF PH12532-6 -72

Френч-прес PETERHOF PH12533-10 -24

Ступка з товкачем PETERHOF PH12797 -4

Машини кухонні механічні PETERHOF PH12895 -18

Набір кухонного посуду PETERHOF PH15235 -16

Набір кухонного посуду PETERHOF PH15237 -8

Набір кухонного посуду PETERHOF PH15259 -24

Чайник PETERHOF PH15534 -12

Чайник PETERHOF PH15616 -12

Чайник PETERHOF PH15617 -12

Чайник PETERHOF PH15636 -12

Чайник PETERHOF PH15638 -24

Чайник PETERHOF PH15642 -12

Чайник PETERHOF PH15644 -12

Чайник PETERHOF PH15645 -12

Набір кухонного посуду PETERHOF PH15728 -16

Набір кухонного посуду PETERHOF PH15760 -10

Набір кухонного посуду PETERHOF PH15760 -24

Набір кухонного посуду PETERHOF PH15774 -4

Касрюля PETERHOF PH15779-8 -12

Ківш PETERHOF PH15811 -12

Набір кухонного посуду PETERHOF PH15813-20 -16

Каструля PETERHOF PH15821-16 -8

Каструля PETERHOF PH15831-28 -8

Сотейник PETERHOF PH15836 -12

Сковорода PETERHOF PH15840 -32

Набір таць PETERHOF PH16106 -40

Набір таць PETERHOF PH16107 -40

Набір таць PETERHOF PH16107 -60

Набір таць PETERHOF PH16109 -60

Набір таць PETERHOF PH16110 -20

Набори столових приборів PETERHOF PH22114 -90

Набори (чайні ложки) PETERHOF PH22115 -90

Набори ножів PETERHOF PH22365 -12

Набори ножів PETERHOF PH22426 -10

Сковорода PETERHOF PH25302-22 -8

Сковорода PETERHOF PH25321 -12

Сковорода PETERHOF PH25322 -12

Сковорода PETERHOF PH25324-26 -192

Форма для випікання PETERHOF PH25341 -16

Сковорода PETERHOF PH25345-30 -12

Сковорода PETERHOF PH25345-32 -6

Сковорода PETERHOF PH25345-34 -6

Форма для випікання PETERHOF PH25354 -48

Набір ножів ROZALTZ LINE RL WD 5 L -80

Набір кухонного посуду RAINSTAHL RS 1637-08 -8

Набір кухонного посуду RAINSTAHL RS 1855-08 -46

Набір кухонного посуду RAINSTAHL RS 1855-08 -40

Набір кухонного посуду RAINSTAHL RS 2301-06 -16

Набір кухонного посуду RAINSTAHL RS 2301-06 -4

Набір кухонного посуду RAINSTAHL RS 2302-06 -4

Каструля RAINSTAHL RS 2700-20 -6

Каструля RAINSTAHL RS 2700-22 -6

Каструля RAINSTAHL RS 2700-24 -6

Каструля RAINSTAHL RS 2700-26 -6

Молоковарка RAINSTAHL RS 3100-15 -120

Молоковарка RAINSTAHL RS 3100-20 -12

Молоковарка RAINSTAHL RS 3100-20 -108

Сковорода RAINSTAHL RS 5800-28 -10

Чайник RAINSTAHL RS 7613-25 -24

Чайник RAINSTAHL RS 7613-30 -24

Чайник RAINSTAHL RS 7614-20 -12

Чайник RAINSTAHL RS 7615-32 -12

Чайник RAINSTAHL RS 7616-32 -12

Чайник RAINSTAHL RS 7627-30 -12

Чайник RAINSTAHL RS 7635-25 -60

Чайник RAINSTAHL RS 7638-20 -36

Чайник RAINSTAHL RS 7640-27 -36

Набори ножів RAINSTAHL RS 8000-8 -6

Набори ножів RAINSTAHL RS 8000-8 -18

Набори ножів RAINSTAHL RS 8001-8 -12

Набір кухонних приборів RAINSTAHL RS 8146-7 -12

Ємність для зберігання масла RAINSTAHL RS 8411 -24

Відокремлювач кісток RAINSTAHL RS 8845 -984

Сковорода RAINSTAHL RS 9512-20 -32

Сковорода RAINSTAHL RS 9512-24 -32

Сковорода RAINSTAHL RS 9512-28 -24

Набір кухонного посуду REISZ RZ 412 A -48

Набір кухонного посуду REISZ RZ 412 B -24

Чайник SANUSY SN1426 -24

Набір кухонного посуду VISSNER VS 10650 -28

Набори ножів VISSNER VS 37600 -12

Набори ножів VISSNER VS 37601 -12

Сковорода VISSNER VS 7531-24 -114

Сковорода VISSNER VS 7531-28 -102

Сковорода VISSNER VS 7532-30 -6

Сковорода VISSNER VS 7533-24 -6

Сковорода VISSNER VS 7533-26 -6

Сковорода VISSNER VS 7550-30 -12

Сковорода VISSNER VS 7550-32 -6

Сковорода VISSNER VS 7552-22 -18

Сковорода VISSNER VS 7552-26 -12

Сковорода VISSNER VS 7552-28 -12

Сковорода VISSNER VS 7557-28 -6

Сковорода VISSNER VS 7557-28 -18

Сковорода VISSNER VS 7559-20 -12

Сковорода VISSNER VS 7559-22 -12

Сковорода VISSNER VS 7560-24 -6

Сковорода VISSNER VS 7560-24 -30

Сковорода VISSNER VS 7560-26 -6

Сковорода VISSNER VS 7560-28 -6

Сковорода VISSNER VS 7560-28 -24

Сковорода VISSNER VS 7561-24 -54

Сковорода VISSNER VS 7561-24 -36

Сковорода VISSNER VS 7561-26 -48

Сковорода VISSNER VS 7561-26 -24

Сковорода VISSNER VS 7561-28 -36

Сковорода VISSNER VS 7561-28 -36

Сковорода VISSNER VS 7562-26 -72

Сковорода VISSNER VS 7562-26 -66

Сковорода VISSNER VS 7562-28 -66

Сковорода VISSNER VS 7562-28 -30

Сковорода VISSNER VS 7571-28 -12

Сковорода VISSNER VS 7581-24 -18

Сковорода VISSNER VS 7581-24 -6

Сковорода VISSNER VS 7581-28 -18

Сковорода VISSNER VS 7581-28 -6

Сковорода VISSNER VS 7700-24 -20

Сковорода VISSNER VS 7700-24 -50

Сковорода VISSNER VS 7700-26 -25

Сковорода VISSNER VS 7700-26 -25

Сковорода VISSNER VS 7700-28 -12

Сковорода VISSNER VS 7700-28 -30

Сковорода VISSNER VS 7740-26 -30

Сковорода VISSNER VS 7740-26 -15

Сковорода VISSNER VS 7741-26 -15

Ківш ZILLINGER ZL 767 -12

Кастрюля ZILLINGER ZL 767 -12

Кастрюля ZILLINGER ZL 773 -6

вказані вище посуд,кухонні набори,кухонні вироби,столові наборив асортименті у використанні не були.

Експертів попередити про кримінальну відповідальність передбачену ст.ст.384,385 КК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя Ужгородського

міськрайонного суду ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення01.10.2019
Оприлюднено21.02.2023
Номер документу84731302
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —308/3861/19

Ухвала від 12.05.2022

Кримінальне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Лемак О. В.

Ухвала від 17.02.2021

Кримінальне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Лемак О. В.

Ухвала від 17.02.2021

Кримінальне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Лемак О. В.

Ухвала від 25.06.2021

Кримінальне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Лемак О. В.

Ухвала від 01.03.2021

Кримінальне

Закарпатський апеляційний суд

Стан І. В.

Ухвала від 24.09.2020

Кримінальне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Лемак О. В.

Ухвала від 21.07.2020

Кримінальне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Лемак О. В.

Ухвала від 21.07.2020

Кримінальне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Лемак О. В.

Ухвала від 02.07.2020

Кримінальне

Закарпатський апеляційний суд

Феєр І. С.

Ухвала від 23.06.2020

Кримінальне

Закарпатський апеляційний суд

Феєр І. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні